Nggawa Wong tuwa menyang Jerman, Pandhuan Lengkap

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Nggawa Wong tuwa menyang Jerman, Pandhuan Lengkap

Ana akeh alasan kenapa wong Nigeria sing manggon ing luar negeri pengin wong sing ditresnani supaya tetep karo dheweke. Urip adoh saka kulawarga umume dadi pilihan sing angel ditindakake kanggo akeh. Lan kanggo sawetara wong Nigeria, iku dudu pilihan. Akeh sing ngupayakake urip sing luwih apik pindhah menyang Jerman, kanthi permanen utawa sementara.

Wong Nigeria iki urip saben dina kanthi rasa kuwatir lan rasa salah, ngerti yen wong sing ditresnani bisa uga ora entuk perhatian lan perawatan sing paling apik.

Sejatine ana telung cara kanggo njaluk wong tuwa menyang Jerman, lan bakal dibahas kanthi wiyar:

Pandhuan kanggo Nggawa wong tuwa menyang Jerman

nggawa wong tuwa menyang Jerman
  1. Visa reuni kulawarga / visa gumantung:

Negara ing Eropah, kalebu Jerman, ngidini residents kanggo nggawa bojo lan anak kanggo manggon karo wong-wong mau. Nanging, nggawa wong tuwa menyang Jerman minangka ketel iwak sing beda.

Luwih gampang yen wong tuwa gabung karo bocah cilik sing sah manggon ing Jerman, lan wong tuwa nduweni hak kanggo ngurus lan njaga bocah kasebut. Kanggo nggawa pasangan utawa anak, sampeyan mung mbutuhake visa gumantung utawa visa reuni kulawarga Jerman saka kedutaan Jerman.

Nanging, sampeyan ora bisa nggawa wong tuwa sampeyan nganggo visa sing gumantung, amarga ora dianggep gumantung ing pangertene sing sejatine. Hukum Jerman ora ngurmati gagasan yen bocah-bocah ndhukung wong tuwane kanthi pribadi.

Sanajan wong tuwa ora dadi bagean saka wong sing nggawe visa reuni kulawarga, ana pengecualian sing ketat sing bisa menehi jendela kanggo nggawa dheweke menyang Jerman. Nanging, iki ora gampang lan mbutuhake pengacara utawa konsultan imigrasi sing berpengalaman kanggo mbantu proses kasebut.

Kanggo nggawa wong tuwa menyang Jerman, kedutaan bakal mbutuhake bukti yen "kasusahan sing ora bisa dihindari" bakal dicegah. Contone, sampeyan bakal dibutuhake kanggo mbuktekaken sing kahanan urip unexceptionally hard kanggo wong-wong mau ing Nigeria, nuduhake laporan medical, yen padha duwe kondisi kesehatan abot.

Ing kasus iki, Departemen Alien kudu nggunakake kawicaksanan, wates pertimbangan, apa padha setuju kanggo reunifikasi kulawarga, sing arang digunakake. Salajengipun, kanggo waiver iki diwenehake, syarat liyane kudu ditindakake kayata:

  1. Sampeyan kudu entuk asuransi kesehatan pribadi kanggo wong tuwa sing ngunjungi.
  2. Sampeyan kudu nuduhake bukti sumber daya finansial kanggo ngrampungake tanggungan sing ditambahake.
  3. Iku bakal paling apik yen sampeyan duwe apartemen tengen kanggo nampung dhewe lan sanak sedulur sing gabung.

Kaya kasebut sadurunge, waiver iki arang digunakake. Masyarakat Jerman ora ngerti lan ora pengin ngenalake cara kulawarga urip bebarengan ing bagean liya ing donya. Sistem tunjangan sosial luwih saka 200 taun wis meh ngluwihi sistem dhukungan kulawarga.

 Sampeyan kudu nandheske yen mung yen lan nalika waiver iki diwenehake, syarat lan proses liyane ing visa reunifikasi kulawarga bisa ditindakake.

  1. Visa turis lan pengunjung:

Yen sampeyan pengin wong tuwa sampeyan nglampahi sawetara wektu karo sampeyan, visa turis tetep dadi pendekatan sing paling santai lan paling apik. Iku uga disebut a visa wisata Schengen amarga menehi akses menyang 26 negara anggota Schengen liyane. Kanthi visa turis, wong tuwa sampeyan ora bakal diidini kerja utawa sinau.

Visa turis utawa visa short-stay bisa valid kanggo 90 dina ing wektu 180 dina ing Jerman lan kabeh wilayah Schengen. Kanggo nggawe proses kasebut kanthi gampang, sampeyan bisa uga kudu ngirim layang undhangan, sing kudu kalebu alamat ing Jerman, wektu tetep, lan rincian kontak tuan rumah.

Surat sponsor uga disebut Pranyatan Komitmen, uga kudu ngiringi proses aplikasi. Sampeyan bisa miwiti aplikasi online kene.

  1. Visa investor:

Iki kasedhiya kanggo wong sugih lan sugih banget. Iku pendekatan legal sampurna ngendi sampeyan nandur modal ing negara, lan sing diijini kanggo pindhah menyang negara.

Sanajan, Jerman ora resmi nawakake program warga negara kanthi investasi (CBI) kaya umume negara-negara kulon, program visa investor kasebut ngakoni investasi substansial ing real estate utawa bisnis liyane kanthi kapasitas nggawe lapangan kerja. Ing bali, investor diwenehi visa sauntara, kang bisa mimpin kanggo pendhudhuk permanen sawise telung taun, lan anggota kulawarga isih bisa njaluk ijin panggonan sawise limang taun.   


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar