Panggonan Paling Fun Kanggo Hangout Ing Lagos Nigeria + Videos

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan wong manca utawa Nigerian sing pengin ngunjungi Lagos lan seneng-seneng utawa mung santai, ana akeh panggonan sing nyenengake kanggo hangout ing Lagos lan duwe pengalaman sing apik. Artikel iki darmabakti kanggo nuduhake sampeyan panggonan hangout ing Lagos Nigeria.

KENAPA PILIH LAGOS

Lagos minangka kutha paling gedhe ing Nigeria lan dikenal kanthi hiburan malam, pantai, resor, butik, artefak budaya, lan karya seni. Ana akeh panggonan kanggo hangout ing Lagos sing nawakake macem-macem pengalaman lan aktivitas kaya kayaking, nglangi, ketenangan, seni, lan sapiturute. . Ing artikel iki, aku bakal nuduhake sampeyan panggonan hangout ing Lagos kapan arep ngunjungi lan kanggo individu sing wis manggon ing Nigeria.

Panggonan Fun Hangout ing Lagos

Uga Waca: 10 Creative lan Fun panggonan hangout ing Port Harcourt

DAFTAR FUN Panggonan kanggo hangout IN LAGOS

1. LA Campagne Tropicana

Pisanan ing dhaptarku yaiku resor pantai dumunung ing Ibeju Lekki, Lagos. La Campagne Tropicana iku becik kanggo getaways akhir minggu, bulan madu, lelungan kulawarga lan Pernikahan. Pemandangan sing apik lan pantai sing resik ndadekake pilihan sing paling apik kanggo nginep lan nikmati akeh kegiatan sing nyenengake.

2. Teluk Tarkwa

Tarkwa bay punika pantai dumunung ing Lagos lan mung diakses liwat banyu, sampeyan kudu njupuk prau saka pulo Victoria kanggo njaluk ana. Iku diatur, ayu lan uga bagéan saka fun panggonan hangout ing Lagos.

3. Ikare Beach Resort

Kamp Ikare minangka salah sawijining resort paling apik ing Lagos, cedhak karo desa Ikare ing Badagry lan mung bisa diakses liwat banyu. Resor iki diubengi wit kurma lan wedhi nggoleki, iku uga kapenuhan fasilitas lan layanan sing ngebaki kabutuhan nggawe salah siji panggonan paling apik kanggo hangout ing Lagos. 

Ana Kouch Suite, Klassic Suite, Kamp Krib lan Kamp Kot, sampeyan bisa milih salah siji saka wong-wong mau. Kabeh opsi nyedhiyakake pemandangan segara sing paling apik

4. Klub Pantai lembab

Iki minangka papan 3 ing 1 sing ana ing pantai pribadi Oniru. Wis restoran, klub lan lounge. Bisa dibantah salah siji panggonan paling apik kanggo hangout ing Lagos.

5. Epe Resort lan Spa

Resor iki dumunung ing Epe, Lagos. Iku salah siji saka resorts paling apik ing Lagos lan nawakake sawetara tentrem lan sepi beda saka swara Lagos biasanipun. Sampeyan bisa tekan resort iki kanthi dalan, banyu utawa udhara lan minangka papan sing sampurna kanggo hangout lan hawa adhem kanggo pasangan.

6. Pusat Konservasi Lekki

Artikel iki ora bakal lengkap tanpa pusat konservasi Lekki. Yen sampeyan seneng alam lan kewan, mula iki bakal dadi salah sawijining papan sing paling apik kanggo dikunjungi nalika ing Lagos, iki minangka papan sing sampeyan bakal weruh macem-macem kewan.

Fitur paling apik saka Pusat Konservasi Lekki yaiku canopy walk sing minangka pengalaman sing apik banget babagan dawa lan ketenangan. Iki minangka bagéan saka panggonan paling apik kanggo hangout ing Lagos.

web: 25 Panggonan Fun ing Lekki kanggo hangouts sing wis ora krungu

7. Kebudayaan Terra

Yen sampeyan seneng maca lan drama panggung, sampeyan bakal seneng papan iki, ana galeri seni, restoran, perpustakaan, teater lan sekolah basa. Menu kasebut nawakake masakan internasional lan lokal lan teater wis dadi tuan rumah sawetara pertunjukan panggung kalebu Fela.

8. Rufus lan Tawon

Rufus lan tawon punika arcade game lan pusat bowling ing pulo Victoria, iku panggonan kanggo mung pindhah karo kanca-kanca, muter sawetara game lan ngaktifake anak batin. Panggonan iki cukup beda saka liyane lan ana akeh game lan aktivitas kasedhiya kanggo melu ing iku salah siji saka alesan ngapa minangka bagéan saka panggonan paling apik kanggo hangout ing Lagos.

9. Galeri Seni Nike

Yen sampeyan seneng artefak budaya lan karya seni, sampeyan kudu mriksa galeri seni Nike. Galeri seni iki nduwe salah sawijining karya seni paling gedhe ing Nigeria lan minangka papan sing nyenengake kanggo hangout ing Lagos.

10. Warung Teh

Tearoom punika sajujure penake kanggo mripat, ngunjungi tearoom lan langkah menyang donya kaendahan lan keunggulan kuliner. Dumunung ing lekki fase 1 ing Lagos. Fitur paling apik saka The Tearoom yaiku kembang warna-warni ing saindenging restoran, aku yakin sampeyan wis ndeleng akeh influencer lan pangguna Instagram ing Lagos sing njupuk gambar ing kene.

Sampeyan mesthi duwe pengalaman sing ora bakal dilalekake.

11. Pantai Nglanggeran

A pantai populer lan panggonan sampurna kanggo hangout ing Lagos kanggo kanca-kanca lan kulawarga nampilaken restoran, nightclubs, etc.. Iku diduweni dening Elegushi Royal Family.

12. Taman Merdeka

Taman Merdeka minangka taman rekreasi penjara sing ana ing Broad street Lagos. Biyen diarani pakunjaran jalanan Broad, saiki wis diowahi dadi taman kanthi museum, galeri seni, restoran, lan liya-liyane. Uga ana panggung musik lan amfiteater.

Taman Merdika minangka papan sing nyenengake kanggo hangout ing Lagos karo kanca-kanca, kulawarga utawa malah dhewe.

Uga maca: Restoran Berkelas Nanging Murah ing Abuja Lan Alamat lan Rega

13. The Orchid Bistro

Orchid Bistro minangka restoran lan kafe sing ana ing Ikeja uga, duwe taman anggrek sing digawe saka tanduran sing paling apik ing Nigeria. Panggonan iki uga nduweni pemandangan sing apik banget. Pilihan sing sampurna yen sampeyan nggoleki papan kanggo hangout ing wayah sore lan mung nedha awan karo kanca-kanca.

Padha kurban delicacies ing prices apik supaya yen sampeyan lagi looking for a Panggonan kanggo mangan pangan apik kanggo prices terjangkau Orchid Bistro dianggo nggoleki.

14. Bisik Palm

Whispering palms uga minangka resort pantai ing Lagos sing dumunung ing Badagry kanthi lingkungan sing sepi lan layanan sing mewah. Fitur paling dhuwur ing resort iki yaiku layanan pelanggan, para tamu dianggep kanthi ati-ati lan kaya kraton.

15. Kranjang Samudra

Yen sampeyan seneng panganan laut, sampeyan bakal seneng Ocean Basket. Dheweke duwe sajian panganan laut sing apik banget, sanajan regane luwih murah, nanging regane saben sen. Dheweke uga duwe papan sing nyenengake kanthi estetis kanthi panedhaan ing ndhuwur, dadi salah sawijining papan sing paling apik kanggo hangout ing Lagos.

16. Omah Putih

Yen sampeyan pacangan jollof, sampeyan bakal seneng karo Gedung Putih. Iki minangka restoran kanthi pawon sing mbukak ing ngendi para pelanggan disuguhake panganan langsung saka geni. Padha nggawe salah siji saka jollofs paling apik ing Lagos.

final Pikiran

Dadi, kita wis nggawa sampeyan panggonan hangout paling dhuwur ing Lagos. Kulo pengen sing duwe wektu apik nalika ing Lagos State Nigeria.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar