Nomer Polisi Nigeria; Carane Nelpon 911 ing Nigeria

Foto penulis
Ditulis dening Oluwaseun Ayo

 

Nyebar katresnan

Nomer sing sampeyan nelpon nalika ana darurat ing Nigeria? 911 kaya ing AS utawa liyane? Ayo cepet ngatasi iki amarga kita nemokake jawaban kanggo Nomer Polisi Nigeria; carane nelpon 911 ing Nigeria. 

Sadurunge nerusake, kita kudu mriksa apa sejatine darurat. 

Apa iku darurat? 

iklan

Utamane, kahanan darurat yaiku kedadeyan sing ngancam nyawa lan mbutuhake perhatian langsung. 

Kajaba iku, darurat biasane kahanan sing ora dikarepke lan ora disengaja. Kajaba iku, yen kahanan kaya ngono ora langsung ditindakake, bisa nyebabake karusakan luwih akeh kanggo urip, properti, lan lingkungan. 

Agen sing biasane melu darurat kalebu Polisi, Dinas Pemadam Kebakaran, lan Medis. 

Conto kalebu serangan / serangan, geni, kacilakan dalan, lan darurat medis, contone, serangan jantung, tembakan, gelut, break, serangan seksual, rampokan bersenjata, vandalisme, lsp. 

Apa ora darurat? 

Iki minangka kahanan sing ora nyebabake ancaman langsung kanggo urip, properti, lan lingkungan. Kasus kasebut ora mbutuhake intervensi langsung dening lembaga darurat. 

Conto ora darurat kalebu keluhan gangguan, nyolong cilik, contone, nyolong nomer piring, lan kejahatan sing terus-terusan, contone, transaksi narkoba tanpa tersangka ing lokasi. 

Nomer Polisi Nigeria; Carane Nelpon 911 ing Nigeria

Apa nomer 911 ing Nigeria? 

Utamane, 911 misuwur minangka nomer kontak darurat ing Amerika Serikat (AS). 

Nanging ing Nigeria, jumlah sing padha ora operasional kanggo tanggapan darurat. 

Khusus, nomer kontak darurat Nigeria yaiku 112. 

Nomer darurat sing ditunggu-tunggu iki dadi kasunyatan ing 2014 nalika pamrentah Nigeria nyetujoni panggunaan kanggo darurat. 

Kaya sing dikarepake, iku nomer bebas pulsa sing tegese sampeyan ora bakal dikenani biaya kobo kanggo nelpon liwat saluran. 

Uga, nelpon nomer iki dimaksudaké kanggo sapa wae ing wilayah geografis Nigeria supaya bisa ngakses layanan sing nglindhungi saka kedadeyan sing ngancam nyawa lan properti, kayata geni, kacilakan dalan, rampokan bersenjata, lsp.   

Nanging, pangembangan iki ora bisa digunakake kanthi cepet sawise nomer kontak darurat disetujoni. Ing taun 2019, 18 pusat panggilan ing saindenging negara dadi fungsional kanggo kursus iki, sing ningkatake panggunaan saluran panggilan darurat. 

Nomer Polisi Nigeria Cara Telpon 911 ing Nigeria

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Carane Laporan menyang Polisi Nigeria 

Utamane, 112 minangka nomer sing bisa ditindakake dening sapa wae ing Nigeria babagan kahanan sing penting banget. 

Lan kahanan darurat iki mbutuhake ora mung polisi nanging uga layanan pemadam kebakaran lan ambulans. 

Nanging, kadhangkala sampeyan pengin langsung ngubungi Pasukan Polisi Nigeria. Ora mung kuwi, wektu-wektu iki bisa uga mbutuhake menyang pasukan polisi ing negara sampeyan khusus. 

Yen iku tujuan sampeyan, nelpon liwat garis ing ngisor iki. 

iklan

S/No. Nomer Telpon Darurat Komando Negara

iklan

1. ABIA: 08035415408 08079210003 08079210004 08079210005

2. ADAMAWA: 08089671313

3. AKWA IBOM : 08039213071 08020913810

4. ANAMBRA: 07039194332 08024922772 08075390511 08182951257

5. BAUCHI: 08151849417 08127162434 08084763669 08073794920

6. BAYELSA: 07034578208

7. BENUE: 08066006475 08053039936 07075390677

8. LAHIR : 08068075581 08036071667 08123823322

iklan

9. LINGKUNG LINTANG : 08133568456 07053355415

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

10. DELTA: 08036684974

11. EBONYI: 07064515001 08125273721 08084704673

12. EDO: 08037646272 08077773721 08067551618

13. EKITI: 08062335577 07089310359

iklan

14. ENUGU: 08032003702 08075390883 08086671202

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

15. FCT ABUJA: 07057337653 08061581938 08032003913

16. GOMBE: 08150567771 08151855014

17. IMO: 08034773600 08037037283

18. JIGAWA: 08075391069 07089846285 08123821598

iklan

19. KADUNA 08123822284

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

20. KANO: 08032419754 08123821575 064977004 064977005

21. KATSINA: 08075391255 08075391250

22. KEBBI : 08038797644 08075391307

23. KOGI: 08075391335 07038329084

iklan

24. KWARA: 07032069501 08125275046

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

25. LAGOS: 07055462708 08035963919

26. NASARAWA: 08123821571 07075391560

27. NIGER: 08081777498 08127185198

28. OGUN: 08032136765 08081770416

iklan

29. ONDO: 07034313903 08075391808

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

30. OSUN: 08075872433 08039537995 08123823981

31. OYO: 08081768614 08150777888

32. DATA: 08126375938 08075391844 08038907662

33. LALI: 08032003514 08073777717

iklan

34. SOKOTO: 07068848035 08075391943

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

35. TARABA: 08140089863 08073260267

36. YOBE: 07039301585 08035067570

37. ZAMFARA: 08106580123

Kesimpulan: Nomer Polisi Nigeria; Carane Nelpon 911 ing Nigeria

Nigeria ora ditinggalake saka negara sing sampeyan bisa nemokake respon darurat. 

iklan

Artikel iki - Nomer Polisi Nigeria; carane nelpon 911 ing Nigeria - mbukak garis darurat kanggo polisi, geni, lan layanan ambulans / medis. Uga, ing bagean pungkasan saka kiriman iki, saben polisi negara mrentah nomer kontak darurat nomer telpon sing rinci. 

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Lan yen sampeyan wong Nigeria lan seneng mlebu Pasukan Polisi, sampeyan bisa ngakses informasi babagan carane nindakake ing artikel sing wis ana ing situs web iki.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar