Wilayah lan Panggonan paling apik kanggo manggon ing Ottawa

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan nggoleki papan sing paling apik kanggo manggon ing Ottawa, ibukutha Kanada? Yen pancen ya, tulisan sing apik iki bakal mbantu sampeyan milih papan sing paling apik lan cocog kanggo manggon ing Ottawa. Lan iku penting kanggo ngerti sing apa nemtokake tetanggan gedhe kulo ing loro iku penting; tataran sampeyan ing urip lan lingkungan sing nggawe sampeyan paling seneng.

Untunge, Ottawa minangka kutha sing diberkahi sing diidam-idamake saben kluwarga amarga akeh lingkungan sing menarik lan kondusif. Kajaba iku, kasedhiyan fasilitas infrastruktur ndadekake kutha kasebut unik ing antarane kutha-kutha liyane ing Kanada. Mulane, duwe niat manggon ing Ottawa (Ibukutha Kanada) minangka gagasan asli lan sambutan.

Kaping pisanan, Ottawa luwih dikenal minangka "ibukutha Kanada", Ottawa dumunung ing pinggir kidul (Kali Ottawa) lan wewatesan karo Gatineau, Quebec.

Ottawa uga diarani minangka "pusat politik Kanada" lan diarani minangka papan riset lan institusi budaya. Peningkatan standar urip lan tingkat pengangguran sing sithik ndadekake Ottawa dadi unik ing antarane kutha-kutha liyane ing Kanada.

Wilayah lan Panggonan paling apik kanggo manggon ing Ottawa

Ing taun 2016, populasi Ottawa ana 934,243 lan 1,476,008 saka segi populasi metropolitan lan iki ndadekake kutha kasebut minangka kutha paling gedhe nomer papat ing Kanada lan CMA paling gedhe nomer lima ing negara kasebut.

Kajaba iku, ana sarjana sing paling pinter dibandhingake karo kutha-kutha liyane ing Kanada amarga akeh institusi kaya perguruan tinggi, universitas, institusi budaya lan riset, musium nasional, lan sapiturute, sing ana ing kutha kasebut.

web: 10 Top Best Panggonan kanggo manggon ing Lagos

Wilayah lan papan paling apik kanggo manggon ing OTTAWA 

Sanajan ora diwatesi, ing ngisor iki dhaptar papan sing paling apik kanggo manggon ing Ottawa, ibukutha Kanada:

1. GATINEAU LAN HULL

Akomodasi ing Gatineau cukup kurang dibandhingake panggonan liyane ing kutha, kondisi cuaca sarujuk, ana tingkat angkara kurang, lan ngarsane macem-macem restoran nggoleki, banget, ndadekake Gatineau lan Hull salah siji panggonan paling apik ing Ottawa kanggo. urip.

Komunikasi-bijaksana, ngandika Prancis bakal bantuan gedhe amarga kasunyatan sing paling saka fasilitas administratif ing wilayah kasedhiya lan render ing Prancis. Nanging, akeh penutur basa Inggris sing manggon ing wilayah kasebut.

Gatineau

Dadi lingkungan sing cocog kanggo sarjana lan kulawarga, ana akeh fasilitas sosial lan pusat sing menarik ing Gatineau lan kalebu museum, taman Gatineau, lsp.

Ing komunitas Gatineau lan Hull, biaya urip cukup cukup, sewa luwih murah, lan tingkat pengangguran luwih murah dibandhingake karo sisih Ontario.

2. BANYUWANGI

Wilayah liyane sing apik sing sampeyan bisa manggon ing Ottawa yaiku Downtown. Ottawa's Downtown nduwe pirang-pirang gedhong pamaréntahan sing ndadèkaké masyarakat lan gedhong-gedhong mau dibangun kanthi sengaja kanggo para PNS.

Ing kana, ana akeh kegiatan bisnis sing ditindakake ing wilayah kasebut, ana hotel, apartemen, kondominium lan liya-liyane. Ottawa

Downtown uga duwe fasilitas infrastruktur sing cukup kanggo nambah taraf urip wong-wong sing manggon ing kana.

Panggonan paling apik kanggo manggon ing Ottawa

Pungkasan, Downtown Ottawa kondusif lan uga bebas saka macem-macem gangguan. Dadi yen papan sing cocog ing Ottawa minangka lingkungan sing tenang lan tenang, mula Downtown dianjurake kanggo sampeyan.

3. PUSAT KOTA

Salah sawijining kutha sing paling apik kanggo manggon ing Ottawa yaiku Center Town lan nduwe akeh kegiatan komersial lan properti omah sing nambah taraf urip para pendhudhuk.

Secara historis, Pusat Town dikenal minangka omah kanggo akeh kanthi landmark sing apik. Ing kene, salah sawijining museum Kanada sing paling populer bisa ditemokake ing kana.

Kajaba iku, Pusat Town duwe akeh restoran, klub wengi, lan bar sing nggawe papan dadi rame lan energik ing wayah awan lan wengi.

Moreso, komunitas iki bebas saka kabeh jinis kejahatan kayata; rudo pekso, rampokan, nyolong, etc lan iki nyumbang kanggo alasan apa iku disebut "omah becik" dening akeh wong.

Dadi yen sampeyan butuh papan sing paling apik kanggo manggon karo kulawarga ing Ottawa, Pusat Town duwe kabeh sing dibutuhake kanggo nggawe kulawarga sing seneng.

4. BUKIT PASIR

Sandy Hill banget cedhak karo Universitas Ottawa, lan iki ndadekake kutha iki didominasi dening siswa nasional lan internasional. Kadhangkala, wilayah kasebut uga diarani "ghetto siswa".

Kajaba iku, Sandy Hill duwe akeh restoran lan bar etnis sing makarya kanthi rega sing cukup. Kasedhiya sarana prasarana kayata jaringan dalan sing apik, fasilitas pendidikan, fasilitas kesehatan, pusat rekreasi, lan liya-liyane.

Sing tepat, Sandy Hill tetep dadi pilihan sing paling apik kanggo wong enom lan wong diwasa sing pengin lingkungan sing rame.

5. OTTAWA LAWAS SELATAN

Old Ottawa South minangka salah sawijining kutha pemukiman sing makmur ing pusat kutha Ottawa sing diubengi dening akeh bangunan jaman kolonial.

Ana taman lan taman sing atraktif, macem-macem restoran, wit-witan sing apik, kafe sing apik, panggonan brunch, lan liya-liyane. Kabeh iki sing nggawe lingkungan urip banget urip.

Kajaba iku, Old Ottawa South nawakake akses gedhe menyang Rideau-Canal, sing dadi papan sing paling apik kanggo mlaku-mlaku sajrone sasi sing luwih anget. Lan uga, Ottawa South lawas diarani minangka papan es paling apik ing donya nalika musim dingin.

Wilayah paling apik kanggo manggon ing Ottawa

Nanging, biaya urip ing Ottawa South lawas larang banget dibandhingake karo kutha-kutha liyane. Populasi Old Ottawa South didominasi sacara signifikan dening para siswa amarga wilayah kasebut cedhak karo Universitas Carleton lan universitas Ottawa.

6. WANI

VANIER dumunung ing sisih wétan Kali Rideau lan minangka salah sawijining tetanggan sing paling larang ing Ottawa. Komunitas sing luwih murah iki nuduhake wates karo kutha Downtown.

Kajaba iku, ana akeh pembangunan babagan fasilitas infrastruktur lan sosial sing nggawe papan kasebut aman lan kondusif kanggo urip.

Tingkat kejahatan kurang, pengangguran ditanggulangi kanthi abot, lan cuaca sing kondusif cocog kanggo wong tuwa lan enom, sarjana lan kulawarga.

web: Tip kanggo Ngatasi Gaya Urip sing Kurang Prestasi

7. WESTBORO

WESTBORO nduwe pirang-pirang dalan, bar, lan restoran sing ana wit-witan sing apik lan apik, sing ndadekake kutha iki dadi salah sawijining papan sing paling apik kanggo manggon ing Ottawa, Kanada.

Ana akeh sekolah lan perguruan tinggi sing cocog kanggo kabeh bocah ing komunitas, ana toko butik, omah eksentrik, lan liya-liyane.

Kutha iki aman, aman, lan banget dikarepake kanggo urip lan biaya urip uga ora larang. Saiki, Westboro dadi papan kanggo musisi lan seniman kalebu perusahaan teater Kanada sing gedhe.

8. EDINBURGH anyar

New Edinburgh dumunung ing sisih lor VANIER lan cedhak banget karo Downtown. Lan tanpa mangu, kutha iki minangka salah sawijining lingkungan sing paling sugih.

New Edinburgh minangka papan kanggo akeh kedutaan uga pedunung paling sugih lan duwe pengaruh kaya perdana menteri. Iki mung cukup kanggo nyelehake ing dhaptar iki.

Napa amarga masalah keamanan wis diurus kanthi apik, tingkat angkara paling sithik, kesempatan kerja sing apik tenan, lan akeh fitur penting liyane.

SANDEMANs NEW Edinburgh

Umume, New Edinburgh digambarake kanthi omah gedhong sing apik banget uga papan ijo sing jembar. Nanging, biaya urip New Edinburgh dhuwur banget.

9. KANATA

Kanata uga dikenal kanthi akeh kegiatan rekreasi kayata taman lan rekreasi ruangan. Uga duwe sekolah sing apik banget sing standar internasional lan akeh pusat hiburan komunitas.

Kanata uga nyekseni sawetara pembangunan gedhe ing babagan omah lan kegiatan komersial sing terus berkembang ing wilayahe.

Kutha sing nggumunake iki kanggo manggon ing Ottawa, Kanada uga diarani minangka wilayah sing ramah kulawarga amarga sifat sing kondusif lan becik ing wilayah kasebut.

10. Barongan

Barrhaven dikenal kanthi lokasi sing apik, jaringan transportasi sing paling apik, lan sekolah sing akeh banget. Barrhaven uga duwe akeh pusat blanja, kegiatan rekreasi, lan papan ijo sing apik. Amarga iki, Barrhaven sacara lokal diarani minangka "surga".

11. ORLEAN

Orleans wis nomer akeh omah atraktif karo fasilitas sosial nyukupi kaya rumah sakit etc. Uga, wis lingkungan loropaken lan apik banget kang paling apik kanggo urip. Orleans duwe macem-macem kegiatan rekreasi sing nggawe urip kepenak kanggo para pedunung…

12. GUNUNG TUNNEY

Wilayah iki khusus kanggo bangunan pamaréntah federal. Pangonan Tunney minangka salah sawijining wilayah unik ing Ottawa sing ora bisa ditekanake.

Wis akeh fasilitas infrastruktur sing dimaksudake kanggo nambah taraf urip warga, lan uga ana kampanye nglawan tingkat pengangguran, lan masalah keamanan ditindakake kanthi apik.

TUNNEY'S PASTURE
Tunney's Pasture, Ottawa, Ontario, Kanada. Parkdale Avenue bisa katon ing pinggir tengen foto; Transitway lan Scott Street ana ing sisih ngisor foto.

Kesimpulan

Dhaptar papan paling apik ing Ottawa sing kadhaptar ing ndhuwur disusun kanthi ati-ati adhedhasar pengalaman lan survey riset sing apik kanthi tujuan kanggo nuntun lan ngarahake sampeyan carane milih papan sing kondusif lan aman kanggo manggon ing Ottawa, ibukutha Kanada. .


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar