Akses Kode Transfer Bank USSD (kabeh sing sampeyan kudu ngerti)

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan pelanggan Access Bank lan butuh kode transfer Ussd Access Bank kanggo nindakake transaksi nalika lelungan?

Yen ya, sampeyan wis teka ing panggonan sing bener amarga kiriman blog iki bakal mbukak kabeh kode USSD Access Bank kanggo transaksi perbankan seluler.

iklan

Kanthi kode USSD perbankan seluler iki, sampeyan bisa nindakake transaksi apa wae saka zona urip sampeyan.

Transfer dhuwit seluler, pambayaran tagihan, ngisi ulang wektu, Akses saldo akun bank, lsp.

Kabeh layanan kasebut bisa ditindakake kanthi online nganggo nomer telpon sing digunakake nalika ndhaptar akun.

Lan mesthi, kanthi kode transfer Access Bank USSD lan kode liyane sing bakal dibongkar ing kirim iki sakcepete.

Fitur Kode Akses Bank USSD

Kanthi kode akses bank ussd, sampeyan duwe kesempatan kanggo nikmati kabeh keuntungan ing ngisor iki:

  • Iku nyuda frustasi saka antrian ing bank;
  • Ora perlu mudhun menyang bank kanggo transfer dana;
  • Ora perlu menyang ATM stand sadurunge ngirim dana;
  • Sampeyan bisa tuku airtime langsung saka akun ing ngendi wae, kapan wae, lan kapan wae;
  • Akses gampang menyang imbangan akun;
  • Iku nambah pembayaran tagihan sarana;
  • Uga, kode ussd Bank Akses ningkatake pembayaran pedagang; lsp.
web:  Biaya mbangun bungalow 4 kamar turu ing Nigeria

Carane Aktifake Akses Bank Kode USSD

Sampeyan ora mung mencet kode USSD bank Akses ing telpon lan ngarepake operasi sing dibutuhake.

Ana syarat utawa langkah tartamtu sing kudu sampeyan tindakake sadurunge sampeyan bisa nggunakake kode transfer bank Akses kanggo transaksi.

Ing cathetan iki, kanggo ngaktifake bank akses mobile banking ing telpon, sampeyan kudu duwe:

  • Akses nomer rekening bank;
  • BVN; lan
  • Nomer telpon aktif digunakake nalika mbukak akun.

Sawise kabeh telung syarat wis rampung, pencet *901# ing telpon banjur ketik rincian akun bank Akses kaya sing dibutuhake.

Priksa manawa kertu ATM sampeyan ana sadurunge sampeyan nelpon kode kasebut. Sampeyan bakal nampa respon cepet sing njaluk papat lan enem digit pungkasan saka kertu ATM.

Ketik kanthi bener lan sawise iku, sampeyan bakal dijaluk ngetik nomer papat digit sing pengin digunakake minangka PIN.

Tindakake lan priksa manawa nggunakake PIN sing prasaja, unik lan gampang dieling-eling. Aja ngandhani sapa wae PIN sampeyan lan priksa manawa sampeyan nulis ing papan sing aman.

Kode Transfer Bank Akses

Saiki sampeyan kudu pindhah menyang bank utawa galeri ATM sing paling cedhak sadurunge bisa transfer.

Kanthi teka mobile banking, kabeh luwih gampang lan luwih gampang saiki.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Sampeyan bisa nindakake transfer menyang bank apa wae sing sampeyan pilih sanajan sampeyan ana ing njero jamban.

Dadi kanggo nransfer dana saka Bank Akses menyang akun bank Akses liyane, mung pencet *901*1*AMOUNTNUBAN Nomer Rekening# ing kertu SIM sing wis kadhaptar.

Dimaklumi yen biaya layanan ₦ 20 bakal dikurangi saka akun sampeyan.

web:  Model Bisnis Bumble: Masa Depan Kencan Digital?

Kanggo nransfer dhuwit saka Access Bank menyang bank liya, pencet *901*2*AMOUNTNUBAN Nomer Rekening# ing kertu Sim sing padha kadhaptar.

Ragad layanan ing kene yaiku ₦50 plus biaya ₦2.50 (PPN).

iklan

Cara mriksa imbangan akun bank Akses nggunakake bank USSD

iklan

Kanggo mriksa imbangan akun bank Akses nalika lelungan lan tanpa mudhun menyang bank utawa ATM, tindakake pandhuan ing ngisor iki:

Akses Kode Transfer Bank USSD

Pencet *901*5# ing telpon ing ngendi kertu Sim sing digunakake kanggo ndhaftar bank dilebokake lan tindakake pandhuan pop-up;

Ketik nomer papat digit pungkasan BVN sampeyan;

Saldo akun bank Akses bakal ditampilake kanggo sampeyan.

Cara Tuku Airtime Nggunakake Kode Akses Bank USSD

Kanggo tuku wektu udhara dhewe, yaiku ing nomer telpon sing wis kadhaptar karo bank akses, mung pencet *901* jumlah # ing nomer sing padha banjur pencet send. Contone: * 901* 200 #.

Nanging yen sampeyan bakal ngisi ulang nomer telpon sing ora kadhaptar utawa pihak katelu, pencet *901*jumlah*nomer telpon# ing telpon sampeyan.

Misale:*901*200*08104128059# banjur pencet send. Sawisé iku, sampeyan bakal nampa respon cepet takon PIN mbayar ulang bank Akses.

Lebokake PIN papat digit banjur pencet oke kanggo ngrampungake transaksi.

iklan

Layanan kasebut ora diwatesi ing jaringan telekomunikasi apa wae. Sampeyan bisa nggunakake kode sing padha kanggo ngisi ulang garis Glo, MTN, Airtel lan 9mobile.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Cara Gunakake Kode Akses Bank USSD Kanggo Mbayar Tagihan

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Salah sawijining fitur utawa keuntungan saka kode transfer Ussd Bank Akses yaiku nambah pembayaran tagihan sarana.

Dadi, yen sampeyan pengin mbayar jaringan TV favorit kaya GoTV, Startimes, DStv, Swift, lan liya-liyane, isih ana kode kasebut.

web:  Apa Dumpster nyilem ilegal ing Texas? Iku ora kaya sing sampeyan pikirake.

Kode ussd iki bakal nylametake sampeyan saka stres mlaku-mlaku ing dalan kanggo ngisi decoder sampeyan.

Utawa stres nelpon layanan pelanggan kanggo mbantu sampeyan lengganan.

iklan

Dadi kanggo nikmati layanan iki, hubungi *901*3# ing kertu SIM kadhaptar bank Akses lan tindakake pandhuan pop munggah.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Kabeh Akses Bank Kode USSD / Akses Bank USSD Kode Transfer

Kode USSD kanggo tuku airtime dhewe *901*Jumlah#

Yen sampeyan pengin ngisi ulang saluran liyane utawa pihak katelu, pencet *901*Jumlah*Nomer Telpon#

Mbukak akun karo Access bank, penet *901*0# lan tindakake respon pituduh

Kanggo tuku data utawa langganan, pencet *901* 8 #

iklan

Kanggo pitakon imbangan, hubungi *901* 5 #

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Transfer dana utawa dhuwit saka Access bank menyang Access Bank, nelpon *901*1*Jumlah Nomer Rekening#

Transfer dana utawa dhuwit saka Access bank menyang bank liyane, nelpon *901*2*Jumlah Nomer Rekening#

Pembayaran pedagang, nelpon *901*3*Kode Jumlah Pedagang#

Kanggo kabeh jinis pembayaran tagihan sarana, pencet *901* 3 #

iklan

Akses generasi OTP bank, dial *901* 4 * 1 #

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Kesimpulan

Saka ing ndhuwur, aku percaya yen sampeyan saiki ngerti pentinge nggunakake mobile banking kanggo nindakake macem-macem transaksi.

Lan sampeyan padha karo macem-macem Bank akses kode ussd, lan carane operate kanggo menehi asil samesthine.

Sampeyan bakal, mulane, setuju karo kula sing kode iki ndadekake banking aman lan gampang.

iklan

Iki mbantu pangguna bank nglacak cathetan akun lan uga nyengkuyung kabijakan tanpa awis.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Pungkasan, gunakake kode transfer ussd bank akses kanggo mobile banking kanthi wicaksana.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar