Negara sing Ngidini Garwane Makarya ing Visa Siswa

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Negara sing ngidini Garwa Makarya ing Visa Siswa

Ana udakara 35 negara sing ngidini pasangan bisa nggarap visa pelajar. Bojo sing wis nikah utawa kadhangkala uga pasangan mahasiswa sing durung nikah bisa entuk ijin kerja. Nanging, kita bakal fokus ing 4 tujuan paling apik kanggo wong Nigeria.

iklan

Kene sampeyan lunga.

Negara Top sing Ngidini Garwane Makarya ing Visa Siswa

  1. Kanada: 

Kaya sing sampeyan ngerteni, Kanada duwe salah sawijining kabijakan imigrasi sing paling ramah ing sisih kulon. Iki uga minangka tujuan sing apik kanggo sinau lan kerja, kanthi standar urip sing dhuwur.

Minangka mahasiswa internasional ing Canada kanthi ijin sinau sing sah ing perguruan tinggi utawa universitas, sampeyan layak nggawa pasangan kanggo gabung karo sampeyan lan malah entuk ijin kerja sing ora ana gandhengane karo proyek tartamtu.

Ijin kerja sing mbukak yaiku ijin kerja sing fleksibel sing ora spesifik, ngidini pasangan sampeyan bisa kerja ing kampus utawa ing kampus, nalika sampeyan sinau. Ijin kerja sah kanggo wektu sinau. Bojo utawa pasangan sampeyan layak kanggo iki, ora preduli jinis utawa status perkawinan, anggere sampeyan bisa nuduhake bukti urip bebarengan sajrone setahun.  

Bojo utawa pasangan sampeyan bisa njaluk ijin kerja sadurunge utawa sawise teka ing Kanada. Umume pasangan / pasangan teka ing Kanada minangka pengunjung pisanan lan njaluk ijin kerja sawise ana ing Kanada.

negara sing ngidini pasangan bisa nggarap visa pelajar

Ing sawetara kasus, komisi tinggi Kanada bakal proses aplikasi ijin kerja pasangan / mitra bebarengan karo aplikasi ijin sinau. Sampeyan bisa entuk informasi luwih lengkap babagan proses aplikasi kene.

  1. Australia
web:  Imigrasi menyang Norwegia; Proyek ing Norwegia kanggo wong Nigeria

Australia minangka tujuan populer kanggo siswa Nigeria. Iki minangka papan sing apik kanggo kerja lan sinau, nyedhiyakake kesempatan sing akeh kanggo siswa lan pasangan.

Visa pelajar biasane ngidini sampeyan nggawa pasangan utawa pasangan minangka tanggungan - pasangan utawa pasangan (kalebu pasangan sing padha karo jinis) sing wis urip setaun. Durasi lan validitas visa pasangan sing gumantung bakal padha karo visa pelajar.

Ing Australia, hak istimewa karya bojo gumantung ing jinis program mahasiswa dipuntampi. Contone, ngendi mahasiswa nguber gelar sarjana, partner anduweni hak kanggo bisa kanggo anggere 40 jam saben minggu. Nalika pasangan saka mahasiswa sing didaftarkan ing program pascasarjana diijini hak kerja tanpa watesan.    

Australia minangka salah sawijining negara sing ngidini pasangan nggarap visa pelajar

Visa spousal diklasifikasikaké minangka subclass 500. Ati-ati kudu dijupuk sak dokumentasi lan proses bukti minangka sembarang carelessness bakal kasil nolak ijin lan meksa sampeyan sinau adoh saka wong sing dikasihi.

  1. Denmark

Denmark iku salah siji saka negara sing ngidini pasangan bojo bisa ing visa pelajar yen padha nyukupi syarat. Kanggo pasangan, sampeyan kudu menehi sertifikat nikah, dene kanggo pasangan, sampeyan kudu nuduhake bukti urip bebarengan suwene 1½ nganti 2 taun utawa luwih.

Visa gumantung siswa Denmark dirancang kanggo pasangan wong manca sing ngupayakake pendhidhikan ing negara kasebut. Sawise aplikasi disetujoni, pasangan utawa pasangan siswa sing duwe visa bisa nglamar kanggo ijin panggonan ing Denmark.

Kesahihan ijin padha karo durasi sinau, nanging yen visa pelajar ditambah, sampeyan kudu nglamar perpanjangan panggonan.

web:  Proyek Ing Hongaria Sing Bisa Digayuh Warga Nigeria

Nalika diwenehi ijin minangka pasangan sing ngiringi, sampeyan kudu manggon ing alamat sing padha karo siswa sing dadi sponsor sampeyan. Bojo ora mbutuhake ijin kerja sing kapisah kanggo manggon lan kerja ing Denmark yen aplikasi kasebut sukses. Visa iki biasane diwenehake kanggo siswa sing sinau pascasarjana. Sampeyan duwe hak kanggo sinau basa Denmark sing dibayar sebagian pangguna sajrone sewulan.

  1. Swedia

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Minangka mahasiswa internasional sing nggoleki tujuan sing apik kanggo sinau sing uga ngidini sampeyan menehi tag karo pasangan, Swedia kudu dadi pesaing paling dhuwur. Pasangan utawa pasangan sampeyan bisa nglamar minangka tanggungan.

Izin panggonan pasangan sampeyan bakal padha karo wektu sinau. Pasangan sampeyan entuk ijin kerja otomatis yen sampeyan sinau luwih saka nem sasi.

Pasangan sampeyan bisa uga nglamar visa sinau siswa kanthi online. Sampeyan kudu menehi bukti dokumenter babagan hubungan sampeyan lan dokumen sing sah yen sampeyan wis manggon karo pasangan ing negara asal sampeyan. Wektu aplikasi njupuk antarane 2 nganti 3 sasi, lan aplikasi online tetep dadi cara paling cepet kanggo ngisi visa.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar