7 Cara Gampang Lacak Nomer Telpon ing Nigeria

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Jawaban: Kanggo trek nomer telpon ing Nigeria, sampeyan bisa nggunakake app GEOfinders utawa golek piranti dening google. Sampeyan uga bisa nggunakake panelpon bener, app mSpy, utawa takon panyedhiya jaringan kanggo nglacak nomer kanggo sampeyan. Nanging sadurunge sampeyan bisa nglacak nomer telpon, sampeyan kudu ngerti nomer sing pengin dilacak.

Biasane wong ora nglacak nomer kajaba ana alesan. Kanthi mundhake tingkat kejahatan ing Nigeria, nyolong telpon, ngganggu telpon, nyulik, lan kejahatan cyber wis dadi kedadeyan umum.

iklan

Sampeyan bisa uga mikir sampeyan ora duwe alesan kanggo nglacak nomer telpon, nanging iki ora mesthi kedadeyan. Aku uga duwe pikirane nganti awal taun iki nalika aku nemoni kahanan sing kikuk lan siji-sijine pilihan sing isih ana yaiku nglacak nomer telpon.

Iki layanan nelusuri telpon wis teka kanggo ngluwari akeh wong ing wektu kaya iki. Kayata ing Aplikasi Geofinder ngidini sampeyan nglacak lokasi piranti wong. Ana uga sawetara cara lan alasan liyane pengin nglacak lokasi wong.

Punapa mawon alesan sampeyan pengin trek nomer telpon ing Nigeria, iku penting sing nindakake kanthi bener. Kiriman blog iki bakal nerangake carane nglacak nomer telpon ing Nigeria lan langkah-langkah apa sing bisa ditindakake.

Sampeyan bisa uga tresna 12 Cara pinter golek dhuwit nganggo telpon ing taun iki.

Carane Lacak nomer telpon ing Nigeria

Requirements kanggo nelusuri nomer telpon ing Nigeria

  1. Ngerti nomer telpon wong sing pengin dilacak.
  2. Nduwe sambungan internet ing telpon utawa laptop – nomer telpon ing Nigeria ora bisa dilacak tanpa sambungan data.
  3. Yen sampeyan ora duwe akses menyang Wi-Fi lan mung nggunakake rencana telpon, priksa manawa roaming internasional dipateni supaya ora mbayar biaya.*
  4. Nomer telpon kudu digunakake sadurunge supaya layanan lokasi nelusuri bisa digunakake kanthi bener. Iki tegese kudu ana cathetan menara sel kepungkur sing kasedhiya kanggo nomer kasebut ing basis data Google Maps. Yen ora, ora ana informasi sing bakal ditampilake babagan lokasi telpon saiki utawa sadurunge wis dilacak nalika dilacak.

Carane trek wong karo nomer telpon

Cara paling apik kanggo nglacak telpon sing digawe saka panelpon sing ora dingerteni utawa kontak spam yaiku nggunakake aplikasi sing dirancang khusus kanggo nelusuri nomer telpon.

mSpy iku sawijining app sing ora mung sing. Salah sawijining aplikasi pelacak nomer telpon sing paling populer ing planet iki, mSpy nuduhake lokasi ing peta lan malah bisa menehi tandha yen sampeyan lagi cedhak, mlebu zona geografis tartamtu, utawa ninggalake zona liyane.​​

tracker telpon

Nanging ora mung babagan nelusuri panggonane ing Nigeria lan liya-liyane. Iku babagan nglacak aktivitase. Sing kalebu obrolan sing ana ing aplikasi media sosial favorit.

Sawise sampeyan nginstal mSpy ing piranti, sampeyan bakal bisa ndeleng pesen teks, plus obrolan ing WhatsApp, Facebook Messenger, Instagram, lan malah Tinder.

Aplikasi iki uga bisa mbantu mblokir telpon sing ora dikarepake kanthi fitur daftar ireng, nyedhiyakake informasi babagan lokasi wong liya liwat koordinat GPS (lokasi beda-beda gumantung saka jinis telpon), lan nglaporake gangguan / telpon sing ora dikarepake kanthi anonim menyang panguwasa yen ana.

Iku tracker telpon paling apik kanggo Nigeria amarga wis kabeh fitur kasebut ing ndhuwur lan liyane.

Kanggo sing pengin luwih akeh fitur utawa kemampuan nelusuri nomer telpon, ana sawetara pelacak telpon sing uga bisa mbantu.

web:  Carane Njaluk Manggung Nulis Freelance Pisanan.

Mung downside kanggo jinis tracker telpon iku sing kudu nginstal app ngawasi ing piranti target utawa njaluk akses fisik. Sayange, sampeyan ora bisa nglacak nomer telpon ing Nigeria nggunakake cara iki yen sampeyan durung nginstal app ing piranti pisanan.

Tanpa mbuang wektu, ana 8 cara kanggo nglacak nomer telpon ing Nigeria

1. Gunakake IMEI kanggo trek telpon ilang

Smartphone duwe nomer IMEI unik utawa International Mobile Equipment Identity. Iki minangka nomer 15 digit sing bisa digunakake kanggo ngenali piranti apa wae. Dadi, sampeyan bisa nglacak smartphone karo IMEI lan tracker telpon. Ing ngisor iki langkah-langkah sing kudu ditindakake kanggo nggunakake IMEI kanggo nglacak telpon.

  • Menyang Google Play kanggo njaluk IMEI tracker lan nginstal.
  • Sawise sampeyan maca instruksi kasebut, wenehi ijin sing dibutuhake lan isi rincian.
  • Gunakake nomer IMEI telpon kanggo mangerteni ngendi iku.
  • Lokasi piranti bakal dituduhake dening app.
  • Iki bisa dadi cara paling apik kanggo nglacak nomer telpon ing Nigeria. Sanajan ana wong nyolong telpon lan ngilangke utawa sijine maneh menyang setelan pabrik, iku ora bisa ngganti nomer IMEI.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Nalika piranti nganggo kertu SIM diuripake, nyambung menyang jaringan liwat mast paling cedhak utawa menara.

Sinyal menyang lan saka telpon liwat mast paling cedhak, kang tumindak minangka Go-antarane. Nanging piranti kasebut kudu nuduhake bukti identitase sadurunge setuju nindakake pakaryan perantara. Ing kasus iki, nomer IMEI minangka kertu ID piranti.

Dadi, yen sampeyan bisa ndeleng log jaringan telpon, sampeyan bisa ndeleng nomer IMEI kabeh piranti sing disambungake menyang. Mast sing ngirim sinyal kanggo paling telpon nggampangake kanggo trek wong dening geotags.

Kanthi bantuan panyedhiya jaringan lan polisi, umume warga Nigeria nggunakake IMEI kanggo nglacak telpon sing dicolong. Entitas kasebut duwe akses menyang infrastruktur jaringan lan alat sing dibutuhake kanggo nggabungake trek IMEI.
https://tribuneonlineng.com/how-to-trace-a-phone-number-in-nigeria/

2. Gunakake Aplikasi GEOfinder

Aplikasi kanggo nelusuri nomer telpon ing Nigeria

Iki cara liyane apik banget kanggo trek nomer telpon ing Nigeria. Iki minangka tracker nomer seluler sing bisa digunakake kanggo nglacak nomer telpon tanpa ngundhuh utawa nginstal app ing piranti. Iki uga mbantu sampeyan ngerteni apa kegiatan liyane sing ditindakake wong kasebut karo piranti kasebut.

iklan

iklan

Dadi iki Aplikasi Geo Finder anyar bisa digunakake kanggo trek nomer telpon ing Nigeria. Aplikasi bisa ngirim lokasi telpon menyang ngendi wae ing donya. Nanging kanggo nggunakake layanan iki, sampeyan kudu pindhah menyang situs web lan ketik nomer telpon sing pengin dilacak banjur klik "golek".

Iki bakal nggawa sampeyan menyang kaca sabanjure ing ngendi lokasi nomer telpon bakal dienkripsi lan sampeyan kudu nggawe akun pangguna ing situs web kanggo entuk informasi rinci. Sampeyan kudu kreatif sethithik dhisik.

Kanggo seneng layanan iki, teka ing biaya $2 kang kira-kira N1000 lan sampeyan bisa nggunakake app kanggo rong dina.

Dadi kepiye app bisa digunakake? Kaping pisanan, sampeyan bakal ngetik nomer telpon sing pengin dilacak ing app, banjur sampeyan bakal dijaluk ngetik pesen. Iki ngendi sampeyan kudu kreatif. Sampeyan kudu ngetik pitakonan utawa pesen sing bakal njaluk wong kanggo ngeklik link ing pesen teks.

Conto: "Sampeyan menang mobil, klik link kanggo pratelan" utawa "Reset sandi app bank" utawa soko padha. Iki conto liyane, yen telpon dicolong, sampeyan bisa ngirim pesen kaya:

Title: Akses Reset Pin Bank

Isi teks: Aja nuduhake kode iki karo sapa wae. Kanggo ngreset tembung sandhi, tindakake link iki [link] lan ketik OTP 451290. Link iki kadaluwarsa sawise 5 menit

Wong kasebut saiki bakal ngeklik link kasebut lan lokasine bakal dikirim menyang sampeyan ing detik. Ide iki kanggo njaluk wong ngeklik link ing pesen teks lan lokasi bakal langsung dilacak. Dadi gumantung karo sing sampeyan nelusuri nomer telpon, sampeyan kudu kreatif karo teks kasebut.

web:  Carane Miwiti Bisnis Rental Mobil Saka Omah

Aplikasi iki adhedhasar web, mula klik link iki kanggo dadi dijupuk menyang app. Yen sampeyan duwe pitakon babagan app, kabari aku ing bagean komentar.

3. Mulai kanthi nelpon panyedhiya jaringan lan takon wong-wong mau kanggo trek nomer kanggo sampeyan.

Pilihan apik liyane sing bisa sampeyan jelajahi yaiku nelpon panyedhiya layanan jaringan. Padha nyimpen kabeh log telpon lan identitas saben identitas panelpon ing database sing.

iklan

Nanging kanggo alasan keamanan, padha ora bisa mbukak kabeh rincian kanggo sampeyan kajaba kutha utawa negara saka ngendi telpon digawe. Nanging anane operator keamanan sing njaluk informasi sing padha ndadekake bedane.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Nanging, yen padha ora bisa kanggo bantuan, takon wong kanggo nomer telpon tracker telpon sah ing Nigeria sing bisa nangani request iki lan trek nomer telpon ing Nigeria atas jenenge.

Elinga yen bisa uga ana biaya cilik utawa mbutuhake pembayaran ing ngarep yen wong liya bakal melu nemokake nomer telpon kasebut.

Sawetara panyedhiya jaringan nawakake layanan iki kanthi gratis anggere sampeyan wis nampa telpon saka wong sing ora kadhaptar ing dhaptar kontak.

4. Gunakake Truecaller kanggo trek nomer.

Gunakake Truecaller kanggo nglacak nomer kasebut.

Apa jeneng iki akrab? Aku yakin sampeyan ora krungu jeneng iki kanggo pisanan utawa sampeyan wis lali ngendi sampeyan krungu.

iklan

Truecaller umum banget ing antarane pangguna ponsel ing Nigeria lan akeh wong sing nginstal aplikasi iki ing telpon. Lan apa waé liyane sing dibutuhake, yen ora nglacak nomer telpon?

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Kaya jeneng kasebut, Truecaller nuduhake jeneng asli sing digunakake kanggo ndhaptar nomer lan uga nuduhake lokasi telpon sing mlebu. Nalika wong sing duwe rincian kontak sampeyan nginstal panelpon sing bener ing telpon, jeneng kasebut bakal ditambahake menyang database global.

Yen sampeyan nelpon wong sing wis diinstal Truecaller ing telpon, fungsi ID panelpon aplikasi nggoleki database lan ngenali panelpon sanajan wong kasebut ora duwe jeneng sampeyan ing dhaptar kontak.

Uga nduweni fitur sing ngijini sampeyan kanggo blacklist nomer yen lagi asring nelpon utawa spamming, uga nglaporake jawatan utawa telpon sing ora dikarepake.

Penting kanggo dicathet yen aplikasi identifikasi panelpon iki mbutuhake sambungan data kanggo nglacak nomer telpon lan bisa uga ora bisa digunakake ing sawetara telpon amarga watesan jaringan.

iklan

Sampeyan uga worth sebutno sing nomer telpon tracker app bisa trek nomer telpon ing Nigeria lan negara liyane ing saindhenging donya.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Truecaller bisa uga kasedhiya minangka download gratis ing toko aplikasi telpon, utawa sampeyan kudu mbayar (rega beda-beda gumantung saka OS telpon).

5. Gunakake Trapcall kanggo nglacak nomer telpon.

Trapcall minangka aplikasi sing padha karo Truecaller babagan pelacakan nomer telpon.

Iki ngidini sampeyan ndeleng lokasi telpon uga dhaptar ireng telpon sing ora dikarepake lan nomer spam saka saluran telpon maneh, kaya Truecaller.

Nanging, iku uga nduweni kemampuan kanggo ngrekam sembarang telpon digawe ing telpon target karo utawa tanpa idin saka panelpon liyane yen padha ora ngerti nomer telpon lagi dilacak.

iklan

Iki bisa dadi informasi sing penting kanggo bisnis sing pengin nglacak nomer telpon ing Nigeria kanthi ngrekam obrolan antarane karyawan utawa wong liya sing melu urusan bisnis sing ana anggepan babagan kegiatan penipuan ing panggon liya.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Supaya app iki (utawa app padha) bisa digunakake kanthi bener ing Nigeria, telpon sing dilacak kudu duwe akses menyang sambungan data.

Trapcall bisa diundhuh kanthi gratis lan mlaku ing paling OS telpon; Nanging, bisa uga mbutuhake pembayaran supaya sawetara fitur kaya ngrekam telpon utawa nelusuri nomer telpon internasional (rega beda-beda).

web:  10 Aplikasi Spy paling apik kanggo Android lan iPhone sing Bener Bisa

web: Pandhuan Dhuwit: Kepiye golek dhuwit karo pemasaran afiliasi Konga

6. Gunakake golek piranti dening google kanggo trek nomer telpon.

Gunakake golek piranti dening google kanggo trek nomer telpon ing Nigeria

Layanan Google "golek pirantiku" uga bisa digunakake kanggo nglacak nomer telpon, anggere telpon sing dilacak nduweni akses internet (sing paling akeh). Iku mbantu pangguna trek GPS telpon nalika telpon disambungake menyang internet.

iklan

Nyedhiyakake lokasi nelusuri langsung ing telpon utawa piranti liyane sing bisa sampeyan coba goleki lan cukup gampang digunakake kanggo sapa wae sing duwe smartphone.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Aplikasi Temokake Pirantiku kanthi otomatis ngenali nalika telpon metu saka jangkauan WiFi lan bakal nganyari koordinat GPS sing cocog.

Mangkene langkah cepet babagan carane nemokake telpon sing ilang nggunakake layanan iki:

  • Pindhah menyang Android Temokake Pirantiku lan mlebu nganggo akun Google sampeyan.
  • Pilih telpon tartamtu sing sampeyan butuhake kanggo nemokake lokasi yen sampeyan duwe luwih saka siji telpon.
  • Layanan kasebut bakal ngirim kabar menyang telpon sing ilang ing endi wae.
  • Aplikasi bakal luwih maju kanggo nyedhiyakake lokasi telpon ing peta.
  • Nyedhiyakake rincian kira-kira lokasi telpon sing bisa uga ora akurat.
  • Menehi lokasi pungkasan telpon yen ora bisa nemokake iku.
  • Banjur sampeyan mutusake apa sing kudu ditindakake. Yen sampeyan curiga telpon wis dicolong, sampeyan mbusak utawa ngaktifake fungsi kunci.

Nanging, yen sampeyan ora bisa nemokake telpon nggunakake fitur iki, banjur hubungi google liwat website tinimbang padha kudu duwe opsi liyane kasedhiya kalebu nemokake telpon ilang dening muni ing volume lengkap supaya padha ora bisa krungu.

Google uga kudu menehi informasi babagan nomer telpon ing Nigeria lan pelacakan nomer telpon ing situs web yen telpon ora ditemokake.

iklan

Salah sawijining kekurangan kanggo aplikasi iki yaiku mbutuhake umur baterei akeh kanggo telpon, mula kudu diisi sadurunge nyoba nggunakake golek piranti amarga sampeyan uga butuh sambungan internet.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

7. Gunakake app nelusuri lan situs web

Ana akeh situs web lan aplikasi sing ngidini sampeyan ngawasi nomer telpon aneh lan nemtokake sumber telpon. Nemokake layanan mriksa nomer telpon sing bisa dipercaya bisa nggawe sampeyan gampang konfirmasi identitas panelpon.

Aplikasi iki bisa nindakake sawetara fungsi kayata mbukak jeneng lan lokasi pemilik. Sawetara langkah kasebut luwih maju kanggo mbukak rincian liyane babagan pemilik nomer kayata media sosial, rekaman pidana lan data apa wae sing kasedhiya ing cathetan umum.

Sampeyan bisa nggunakake fitur aplikasi kasebut kanthi ndownload aplikasi ing telpon utawa ngunjungi situs web.

Iki minangka dhaptar sawetara aplikasi / situs web kasebut.

  1. Intelius.
  2. Langsung Checkmate.
  3. Diwenehi.
  4. PeopleLooker.
  5. Lele sosial.
  6. Spokeo.
  7. Whitepages.
  8. Lokalize.mobi

8. Hubungi polisi kanggo bantuan.

iklan

Motto polisi Nigeria ujar "Polisi iku kancamu" lan sampeyan uga bisa njelajah pilihan iki. Aku ngerti sampeyan mbokmenawa ora bakal kaya iki, nanging iku worth menehi iku dijupuk. Polisi bisa mbantu sampeyan nglacak nomer telpon ing Nigeria.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Yen nelusuri nomer telpon ing Nigeria ora bisa digunakake kanggo sampeyan, iku uga apike kanggo hubungi polisi lan supaya padha ngerti apa wis kedaden.

Iki minangka lembaga keamanan sing disetujoni pemerintah sing bisa ngatasi keluhan kasebut. Dheweke duwe sumber daya lan personel luwih akeh kanggo nglacak lan mbalekake telpon.

kesimpulan

Ana akeh pelacak nomer telpon sing kasedhiya kanggo digunakake kanggo neliti nomer telpon ing Nigeria. Pilihan sing paling apik kanggo sampeyan bakal gumantung ing jinis telpon lan kabutuhan tartamtu, nanging biasane ana siji sing bisa digunakake.

Nalika milih aplikasi utawa layanan tracker telpon sing arep digunakake, penting kanggo mbandhingake fitur kayata kasedhiyan saka OS telpon, jinis informasi apa sing diwenehake babagan wong (lacak lokasi vs rekaman telpon), macem-macem rega, lan tambahan apa wae. ragad dikenani biaya saben sasi / taun.


Nyebar katresnan

24 pikirane babagan "7 Cara Gampang Lacak Nomer Telpon ing Nigeria"

  1. Mangga, aku butuh wong sing bisa nulungi aku nglacak telpon ,07034965918,09025500869 no telpon yaiku 08069339977

    Reply
  2. Mangga ana sing bisa nulungi aku nglacak telpon? Nomer kasebut 08107060813, aku bakal mbayar wong kasebut kanthi jumlah apa wae
    Telpon nomer iki kanggo njaluk sesambungan karo kula
    08080412960

    Reply
  3. Tulung aku butuh sampeyan kanggo nglacak nomer iki dheweke mlayu nggawa dhuwit, aku butuh bantuan sampeyan..07085897030

    Reply
  4. Pls aku nggoleki ripper sing nyuwek kula udakara 15k sewengi.. iki nomere pls sapa sing bisa mbantu nglacak dheweke
    0814 903 1749 Jenenge Stalla

    Reply
  5. Woy pls Aku bakal seneng sapa kanggo bantuan golek ripper iki sing nyuwek kula mati watara 200k sewengi. Aku pengin dheweke dadi langkah pungkasan sing bakal ditindakake sajrone urip sengsara iki minangka garise.
    + 234 813 691 2596
    Sapa sing nglacak dheweke bakal dihargai maneh.

    Reply
    • tulung aku kudu nglacak pemanen kanthi nomer telpon lan jenenge pls DM yen sampeyan bisa nindakake iki.. 09033192480 ngomong karo aku ing WhatsApp iku nomerku arep menehi ganjaran

      Reply
  6. Hai. Aku nggoleki wong. Dheweke jenenge James Williams saka negara bagian kogi. Iku kabeh sing aku ngerti babagan dheweke. Apa sampeyan bisa nulungi aku luwih lanjut?

    Reply

Ninggalake Komentar