Otomasi Proses Robotik - Ringkesan

Foto penulis
Ditulis dening Paul

 

Nyebar katresnan

Kaya sing wis dingerteni, otomatisasi minangka salah sawijining inovasi paling apik ing jaman modern. Nduwe kemampuan kanggo nemtokake tugas menyang program komputer, nindakake tugas kasebut dhewe, lan entuk asil meh ora apik banget. Ora bisa dipungkiri manawa jaman nyaring cathetan kanthi manual, mesthekake yen saben rinci bener, banjur nyimpen file fisik sing gedhe banget.

Watesan penting saka sistem kasebut kalebu watesan wektu amarga manungsa mung bisa nyambut gawe sajrone sedina, lan risiko mundhut lan karusakan amarga file fisik bisa ilang, dicolong, utawa rusak dening unsur kasebut. Dhaftar punika ekstensif. Nanging, ing jaman saiki, kita wis weruh gelombang owah-owahan anyar njupuk alih industri. Ana akeh pangembangan lan kemajuan ing bidang AI, pembelajaran mesin, lan komputasi awan.

Minangka asil sakteruse saka kabeh iki, donya wis dadi luwih cepet, lan luwih efisien, lan kita bisa sak jam. Biyen, nalika shift rampung, apa wae sing kudu ditindakake kudu ngenteni dina sabanjure. Contone, bisnis sandhangan entuk pesenan saka jaringan sosial lan liwat situs web.

Iki minangka saluran sing beda-beda sing ngarahake wong menyang produk sampeyan. Saben wong teka kanthi pangarepan sing beda-beda, nanging ing inti, dheweke pengin entuk apa sing dipesen, nalika diproses. Nanging, kaya sing kita ngerteni, proses tuku luwih akeh tinimbang iki. Nggunakake otomatisasi, kita ora mung bisa nyepetake proses pemenuhan pesenan nanging uga bisa nambah nilai kanggo pengalaman pelanggan.

Nalika sampeyan nggawe pesenan ing situs web, sampeyan bakal nampa email kanthi konfirmasi pesenan. Email iki nduweni kabeh rincian pesenan sampeyan lan ngidini sampeyan nglacak kemajuane.

Kanggo bakul, cathetan sing dianyari karo count Simpenan anyar thanks kanggo persediaan ing dalan metu, keuangan sing dianyari thanks kanggo revenue kui, lan kabeh pihak sing ngangap IE supplier lan logistik kabar. Mung kanthi nggunakake otomatisasi, kabeh proses kasebut kedadeyan dhewe lan kedadeyan saben jam.

AtlanticRide

Otomatisasi Proses Robotik

Siji wonder, carane iki kelakon? Kita wis krungu babagan otomatisasi nanging apa sing nggawe kabeh iki otomatis? Otomasi Proses Robotik.

Ing tembung sing paling gampang, iki ditetepake minangka proses nggunakake bot kanggo nindakake tugas kanggo sampeyan. Bot minangka buruh digital cilik sing nindakake kabeh ngangkat abot, mboseni, lan bola-bali kanggo sampeyan. Coba iki minangka elf Santa - kajaba sing nganyari cathetan, ngirim email, lan ngrekam transaksi, tinimbang nggawe dolanan.

Kita asring ora menehi otomatis kredit sing pantes amarga yen kita nyewa manungsa kanggo nindakake pakaryan kasebut kanggo kita, mesthine butuh wektu suwe kanggo ngrampungake kabeh. Kajaba iku, kita kudu faktor kelelahan lan salajengipun kesalahan manungsa ing lipatan. Salajengipun, kita uga kudu nimbang manawa manungsa ora bisa kerja 24/7, lan nyewa luwih akeh wong bakal nambah biaya lan nyuda revenue.

Nggunakake RPA, kabeh masalah iki ilang. Sampeyan ora kuwatir maneh babagan kesel, kesalahan manungsa, email sing ora ditindakake, cathetan ora dianyari, lan liya-liyane. Nalika nggunakake bot RPA, siji bisa nggabungake bot kantor ngarep karo bot kantor mburi. Akibaté, nalika kantor ngarep nggawe transaksi, bot kantor mburi bisa ngekstrak informasi sing dibutuhake lan mbukak macem-macem fungsi sing cocog.

Keuntungan saka RPA

Mesthine, ana akeh keuntungan kanggo RPA sing ndadekake solusi sing efektif. Ing ngisor iki sing paling penting saka klompok:

Penanganan Data

Kawruh umum manawa sistem komputer bisa nindakake pakaryan sing luwih akeh tinimbang manungsa. Akibaté, piranti lunak RPA ie bisa nangani akeh data sawayah-wayah. Yen manungsa bisa nggawe 10 entri saben jam, komputer bisa nggawe 1000.

Potensi Pembelajaran

Akeh bot RPA nggunakake kekuwatan AI nalika nindakake pakaryan kasebut. Digabungake karo pembelajaran mesin lan sistem saiki bisa sinau saka kebiasaan lan pemicu sing kepungkur. Bisa sinau kanggo ngenali pola lan ngasilake wawasan sing bisa digunakake kanggo nambah sistem utawa sinau luwih lengkap babagan kedadeyan.

execution

Bot RPA bisa diprogram supaya bisa kerja kanthi interval lan nindakake pakaryan tartamtu. Sawise diprogram, kapan kabeh syarat dipenuhi, bot bakal nindakake tugase. Contone, yen bot RPA kudu njaga rekaman kanggo variasi forex saben jam lan mlebu ing lembaran google, bakal nindakake persis - ora luwih, ora kurang.

Tumindak iki bakal mati preduli saka yen ana interaksi karo. Nalika data dibutuhake, bakal ngenteni kanggo digunakake. Nggunakake internet Spectrum bakal ngunggahake proses iki menyang efektivitas epsilon ndhuwur. Dolan maring website kanthi ngeklik kene kanggo mangerteni sing luwih lengkap!

produktivitas

Pakaryan bot RPA yaiku nindakake tugas utawa tugas tartamtu. Ora perlu nglakoni apa-apa kajaba mung kuwi lan kudu ditindakake nalika diutus. Ora bakal lara, istirahat dina, nyuda energi, utawa produktivitas mudhun. Bot bisa nindakake tugas sajrone sawetara detik tinimbang manungsa sing kudu nelusuri kabeh kanggo ngrampungake tugas kasebut.

Ing jangka pendek lan jangka panjang, iki bisa ningkatake produktivitas kanthi eksponensial sing bakal nggawe bisnis luwih gampang. Yen sampeyan ora perlu kuwatir babagan sing biasa lan bola-bali, sampeyan duwe wektu luwih akeh kanggo fokus ing sing penting.

efficiency

Manungsa sak kasektene, isih dadi makhluk sing mati daging lan getih. Pikirane lan awak mung bisa nindakake akeh sadurunge kudu ngaso lan diisi ulang. Ing sisih liya, bot RPA minangka kumpulan kode kompleks sing ora nandhang watesan kasebut.

Bot RPA ora perlu mandheg, turu, mangan, ngombe, utawa ngaso. Dikira-kira siji bot RPA tunggal bisa nindakake luwih saka 2 nganti 5 karyawan. Salajengipun, yen tim 5 bisa nindakake rong puluh tugas ing jam, siji bot RPA bisa nindakake 200 ing wektu sing padha amarga bakal terus-terusan nindakake tugas tinimbang mandheg utawa ngaso.

Kanggo nggawe kinerja iki luwih apik, siji kudu duwe sambungan internet sing bisa tetep munggah. Mediacom wis nuduhake kaping pirang-pirang yen bisa dianggep minangka panyedhiya internet sing aman, stabil, lan dipercaya. Kanggo sinau luwih akeh, klik kene kanggo ngunjungi situs web.

akurasi

Prospek kesalahan manungsa bakal tansah ana. Malah pikiran sing paling cerah lan buruh sing paling angel bisa nggawe kesalahan - kaya ngono. Bot RPA ora duwe watesan iki. Liwat nyoba lan kesalahan, siji bisa nggawe set instruksi sing tepat lan masang bot.

Yen ora ana gangguan utawa kegiatan sing ora biasa, bot ora bakal nggawe kesalahan ing tugas kasebut. Yen wis diprogram kanggo mbukak email, nyalin lan nempel isine, nyalin lan nempel alamat email pangirim, lan nganalisa isi email kasebut, mesthine bakal ditindakake - ora luwih, ora kurang.

Skalabilitas

Ing donya kanthi cepet sing kita urip, saben bisnis kudu terus-terusan golek kesempatan sing luwih anyar kanggo ngembangake lan golek cara liyane kanggo nambah posisi saiki. Kanthi bot RPA, iki bisa ditindakake amarga sampeyan wis ngotomatisasi tugas biasa lan bola-bali.

Iki wis mbebasake wektu, wong, lan sumber daya kanggo tundhuk marang masalah sing luwih penting kayata pangembangan produk, pangembangan bisnis, lan wangun wutah liyane. Saiki, layanan kayata Zapier wis nggawe bisnis cilik uga bisa tumindak. Nggunakake layanan kasebut, dheweke bisa ngotomatisasi proses lan fokus lan saliyane pengawasan minimal, dheweke bisa fokus ing bisnis kasebut.

kesimpulan

Konsep otomatisasi kaya sing ora ana ing fiksi ilmiah, nanging minangka alat nyata sing digunakake. Saliyane kepenak sing ditawakake, otomatisasi nggawe bisnis luwih pinter lan luwih kompetitif. Iki minangka alat kanggo nambah kemajuan jangka pendek lan jangka panjang ing papan.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar