Panggonan paling apik kanggo manggon ing Dallas, Tx

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Dallas minangka salah sawijining papan sing paling nyenengake ing Amerika. Kebak wong sing seneng urip, lan duwe energi sing bisa dirasakake yen sampeyan ngunjungi sanajan sedina. Apa sing panggonan paling sing siji bisa manggon ing Dallas kanggo singles lan kanggo kulawargané?

Pira regane manggon ing kono? Lan apa aku kudu ngerti babagan manggon ing Dallas sadurunge pindhah kene? Kiriman iki bakal menehi sampeyan kabeh informasi sing dibutuhake!

1. Downtown Dallas

Panggonan paling apik kanggo manggon ing Dallas, USA Downtown Dallas

iklan

Downtown Dallas minangka salah sawijining bagéan paling tuwa lan paling bersejarah ing Dallas. Kutha iki uga nduweni sajarah sing cukup akeh, amarga wis dadi pusat kutha nganti suwe. Pancen wiwit minangka papan sing bakal ditindakake wong kanggo ngrampungake bisnis - akeh dokumen penting sing ditandatangani ing kene, lan akeh kesepakatan penting sing ditindakake ing kene.

Yen sampeyan manggon ing wilayah iki, sampeyan bakal bisa kanthi gampang lungo menyang Dallas tengah, nanging ana uga akeh sing kudu sampeyan lakoni ing kene!

Biaya urip ing pusat kutha Dallas relatif murah dibandhingake karo sebagian besar wilayah Dallas, dadi apik kanggo wong-wong sing duwe anggaran, mula, salah sawijining papan sing paling apik kanggo manggon ing Dallas. Nyewa rata-rata saben wulan yaiku $ 800, nanging yen sampeyan nemokake barang sing murah, sampeyan kudu mbayar sewa.

Yen sampeyan duwe kucing, panganan kucing bisa nganti $ 6-15 saben sasi. Iki ora dhuwur banget ngelingi jumlah dhuwit sing dituku pamilik pet liyane!

Kajaba iku, yen sing duwe omah ngrawat kewan sampeyan kanthi bener lan menehi diet lan dolanan khusus kanggo dheweke, uga kunjungan rutin saka dokter hewan, mula ora ana masalah karo perawatan kesehatan kewan uga biaya sing diurus. saka.

Distrik sekolah ing Dallas minangka salah sawijining sing paling apik. Sekolah-sekolah kasebut cukup kondhang. Ana uga akses sing apik kanggo blanja lan hiburan uga pilihan transportasi sing apik - yen sampeyan butuh barang-barang kasebut, mesthine sampeyan bakal nemokake ing kene!

web: Panggonan paling apik kanggo manggon ing Orange County

2. Uptown Dallas

Panggonan apik liyane kanggo manggon ing Dallas, Uptown Dallas

Uptown Dallas iku bagéyan ayu saka kutha, salah siji panggonan paling dhuwur sing manggon ing Dallas, Tx. Nyatane, jeneng kasebut tegese "dhuwur" ing basa Spanyol, sing ndadekake wong-wong sing pengin dadi dhuwur.
Biaya urip ing kene ora elek. Sewa luwih larang tinimbang pusat kutha, nanging isih cukup murah dibandhingake karo sebagian besar wilayah ing Amerika Serikat.

Ana akeh fasilitas sing bisa sampeyan gunakake, kayata mall lan taman. Yen sampeyan pengin nglampahi kabeh dina ing omah ora nindakake apa-apa kajaba mangan es krim lan nonton film ing Netflix banjur iki panggonan kanggo sampeyan, nanging yen sampeyan jinis golek Employment, kabar apik - Uptown iku panggonan sampurna kanggo sampeyan!

Sampeyan bakal nemokake akeh kesempatan kerja sing kasedhiya ing kene. Sekolah ing Uptown Dallas umume uga apik - ana sekolah sing cedhak yen ora pengin lelungan utawa yen duwe bocah sing luwih tuwa sing pengin mlebu sekolah umum ing kana.
Hiburan uga cukup apik, amarga ana akeh sing kudu ditindakake.

Ana akeh restoran sing apik banget ing kene uga akeh blanja lan taman sing apik. Sampeyan uga bakal duwe pilihan transportasi banget, karo sawetara cukup apik saka bis lan sepur kasedhiya. Malah akeh sing lunga menyang kutha-kutha ing saubengé, sing entuk manfaat banget yen sampeyan pengin ngunjungi macem-macem papan kanthi rutin!

Ana akeh sing tresna babagan Uptown! Sampeyan bisa mbayar amarga ora larang banget.

3. Bishop Seni Kab

Distrik Seni Bishop, Dallas, Tx

Yen sampeyan seneng seni, Bishop Arts minangka papan kanggo sampeyan. Iku sugih karo budaya. Sampeyan bakal seneng karo seniman sing manggon ing kene uga galeri sing wis digawe. Wilayah kasebut bisa uga katon rada kasar ing saubengé, nanging wong-wong sing njupuk wektu kanggo ndeleng ing njero bakal weruh sepira kaendahan sing bisa ditemokake ing kene!

Bishop Arts District iku panggonan Fantastic kanggo singles. Iki misuwur amarga pagelaran teater sing menehi inspirasi, konser jazz sing optimis, lan program pendidikan. Yen sampeyan seniman sing golek papan kanggo tuku omah, sampeyan bakal seneng manggon ing kene.

web:  Wilayah lan Panggonan paling apik kanggo manggon ing Ottawa

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Biaya urip ing Bishop Arts District luwih dhuwur tinimbang pusat kutha, nanging isih cukup murah dibandhingake karo wilayah liyane ing Amerika Serikat. Yen sampeyan pengin ngirit dhuwit, mula iki bakal dadi papan sing apik kanggo sampeyan!

Ana akeh pilihan blanja ing kene, kalebu butik, toko barang antik, lan pasar loak. Hiburan uga gampang ditemokake ing kene. Hiburan kaya galeri seni, studio seni, lan omah gedhong Victorian lingkungan ndadekake wilayah iki dadi pesta kanggo indera visual.

Panganan ing kene uga apik - ana akeh restoran ing kene, kalebu macem-macem masakan saka sak ndonya. Sawetara restoran paling apik ing Dallas bisa ditemokake ing kene!

Yen sampeyan pengin golek lapangan kerja ing wilayah iki, mula sampeyan kudu gampang golek kerja.
Salah sawijining daya tarik paling gedhe ing Distrik Seni Uskup yaiku sekolah. Ana akeh sekolah ing wilayah iki, lan sekolah ing wilayah iki entuk nilai dhuwur saka wong tuwa.
Yen sampeyan nggoleki papan sing sepi, mula Bishop Arts District minangka cara sing cocog.

4. Lawn Ek

Oak Lawn, Dallas, Tx

Oak Lawn minangka bagéan saka Dallas sing apik banget. Wong-wong sing manggon ing tlatah iki kandha nèk kuwi ”permata” ing kutha. Nyatane, ana akeh estetika pager putih ing wilayah iki! Oak Lawn minangka wilayah sing sugih, lan akeh wong sugih sing ngarani omah.

iklan

iklan

Ora aneh banget yen ndeleng wong nyopir ing kutha nganggo mobil mewah utawa numpak mobil sport mewah utawa convertible sing lucu! Pendhudhuk Oak Lawn bisa katon nunggang jaran lan njupuk asu-asu kasebut.

Biaya urip ing Oak Lawn luwih dhuwur tinimbang ing Distrik Seni Bishop, nanging iki ora nyegah dadi salah sawijining papan sing paling apik kanggo manggon ing Dallas. Nanging, isih tetep murah dibandhingake karo wilayah liyane ing Amerika Serikat. Yen sampeyan nggoleki properti sing murah, sampeyan kudu bisa urip ing kene tanpa masalah.

Iki uga minangka tetanggan sing maneka warna kanthi wilayah sing wis mapan ing omah-omah kulawarga siji. Yen sampeyan pengin entuk papan sing apik kanggo dhuwit, mula iki papan kanggo urip! Sampeyan bakal entuk omah luwih akeh kanggo dhuwit ing kene tinimbang sing bakal sampeyan entuk ing papan liya.

Ora aneh yen ana toko barang antik, galeri seni, lan kafe ing kene. Kesempatan kerja apik banget ing wilayah tartamtu iki. Iku ora aneh kanggo golek proyek di buwang ing kene, utamané kanggo wong-wong sing gelem kerja dawa.

Sekolah ing Oak Lawn umume uga berprestasi, kanthi skor paling dhuwur saka wong tuwa lan siswa. Yen sampeyan lagi nggoleki papan kanggo ngunggahake kulawarga, banjur Oak Lawn minangka papan kanggo sampeyan!

5. Taman Universitas Kab

Universitas Park

Taman Universitas minangka wilayah gedhe sing ana ing sisih lor Dallas. Iku cukup bergengsi lan populer. Taman Universitas minangka wilayah sing makmur, lan urip ing kene bisa larang. Yen sampeyan entuk kerja ing kene, sampeyan bakal bisa ngatur.
Taman Universitas dikenal kanthi swasana sing nyenengake lan tentrem.

Wong sing golek cara urip sing luwih tenang bakal nemokake apa sing dikarepake ing Taman Universitas! Akeh kulawarga sing sugih manggon ing wilayah kasebut, dadi papan ing ngendi bocah-bocah bisa berkembang ing lingkungan sing aman.

Kesempatan kerja apik ing wilayah iki dadi papan sing apik kanggo manggon ing Dallas. Umume warga bisa kerja ing wilayah kasebut amarga kesempatan kerja cukup apik.

iklan

University Park wis sawetara fasilitas gedhe, kalebu omah ibadah, nanging sing ndadekake iku ngadeg metu fasilitas lintang sawijining. Ora aneh kanggo nemokake fasilitas kaya sekolah, rumah sakit, lan taman ing Taman Universitas.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Sekolah umum ing area Taman Universitas entuk skor dhuwur, sing apik kanggo kulawarga sing duwe anak ing kene!

Hiburan uga cukup apik ing kene. Kesempatan blanja akeh banget, uga pilihan panedhaan. Wong sing golek kemewahan ing uripe bakal nemokake apa sing dikarepake ing Taman Universitas!

Biaya urip ing Taman Universitas luwih dhuwur tinimbang ing Distrik Seni Bishop. Nanging, isih luwih murah tinimbang wilayah liyane. Sampeyan bisa manggon ing kene yen sampeyan nggoleki properti sing murah. Yen sampeyan ndeleng, omah-omah ing kene uga apik lan apik banget!

web: Panggonan paling apik kanggo manggon ing Winnipeg

web:  15 omah paling larang ing Kanada lan sing nduweni

6. Lakewood

Lakewood, Tx

iklan

Lakewood minangka papan sing unik banget. Ana akeh perkara sing bisa ditindakake ing Lakewood. Wong-wong sing manggon ing Lakewood wis bisa ngreksa karakter wilayah iki supaya isih akeh omah-omahé lawas lan ngarep toko saka jaman kepungkur sing bisa ndeleng yen sampeyan kelakon kanggo nyelehake ing.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Ana uga sawetara omah anyar, mula ora aneh yen bocah-bocah ing dalan-dalan kene seneng-seneng.

Wong-wong sing manggon ing Lakewood wis nggawe akeh gaweyan kanggo mesthekake yen dheweke duwe lingkungan sing kabeh wong rumangsa aman.

Lakewood misuwur amarga aktivitas outdoor. Ana sawetara taman ing wilayah Lakewood, kalebu taman sing nduweni fitur banyu. Wong-wong sing manggon ing Lakewood bisa melu ing njobo amarga saka fasilitas banget kasedhiya kanggo wong-wong mau.

Lakewood uga misuwur banget karo para penggemar hoki amarga dadi papan kanggo Dallas Stars of National Hockey League (NHL). Wong-wong sing manggon ing kene seneng hockey lan metu menyang Lakewood sajrone sasi cuaca sing anget kanggo seneng main ing rinks es Lakewood!

iklan

Biaya urip ing Lakewood cukup murah, dadi salah sawijining papan sing paling apik kanggo manggon ing Dallas. Wilayah kasebut murah banget dibandhingake karo wilayah liyane ing sekitar Dallas. Ana properti murah sing bisa diduweni ing kene, lan sampeyan uga bisa nemokake properti sing rada larang tinimbang ing wilayah kayata Oak Lawn lan Bishop Arts.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Nalika wong pengin golek lapangan kerja, dheweke bakal gampang urip ing Lakewood. Ora umum wong sing manggon ing kene golek kerja nganti puluhan.

Hiburan kedadeyan kanthi gampang ing wilayah Dallas iki. Kesempatan blanja lan mangan akeh lan uga hiburan - apa mlaku-mlaku ing Main Street utawa game Hockey ing es - mesthi ana kanggo kabeh wong!

7. Preston Hollow

Preston Hollow minangka papan liyane sing apik kanggo manggon ing Dallas. Preston Hollow minangka wilayah sing sugih kanthi toko lan restoran uga akeh omah sing apik. Wilayah Preston Hollow ngrayakake ulang tahun kaping 110 ing taun 2019 lan terus berkembang lan makmur kanthi cepet.

Wong-wong sing manggon ing kene bangga banget karo komunitase, saengga dadi papan sing apik lan aman kanggo nggawa anak-anake. Preston Hollow minangka papan kanggo wong sugih, sing misuwur, lan sing duwe omah nomer loro - wong sing duwe omah akeh kaya bisnis ing saindenging kutha… Ana apa wae kanggo kabeh wong ing kene!

iklan

Biaya urip ing Preston Hollow luwih dhuwur tinimbang ing wilayah liyane ing sekitar Dallas, nanging isih luwih murah tinimbang manggon ing bagean ing Amerika Serikat sing luwih populer kanggo omah-omah sing megah.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Yen sampeyan pengin golek kesempatan kerja, mula Preston Hollow minangka papan sing apik kanggo dipikir! Ana kesempatan nang endi wae, kalebu proyek sing kasedhiya dening puluhan.
Tingkat keamanan ing bagean Dallas iki ora dhuwur banget, nanging apik. Tingkat kejahatan cukup sithik, mula umume wong rumangsa aman mlaku-mlaku sanajan ing wayah wengi yen duwe bisnis sing kudu ditindakake ing kene.

Preston Hollow duwe sawetara papan sing apik banget kanggo manggon ing Dallas utamane kanggo para penggemar blanja amarga kabeh bisa mlaku!

Pendidikan minangka titik sing kuwat banget ing wilayah Dallas iki. Sekolah ing kene rada dhuwur, nanging kabeh duwe rating dhuwur, lan kenapa risiko nggawa anak menyang papan sing pendidikane ora apik?

Hiburan cukup apik ing Preston Hollow. Kegiatan wiwit saka film kanggo konser kanggo program seni bisa ditemokaké kene, kang ndadekke persil saka pengunjung saka kabeh liwat Dallas.

8. Desa Karangsambung

iklan

Highland Village dumunung ing tengah Dallas Utara, cedhak sistem ril DART. Akeh restoran gedhe ing kene amarga Highland Village cukup populer karo wong sing manggon ing wilayah Dallas. Ana uga akeh papan kanggo blanja, kalebu sawetara toko unik sing mung ana ing Desa Highland.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Highland Village minangka papan kanggo Sekolah Tinggi Bryant lan Sekolah Menengah Trinity. Kajaba iku, ana uga rong taman umum sing nyebar ing wilayah kasebut - Taman Highland lan Taman Sunnyvale sing loro-lorone duwe lapangan bal sing disebar ing antarane.

Biaya urip ing Highland Village relatif dhuwur, nanging isih luwih murah tinimbang manggon ing wilayah kayata Preston Hollow lan Uptown Dallas.

Ana akeh kesempatan kerja ing wilayah kasebut, nanging wong-wong bisa uga kudu golek kerja sing luwih angel ing kene.

web:  Panggonan hangout murah nanging mewah ing festac, Lagos

Highland Village minangka papan sing aman banget amarga fasilitas apik sing diwenehake kanggo para warga. Pasukan polisi aktif banget sing nggawe manawa wong ala bakal mikir kaping pindho sadurunge nyoba tumindak ala amarga paling ora ana siji polisi!

iklan

Highland Village nduweni akeh panggonan kanggo toko lan mangan, nanging ora ana sing nggumunake. Ana uga akeh panggonan ngendi sampeyan bisa seneng hiburan, kayata konser lan film.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Pendidikan ing Desa Highland apik banget. Sekolah ing kene dijaga kanthi apik lan mesthi ana kesempatan kanggo sinau sing anyar.
Highland Village minangka papan sing apik kanggo manggon ing Dallas!

9. Roanoke

Panggonan liya sing paling apik kanggo manggon ing Dallas yaiku Roanoke. Wilayah kasebut gampang banget ditemokake amarga lokasi ing cedhak I-35 sing ana akeh papan kanggo blanja lan mangan.

Roanoke uga dadi papan kanggo Universitas Texas Of The Permian Basin sing nduwe luwih saka 11,000 siswa! Pengunjung tansah ditampani ing kene amarga Universitas duwe kabijakan mbukak lawang kanggo pengunjung sing kepengin ndhaptar kelas.

Biaya urip ing Roanoke relatif dhuwur, nanging regane gumantung apa sampeyan nggoleki apartemen sing sederhana utawa omah gedhong gedhe.

iklan

Pendidikan ing Roanoke prayoga, nanging ora apik tenan. Ana kurang luwih 13 SD lan 4 SMA sing narik siswa saka wilayah kasebut. Sekolah menengah sing paling misuwur yaiku Texas School for the Deaf sing narik kawigaten para siswa saka kabeh Texas!
Roanoke minangka papan sing aman banget kanggo manggon ing Dallas, utamane amarga pasukan polisi ing kene tansah aktif.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Ana akeh papan kanggo blanja ing Roanoke, utamane ing distrik komersial pusat kutha.

Roanoke wis kesempatan banget kanggo hiburan - kabeh saka konser kanggo film bisa sante kene!

Employment gampang ditemokake ing Roanoke. Ana akeh kesempatan ing kene sing bisa ditemokake dening puluhan!

10. Sulawesi Selatan

Southlake minangka wilayah sing apik ing Dallas

Southlake minangka wilayah sing apik ing Dallas. Kutha-kutha ing sacedhake kalebu Allen, Plano, lan Hurst. Southlake minangka papan sing rame banget kanthi akeh kegiatan ekonomi. Ing kutha iki akeh banget wong sugih!

iklan

Pamaréntah kutha wis papat taman sing sapa bisa seneng, kalebu Southlake Park kang taman paling gedhe ing Texas!

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Biaya urip ing Southlake relatif dhuwur, nanging isih luwih murah tinimbang manggon ing Uptown Dallas lan Preston Hollow.

Ana akeh kesempatan kerja ing kene, utamane kanggo wong-wong sing wis kerja munggah saka ngisor tangga sosial.

Kasunyatan sing menarik babagan Southlake - Pamrentah kutha pancen pro-bono, mula saben wong sing golek kerja ing kutha duwe kesempatan kerja sing apik! ing 2006 dewan kutha diadopsi limang nilai minangka prinsip nuntun carane dewan kutha lan karyawan bakal bisa kanggo tumindak lan ngatur bisnis.

Nilai kasebut kalebu Inovasi, Akuntabilitas, Integritas, Keunggulan, lan Kerja Sama. Pendidikan ing Southlake apik banget!

iklan

Hiburan uga apik banget ing Southlake karo akeh kesempatan kanggo wong sing seneng piyambak. Southlake minangka papan sing apik kanggo manggon ing Dallas!

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

11. Parker

Parker minangka wilayah sing apik ing Dallas. Iki minangka salah sawijining papan sing paling apik kanggo manggon ing Dallas. Kutha-kutha ing sacedhake kalebu Allen, Plano, lan Hurst. Parker minangka papan sing rame banget kanthi akeh kegiatan ekonomi. Ing kutha iki akeh banget wong sugih!

Pamaréntah kutha wis telung taman sing sapa bisa seneng, kalebu Parker Park kang taman paling gedhe ing Texas!

Biaya urip ing Parker relatif dhuwur, nanging isih luwih murah tinimbang manggon ing Uptown Dallas lan Preston Hollow.

Ana akeh kesempatan kerja ing kene, utamane kanggo wong-wong sing wis kerja munggah saka ngisor tangga sosial.

iklan

Pendidikan ing Parker apik banget. Sekolah ing kene dijaga kanthi apik lan mesthi ana kesempatan kanggo sinau sing anyar.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Hiburan uga apik banget ing Parker karo akeh kesempatan kanggo wong kanggo seneng-seneng piyambak ing Bioskop, bowling alleys, lan es skating rinks. Parker misuwur amarga taman sing apik lan kegiatan ruangan liyane.

kesimpulan

Kita wis nyusun Top 11 Panggonan Paling Apik Kanggo Urip ing Dallas. Dhaptar iki bisa uga diganti ing mangsa ngarep, nanging saiki, iki minangka papan sing paling apik kanggo manggon ing Dallas. Iki uga minangka papan sing paling aman kanggo manggon ing Dallas kanthi akeh kesempatan kerja lan pendhidhikan.
Muga-muga sampeyan seneng karo dhaptar kita!


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar