Nggawe Liburan ing Dubai kanthi Anggaran: Mungkasi ing 2022

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Dubai tanpa mangu salah siji panggonan paling kedados ing donya, pramila vacation Dubai setengah saka favorit donya. Sampeyan ora bisa nolak keajaiban Dubai minangka tujuan wisata. Aside saka iku ayu presents Dubai, iku uga larang banget kanggo ngunjungi; sampeyan kudu paling ora duwe sing ing mburi atine.

Artikel terkait: Cara Praktis kanggo Ngirit Dhuwit kanggo Liburan

Artikel iki ditujokake kanggo mbantu sampeyan seneng liburan ing Dubai kanthi anggaran tanpa kelangan kesenengan. Siji bab kanggo nggawe liburan Dubai sampeyan kanthi anggaran lan liyane supaya bisa digunakake.

Ana tips sing kasedhiya kanggo sampeyan ing artikel iki babagan carane sampeyan bisa nggawe liburan Dubai kanthi anggaran. Mung butuh disiplin sing sethithik kanggo nggawe liburan Dubai sampeyan kanthi anggaran. Kita uga ngerti sing kabeh idea saka vacation dadi sethitik kurang disiplin; kita janji kanggo njupuk kabeh fun metu saka iku.

Yen sampeyan miwiti liburan tanpa nggawe cara kanggo urip miturut anggaran sampeyan, pungkasane bisa uga mumetake. Dadi, sadurunge sampeyan lunga menyang liburan ing Dubai, siyap nggawe anggaran kanthi nuruti tips sing kadhaptar kanggo sampeyan ing artikel iki. Ora kaya kutha larang liyane ing saindenging jagad, Dubai katon kaya-kaya mung pilihan sing larang.

AtlanticRide

Sampeyan kudu ngerti manawa ana sing ora butuh anggaran kanggo nikmati liburan ing Dubai, yen sampeyan kuwi, artikel iki dudu kanggo sampeyan, nanging tetep maca supaya sampeyan bisa ndeleng kepiye urip liyane, bisa uga inspirasi..

Pancen, sampeyan butuh dhuwit, akeh banget, kanggo nikmati liburan Dubai, nanging ana akeh cara kanggo ngirit dhuwit lan urip miturut anggaran nalika liburan ing Dubai lan isih seneng saben bagean. iku.

Tip babagan Cara Seneng Liburan ing Dubai kanthi Anggaran

Ayo kita miwiti:

1. Rencana carane nglampahi vacation Dubai Panjenengan

Kriteria nomer siji kanggo nggawe liburan Dubai kanthi anggaran kerja yaiku ngrancang luwih dhisik. Kanthi ngrencanakake luwih dhisik, sampeyan bakal nemtokake apa sing bakal ditindakake nalika ana ing Dubai. Iki bakal mbantu sampeyan ngatur anggaran kanthi efisien sanajan ana lingkungan sing dikenani biaya sing tansah meksa sampeyan mbuwang.

Pesan tiket pesawat kanthi tepat wektu kanggo ngindhari kenaikan rega nalika jam sibuk. Kanthi rencana sampeyan, sampeyan bakal ngerti apa sing kudu ditindakake ing saben wektu supaya tetep cocog karo anggaran sampeyan. Sampeyan pancene kudu ngrancang kanthi apik lan tindakake amarga Dubai duwe akeh tawaran.

2. Gunakake internet tinimbang pemandu wisata

Iki minangka cara liya kanggo nikmati liburan Dubai kanthi anggaran. Ora ana keraguan manawa internet saiki dadi pandhuan paling apik kanggo para wisatawan. Kanthi GPS sampeyan bisa nemokake dalan ing saindhenging kutha ing donya. Pandhuan mesthi bisa dadi layanan kanggo sampeyan, nanging mesthi bakal mbutuhake dhuwit ekstra. Nalika sampeyan ora duwe kabeh wektu kanggo ngrancang preian Dubai luwih dhisik, internet wis entuk sampeyan dijamin. Sampeyan kudu ndeleng usnews kanggo informasi luwih lengkap.

web:  Aturan ganti rugi wektu tundha penerbangan: Entuk dhuwit sampeyan ing EU

Nggunakake GPS, sampeyan mesthi bakal seneng dhewe kaya sing dikarepake. Iki amarga; guide bakal nyuda wektu sampeyan kudu njelajah apik panggonan wis kurban. Traveling piyambak wis fun dhewe kadhangkala; sampeyan kudu seneng nalika liburan ing Dubai.

Topik sing gegandhengan: Kompensasi Penerbangan Batal; Apa sing kudu ditindakake yen penerbangan sampeyan dibatalake

3. Aja ngganggu hotel sing endah

Sampeyan kudu ngerti sing ora saben wong bisa saged kamar kasedhiya dening Burj-Al-Arab. Kanggo bisa nggawe sampeyan preian Dubai budget kasunyatan, sampeyan kudu lali bab sing endah hotels lan akomodasi. Pitakonan sing kudu sampeyan takon dhewe yaiku iki; pinten jam sampeyan nglampahi ing kamar hotel?

Dubai minangka pusat wisata, tegese sampeyan mesthi bakal metu ing njaba ruangan. Sampeyan mesthi bakal kepengin weruh manawa hotel sing diarani murah uga apik banget babagan akomodasi lan akomodasi. Ora ana sangsi sing hotel endah bakal menehi layanan sing luwih apik, nanging loro luwih utawa kurang padha.

Secara ekonomi, luwih migunani kanggo nginep ing hotel sing luwih murah amarga sampeyan bakal nindakake luwih akeh wisata ing lingkungan anyar. Supaya sampeyan bisa nggawe anggaran liburan ing Dubai, sampeyan kudu ngindhari hotel sing larang kasebut.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Lan nalika aku seneng sampeyan Book hotel larang liwat website kita, iku ora nggawe pangertèn kanggo Book hotel kasebut yen sampeyan ana ing budget, dadi kene apa sing kudu dilakoni tinimbang, klik ing panelusuran hotel kita lan nyetel filter kanggo rega sing gelem mbayar. Aku janji sampeyan bakal nemokake sing apik tenan kanggo budget sampeyan. Book hotel kene

Dubai Vacation : Burj al arab hotel

4. Nyingkiri mall lan ngunjungi pasar lokal

Ya, liyane. Dubai bisa uga dadi pusat blanja paling gedhe ing donya. Barang-barang sing didol ing mall-mall iki nguwatirake larang banget, wah, aku ngerti kok (wong-wong kuwi sugih banget).

Tinimbang blanja ing mall kasebut lan ngluwihi anggaran liburan Dubai, pasar lokal minangka alternatif sing apik banget. Sampeyan kudu ngerti yen meh kabeh sing didol ing mall sing larang iku uga kasedhiya ing pasar lokal kanthi rega sing luwih murah.

Pitakonan, kenapa sampeyan kudu mbuwang wektu lan dhuwit kanggo lelungan menyang mall kasebut yen sampeyan bisa entuk apa sing dibutuhake saka pasar lokal. Sampeyan uga bisa sinau luwih akeh babagan wong nalika ing pasar lokal tinimbang ing mall. Aku pengin pracaya yen liburan Dubai sampeyan ora mung kanggo pindhah lan blanja, nanging uga kanggo ngerti cara urip wong.

Uga Waca: Cara Nggawe Omah Sampeyan Siap Didol, Ing 8 Langkah Gampang.

Blanja: Liburan ing Dubai

5. Gunakake layanan metro

Supaya bisa urip ing anggaran liburan Dubai, disaranake sampeyan mbuwang taksi sing larang kanggo layanan metro. Saiki ana rong jalur layanan metro iki sing nyedhiyakake transportasi ing saindenging Dubai. Yen dibandhingake karo taksi, layanan metro luwih cepet lan luwih murah. Napa mbuwang rego sing akeh banget nggunakake taksi nalika metro ana kanggo sampeyan?

Yen sampeyan pancene pengin nggawe liburan Dubai ing karya budget; banjur sampeyan kudu nimbang iki kritis. Nggunakake layanan metro mesthi luwih apik kanggo sampeyan, utamane yen sampeyan duwe anggaran.

Liburan Dubai nggunakake metro dubai

6. Dolan maring kantin lokal tinimbang Restaurants

Sampeyan kudu ngerti manawa umume restoran ing Dubai larang banget. Nalika sampeyan nyoba njaga anggaran liburan Dubai, bisa uga ora produktif kanggo ngunjungi restoran.

Yen sampeyan ora pengin nggedhekake anggaran, banjur nimbang kantin lokal tinimbang restoran sing larang. Kafeteria iki nawakake panganan Arab sing luwih lokal sing luwih murah tinimbang restoran sing padha. 

Yen sampeyan lelungan ing perjalanan bisnis utawa resmi, restoran iki ora bakal lara amarga sampeyan dudu sing mbayar. Yen sampeyan dadi sponsor liburan ing Dubai, sampeyan kudu nimbang kantin lokal kasebut. Iku pancene bakal mbantu sampeyan ora ngluwihi budget vacation.

web:  Top 22 iku do in Lake Arrowhead, California REVIEWED

7. Nggawe bandara alternatif

Iki bisa uga katon kaya stres tambahan kanggo sampeyan, nanging ing pangertèn sing nyata, bisa mbantu yen sampeyan pengin ngirit biaya. Amarga terus-terusan mlebu ing Dubai, tiket pesawat uga regane akeh.

Sampeyan bisa nelusuri penerbangan menyang Abu Dhabi banjur njupuk jam utawa kurang drive menyang Dubai. Dadi, supaya liburan Dubai sampeyan cocog karo anggaran sing sithik; sampeyan pancene kudu nggunakake detour lan seneng kulo. Sampeyan bisa Book taksi bandara murah kene.

Saliyane ngirit dhuwit, uga menehi kesempatan kanggo ndeleng kutha loro kasebut. Iki ora bener ala, ta? Aja mung seneng ing Dubai, aran lingkungan Abu Dhabi uga.

8 Coba gunakake poin kanggo hotel

Iki minangka cara liyane sing apik kanggo nggawe anggaran liburan Dubai sampeyan bisa ditindakake. Nyatane, ana wektu sing tuku hotel luwih murah tinimbang pesen hotel langsung kanthi awis. Hotel ing Dubai cukup gampang dipesen kanthi nggunakake poin sanajan layanan paling apik sing ora ana nomer loro ing saindenging jagad.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Yen sampeyan nggoleki carane nggawe anggaran liburan Dubai sampeyan bisa digunakake, panggunaan poin iki bisa nggawe sihir kanggo sampeyan. Kanthi mung jumlah sethitik o TCTerms, sampeyan bisa njaluk upgrade kamar utawa luwih apik isih free wengi. Sadurunge miwiti nggunakake titik kasebut, coba nimbang opsi liyane sing kasedhiya kanggo sampeyan.

Artikel terkait: 16 Cara Rahasia kanggo Book Penerbangan Murah Banget Nalika Lelungan

9. Sampeyan bisa tansah nggawa dhewe

Ing UAE, ana sawetara panggonan sing dilisensi kanggo ngladeni alkohol. Iki ndadekake alkohol dadi komoditas sing larang banget ing Dubai. Sing apik banget babagan hukum alkohol yaiku turis uga diidini nggawa dhewe nalika mlebu Dubai.

Sampeyan kudu ngerti manawa turis bisa nggawa nganti 4 liter alkohol. Dadi, yen sampeyan yakin bakal ngombe omben-omben (alkohol), bakal entuk manfaat kanggo sampeyan dhewe.

Sampeyan uga kudu nimbang rasa ora nyaman nalika nggawa 28 kaleng bir menyang Dubai. Nalika nimbang ora nyaman, sampeyan kudu nyelehake ing sisih karo jumlah dhuwit sing bakal nglampahi yen sampeyan ora lelungan karo wong-wong mau. Sampeyan uga bisa ngunjungi Dubai online kanggo klarifikasi liyane.

AtlanticRide

10. Sampeyan kudu mangan ing Dubai lawas

Supaya bisa nggawe anggaran liburan Dubai bisa digunakake kanggo sampeyan, coba aja adoh saka mall, hotel, lan restoran mewah liyane. Sampeyan pancene kudu ngunjungi Dubai lawas, dhaharan kene uga Fantastic lan biaya antarane 20-30AED ($5-$8). Apa maneh sing bisa dijaluk saka kutha lawas iki? Ora ana sing salah yen sampeyan mangan ing hotel Burj Khalifa yen sampeyan bisa mbayar. Nalika liburan Dubai sampeyan duwe anggaran sing sithik, ngunjungi kutha lawas kudu dicoba.

Ora perlu sampeyan nggedhekake anggaran nganti ora bisa bali. Sawise sampeyan ngerti kapasitas sampeyan dhewe, coba aja ngluwihi apa wae.

11. Sampeyan bisa nggawe nggunakake majalah penghibur

Sampeyan bisa uga takon apa sing kudu ditindakake majalah kanggo mbantu sampeyan tetep metu saka liburan Dubai kanthi anggaran. Inggih, kula ngaturaken bilih majalah punika nawakake diskon ing hotel, restoran, lan aktivitas liyane ing Dubai. Kanthi majalah iki, sampeyan bisa entuk diskon khusus 2-kanggo 1 ing restoran, klub, taman, lan hotel. Sampeyan mesthi bisa njaluk salinan majalah penghibur iki langsung tekan Dubai.

Utawa, sampeyan isih bisa entuk versi online majalah tartamtu iki ing situs web The Entertainer kanthi rega 445 AED utawa $121. Salinan hard saka supermarket lan toko buku regane 495 AED utawa $134. Sampeyan kudu ora keganggu babagan jumlah amarga bisa ngladeni sampeyan ing pungkasan.

12. Ngerti ing ngendi papan panggonan kasebut

Supaya bisa tetep ing anggaran liburan Dubai, takon karo warga lokal babagan hotel murah kanggo akomodasi. Sampeyan kudu ngerti yen rata-rata hotel apik ing Dubai regane antarane $ 150 - $ 200 saben wengi. Dadi, sampeyan kudu kanthi ati-ati milih hotel sing bakal sampeyan inap sajrone liburan ing Dubai.

web:  10 Negara Paling Apik kanggo Nomad Digital ing 2022

Sampeyan kudu ngerti manawa ana komunitas surfing kursi aktif sing wis diatur kanthi apik ing kutha Dubai. Aku maringi pitutur sing takon watara dening ngubungi warga kanggo ndeleng apa ana kamar kanggo sampeyan.

Biaya hotel dhasar konvensional antarane $ 40- $ 50 USD saben wengi nalika kamar pribadi $ 35- $ 45 USD. Ana uga hotel sing ngisi antarane 15- $ 25 USD saben wengi, sanajan iku kamar asrama 6-10 amben. Yen sampeyan bisa nahan tetep ing kono, mesthi bakal nyuda anggaran liburan Dubai.

13. Elinga yen perawatan kesehatan ing Dubai iku pribadi 

Sampeyan kudu eling yen layanan kesehatan ing Dubai ditindakake kanthi pribadi lan larang banget. Nalika sampeyan seneng liburan Dubai, priksa manawa sampeyan duwe asuransi perjalanan sing apik banget. Yen sampeyan salah lelungan menyang Dubai tanpa asuransi sing sah, pengalaman kasebut bisa uga ora apik kanggo sampeyan. Utamane yen sampeyan butuh layanan kesehatan ing kutha sing apik iki.

Panggonan sing Pancen Sampeyan Perlu Dikunjungi Nalika Liburan ing Dubai

Yen iki pisanan sampeyan ngunjungi Dubai, kene sawetara papan sing apik banget sing kudu sampeyan kunjungi.

  • Dolan maring Burj Khalifa

Yen sampeyan lelungan menyang Dubai tanpa ndeleng Burj Khalifa, sampeyan bisa uga ngunjungi Istana Buckingham tanpa ndeleng Ratu. Saiki, Bur Khalifa minangka bangunan paling dhuwur ing bumi kanthi dhuwuré 823 meter saka permukaan laut.

Mirsani saka ngisor bangunan sing apik banget iki gratis. Ana pertunjukan banyu mancur sing apik banget ing papan iki wiwit jam 6 sore, saben dina ing saindhenging taun. Iki pancene dudu apa sing dakkarepake supaya sampeyan kantun yen sampeyan nemokake ing kutha Dubai sing apik banget.

Yen sampeyan pengin njaluk menyang 128th lantai bangunan iki, sampeyan bakal biaya babagan 100 AED sing kira-kira $27 USD. Ing titik iki, sampeyan bisa ndeleng pemandangan sing nggumunake kabeh kutha. Bali menyang 148th lantai bakal biaya sampeyan babagan 500 AED sing kira-kira $136 USD. Kanggo kula, ora ana bedane antarane tampilan ing 128th lantai lan 148th lantai. Mula, sampeyan ora perlu mbayar dhuwit sing akeh banget, utamane yen sampeyan nyoba manggon ing anggaran liburan Dubai.

  • Dolan maring palem Jumeirah

Pulo wit kurma iki minangka lokasi sing apik banget sing kudu sampeyan kunjungi nalika nikmati liburan ing Dubai. Ing kene, ana dalan blanja gedhe, resort Atlantis, restoran mewah, lan akeh bar lan klub. Yen sampeyan duwe dhuwit, sampeyan kudu teka ing kene kanggo menehi perawatan nyata. Sampeyan mesthi bakal seneng ing wayah awan, nanging ing wayah wengi bisa uga mboseni.

  • Sampeyan kudu pindhah menyang Marina

Iki minangka papan liya sing apik lan apik kanggo ngunjungi Dubai. Marina diubengi dening bangunan dhuwur banget karo boardwalk. Ing kene, sampeyan bisa ndeleng pelabuhan lan sawetara prau sing apik banget. Nalika ing lokasi iki, sampeyan kudu mriksa metu Pier 7. Pier 7 punika restaurant pitu-lantai lan ayu bar ing banyu.

  • Museum Dubai

Sampeyan kudu nyoba ngunjungi museum cilik iki sing ditemokake ing Dubai lawas. Iku pancene bakal mulang sampeyan akeh bab sajarah wong lan budaya lan urip ing kutha ara-ara samun iki. Kanthi biaya mlebu mung $1 USD, sampeyan bakal seneng ing museum iki, utamane yen sampeyan penggemar sejarah.

Artikel iki nyedhiyakake cara kanggo njaga anggaran liburan Dubai lan uga sawetara papan sing menarik kanggo dikunjungi ing kutha sing apik iki. Muga-muga sampeyan wis seneng banget maca potongan iki.

Mangga elinga nuduhake kiriman iki karo kanca-kanca ing media sosial yen sampeyan mikir artikel iki migunani.

Ninggalake kita komentar ing ngisor iki.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar