Panggonan paling apik kanggo njupuk gambar ing Miami

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Yen sampeyan lagi preian utawa lelungan sing luwih dawa, sampeyan kudu njupuk gambar kanggo njupuk memori sing luwih apik. Mula, kita bakal ngrembug babagan papan sing paling apik kanggo njupuk gambar ing Miami saiki.

Gambar sing diucapake sewu tembung, artikel iki minangka pandhuan sing gampang lan bakal nuntun sampeyan menyang papan sing paling apik lan apik tenan kanggo njupuk gambar sing paling apik ing Miami.

Kanggo entuk papan sing paling apik kanggo njupuk gambar sing luwih apik, sampeyan kudu mriksa dekorasi utawa arsitektur seni asli, pemandangan fotogenik lan papan sing instagrammable.

Mulane, ana akeh panggonan ing Miami ngendi sampeyan bisa bener njupuk apik ing kirim ing Instagram lan Facebook sing bakal generate ewu seneng.

Lan panggonan iki asring gratis. Dheweke dudu studio, lan pancen gratis.

Panggonan paling apik kanggo njupuk gambar ing Miami City

Dimaklumi manawa ing antarane papan sing paling disenengi kanggo njupuk fotografi ing Miami, ana kesempatan sing luwih akeh.

Sampeyan duwe kemewahan kanggo milih antarane hotel kemewahan titik, malang serene, pools ngimpi, lurung-lurung Miami rame (ing wengi), etc.

Panggonan paling apik kanggo njupuk gambar ing Miami

Yen sampeyan salah siji sing mikir ora ana lokasi sing luwih apik utawa panggonan sing sampurna kanggo njupuk gambar ing kutha Miami sing apik, coba nimbang ing ngisor iki:

1. Tembok Wynwood

Jujur, Wynwood Walls ing Miami minangka salah sawijining papan sing paling apik kanggo njupuk gambar ing Miami City.

Yen sampeyan wis tau menyang Panggonan, sampeyan bakal setuju karo kula sing iku pokok ing tengah panggonan paling instagrammable ing Miami.

Yen sampeyan bakal njupuk gambar kanggo para pengikut sampeyan kanggo ngujo, banjur nimbang Wynwood Walls minangka latar mburi klasik kanggo Instagram.

2. Miami Art Deco Historic District

Uga, Distrik Bersejarah Art Deco biasane dianggep minangka salah sawijining papan sing paling apik kanggo njupuk gambar sing apik ing Miami.

Kanggo snaps snazzy, Ocean Drive panggonan paling becik kanggo pindhah amarga wis bangunan latar mburi unik.

Ing kasunyatan, kita andhap asor ngirim sing ora ana "titik ala" ing Miami Art Deco Historical District.

Ing endi wae sampeyan lunga, sampeyan mesthi bakal ngrasa kaget yen dideleng saka warna pastel sing apik banget lan apik tenan uga rincian geometris.

3. Mural Angel Wings

Panggonan klasik lan apik banget kanggo njupuk gambar instagrammable ing Miami yaiku ing Mural kanthi swiwi kupu-kupu.

Sayap malaikat kaya sing diarani populer yaiku mural sing misuwur banget sing dikenal ing omah lan macem-macem ing Miami lan digawe dening @odobostudio.

Nalika swiwi sing ayu wis dirusak lan dirusak kaping pirang-pirang, seniman kreatif terus nglukis lan nglukis maneh.

4. Palm Trees ing Samudra Drive

Ngomong babagan papan sing paling apik kanggo njupuk gambar ing Miami, Palm Trees ing Ocean Drive menehi pemandangan sing apik.

Kanggo foto Miami sing apik, ngupayakake menyang pesisir sing diantrekake wit palem kanthi mangkono nggawe bangunan pencakar langit sing luar biasa ing latar mburi.

Kanggo gambar kasebut kanthi latar mburi sing apik, Ocean Drive minangka papan motret sing cocog ing kutha Miami.

5. Kecamatan Wynwood

Umume wong percaya yen Tembok Wynwood minangka salah sawijining papan sing paling apik kanggo njupuk gambar ing Miami.

Nalika iki apa-apa nanging bener, dadi enlightened sing ana pemandangan ayu karo domestik looking katon ing Wynwood Miami!

Nyatane, Wynwood minangka salah sawijining komunitas paling apik ing Miami lan dadi pusat seni lan budaya sing apik tenan.

Senajan iki dirancang dicokot kaya Miami Design District gedhe, nanging katon gedhe, glethakaken-bali, lan akeh liyane warni saka mantan.

6. Mobil Vintage

Apa sampeyan seneng mobil Amerika klasik sing sampeyan ora bisa nerangake? Apa ora ditambahake menyang dhaptar ember sampeyan?

Mobil Vintage bisa dadi latar mburi sing sampurna lan paling cocog kanggo gambar Pantai Miami sing estetis.

Wiwit Miami Beach iku salah siji panggonan Highly patronized kanggo "cruise", iku ora bisa kanggo sampeyan ora nemokake siji Vintage Car kanggo gambar.

7. Teater Koloni

Kajaba iku, ing ngarep Teater Colony ing Lincoln Road minangka papan sing populer sing disenengi wong-wong sing njupuk gambar ing Pantai Miami.

Teater Dekorasi Seni sing apik iki wis ana sawetara wektu saiki lan isih njaga fasad sing luar biasa.

Sampeyan bisa nemokake Art Deco ing pojok pungkasan dalan Lincoln Road. Bangunan lan desain bakal ngomong kabeh.

Yen sampeyan pancene nggoleki papan sing unik kanggo njupuk gambar sing instagrammable, sampeyan ora bisa kantun panggonan iki ing Miami.

Ing wayah wengi, njupuk gambar ing Colony Theater uga apik, utamané yen kebak vibes apik lan lampu. Tembakan esuk katon paling apik.

8. Pasar Tegal

Ya, njupuk gambar ing Pasar Bayside pancen nyata. Lingkungan kelangan kanthi latar mburi sing apik banget.

Pasar Bayside minangka pasar festival populer sing ana ing Downtown Miami. Dumunung ing antarane Taman Bayfront lan Arena American Airlines sing gedhe.

Ing kana, ana akeh pusat wisata, lan kesempatan kanggo lelayaran ing prau wisata kanggo njupuk foto Miami sing luwih apik.

9. Lincoln Road Mall

Sampeyan ora kudu nyana bangunan abu-abu utawa standar ing pantai. Nanging jinis latar mburi sing diwenehake ora nyata.

Lincoln Road Mall dumunung ing South Beach Miami lan minangka distrik blanja pejalan kaki kanggo para pembeli ruangan.

Apike, Mall nyampur arsitektur South Beach klasik karo gaya Miami unequalled.

10. Miami Design District

Kajaba iku, papan liyane sing luar biasa kanthi latar mburi sing apik banget sing cocog kanggo njupuk foto Instagram yaiku Distrik Desain Miami.

Distrik Desain Miami iki minangka lingkungan klasik lan kreatif sing menehi akeh vibes foto. Yen sampeyan wis tau mrene, sampeyan bakal ngerti yen iku bener.

Kajaba iku, desain inovatif saka Distrik kasebut dicampur karo merek sing misuwur ing donya, panedhaan, papan blanja, seni, lan liya-liyane.

11. Mural

Sampeyan elinga yen kita nyebutake Mural Angel Wings sadurunge, ta? Sing bener. Mural sing dikandhakake ing kene beda karo sing sadurunge.

Sing dikandhakake, umume wong sing seneng lelungan nganggep manawa Wynwood minangka salah sawijining papan sing paling apik lan instagrammable ing Miami.

Pernyataan lan kapercayan kasebut minangka asil saka anane mural, nanging sejatine ana liyane.

Mung sawetara wong sing ngerti manawa Distrik Desain Miami duwe koleksi mural unik lan seni umum sing apik banget.

Kesenian kasebut dirancang dening seniman terkenal ing saindenging jagad. Lan sing paling apik babagan papan iki yaiku bisa diakses kanthi gratis.

12. Tiang Fendi

Ing urat sing padha, iki minangka papan sing cocog kanggo njupuk foto kanggo para pengikut sampeyan sing njaluk sampeyan motret nalika sampeyan ana ing Miami kanggo liburan.

Tiang Fendi kanthi warna cerah lan klasik dumunung ing jantung Distrik Desain Miami sing gedhe.

Ing istilah sing luwih prasaja, Fendi minangka salah sawijining merek Italia sing ndadekake saben toko dadi apik.

Minangka asil saka penasaran kanggo nemokake toko Miami Design District luar biasa, kita ketemu unmatched Fendi Colonnade.

13. Kubah Mripat Fly

Duwe kamera telpon sing cetha kanggo njupuk gambar iku siji bab lan nemokake panggonan apik tenan kanggo njupuk gambar ayu ing Miami liyane.

Mula, Fly's Eye Dome minangka salah sawijining papan sing cocog kanggo njupuk gambar ing Miami City. Nalika sampeyan ngunjungi Miami, priksa manawa sampeyan mriksa papan kasebut.

Sing nggumunake, Fly's Eye Dome dirancang lan dipatenake dening seniman Buckminster Fuller ing taun 1965 lan isih apik nganti saiki.

14. Garasi Museum

Mesthine, ora ana gunane mbantah kasunyatan manawa kutha Miami sing apik banget minangka lingkungan sing unik ing Florida.

Iki amarga ora ana papan sing ora apik kanggo gambar ing kana. Malah garasi biasa bisa digunakake kanggo njupuk gambar Instagram lan isih bakal katon apik.

Ing cathetan iki, Museum Garage minangka bangunan kreatif lan luar biasa sing dirancang khusus kanggo pas karo Distrik Desain Miami sing apik.

Kanggo sawetara alasan, garasi sing ora cocog iki minangka salah sawijining lokasi fotografi sing paling apik ing Miami saiki.

15. Downtown Miami

Nalika nggoleki papan sing cerdas lan keren ing Miami kanggo njupuk gambar sing apik, aja nglewati papan sing disepelekake ing kutha kasebut.

Pusat kutha Miamy unik amarga garis langit sing apik banget ing Teluk Biscayne. Kanggo jujur, ndeleng iku pracaya, tenan!.

16. Brickell - Pusat Kutha Brickell

Brickell minangka tetanggan modern liyane sing ana ing tengah-tengah Downtown Miami. Lingkungane ayem lan sampurna kanggo selfie.

Nalika sampeyan tekan ing kana, sampeyan bakal ngerti manawa ana gedung pencakar langit sing luar biasa, restoran sing apik, butik kelas atas, lan liya-liyane.

Ing Brickell Miami, salah sawijining papan fotografi sing sampurna yaiku Pusat Kota Brickell. Latar mburi ora nyata.

kesimpulan

Miami iku salah siji kutha ayu ing Florida, USA. Wis akeh pemandangan sing apik, sirkus, lan liya-liyane sing dadi obyek wisata.

Yen sampeyan bakal teka ing Florida lan butuh panggonan sing paling apik kanggo njupuk gambar ing Miami, panggonan sing kasebut ing ndhuwur klasik kanggo foto Instagram.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar