Pandhuan Singkat babagan Njaluk Visa Siswa Kanada kanthi Izin Kerja

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

miturut USnews, Kanada rangking 3 minangka tujuan paling apik kanggo siswa internasional. Ora nggumunake yen visa pelajar Kanada akeh digoleki dening siswa internasional, amarga kasunyatane nduweni sarang tawon sekolah sing diakoni sacara internasional lan njamin kualitas urip sing ora umum.

Entuk Visa Kanada kanthi ijin kerja
Entuk Visa Kanada kanthi ijin kerja

Kanggo negara sing diakoni kanthi kahanan kaya ngono, mesthine kudu nyana proses aplikasi visa sing tliti. Kaya sing kedadeyan karo negara-negara sing ngurmati awake dhewe: dheweke ora gelem nampa sapa wae sing bisa ngalangi standar sing wis ditetepake ing pirang-pirang taun dening negara kasebut.

iklan

Persentase gedhe ditolak visa amarga ora nyinaoni syarat-syarat kanggo proses aplikasi visa, mula dheweke ora layak. Artikel iki bakal dadi pandhuan kanggo madhangi kabeh dhasar sing kudu dingerteni nalika sampeyan pindhah menyang aplikasi kanggo Visa mahasiswa Kanada.

Sampeyan uga bisa kaya: Kepiye Cara Nggawe Dhuwit Nalika Lelungan? Proyek sing bisa ditindakake ing 2020

Mangkene sawetara langkah penting sing kudu sampeyan tindakake kanggo entuk visa mahasiswa Kanada kanthi ijin kerja:

1. Njaluk layang ditampa

Surat sing ditampa, sing bakal dijupuk saka universitas Kanada sing menehi sampeyan diakoni, minangka salah sawijining dokumen penting sing dibutuhake kanggo proses aplikasi visa. Sampeyan kudu nggawe pikiran sampeyan ing sekolah sing arep dituju, ngamanake diakoni lan njaluk surat ditampa amarga penting kanggo aplikasi visa sampeyan.

Surat ditampa saka universitas

Ing ngisor iki sawetara universitas sing paling dhuwur ing Kanada lan biaya kuliah:

  • Universitas Toronto - 6,500 - 17,500 CAD saben taun.
  • Universitas Alberta - udakara 6,500 CAD saben taun.
  • Universitas British Columbia - udakara 6,500 CAD saben taun.
  • Universitas McMaster - udakara 15,000 CAD saben taun.
  • Universitas Ratu - udakara 14,000 CAD saben taun.
  •  Universitas Dalhousie - udakara 10,000 CAD saben taun.
  • Universitas Simon Fraser - udakara 6000 CAD saben taun.
  • Universitas Barat - udakara 9000 CAD saben taun.

Nanging, siswa Teknik mbayar 15,000 CAD saben taun nalika siswa sing sinau kursus sing ana gandhengane karo bisnis mbayar 29,000 CAD saben taun.

● Universitas Waterloo - babagan 7000 CAD saben taun kanggo siswa sing sinau kursus sing gegandhengan karo Seni lan 15,000 saben taun kanggo siswa teknik.

2. Priksa manawa sampeyan kudu nglamar visa pelajar ing Kanada

Ora saben wong mbutuhake visa siswa supaya bisa sinau ing Kanada. Sawetara kahanan ngilangi kabutuhan aplikasi visa siswa ing Kanada, yaiku:

  • Ndaftar ing program sing kurang saka 6 sasi.
  • Dadi anggota angkatan bersenjata asing saka Undang-Undang Pasukan Kunjungan.
  • Ndhaptar status India ing Kanada, sanajan sampeyan dudu warga Kanada.
  •  Dadi anggota staf utawa kulawarga wakil manca ing Kanada, sing diakreditasi dening Departemen Luar Negeri, Perdagangan, lan Pembangunan Kanada.

Yen kahanan sing kasebut ing ndhuwur cocog karo kahanan sampeyan, mula sampeyan ora perlu nglamar visa pelajar ing Kanada amarga kahanan kasebut nggawe sampeyan layak. Nanging, sampeyan bakal mbutuhake a Wewenang Elektronik kanggo nggampangake lelungan menyang Kanada.

3. Miwiti aplikasi kanggo Visa mahasiswa Kanada

Sawise sampeyan entuk layang panampa, iku kaya nyabrang siji alangan saka akeh alangan sing katon.

Ana rong cara kanggo aplikasi visa: online lan offline.

Kanggo aplikasi online kanggo visa mahasiswa Kanada, bukak Situs web kewarganegaraan lan Imigrasi Kanada (CIC).

Ing kana, sampeyan kudu nyedhiyakake sawetara dokumen, salah sijine yaiku surat sing ditampa. Dokumen liyane sing bakal dibutuhake yaiku:

– Paspor sing sah (yen sampeyan warga negara AS, sampeyan ora perlu menehi dokumen iki). Disaranake duwe paspor sing bakal sah kabeh sajrone program sampeyan. Contone, yen sampeyan arep kanggo program 3 taun, sampeyan kudu nggawe manawa paspor ora bakal kadaluwarsa sadurunge sing 3 taun.

- Foto paspor paling anyar (2 khusus). Ukuran foto paspor kudu paling sethithik 35 mm x 45 mm.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

- Bukti dhukungan finansial. Iki minangka dokumen sing nuduhake sampeyan bisa urip sajrone taun sinau. Sampeyan samesthine duwe ing-antarane 10,000 - 20,000 saben taun kanggo dianggep.

- Pemeriksaa medis kanggo nuduhake yen sampeyan sehat. Iki utamane wajib kanggo para siswa sing teka saka India lan bakal ditangani dening dokter sing ora ana.

- Pranyatan tujuan. Iki minangka esai sing ngemot maksud sampeyan lelungan menyang Kanada lan alasan sampeyan milih institusi sing disenengi. Iku ora wajib nanging penting kanggo duwe Handy.

– Yen sampeyan duwe niat kanggo sinau ing Quebec, sampeyan kudu ngirim 2 varian dokumen (terjemahan Inggris lan Prancis), Certificat d'acceptation du Québec lan statement saka penerjemah.

- Bukti kemampuan basa Inggris. Iki bisa uga sertifikat saka IELTS - TOEFL. Iki mung dibutuhake yen sampeyan teka saka non-Inggris utawa negara ngendi Inggris ora dianggep minangka basa pisanan.

iklan

Pitakonan Paling Sering

iklan

Kanggo nutupi informasi penting sing kudu sampeyan ngerti babagan aplikasi visa pelajar Kanada, kita bakal menehi jawaban kanggo sawetara pitakonan sing populer sing ana gandhengane karo topik kasebut.

Uga maca: 13 Top Private Jet Company Kanggo Private Jet Hire

Suwene suwene proses visaku?

Wektu pangolahan ora disetel ing watu kanggo kabeh pelamar. Siji pelamar bisa njaluk visa diproses luwih cepet tinimbang liyane. Siji bab tartamtu yaiku wektu pangolahan beda-beda ing macem-macem negara. Contone, wektu pangolahan rata-rata kanggo warga AS kira-kira 4 minggu nalika kanggo warga saka sawijining Negara Afrika kaya Nigeria, bisa nganti 8 minggu. Salah sawijining faktor sing nyumbang banget kanggo variasi iki yaiku kacepetan informasi sing diwenehake ing aplikasi kasebut bisa diverifikasi lan kanggo negara sing cedhak kaya AS, mesthine butuh wektu sing luwih sithik tinimbang sing bakal ditindakake. dadi Nigeria.

Nanging, salah sawijining faktor sing bisa nyepetake wektu pangolahan yaiku duwe anggota kulawarga sing kerja ing Kanada.

Apa biaya visa / ijin mahasiswa Kanada?

Biaya aplikasi kanggo ijin sinau tetep ing 150 dolar Kanada (sing padha karo 114 dolar AS).

Apa aku diidini kerja sajrone sinau ing Kanada?

Ya, nanging ing kahanan tartamtu. Minangka mahasiswa internasional, sampeyan ora mbutuhake ijin kerja kanggo kerja, nanging ana sing bisa ditindakake. Sampeyan bisa kerja nganti 20 jam saben minggu nalika sekolah ana ing sesi lan full-time sajrone istirahat, yen sampeyan duwe ijin sinau, Nomer Asuransi Sosial (SIN), bukti yen sampeyan lagi sinau kanggo program sing tahan. liwat 6 sasi.

Apa wajib ngalami wawancara visa siswa nalika nglamar visa pelajar ing Kanada?

Ora mesthi. Kanada minangka salah sawijining negara sing bisa sampeyan lebokake tanpa ngalami proses wawancara sing nggegirisi. Umume kasus, sampeyan ora perlu diwawancarai; Nanging, ing kesempatan langka nalika pejabat visa sampeyan nganggep cocok, sampeyan bisa uga diundang kanggo wawancara.

Suwene visa pelajar?

Miturut standar, visa pelajar sampeyan tahan suwene wektu sinau sampeyan kanthi tambahan 90 dina. 90 dina tambahan iki minangka jendhela sing ngidini sampeyan ngluwihi visa sanajan sawise rampung program.

Kepiye carane bisa nglanjutake tetep ing Kanada sawise rampung sinau?

iklan

Salah sawijining cara sing bisa dipercaya kanggo nglanjutake tetep ing Kanada yaiku kanthi nglamar ijin kerja sawise lulus. Ijin iki dadi panggantos kanggo ijin sinau lan nggawe sampeyan layak tetep ing Kanada sajrone wektu pascasarjana lan malah nganti 3 taun.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Ragad aplikasi kanggo ijin kerja pasca-wisuda sementara biaya C $255.

Kanggo njaluk ijin kerja pasca-wisuda sementara, sampeyan kudu nyedhiyakake dokumen ing ngisor iki:

- Izin sinau sing sah

– Paspor

iklan

- Foto paspor

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

- Bukti kebugaran medis

- Bukti rampung program lan transkrip pungkasan

 Apa aku butuh ijin sinau anyar kanggo pindhah sekolah?

Paling asring, siswa internasional ngganti pikirane babagan institusi sinau sing disenengi sanajan entuk surat sing ditampa lan bisa uga kudu pindhah menyang sekolah liyane. Iki rampung tanpa perlu nglamar visa pelajar liyane. Nanging, siji perkara sing kudu sampeyan lakoni ing kahanan iki yaiku menehi katrangan marang IRCC kanthi online, sanalika sawise sampeyan diwenehi surat ditampa saka sekolah anyar.

Related Artikel: Proyek ing Kanada Sing Gampang Digayuh

Apa aku kudu nglamar visa siswa kanggo sinau jarak jauh ing Kanada?

Visa Siswa Kanada

iklan

Program pembelajaran jarak jauh yaiku program sing ora kudu ana fisik kanggo dadi peserta ing kegiatan sinau. Kegiatan sinau ditindakake kanthi online, malah ujian. Kanggo program kaya ngono, sampeyan ora perlu nglamar visa pelajar. Nanging, yen program sinau jarak sampeyan kalebu bagean ing Kanada, ing ngendi program kasebut luwih saka 6 wulan, sampeyan bakal mbutuhake ijin sinau.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Kanggo entuk informasi paling anyar babagan aplikasi visa siswa Kanada, ngunjungi kene.


Nyebar katresnan

4 pikirane babagan "Pandhuan Singkat babagan Njaluk Visa Siswa Kanada kanthi Ijin Kerja"

Ninggalake Komentar