Panggonan sing paling apik kanggo lungguh ing Game Baseball kanggo Kepuasan Maksimal

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan pacangan baseball lan care ngerti panggonan paling apik kanggo lungguh ing game baseball kanggo kepuasan maksimum? Yen ya, banjur kita wis dijamin.

Salah sawijining wektu sing nggumunake kanggo fanatik baseball yaiku nalika cuaca bakal dadi panas. Iku tegese mangsa baseball.

iklan

Dadi, kanthi cepet ing taun iki, asring ana pitakonan umum sing ditakoni wong:

Where is Panggonan paling apik kanggo lungguhan ing game baseball kanggo kepuasan pokok saka olahraga minangka unfolds?

Ya, bisa dingerteni kenapa pitakonan iki biasane ditakoni amarga stadion baseball minangka olahraga sing paling nyenengake.

Kasunyatane, baseball mung siji-sijine game ing ngendi area permukaan muter diganti adhedhasar papan sing dimainake.

Dadi, iki asring ndadekke macem-macem kangelan lan pengalaman beda gumantung ing panggonan paling apik kanggo milih utawa lungguh.

Mula, ing ngisor iki ana sawetara papan sing dipilih ing lapangan baseball sing menehi pengalaman unik para fanatik.

Lan iku merata penting sampeyan tetep ing apex atine sing iki tangan-ngangkat panggonan kanggo njagong ing game baseball ora permanen.

Amarga saben stadion baseball beda-beda. Dadi, apa sing bisa dadi kekurangan kanggo sawetara stadion bisa uga ora ana ing stadion liyane.

web:  Cara Sinau Spanyol sajrone 3 wulan lan Dadi Penerjemah

Panggonan paling apik kanggo lungguh ing Game Baseball

1. Kursi Scout Konco Ngarep Plate

Seats Behind Home Plate minangka salah sawijining papan sing paling apik kanggo dolanan baseball

Ing umume stadion, salah sawijining papan sing paling apik kanggo lungguh ing game baseball yaiku ing kursi pramuka ing mburi piring ngarep.

Kursi ing mburi piring ngarep biasane disebut "kursi pramuka". Dheweke menehi tampilan stadion sing jelas.

Iki diarani kursi Scout amarga pramuka asring njagong ing area lapangan iki kanggo ndeleng sing paling apik saka pemain baseball sing ditonton.

Mula, kanggo sawetara, luwih cedhak bisa lungguh ing game baseball, luwih apik. Dheweke ora pengin alangan apa wae.

Pungkasan, kursi khusus iki paling apik kanggo penggemar sing seneng banget. Kajaba iku, yen sampeyan njupuk tamu kanggo nonton pertandhingan karo sampeyan, ora ana panggonan sing luwih apik kanggo ngematake tamu.

2. Konco Dugouts

Tampilan kursi saka Konco Dugouts

Panggonan menarik liyane kanggo njagong ing game baseball kanggo kepuasan pokok saka game konco dugouts.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Ing umume stadion, dugout diselehake ing pinggir lapangan, saengga para penggemar sing lungguh ing kono bakal bisa ndeleng gundukan kendi sing nyenengake.

Ora mung iku, padha uga bakal duwe tampilan glaring saka kothak adonan ing ngendi paling saka tumindak baseball mengkono.

Dadi njupuk utawa ninggalake iku, lungguh konco dugouts sampurna amarga sampeyan bakal banget cedhak game.

Kajaba iku, sampeyan bakal entuk bal ing ngendi sampeyan njagong lan duwe gambaran sing luwih jelas babagan para pemain nalika ngetokake katrampilan.

Dadi, yen sampeyan kepengin weruh pemain baseball sing paling disenengi, kursi sing diselehake langsung ing mburi dugout dianjurake kanggo sampeyan.

iklan

web:  Apa banyu udan?—Perspektif Afrika

iklan

Ing kasunyatan, kursi iki bakal ngijini sampeyan kanggo nonton pemain kapan padha teka lan mateni Pengadilan baseball antarane babak.

Kajaba iku, ing sawetara kasus, nalika tim metu saka lapangan, dheweke kerep nyedhot cinderamata marang para penggemar sing seneng lungguh ing mburi.

Iki tegese njagong ing wilayah kasebut bisa menehi keuntungan luwih dhisik tinimbang wong liya. Kursi iki apik banget kanggo nonton game uga.

3. Bagian Outfield

tampilan jog kothak Outfield. Panggonan paling apik kanggo njagong ing game baseball kanggo kepuasan maksimum

Lenggah ing bagean Outfield ing stadion baseball uga bakal menehi sampeyan kesempatan sing apik kanggo nonton game kasebut kanthi tentrem.

Kanggo sawetara fanatik, bagean outfield minangka bagean paling apik kanggo lungguh ing game baseball.

bagean iki bisa ditemokaké ing Arcade Seats ing Taman Oracle, Monster Ijo ing Fenway, Bleachers ing Wrigley, lsp.

Wilayah iki, Nanging, paling apik kanggo sawetara nalika nonton game, nyekel ngarep roto, lan paling cocok kanggo pembuangan ing budget a.

4. Larik Kurang ing Tingkat Ndhuwur

Low Rows ing tingkat Upper iku salah siji saka panggonan paling apik kanggo lenggahan ing game baseball

Ing urat sing padha, yen sampeyan pengin ndeleng pemain favorit sampeyan tumindak lan sampeyan ora pengin kantun katrampilan sing diluncurake, mula iki ditrapake kanggo sampeyan.

iklan

Ing umume stadion, akeh kursi sing terjangkau ana ing tingkat ndhuwur stadion.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Biasane, iki minangka asil saka jarak lan cedhak saka kursi iki menyang game ing ngisor iki.

Yen sampeyan nggoleki tiket ing wilayah kasebut, elinga yen luwih cedhak karo papan ngarep, luwih apik.

Umumé, baris sing kurang ing tingkat ndhuwur stadion paling apik kanggo para penggemar kanthi anggaran sing pengin sing paling apik.

web:  20 Cara kanggo Ndeteksi Agen Perjalanan Palsu ing 2022

Lan kanggo sapa wae sing pengin ngindhari wong akeh nalika ndeleng pemandangan sing apik ing garis kasebut.

5. Aisle Lenggahan

Aisle lelenggahan iku salah siji saka panggonan paling apik kanggo nonton game baseball saka.

iklan

Kajaba iku, liyane saka pitakonan saka panggonan paling apik kanggo njagong ing game baseball, liyane pitakonan wong asring takon bab panggonan aisle.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Nanging sejatine, kursi lorong ora apa-apa yen sampeyan lungguh ing lapangan. Iku menehi kamar kanggo cepet mlebu-metu wacana antarane babak.

Lelungan menyang kamar mandi utawa kanggo donat liyane luwih gampang lan luwih cepet amarga penak iki.

Nanging, sampeyan kudu tansah ngawasi lorong sing sampeyan lenggah ing bagean outfield.

Alasane, yen sampeyan lungguh ing sisih paling cedhak karo infield, sampeyan bisa uga frustasi lan duka karo penggemar ing sadawane baris.

iklan

Penggemar mlaku munggah-mudhun ing lorong, menyang kamar mandi utawa toko, ngalangi tampilan sampeyan nalika liwat, lan liya-liyane bisa uga nggawe frustasi.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Mangkono, njupuk wektu kanggo mriksa stadion sing arep kanggo pindhah kanggo tiket kursi lorong.

kesimpulan

Apik banget menyang stadion baseball kanggo nonton pemain favorit sampeyan main nalika pertandhingan ditindakake.

Dadi yen sampeyan bakal nonton game sabanjuré urip, ing ndhuwur-kasebut ing panggonan paling apik kanggo njagong ing game baseball kanggo kepuasan maksimum.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar