Carane Lacak Nomer Telpon ing Nigeria: nelusuri Lokasi

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Iku umum sing pengin trek nomer telpon ing Nigeria, lan ana akeh alasan apa iki bisa uga perlu. Ing Aplikasi Geofinder ngidini sampeyan nglacak lokasi piranti wong. Ana uga sawetara cara lan alasan liyane pengin nglacak lokasi wong. Contone, sampeyan bisa uga pengin ngerti lokasi nomer telpon sing wis nampa telpon saka, utawa sampeyan bisa uga kudu nelusuri nomer telpon kanggo tujuan bisnis.

Punapa mawon alesan sampeyan pengin trek nomer telpon ing Nigeria, iku penting sing nindakake kanthi bener. Kiriman blog iki bakal nerangake carane nglacak nomer telpon ing Nigeria lan langkah-langkah apa sing bisa ditindakake.

iklan

Sampeyan bisa uga tresna 12 Cara pinter golek dhuwit nganggo telpon ing taun iki.

Carane Lacak nomer telpon ing Nigeria

Requirements kanggo nelusuri nomer telpon ing Nigeria

  1. Ngerti nomer telpon wong sing pengin dilacak.
  2. Nduwe sambungan internet ing telpon utawa laptop – nomer telpon ing Nigeria ora bisa dilacak tanpa sambungan data.
  3. Yen sampeyan ora duwe akses menyang Wi-Fi, lan mung nggunakake rencana telpon, priksa manawa roaming internasional dipateni supaya ora mbayar ragad.*
  4. Nomer telpon kudu digunakake sadurunge supaya layanan lokasi nelusuri bisa digunakake kanthi bener. Iki tegese kudu ana cathetan menara sel kepungkur sing kasedhiya kanggo nomer kasebut ing basis data Google Maps. Yen ora, ora ana informasi sing bakal ditampilake babagan lokasi telpon saiki utawa sadurunge wis dilacak nalika dilacak.

Carane trek wong karo nomer telpon

Cara paling apik kanggo nglacak telpon sing digawe saka panelpon sing ora dingerteni utawa kontak spam yaiku nggunakake aplikasi sing dirancang khusus kanggo nelusuri nomer telpon.

mSpy iku sawijining app sing ora mung sing. Salah sawijining aplikasi pelacak nomer telpon sing paling populer ing planet iki, mSpy nuduhake lokasi ing peta. Lan malah bisa menehi tandha yen sampeyan lagi cedhak, mlebu zona geografis tartamtu, utawa ninggalake zona liyane.​​

tracker telpon

Nanging ora mung babagan nelusuri panggonane ing Nigeria lan liya-liyane. Iku babagan nglacak aktivitase. Sing kalebu obrolan sing ana ing aplikasi media sosial favorit. Sawise sampeyan nginstal mSpy ing piranti, sampeyan bakal bisa ndeleng pesen teks, plus obrolan ing WhatsApp, Facebook Messenger, Instagram, lan malah Tinder.

Aplikasi iki uga bisa mbantu mblokir telpon sing ora dikarepake kanthi fitur daftar ireng, nyedhiyakake informasi babagan lokasi wong liya liwat koordinat GPS (lokasi beda-beda gumantung saka jinis telpon), lan nglaporake gangguan / telpon sing ora dikarepake kanthi anonim menyang panguwasa yen ana.

Kanggo sing pengin luwih akeh fitur utawa kemampuan nelusuri nomer telpon, ana sawetara pelacak telpon sing uga bisa mbantu.

Tracker telpon paling apik kanggo Nigeria Mobile Spy amarga wis kabeh fitur kasebut ing ndhuwur lan liyane

Mung downside kanggo jinis tracker telpon iku sing kudu nginstal app ngawasi ing piranti target utawa njaluk akses fisik.

Tanpa mbuang wektu, ana 6 cara kanggo nglacak nomer telpon ing Nigeria

1. Gunakake Geofinder App

Aplikasi kanggo nelusuri nomer telpon ing Nigeria

Dadi aku nemokake iki Aplikasi Geo Finder anyar sing bisa digunakake kanggo trek nomer telpon ing Nigeria. App bisa ngirim lokasi telpon menyang ngendi wae ing donya. Nanging kanggo nggunakake aplikasi kasebut, sampeyan kudu kreatif dhisik.

Dadi kepiye app bisa digunakake? Kaping pisanan, sampeyan bakal ngetik nomer telpon sing pengin dilacak ing app, banjur sampeyan bakal dijaluk ngetik pesen. Iki ngendi sampeyan kudu kreatif. Sampeyan kudu ngetik pitakonan utawa pesen sing bakal njaluk wong kanggo ngeklik link ing pesen teks.

Conto: "Sampeyan menang mobil, klik link kanggo pratelan" utawa "Reset sandi app bank" utawa soko padha. Iki conto liyane, yen telpon dicolong, sampeyan bisa ngirim pesen kaya:

Title: Akses Reset Pin Bank

Isi teks: Aja nuduhake kode iki karo sapa wae. Kanggo ngreset tembung sandhi, tindakake link iki [link] lan ketik OTP 451290. Link iki kadaluwarsa sawise 5 menit

Wong kasebut saiki bakal ngeklik link kasebut lan lokasine bakal dikirim menyang sampeyan ing detik. Ide iki kanggo njaluk wong ngeklik link ing pesen teks lan lokasi bakal langsung dilacak. Dadi gumantung karo sing sampeyan nelusuri nomer telpon, sampeyan kudu kreatif karo teks kasebut. Aplikasi kasebut ora gratis, nanging kanggo $ 2 sing kira-kira N1000, sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut sajrone rong dina.

Aplikasi iki adhedhasar web, mula klik link iki dijupuk menyang app. Yen sampeyan duwe pitakon babagan app, kabari aku ing bagean komentar.

2. Mulai kanthi nelpon panyedhiya jaringan lan takon wong-wong mau kanggo trek nomer kanggo sampeyan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Yen padha ora bisa kanggo bantuan, takon wong kanggo nomer telpon tracker telpon sah ing Nigeria sing bisa nangani request iki lan trek nomer telpon ing Nigeria atas jenenge.

Elinga yen bisa uga ana biaya cilik utawa mbutuhake pembayaran ing ngarep yen wong liya bakal melu nemokake nomer telpon kasebut.

Sawetara panyedhiya jaringan nawakake layanan iki kanthi gratis anggere sampeyan wis nampa telpon saka wong sing ora kadhaptar ing dhaptar kontak.

3. Gunakake Truecaller kanggo trek nomer.

Gunakake Truecaller kanggo nglacak nomer kasebut.

Truecaller minangka aplikasi kanggo nelusuri nomer telpon sing bisa didownload menyang telpon lan bakal nuduhake lokasi telpon sing mlebu. Uga nduweni fitur sing ngijini sampeyan kanggo blacklist nomer yen lagi nelpon kerep banget utawa spamming, uga laporan jawatan utawa telpon sing ora dikarepake.

Penting kanggo dicathet yen aplikasi iki mbutuhake sambungan data supaya bisa nglacak nomer telpon lan bisa uga ora bisa digunakake ing sawetara telpon amarga watesan jaringan.

iklan

iklan

Sampeyan uga worth sebutno sing nomer telpon tracker app bisa trek nomer telpon ing Nigeria lan negara liyane ing saindhenging donya.

Truecaller bisa uga kasedhiya minangka download gratis ing toko aplikasi telpon, utawa sampeyan kudu mbayar (rega beda-beda gumantung saka OS telpon).

4. Gunakake Trapcall kanggo nglacak nomer telpon.

-Trapcall minangka aplikasi sing padha karo truecaller babagan pelacakan nomer telpon.

-Iku ngijini sampeyan kanggo ndeleng lokasi telpon uga blacklist telpon bayangan lan nomer spam saka baris telpon maneh, kaya karo truecaller.

-Nanging, iku uga nduweni kemampuan kanggo ngrekam sembarang telpon digawe ing telpon target karo utawa tanpa idin saka panelpon liyane yen padha ora ngerti nomer telpon lagi dilacak.

Iki bisa dadi informasi sing penting kanggo bisnis sing pengin nglacak nomer telpon ing Nigeria kanthi ngrekam obrolan antarane karyawan utawa wong liya sing melu urusan bisnis sing ana anggepan babagan kegiatan penipuan ing panggon liya.

-Supaya app iki (utawa app padha) bisa bener lan nomer telpon tracker nomer telpon ing Nigeria, telpon sing dilacak kudu duwe akses menyang sambungan data.

-Trapcall bisa diundhuh gratis lan mlaku ing paling OS telpon; Nanging, bisa uga mbutuhake pembayaran supaya sawetara fitur kaya ngrekam telpon utawa nelusuri nomer telpon internasional (rega beda-beda).

iklan

web: Pandhuan Dhuwit: Kepiye golek dhuwit karo pemasaran afiliasi Konga

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

5. Gunakake golek piranti dening google kanggo trek nomer telpon.

Gunakake golek piranti dening google kanggo trek nomer telpon ing Nigeria

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

-Layanan "golek pirantiku" Google uga bisa digunakake kanggo nglacak nomer telpon, anggere telpon sing dilacak nduweni akses internet (sing paling akeh).

-Iku menehi lokasi ranging urip telpon utawa piranti liyane sing bisa nyoba kanggo nemokake lan cukup gampang kanggo sakbenere sapa karo smartphone kanggo nggunakake.

-Aplikasi kanthi otomatis ngenali nalika telpon ninggalake jangkoan WiFi lan bakal nganyari koordinat GPS sing cocog.

-Yen sampeyan ora bisa nemokake telpon nggunakake fitur iki, banjur hubungi google liwat website tinimbang lan padha kudu duwe opsi liyane kasedhiya kalebu nemokake telpon ilang dening muni ing volume lengkap supaya padha ora bisa krungu. Google uga kudu menehi informasi babagan nomer telpon ing Nigeria lan pelacakan nomer telpon ing situs web yen telpon ora ditemokake.

iklan

-Salah siji downside kanggo app iki iku bisa njupuk munggah akèh urip baterei kanggo telpon, dadi manawa kanggo ngisi daya sadurunge nyoba kanggo nggunakake golek piranti amarga sampeyan uga bakal mbutuhake sambungan internet.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

6. Njaluk tulung polisi.

Aku ngerti sampeyan mbokmenawa ora bakal seneng karo iki, nanging iku worth dijupuk.

Yen nelusuri nomer telpon ing Nigeria ora bisa digunakake kanggo sampeyan, iku uga apike kanggo hubungi polisi lan supaya padha ngerti apa wis kedaden. Biasane duwe sumber daya luwih akeh lan bisa nglacak telpon luwih cepet.

kesimpulan

Ana akeh pelacak nomer telpon sing kasedhiya kanggo digunakake kanggo neliti nomer telpon ing Nigeria. Pilihan sing paling apik kanggo sampeyan bakal gumantung ing jinis telpon lan kabutuhan tartamtu, nanging biasane ana siji sing bisa digunakake.

Nalika milih aplikasi utawa layanan tracker telpon sing arep digunakake, penting kanggo mbandhingake fitur kayata kasedhiyan saka OS telpon, jinis informasi apa sing diwenehake babagan wong (lacak lokasi vs rekaman telpon), macem-macem rega, lan tambahan apa wae. ragad dikenani biaya saben sasi / taun.


Nyebar katresnan

23 pikirane babagan "Cara Lacak Nomer Telpon ing Nigeria: Nelusuri Lokasi"

  1. Mangga, aku butuh wong sing bisa nulungi aku nglacak telpon ,07034965918,09025500869 no telpon yaiku 08069339977

    Reply
  2. Mangga ana sing bisa nulungi aku nglacak telpon? Nomer kasebut 08107060813, aku bakal mbayar wong kasebut kanthi jumlah apa wae
    Telpon nomer iki kanggo njaluk sesambungan karo kula
    08080412960

    Reply
  3. Tulung aku butuh sampeyan kanggo nglacak nomer iki dheweke mlayu nggawa dhuwit, aku butuh bantuan sampeyan..07085897030

    Reply
  4. Pls aku nggoleki ripper sing nyuwek kula udakara 15k sewengi.. iki nomere pls sapa sing bisa mbantu nglacak dheweke
    0814 903 1749 Jenenge Stalla

    Reply
  5. Woy pls Aku bakal seneng sapa kanggo bantuan golek ripper iki sing nyuwek kula mati watara 200k sewengi. Aku pengin dheweke dadi langkah pungkasan sing bakal ditindakake sajrone urip sengsara iki minangka garise.
    + 234 813 691 2596
    Sapa sing nglacak dheweke bakal dihargai maneh.

    Reply
    • tulung aku kudu nglacak pemanen kanthi nomer telpon lan jenenge pls DM yen sampeyan bisa nindakake iki.. 09033192480 ngomong karo aku ing WhatsApp iku nomerku arep menehi ganjaran

      Reply
  6. Hai. Aku nggoleki wong. Dheweke jenenge James Williams saka negara bagian kogi. Iku kabeh sing aku ngerti babagan dheweke. Apa sampeyan bisa nulungi aku luwih lanjut?

    Reply

Ninggalake Komentar