Proyek ing Kanada Sing Gampang Digayuh

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Ana akeh proyek ing Kanada sing bisa sampeyan entuk kanthi gampang, anggere sampeyan duwe informasi sing bener lan sawetara kualifikasi, sanajan sithik. Nanging utamane, informasi sing tepat yaiku sing diwenehake kanggo sampeyan ing platform iki. Saiki, Kanada aktif golek tenaga kerja lan profesional manca kanggo mbantu tuwuh tenaga kerja nasional sing kuwat.

Iki tegese luwih gampang entuk kerja ing Kanada minangka warga negara manca. Sampeyan kudu ngerti yen ijin kerja dibutuhake sadurunge sampeyan bisa kerja ing Kanada. Sampeyan bisa aplikasi kanggo ijin karya temporal, panggonan permanen liwat kategori pekerja trampil, utawa nominasi provinsi sing ngidini sampeyan duwe hak kerja ing Kanada.

iklan

Uga maca: Cara CFO bisa nyuda biaya perjalanan bisnis ing 2019

Pakaryan sing bisa sampeyan lakoni kanthi gampang ing Kanada

Sawetara industri ing Kanada ngrekrut warga negara manca kanthi akeh lan sampeyan uga bisa nglamar. Mangkene sawetara pakaryan ing Kanada sing bisa ditindakake kanthi gampang kanthi stres.

  • Lowongan hotel
  • Pakaryan perbankan
  • Pakaryan sing ora trampil
  • Lowongan teknik
  • Pengajaran proyek, lan
  • Lowongan ing sektor kesehatan

Sawetara proyek kasebut mbutuhake sampeyan duwe kualifikasi gelar, nanging liyane ora.

Related Artikel: Proyek ing Austria Sing Bisa Digayuh Wong Nigeria 

web:  15 Panggonan paling apik kanggo manggon ing Ontario, Kanada

Tren pasar kerja Kanada

Miturut buletin imigrasi Kanada, "Kanada nyedhiyakake $ 10 yuta kanggo mbantu wong anyar golek kerja lan mlebu pasar kerja luwih cepet.

Iki ngandhani yen lingkungan kerja ing Kanada pancen kondusif kanggo warga negara manca. Pernyataan sing diterbitake dening Employment and Social Development Canada (ESDC) ujar manawa pamrentah Kanada nggoleki cara sing inovatif lan kolaboratif kanggo ngatasi alangan khusus kanggo integrasi wong manca sing trampil ing pasar tenaga kerja Kanada.

Apa sing nggawe urip lan kerja ing Kanada dadi khusus?

Ana akeh mupangat sing entuk ijin kerja Kanada sing ngluwihi kerja. Makarya ing Kanada menehi sampeyan kesempatan kanggo manggon permanen ing dalan menyang kewarganegaraan. Ana hukum tenaga kerja sing ketat banget ing Kanada sing nglindhungi para pekerja saka ketidakadilan tenaga kerja.

Kabeh anggota tenaga kerja Kanada dilindhungi dening standar tenaga kerja Kanada sing mbela hak karyawan lan njamin perawatan sing adil lan adil babagan kahanan kerja.

Yen sampeyan nganggep kekuwatan ekonomi Kanada, lan akeh proyek sing kasedhiya, gaji lan upah cukup dibandhingake karo sing bisa ditemokake ing pirang-pirang negara.

Uga Waca: Ngendi Sampeyan Kudu Lelungan Sabanjure?

Cara paling apik kanggo entuk kerja ing Kanada minangka warga negara Asing   

Sampeyan kudu ngerti manawa ana pakaryan tartamtu sing diatur lan pakaryan liyane sing ora diatur. Ana kapercayan tartamtu sing dipikolehi ing njaba Kanada sing bisa uga ora diakoni minangka setara karo kredensial Kanada. Iki katon umume ing antarane pakaryan sing diatur ing ngendi kesehatan lan safety penting banget lan penting.

web:  Dhaptar kabeh perusahaan kapal ing Nigeria diakoni dening Pemerintah

Ing Kanada, résumé maksimal 2 kaca sing nyorot pengalaman kerja lan latar mburi pendidikan. Sampeyan uga penting kanggo ngganti resume kanggo saben proyek. Karya sukarela uga minangka cara sing apik kanggo nuduhake marang majikan tingkat pengalaman sing wis sampeyan entuk.

Upah Minimal Ing Kanada

Upah minimum dhasar paling murah ing Kanada yaiku C $ 15 saben jam.

Pungkasan, kanthi ketekunan, gampang golek kerja ing Kanada


Nyebar katresnan

7 pikirane babagan "Pekerjaan ing Kanada Sing Gampang Digayuh"

Ninggalake Komentar