17 Panggonan Fun Paling Apik Kanggo Hangout Ing Accra

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan planning kanggo nglampahi sawetara wektu ing Ghana lan kepingin weruh yen ana panggonan sing nyenengake kanggo hangout ing Ghana? Ana akeh panggonan sing nyenengake kanggo hangout ing Accra karo kanca-kanca lan kulawarga, sampeyan dijamin seneng-seneng.

Accra iku ibukutha Ghana, kapenuhan mayuta-yuta wong. Ing Accra sampeyan bisa ngunjungi akeh panggonan kaya taman memorial Kwame Nkrumah, pantai Labadi, Museum Nasional lan liya-liyane. Sampeyan uga bisa ngunjungi pasar lan entuk barang sing apik, ngunjungi restoran bintang 5 kanggo panganan sing enak, kopi lan nindakake macem-macem kegiatan liyane. Bow leta ngomong babagan panggonan nongkrong paling dhuwur ing Accra, Ghana.

1. hotel Movenpick

iklan

The Hotel Movenpick iku hotel 5-star ing Accra karo akèh fasilitas lan layanan kanggo ngebaki kabutuhan kiro-kiro saka Wi-Fi gratis lan sarapan, sampeyan bakal seneng lingkungan aman karo perawatan kraton. Hotel iki nduweni galeri seni sing nampilake luwih saka 2,000 karya seni asli Ghana kanggo para penyayang seni kanggo ndeleng lan ngormati restoran sing nawakake akeh panganan sing nyenengake, lan Emporium kanggo para tamu toko macem-macem barang kalebu sandhangan, rambut, etc.. Iki ndadekake Movenpick hotel panggonan kang gedhe kanggo hangout ing Accra.

web:  Top Es krim panggonan ing Abuja lan lokasi

web: 15 Pikiran Blowing Fun Places kanggo nongkrong ing Abuja

2. AM: PM

AM: PM iku restoran sing nawakake rong bagean beda, The AM ngendi sampeyan njaluk sawetara sarapan gaya Amérika lan sawetara favorit esuk liyane kaya waffles, lan roti.

PM iku sesi sore, nalika srengenge surup sampeyan njaluk sawetara burger apik lan swiwi pitik lan sawetara koktail jus.

Apa ing wayah esuk utawa wengi, AM:PM minangka papan sing nyenengake kanggo hangout ing Accra karo kanca-kanca.

AM: Restoran PM ing Accra minangka Panggonan Nyenengake Kanggo Hangout Ing Accra

3. Kantor watu rock

Kantor watu rock minangka lounge lan pub sing ana ing cantonment sing ana ing mburi markas polisi Ghana, bar sing lengkap iki nawakake macem-macem anggur lan minuman keras. Lounge iki minangka papan sing sampurna kanggo ngombe karo kanca-kanca, ing wayah wengi, utawa ngombe sawise kerja.

4. Firefly Lounge bar

Bar lounge Firefly kaya jeneng iki tegese lounge lan bar ing 11th Lane Embassy ngelawan Mantan Kedutaan Besar Amerika.

Panggonan Fun Kanggo Hangout Ing Accra

5. Sai anggur lan Sampanye bar

Sai Bar minangka bar anggur sing nyedhiyakake macem-macem jinis anggur, bar iki nyedhiyakake pasangan lan klompok kanca adhedhasar pengaturan lenggahan. Iku estetis nyenengake lan bakal becik kanggo sampeyan yen sampeyan wong sing seneng njupuk gambar. Menu anggur kapenuhan anggur endah saka kabeh ndonya lan padha uga ngawula cemilan éca lan sandwiches kang ndadekake fun panggonan hangout ing Accra.

Sai Wine & Champagne Café Ghana

6. Warung kwae

Cafe Kwae dumunung ing siji alun-alun bandara, Ground Floor, kutha Bandara ing Accra. Seneng sawetara saka sudhut opsi sarapan kaya sandwiches, roti lapis, teh lan akeh liyane saka menu lan sawetara kopi apik. Panggonan iki sampurna kanggo ketemu karo kanca-kanca.

Cafe Kwae Accra

7. Pantai Labadi

Hotel pantai iki minangka hotel populer ing Accra kanthi staf lan layanan sing apik. Hotel nyedhiyakake akeh aktivitas lan nyenengake kanggo para tamu.

Panggonan Fun Kanggo Hangout ing Accra yaiku pantai Labadi

Yen sampeyan minangka pacangan seni, sampeyan bakal seneng lokasi iki, Galeri Seni Alliance minangka galeri sing kapenuhan akeh koleksi seni, potongan busana Ghana kaya Kente, perabotan lan liya-liyane nggawe papan sing nyenengake kanggo hangout ing Accra lan entuk sawetara. Piece Ghanaian.

web:  15 Pikiran Blowing Fun Places kanggo nongkrong ing Abuja

Uga Waca: Panggonan Paling Fun Kanggo Hangout Ing Lagos Nigeria + Videos

9. Taman peringatan Kwame Nkrumah

Taman memorial Kwame Nkrumah dumunung ing tengah kutha Accra, taman iki ngemot museum lan mausoleum. Museum iki nampilake macem-macem artefak sing ana hubungane karo sejarah Ghana, lan mausoleum minangka papan istirahat pungkasan Presiden Ghana pisanan. Yen sampeyan ahli sejarah, sampeyan mesthi bakal nemokake papan iki minangka papan sing nyenengake kanggo hangout ing Accra.

Dolan maring Ghana lan seneng-seneng nongkrong ing Kwame Nkrumah Memorial Park

10. Klub golf Achimota

Yen sampeyan seneng main golf, sampeyan bakal seneng karo papan iki, sampeyan entuk kesempatan santai karo kanca-kanca sajrone dolanan golf. Fairways lan bantala uga maintained nggawe kursus malah luwih ngundang, liyane fun panggonan hangout ing kutha Accra.

ACHIMOTA GOLF CLUB – GHANA

11. restoran lan bar Santoku

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Santoku iku sawijining restoran kutha lan bar dumunung ing 16 dalan bandara Accra, restaurant iki nawakake sawetara saka sudhut delicacies Asian, layanan customer apik lan pangan éca.

santoku

12. Lounge Coco

Coco lounge minangka restoran sing ana ing link Liberation, Accra. Iku uga bar lan nawakake akeh delicacies internasional, iku pilihan apik kanggo sembarang meal dina: sarapan, brunch, nedha awan lan liyane.

Restoran kasebut dihias kanthi apik lan bakal digunakake kanggo acara kelompok, Coco Lounge minangka papan nongkrong paling apik ing Accra.

Coco Lounge, Accra, Ghana

13. Kebon Raya Legon

Ana akeh kegiatan sing bisa ditindakake ing kene kalebu kano, canopy walk, nonton manuk, bersepeda, kursus tali lan liya-liyane.

Panggonan Fun Kanggo Hangout ing Accra yaiku Legon Botanical Gardens

14. LA chaumière

Yen sampeyan ana ing Accra, La chaumière minangka salah sawijining restoran sing kudu sampeyan bukak, dumunung ing dalan Liberation ngelawan hotel Shangri La, area pemukiman bandara, Accra. Menu kapenuhan masakan Prancis lan Eropah sugih digawe saka úa finest, nalika lumaku menyang La chaumière, sampeyan nemu ambience lan layanan banget saka Staff. Iki minangka salah sawijining papan sing paling apik kanggo hangout ing Accra lan santai.

iklan

15. Institut Goethe

iklan

Yen sampeyan seneng seni, sampeyan bakal seneng lokasi iki, pusat budaya Jerman iki wis ana ing Ghana luwih saka 40 taun lan nawakake akeh pameran seni, tari lan festival musik, mula iki minangka papan sing cocog kanggo hangout. ing Accra kanggo pacangan seni.

Goethe-Institut Ghana

16. Puskesmas Pippa

Pusat Kesehatan Pippa dumunung ing 5th Ringway link, iku salah siji saka gyms paling apik ing kutha lan nawakake akèh peralatan lan aktivitas kaya pertempuran, Zumba lan Spinning.

Pusat Kesehatan Pippa Ghana

 17. Pantai Bojo

Pantai iki dumunung ing dalan kokrobite, dirating minangka hotel lan resort pantai paling apik ing Ghana. Hotel iki nduweni restoran, kolam renang ruangan, Wi-fi gratis lan atraksi liyane. Umume kamar duwe tampilan segara, lokasi iki cocog kanggo acara tartamtu kaya pesta lan liya-liyane.

Bojo Beach Resort Accra, Ghana - minangka papan sing nyenengake kanggo nongkrong ing Accra

Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar