15 Panggonan paling apik kanggo manggon ing Ontario, Kanada

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan arep pindhah menyang Kanada lan saiki mikir ing ngendi papan sing paling apik kanggo manggon ing Ontario, Kanada? Apa sampeyan mikir babagan owah-owahan lingkungan nanging ora ngerti kutha sing paling apik ing Ontario? Ya, artikel iki bakal mbukak mata sampeyan menyang sawetara papan sing paling apik kanggo ngunggahake kulawarga ing Ontario, Kanada.

Patut, Kanada wis akeh provinsi ayu karo kutha-kutha luar biasa sing mesthi bakal tresna, nanging saka kabeh provinsi iki, sampeyan bakal teka éling sing Ontario bener wis kutha paling apik kanggo manggon ing.

Miturut statistik, temuan kasebut nyatakake yen Ontario nduwe pedunung udakara 14.60 yuta wong utawa sakiwa-tengené, dilebokake ing dhaptar provinsi sing paling disenengi lan populer ing Kanada.

Nalika provinsi Ontario ora pilihan utama kanggo residents Canadian luar biasa, iku bener provinsi metu saka rolas (12) provinsi ing Kanada sing nampa lan nampa nomer paling saka turis.

Dadi yen sampeyan are looking for panggonan paling apik kanggo mundhakaken kulawarga, miwiti bisnis utawa dumunung mudhun permanen, Ontario kudu salah siji saka prioritas ndhuwur. Sampeyan bisa nemokake sekolah lan perguruan tinggi sing sampurna kanggo bocah-bocah, uga kesempatan profesional sing cocog kanggo nggayuh karir.

Ing kono banjur, kanthi kabeh perkara sing apik lan apik babagan provinsi Ontario sing luar biasa, kepiye sampeyan mutusake panggonan sing arep dienggoni? Ya, sampeyan ora perlu kuwatir maneh, amarga artikel iki babagan papan lan kutha sing paling apik kanggo manggon ing Ontario kene kanggo nuntun sampeyan.

web: Panggonan paling apik kanggo manggon ing Orange County, CA

15 Panggonan paling apik kanggo manggon ing ONTARIO, CANADA

Nggoleki lan milih papan sing paling apik kanggo sampeyan lan kulawarga bakal manggon ing Ontario ora gampang banget amarga ana faktor tartamtu. Nanging, supaya prioritas sampeyan mimpin nalika milih omah pungkasane bakal nggawa sampeyan menyang papan sing tentrem.

Tanpa wektu tundha, ing ngisor iki minangka kutha paling dhuwur ing Ontario sing aman, aman, lan bebas saka kejahatan sosial.

1. TORONTO

Tanpa mangu-mangu, Toronto bakal terus dadi salah sawijining kutha sing paling apik lan becik ing Ontario sing sapa wae sing golek katentreman atine bakal terus maju. Lokasi kutha iki apik tenan lan pemandangan multikultural sing bisa dipuja.

TORONTO

Kutha Toronto nduweni ekonomi sing mesem, lan njamin saben kluwarga nduweni lan urip sing nyaman. Ing kutha, ana museum, galeri seni, taman, aktivitas budaya, macem-macem restoran, klub wengi, lan sapiturute. Apa ora iki kakehan lan magnanimous saka provinsi karo 2.9 yuta utawa watara populasi?

Ya, kabeh layanan lan fasilitas sosial iki dimaksudake supaya para bujangan lan kulawarga tetep urip ing Toronto. Sanajan biaya urip ing provinsi iki cukup larang, nanging ana kesempatan kerja sing luar biasa ing saben kutha.

Kajaba iku, mesthi ana sesi musim dingin sing cendhak ing Toronto dibandhingake karo sawetara kutha utama liyane ing Kanada, nanging kanthi alami, kegiatan kriminal ing kutha kasebut uga murah.

Nanging, yen sampeyan jinis sing luwih seneng lingkungan sesawangan sepi kanggo panggonan rame, Toronto ora dadi pilihan kanggo sampeyan amarga kutha iki biasane saksi akeh lalu lintas, biasane sak jam sibuk.

web: Nyewa utawa Ora Nyewa ing Dalan Perjalanan: Pilihan Kendaraan, Biaya, lan Asuransi

2. OTTAWA

Ottawa minangka ibukutha Kanada lan minangka salah sawijining papan sing paling apik ing Ontario Kidul. Ottawa minangka provinsi sing kapenuhan sejarah, iki malah ketok yen dideleng saka bangunan lan museum. Nanging, kutha iki uga duwe sawetara permata ing Parlemen Hill lan arsitektur Victorian.

OTTAWA

Yen alasan sampeyan pindhah menyang Ontario yaiku supaya ora urip sibuk, mula Ottawa dianjurake banget amarga, sanajan kutha kasebut minangka salah sawijining provinsi sing paling akeh pedunung ing Kanada, uga nawakake kutha-kutha cilik.

Moreso, kutha Ottawa sing apik banget dikenal kanggo nganakake seri festival ing saindenging taun, lan kanthi kahanan cuaca sing cocog lan nyenengake, kemungkinan sampeyan bisa nikmati macem-macem kegiatan ruangan saben dina.

Kajaba iku, ana layanan kesehatan sing dijamin ing kutha, biaya urip sing terjangkau, kesempatan kerja sing luar biasa, tingkat kejahatan sing murah, lan suasana sing aman banget kanggo mbangun lan mbangun kulawarga.

Senajan Ottawa ora kamungkinan becik saka macem-macem Nightlife amarga saka mangsa dawa kang kerugian yen sampeyan are looking for cuaca anget. Nanging sing paling penting yaiku kutha iki njaga kabeh warga kanthi aman, lan kutha iki minangka kutha sing cocog kanggo kulawarga nanging dudu bujangan.

3. WATERLOO

Yen sampeyan pengin Toronto nanging ora bisa mbayar biaya urip ing kana, Waterloo cedhak banget karo Toronto lan bisa dadi pilihan sing paling apik kanggo sampeyan yen sampeyan pengin manggon cedhak karo papan kasebut lan uga pengin kutha kanthi biaya urip sing terjangkau.

Waterloo minangka salah sawijining papan nganggur ing provinsi Ontario

Kutha Waterloo minangka salah sawijining panggonan nganggur ing provinsi Ontario kanggo manggon karo kulawarga, amarga biaya urip sing terjangkau, tingkat pengangguran sing sithik, lsp.

Dibandhingake karo Toronto, sing manggon ing Waterloo tegese sampeyan bakal nampa gaji utawa gaji rata-rata sing padha, nanging mbuwang luwih murah, lan minangka asil, sampeyan bakal nabung kanggo pensiun.

Ing urat sing padha, Waterloo uga nggawe dhaptar papan sing paling apik kanggo manggon ing Ontario amarga akeh perusahaan teknologi ing Kanada, saengga menehi kesempatan kerja lan pilihan kanggo para siswa.

Ing kutha iki, mangsa banget atos dibandhingake Ottawa, ana layanan transportasi rata-rata nanging durung, kutha iki isih pamer loro saka universitas ndhuwur kanggo mahasiswa domestik lan internasional.

4. OAKVILLE

Yen sampeyan perlu lingkungan sing nawakake sawetara ambiance lan tentrem, Oakville iku salah siji saka sawetara kutha ing Ontario kidul sing bisa menehi sing.

Downtown Oakville

Oakville minangka peninggalan Greater Toronto, lan nduweni macem-macem area rekreasi lan papan ijo kanggo bocah-bocah.

Oakville dumunung ing cedhak Lake Ontario Waterfront sing apik banget, nyedhiyakake kutha kanthi malang sing nggumunake.

Kutha iki uga misuwur lan misuwur amarga populasi olahraga. Aktivitas olahraga kaya Hockey, kano, skating, lacrosse, lan bal-balan minangka sawetara olahraga utama sing njupuk alih kutha.

Dadi tanpa sebutno sing Oakville wis macem-macem lan macem-macem restoran, biaya urip ana terjangkau, wis tingkat angkara kurang, etc.

Nanging, iku pantes kanggo sebutno Oakville ora Panggonan sampurna kanggo pamukiman permanen, nanging panggonan paling apik kanggo miwiti karir ing Ontario.

5. BURLINGTON

Kutha Burlington sing ayu bisa ditemokake ing antarane Oakville lan Hamilton, dumunung ing sadawane tlaga, lan iki menehi pemandangan sing unik.

Burlington nggawe dhaptar papan sing paling apik kanggo manggon ing Ontario

Burlington nggawe dhaptar papan sing paling apik kanggo manggon ing Ontario amarga nawakake sawetara kegiatan sing cocog kanggo sarjana lan kulawarga.

Ing Burlington, ana akeh kegiatan hiburan malam, acara budaya, hiburan kanggo kabeh jinis umur, blanja, kesempatan kerja, tingkat kejahatan sing murah, lsp.

Uga Waca: 10 bar paling apik ing Manhattan Sampeyan Kudu Coba

6. Cobourg

Iki minangka papan sing apik kanggo sampeyan lan kulawarga sampeyan bisa pindhah menyang provinsi Ontario. Cobourg minangka kutha sing relatif cilik kanthi pemandangan sing apik.

Kutha Cobourg

Gunggunge pendhudhuk kutha sing tentrem iki kira-kira ana 20,000 jiwa. Sanajan jumlah kasebut biasane mundhak nalika musim panas amarga ora ana kutha paling apik ing Ontario sing duwe pondokan tinimbang Cobourg.

Biaya urip ing kene relatif terjangkau, tingkat kejahatan ing tingkat paling murah, pengangguran wis ditanggulangi kanthi serius lan kondisi cuaca apik banget kanggo mbangun kulawarga sing diberkahi.

7. Wawan

Kutha Vaughan sing luar biasa dumunung ing sisih lor Toronto lan dumunung ing kabeh pusat wisata sing paling populer lan misuwur ing saindhenging Great Toronto Area.

Vaughan minangka salah sawijining papan sing paling apik ing Ontario

Ana akeh perkara ing Vaughan sing paling apik ing antarane sing padha. Umpamane, Vaughan Mills bisa uga dadi mall paling gedhe ing negara kasebut lan Wonderland Kanada sing ana ing Vaughan minangka taman hiburan paling gedhe lan paling akeh ing Kanada.

Kutha iki nduwe populasi luwih saka 300,000, lan biaya urip uga relatif terjangkau. Ana akeh kesempatan kerja lan tingkat kejahatan uga sithik.

8. Aurora

Panggonan liyane sing apik kanggo sampeyan manggon ing Ontario yaiku Aurora. Sanajan kutha iki ora dirayakake kaya sawetara kutha liyane sing kasebut ing dhaptar iki, nanging kutha iki tentrem lan katon apik banget lan katon domestik.

Miturut populasi, Aurora duwe kurang saka 60,000 jiwa, nanging tetep dianggep minangka salah sawijining kutha paling sugih sing bakal dikarepake kanggo nandur modal ing Kanada.

9. Bracebridge

Bracebridge iku sawijining kutha cilik ing komunitas Muskoka Ontario, lan wis dianggep lan katon minangka county Cottage kanggo akeh residents Ontario.

Bracebridge minangka kutha cilik ing komunitas Muskoka ing Ontario

Kutha iki dibangun kanthi apik ing sekitar grojogan Kali Muskoka sing apik banget sing bisa ditemokake ing kutha kasebut. Nduweni rega 16,593 utawa luwih, biaya urip ing kana minimal, nanging dudu papan sing paling apik kanggo wong sing golek pangonan sing luwih ijo. Iku banget remot.

10. Stratford

Stratford dikenal kanthi festival taunan sing luar biasa lan dadi omah penyanyi Pop Kanada internasional, Justin Bieber.

Saben taun, bagean Stratford sing beda-beda nindakake macem-macem drama sing dimainake dening Shakespeare bangsawan lan dheweke ndeleng minangka bagean saka Festival Stratford taunan.

Intine, Stratford nduwe populasi kira-kira 32,700, cuaca ora atos, tingkat pengangguran punika 5.6%, tingkat angkara wis akeh tackled lan kabeh iki ndadekake kutha iki salah siji panggonan paling apik kanggo dumunung ing Ontario, Canada.

Sampeyan uga bisa kaya: 30 Upah Minimum Paling Inggil lan Paling Inggil ing Donya

11. Paris

Paris, Ontario kapilih minangka "Kutha Paling Cantik ing Ontario," lan yen sampeyan pengin papan sing apik banget kanthi pemandangan sing apik tenan, Paris, Ontario menehi rekomendasi kanggo sampeyan.

Paris, Ontario kapilih minangka "Kutha Paling Cantik ing Ontario, (panggonan paling apik kanggo manggon ing Kanada)

Kutha iki diantrekake karo toko keju, warung mbukak-online, toko Candy, roti éca, etc. Biaya urip kene dicokot dhuwur considering populasi, ana restoran fine dining lan turah mbrawah saka aktivitas sing cocog karo sembarang prioritas kulawarga.

12. Almonte

Uga ing dhaptar panggonan becik kanggo manggon ing Ontario, Kanada Almonte. Kutha kanthi pabrik sing apik sing nduweni getaran abad ka-19 sing ana ing pinggiran Ottawa.

Kutha iki apik kanggo pemukiman kulawarga amarga nduweni sawetara fasilitas sosial lan layanan sosial sing bisa njaga urip.

panggonan becik kanggo manggon ing Ontario, Kanada Almonte

Ana akeh galeri, toko antik, butik uga macem-macem restoran ing kutha cilik sing apik tenan iki.

13. Elora

Kutha Elora dumunung ing wates jurang spektakuler lan dumunung ing pinggir Kali Grand lan Irvine. Kali iki menehi Elora lanskap mouthwatering.

Yen sampeyan nggoleki papan sing paling apik kanggo nemokake butik kelas atas, seni visual, kaendahan alam, rasa kuliner, budaya sing maneka warna, lan arsitektur, pindhah menyang Elora, Ontario.

14. Niagara

Minangka kutha iki misuwur diarani, Niagara-on-the-lake, kutha iki dumunung ing pinggir Kali Niagara lan dumunung ing tlaga Lake Ontario. Uga diubengi kali.

Niagara-on-the-lake

Niagara misuwur minangka pabrik anggur sing apik lan Festival Shaw musim panas sing estetis. Kutha iki aman lan aman, kanthi sekolah lan perguruan tinggi standar kanggo bocah-bocah.

Yen sampeyan ana ing budget kurang, Niagara-on-the-lake iku salah siji saka panggonan paling terjangkau kanggo manggon ing Ontario, Canada.

15. Pelabuhan Harapan

Port Hope tetep dadi komunitas warisan sing ana ing pesisir Northside ing Lake Ontario sing populer. Nduwe getaran komunitas kutha lan deso sing nggawe kutha dadi sregep. Ing kana, saben dina mesthi preinan.

Port Hope tetep dadi komunitas warisan sing ana ing pesisir Northside ing Lake Ontario sing populer

Populasi cilik, tingkat kejahatan minimal, ana kesempatan kerja Make lan Capitol Theatre uga ana ing komunitas kasebut.

Ana macem-macem restoran ana, showrooms, pusat rekreasi, etc.. Lan yen sampeyan seneng hiking banget, Port-Hope Conservation Area ana kanggo ngawula sampeyan luwih.

Kesimpulan

Ing titik iki, sampeyan kudu nemokake kutha utawa kutha tujuan sabanjure ing dhaptar papan sing paling apik kanggo manggon ing Ontario, Kanada. Papan-papan kang kasebut kasebut ngemot kutha, kutha, lan desa-desa kang trep kanggo kabeh jinis urip kulawarga lan urusan bujangan.


Nyebar katresnan

8 pikirane babagan "15 Panggonan Paling Apik Kanggo Urip Ing Ontario, Kanada"

  1. Toronto minangka mbucal kanggo akeh wong. Ana rong serangan jinis 'teror' sajrone 5 taun kepungkur. Iku overcrowded lan overpriced. Omah kanggo nyewakake lan kepemilikan ora bisa ditindakake kanggo akeh kulawarga enom.

    Wong sing bisa kanthi aman pangkat Toronto #1 yaiku wong tuwa sing mlebu pasar 10+ taun kepungkur kanthi penghasilan kulawarga sing dhuwur supaya ora ana ing lingkungan sing ora sopan. Mbokmenawa setengah saka Toronto ora bisa urip kanggo kulawarga. Yen sampeyan bujangan sing ora peduli lan pengin kanca sak kamar ing kothak ing langit, kabeh ora apa-apa. Upah sing luwih murah dibandhingake ngomong, Ottawa uga- senadyan biaya sing luwih dhuwur. Nanging, mbok menawa peringkat bobot adhedhasar faktor liya bakal narik umpan balik sing luwih positif

    Reply
  2. Aku ora weruh carane Toronto # 1. Ora ana cara sing aman kanggo ngunggahake bocah ing kana.
    Mung entuk Amber Lansiran bengi, bocah diculik ing GTA.
    Aku ora ngerti sapa sing duwe anak sing seneng lan rumangsa aman ing GTA.

    Reply

Ninggalake Komentar