Lingkungan paling apik lan panggonan manggon ing Utah, US

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Yen sampeyan seneng nglampahi wektu ing njobo ing alam lan seneng-seneng petualangan, Utah bisa dadi panggonan kanggo sampeyan. Yen sampeyan arep nglampahi sawetara wektu ing negara ayu iki, ngunjungi pandelengan budaya mesmerizing kaya Taman Nasional Arches lan Bryce Canyon bakal mung tip saka gunung es.

Nanging, yen sampeyan lagi looking ing Utah minangka pilihan kanggo dumunung mudhun permanen, sampeyan bakal pengin njelajah dicokot luwih. Priksa manawa mriksa kabeh kothak sadurunge nggawe keputusan sing luwih gedhe. Priksa tetanggan lan papan sing paling apik kanggo manggon ing Utah ing artikel iki yen sampeyan nimbang pilihan iki.

iklan

Sampeyan bakal kaget ing sugih lan unik karakter Utah nawakake. Sanajan nduweni getaran sing kohesif ing saindenging, kabeh tetanggan sing beda duwe quirks dhewe. Nemokake sing cocog karo sampeyan bakal dadi sing nggawe utawa ngilangi pengalaman sampeyan karo Utah. Ing ngisor iki sawetara info sing bakal mbantu sampeyan mutusake yen sampeyan pengin ngunjungi utawa pindhah menyang ngendi.

Utah - kok pindhah ana?

Umumé, Utah minangka negara sing apik kanggo manggon. Nanging, yen sampeyan durung ngerti babagan kaluwihan kasebut, kita wis nggawe dhaptar sing kudu mbantu.

A tandha sing ngandika Utah lan mlebu negara
  • Rega omah lan biaya urip
  • Rega omah lan biaya urip ing umume papan ing Utah cukup terjangkau. Mesthi wae, perkara kasebut beda-beda, lan sampeyan kudu nindakake riset sadurunge nggawe pilihan.
  • Education
  • Ing akèh wilayah ing negara, kesempatan pendidikan apik banget, utamané nalika nerangake tingkat pendidikan ngisor.
  • Keslametan
  • Kanthi sawetara pangecualian kutha, Utah wis rekaman trek cantik manis nalika nerangake safety.
  • Climate
  • Iklim ing Utah garing banget, sing umume pendhudhuke entuk manfaat banget.
  • wong
  • Utamane ing tetanggan lan wilayah sing luwih cilik ing negara kasebut, wong-wong cenderung banget sambutan lan anget marang tanggi anyar.

Long-distance obah kanggo Utah

Yen sampeyan milih sawetara tetanggan lan panggonan iki ing Utah, sampeyan kudu pindhah. Utamane nalika nerangake obah jarak adoh, cukup akeh sing kudu ditindakake. Nyewa perusahaan obah kanggo mbantu sampeyan relokasi saka kutha-kutha liyane ing Utah pancen penting, yen ora perlu. Priksa manawa sampeyan nggoleki penggerak sing bisa dipercaya sing siap njupuk proyek sing gedhene kaya iki.

Kutha paling apik ing Utah

Kaya sing sampeyan ngerteni, Utah duwe akeh kutha sing luar biasa sing bisa dipilih. Kene sawetara saka pilihan ndhuwur.

1. Salt Lake City

Mesthi, titik nomer siji kudu menyang Salt Lake City siji-sijine. Iku mbokmenawa bab pisanan sing teka ing atine nalika krungu Utah.

web:  Wilayah lan Panggonan paling apik kanggo manggon ing Ottawa

Loro-lorone babagan budaya lan bisnis, Salt Lake City, tanpa mangu, paling apik sing ditawakake Utah. Sajarah sugih panggonan iki kabukten liwat arsitektur sawijining.

Salt Lake City, salah siji saka tetanggan paling apik lan panggonan kanggo nglampahi wektu ing Utah.

Mesthi, iki ora mung siji-sijine sing ditawakake kutha. Ana akeh kualitas liyane sing bakal sampeyan alami yen sampeyan milih pindhah menyang kene. Iku banget inklusif lan nduweni tampilan progresif babagan akeh subjek.

Sampeyan uga ora bakal duwe alangan golek karya lan, sanadyan omah ora banget terjangkau, iku isih ora larang kaya ing kutha-kutha liyane kaliber padha. Apa sampeyan arep manggon ing tengah kutha lan nemu kabeh bisnis utawa mundur menyang salah siji saka pinggiran sawijining, ana kemungkinan sing ora bakal kuciwa.

2. Logan

Yen sampeyan mahasiswa sing pengin pindhah utawa wong tuwa sing pengin anak-anake duwe sekolah sing apik ing cedhak omah, Logan bisa dadi pilihan sing paling apik. Nanging, kasunyatan manawa Universitas Negeri Utah dumunung ing kene ora mung siji-sijine perkara sing apik babagan kutha kasebut. Kabeh saka alam mesmerizing kanggo pesona kutha cilik bakal nggawe sampeyan pengin tetep kene lan ora ninggalake panggonan.

Sampeyan uga bisa nglangi lan nglangi nalika musim panas, uga olahraga salju sing beda nalika musim dingin. Yen sampeyan wong sing seneng srawung, sampeyan bakal seneng ngerti yen populasi kutha saya tambah akeh amarga regane terjangkau.

Fitur liyane sing apik kanggo sawetara lan ora dikarepake kanggo wong liya yaiku cukup sepi. Isih, yen sampeyan lagi nggoleki panggonan kanggo ngembangake bisnis sampeyan, sampeyan bakal duwe cukup sawetara kesempatan mbuwang dalan.

3. Park City

Park City minangka papan cilik kanthi 7,963 jiwa lan jiwa sing apik. Iku belongs kanggo Summit County lan ndadekake panggonan banget kanggo urip.

Nalika nerangake biaya ing wilayah iki, padha ora ana ing kene. Sanajan nyewa luwih larang tinimbang duwe rencana gedhe, akeh sing milih nindakake. Park City minangka papan sing apik banget yen sampeyan pengin mbangun karir awit populasine cilik.

Park City, salah siji saka tetanggan paling apik kanggo manggon ing Utah, miturut akeh.

Nanging, yen sampeyan ndeleng tetanggan lan panggonan sing manggon ing Utah kanggo owah-owahan jangka pendek, sampeyan uga ora bakal kuciwa. Nawakake loro Resor ski Fantastic, gaib Park City Mountain lan Deer Valley, sing bisa seneng sak sembarang mangsa. Objek wisata iki mung sawetara saka akeh perkara sing disenengi para turis ing Park City.

4. Dhuwur Woh

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Yen sampeyan dudu penggemar Park City, sampeyan mesthi bakal seneng ngelawan polar - Fruit Heights. Nalika nerangake keterjangkauan, kutha iki mesthi luwih terjangkau tinimbang sadurunge. Wiwit rega omah rata-rata $ 317,800, akeh warga sing begja dadi duwe omah.

Pasar kasebut, kaya sing sampeyan bayangake, cukup kompetitif. Yen sampeyan arep ngedol omahmu lan pindhah menyang kene, mesthekake yen sampeyan lagi nglakoni yen sampeyan wis nemokake ngarep ngarep.

web:  10 Top Best Panggonan kanggo manggon ing Lagos

Yen sampeyan ngunggahake kulawarga, sistem sekolah bisa uga dadi faktor sing penting nalika golek papan kanggo nelpon omah. Nanging, karo Fruit Heights, ora ana sing perlu dikuwatirake. Kesempatan pendidikan akeh banget. Yen sampeyan nggoleki rasa pedesaan nanging papan sing isih nawakake kemungkinan pertumbuhan pribadi lan profesional, aja lali babagan iki.

5. Kaysville

Yen sampeyan nggoleki barang sing cedhak karo Salt Lake City nanging ora kaya rame lan alam bébas, priksa Kaysville. Wis sawetara saka tetanggan paling apik ing Utah. Iki minangka papan sing apik kanggo wong-wong sing wis nemokake kerja ing Salt Lake City nanging ora pengin nglampahi kabeh wektu ing kana.

Masyarakat ing kene raket banget, lan wong-wonge apik lan grapyak banget. Akeh kulawarga sing manggon ing kene, yen informasi iki bakal nggawe utawa ngrusak keputusan sampeyan.

iklan

iklan

Ora ana kekurangan kegiatan sing nyenengake ing Kaysville. Senajan iku panggonan cantik sepi, sampeyan bisa njaluk menyang Lagoon (taman hiburan gedhe) ing wektu cendhak utawa Cherry Hill, pusat gedhe sing luwih cocok kanggo kulawargané. Rega sewa rata-rata mudhun nganti $ 759, lan sampeyan ora duwe masalah golek papan kanggo mapan.

6. Logan Lor

Cache County, dumunung ing Wasatch Front, wis kutha gedhe disebut North Logan. Yen sampeyan luwih seneng nyewa omah tinimbang tuku omah, kanggo wektu iki, iki bisa uga dadi papan kanggo nindakake. Kaya Kaysville, nawakake pilihan sing apik banget lan terjangkau.

Sewa rata-rata udakara $864, sing nggumunake dibandhingake karo tetanggan sing luwih cedhak lan rata-rata nasional. Komunitas banget kenceng, lan wong-wong digawa bebarengan dening iman.

Logan Utara, panggonan sing apik kanggo manggon ing Utah.
North Logan wis salah siji saka komunitas paling apik saka kabeh panggonan ing Utah.

Lingkungan paling apik ing Utah

Mesthine, manggon ing kutha sing apik banget; Nanging, milih lingkungan pas sampeyan pengin nglampahi wektu ing iku penting banget.

1. Agung Avenues

Sepisanan, ana soko kita kudu njaluk metu saka dalan nalika nerangake Greater Avenues; statistik angkara ora apik. Njupuk sacedhake menyang Salt Lake City, ora akeh wong sing kaget.

Nanging, wong-wong sing manggon ing kene wis tumindak kanggo ndandani masalah iki. Patroli polisi sing aktif lan melu nindakake sing paling apik kanggo njaga kabeh wong kanthi aman lan nambah kahanan.

Ayo pindhah menyang ngapa kutha iki kalebu ing dhaptar "lingkungan lan papan sing paling apik kanggo manggon ing Utah". Ekonomi akeh sing kudu ditindakake. Utamané yen sampeyan lagi ing bisnis tech, sampeyan bakal duwe kesempatan gedhe kanggo sukses amarga ekonomi sing ing munggah kabeh-wektu. Kajaba iku, ana akeh restoran, kopi, lan bar sing apik sing mesthi sampeyan seneng.

2. Bangku Timur

Lingkungan Salt Lake City liyane sing kudu sampeyan priksa yaiku East Bench. Iki minangka pinggiran kutha kanthi rasa kulawarga sing tentrem. Yen sampeyan pindhah karo bocah-bocah cilik, sampeyan bakal seneng ngerti yen lingkungan iki minangka papan kanggo Kebun Binatang Hogle. Yen sampeyan lan anak tresna kewan, sampeyan bakal tresna panggonan iki.

web:  biaya urip nyata ing Denmark dicethakaké (Mahasiswa utawa pencari kerja)

iklan

Nalika nerangake biaya, padha ora konsisten banget ing lingkungan. Sanajan sawetara bakal nganggep iki minangka cacat, bisa uga dadi perkara sing positif. Sampeyan bakal duwe kesempatan sing luwih apik kanggo negosiasi rega sing luwih terjangkau yen ora kabeh omah netepi standar sing padha. Gumantung apa sing dikarepake, sampeyan bisa entuk akeh banget.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

3. Yalecrest

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Yalecrest minangka tetanggan omah cilik ing Utah kanthi 29,213 jiwa. Senajan cilik, nanging dadi favorit kanggo akeh wong. Nawakake luwih saka mung aran tetanggan apik. Sampeyan bakal nemokake sekolah sing apik banget, tingkat kejahatan sing sithik, lan omah sing ora ana regane kaya wilayah sekitar.

Yen sampeyan ora pengin tuku properti nanging pengin ngalami kaya apa sing manggon ing Utah, ana kesempatan nyewa sing terjangkau banget ing kene. Sewa rata-rata beda-beda ing babagan $759, sing murah banget kanggo Utah. Sawise sampeyan siyap njupuk langkah sabanjure lan tuku omah, sampeyan bakal seneng ngerti regane rata-rata $275,700.

4. Wasatch Hollow

Yen sampeyan menyang kidul saka tetanggan sing kasebut sadurunge, sampeyan bakal mbukak menyang Wasatch Hollow. Iki minangka pinggiran kutha cilik sing dianggep minangka komunitas paling apik ing wilayah kasebut. Sampeyan mbokmenawa bakal kaget ngerti yen tetanggan iki kebak generasi enom sing ora khas kanggo pinggiran kutha.

Nanging, wong-wong sing ngrancang tuku omah sing sepisanan lan miwiti kulawarga nganggep papan iki minangka kesempatan sing apik.

A tetanggan suburban ing Utah.
Wasatch Hollow minangka pinggiran kutha ing Utah sing apik kanggo sapa wae sing pengin miwiti kulawarga.

iklan

Umume properti sing ditawakake luar biasa lan unik kanggo lingkungan. Yen sampeyan nggoleki pinggiran kutha kaya acara tv Amerika asli, iki cedhak banget. Rega rata-rata $ 353,200, sing ora ala banget dibandhingake karo sawetara tetanggan liyane.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Priksa manawa sampeyan milih kanthi wicaksana saka tetanggan lan papan sing bakal ditinggali ing Utah

Yen sampeyan durung nate mlebu, milih ing antarane kabeh papan kanggo manggon ing Utah minangka keputusan sing ageng lan angel. Sampeyan kudu tansah njelajah sakbenere dhisik yen kasedhiya kanggo sampeyan. Nanging, sanajan pilihan iki apik, ora ana sing bisa ngalahake nyatane. Priksa manawa sampeyan nyisihake sawetara wektu kanggo ngunjungi lan njelajah papan sing sampeyan pikirake nggawe omah sampeyan. Sanadyan rada repot, luwih-luwih yen manggon adoh, akhire bakal entuk manfaat.

Pemandangan apik saka tetanggan ing Utah.
Ana akeh tetanggan gedhe ing Utah; priksa manawa sampeyan milih sing pas kanggo sampeyan.

Seneng-seneng

Ora preduli ing salah sawijining tetanggan lan papan kanggo manggon ing Utah sing sampeyan pilih, sampeyan mesthi bakal nggawe keputusan sing bener. Akeh wong cenderung kejiret ing kabeh clamor saka relocating lan miwiti urip saka ngeruk sing padha lali kanggo seneng-seneng.

Sanajan klise, mandheg mambu mawar saben-saben bakal nggawe sampeyan tentrem lan ngelingake sampeyan kenapa sampeyan pindhah menyang kene. Untunge, ana akeh panggonan sing apik kanggo dipilih sing mesthine bakal duwe pengalaman anyar sing migunani kanggo urip.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar