20 Negara Eropa Gampang Imigrasi Saka Nigeria

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Nalika sampeyan nganggep gampang Negara-negara Eropah kanggo pindhah saka Nigeria, ana akeh faktor dipikir. Yen sampeyan pindhah saka Nigeria menyang Eropa, ana tujuan kanggo migrasi sampeyan. Sampeyan kudu ngerti yen tujuan iki beda-beda saka wong siji menyang wong liya. Artikel iki bakal nliti faktor-faktor sing beda-beda iki, lan ngidini sampeyan nggawe pilihan sing tepat.

Artikel iki nylidiki tingkat integrasi sampeyan yen sampeyan pindhah menyang negara Eropa saka Nigeria. Pilihan negara-negara Eropa sing gampang dipindhah bakal gumantung marang jawaban sampeyan kanggo pitakonan ing ngisor iki:

  • Apa sampeyan bakal tetep sementara?
  • Apa sampeyan rencana nglamar kewarganegaraan?
  • Apa sampeyan pengin kulawarga sampeyan gabung karo sampeyan?
  • Apa sampeyan pengin negara sing nganggo basa resmi?
  • Apa sampeyan kasengsem ing negara sing rasisme banget?
  • Apa sampeyan pengin negara kanthi mobilitas pasar tenaga kerja sing gampang?
  • Apa sampeyan mikir kanggo melu politik ing negara sing sampeyan pilih?
  • Apa sampeyan pengin negara kanthi biaya urip sing murah banget?
  • Apa sampeyan butuh papan wisata sing apik?
  • Apa sampeyan pengin negara sing murah kanggo siswa?

iklan

Dadi, negara-negara Eropa sing gampang dipindhah saka Nigeria gumantung saka apa sing dikarepake saka negara kasebut. Ing artikel iki, kita bakal nyathet 20 negara Eropa paling gampang kanggo pindhah saka Nigeria. Dhaptar iki ora mung metu saka biru kanggo sampeyan. Data sing dikumpulake cukup kanggo nggawe.

Artikel terkait: Syarat Visa Jerman kanggo warga Nigeria. 2019 guide lengkap

Dhaptar 20 Negara Eropa Gampang Imigrasi Saka Nigeria

Sampeyan kudu ngerti manawa dhaptar iki ora ana urutan tartamtu amarga saben paling apik kanggo tujuan tartamtu. Dhaptar iki kalebu:

  • Austria
  • Swedia
  • Portugal
  • Finland
  • Norway
  • Jerman
  • Belgium
  • Spanyol
  • France
  • Inggris
  • New Zealand
  • Australia
  • Ukraine
  • Hungary
  • Russian Federation
  • Italia
  • Swiss
  • Denmark
  • Slovenia, lan
  • luxembourg

Negara-negara Eropa sing gampang dipindhah saka Nigeria bakal dipérang dadi klompok penting. Klompok kasebut bakal mbantu sampeyan ngerti kenapa saben negara didaftar ing antarane negara Eropa sing gampang dipindhah saka Nigeria.

Negara-negara Eropa Gampang Imigrasi Kanggo Gampang Employment

Yen alasan sampeyan pindhah menyang Eropa saka Nigeria amarga kerja, mula negara kasebut paling apik. Pusat Barcelona kanggo urusan internasional, klompok kabijakan migrasi, lan Uni Eropa ngetokake dhaptar iki. Sampeyan uga bisa ndeleng luwih akeh babagan indeks kebijakan integrasi migran ing situs web Komisi Eropah.

  • Swedia
  • Norwegia, lan
  • Portugal

Swedia

Miturut Inggris Broadcasting Corporation (BBC), pengangguran ing Swedia kurang banget lan ekonomi uga kuwat. Mata uang Swedia yaiku krona lan agama utama yaiku Kristen.

Sampeyan kudu ngerti manawa para imigran ing Swedia njupuk 8 saka saben 10 proyek anyar sing kasedhiya. Yen sampeyan ndeleng The Local, yaiku agensi berita ing Swedia, sampeyan bakal luwih ngormati kasunyatan kasebut.

Iki ngandhani yen nalika nimbang negara-negara Eropa sing gampang pindhah saka Nigeria kanggo kerja, Swedia kudu dadi pilihan sampeyan.

Norway

Norwegia minangka salah sawijining negara Eropa sing gampang dipindhah saka Nigeria kanggo kesempatan kerja. Sampeyan kudu ngerti yen Norwegia minangka salah sawijining negara Skandinavia ing Eropa. Miturut Indeks Pembangunan Manusia Perserikatan Bangsa-Bangsa, Norwegia minangka negara nomer siji. Sampeyan kudu ngerti yen iku negara apik kanggo manggon lan bisa ing. Ana imbangan apik antarane karya lan aktivitas urip normal.

web:  Apa luwih gampang golek kerja ing Kanada utawa Australia?

Sampeyan bakal kepengin weruh yen Norwegia minangka negara sing tentrem banget. Iki ngandhani yen sampeyan ora perlu kuwatir babagan keamanan sampeyan. Sampeyan bisa mriksa karo situs web resmi saka Kedutaan Besar Norwegia ing Nigeria.

Sampeyan bisa ndeleng dhewe manawa Norwegia minangka salah sawijining negara Eropa sing gampang dipindhah saka Nigeria.

Related Artikel: 34 Negara Bebas Visa Kanggo Dikunjungi Warga Nigeria

Portugal

Antarane negara Eropa sing gampang dipindhah saka Nigeria yaiku Portugal. Iku Eropah Lor-Kulon, dumunung ing pesisir Atlantik Semenanjung Iberia.

Negara-negara Eropa Gampang Imigrasi Kanggo Omah Permanen

Yen sampeyan nimbang utawa golek panggonan permanen, negara ing ngisor iki sing paling apik kanggo sampeyan.

  • Belgium
  • Spanyol, lan
  • Swedia

Belgium

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Iki minangka negara sing dumunung ing Eropah Kulon lan misuwur kanthi arsitektur renaissance. Sampeyan uga bakal kepengin weruh yen iki minangka markas saiki kanggo NATO lan Uni Eropa. Ibukutha Belgia yaiku Brussels lan basa resmi yaiku Jerman, Walanda, lan Prancis.

Yen sampeyan are looking for a investor-loropaken lan bisnis-loropaken negara ing dhaftar negara Eropah gampang kanggo pindhah saka Nigeria kanggo panggonan permanen, Belgium mesthi antarane. Minangka investor utawa pengusaha bisnis, Belgia nawakake sampeyan omah kanthi investasi.

Pendhudhuk ing Belgia duwe akeh kaluwihan kanggo sampeyan minangka warga Nigeria. Kaluwihan kasebut kalebu:

  • Ora ana watesan ing jumlah Tetep kanggo setahun
  • Lingkungan bisnis Belgia ramah banget
  • Ora ana watesan babagan kewarganegaraan dual.

Ing program pendhudhuk Belgia, sampeyan uga bisa pindhah menyang Belgia kanthi permanen karo kulawarga. Aku ngerti minangka Nigerian, sampeyan mesthi seneng swara iki.

Negara-negara Eropa Gampang Imigrasi Kanggo Partisipasi Politik.

Yen sampeyan duwe pikiran kanggo melu partisipasi politik, ana negara Eropa sing gampang dipindhah. Kaya sing dakkandhakake sadurunge, negara-negara Eropa sing dipilih adhedhasar pengumpulan informasi sing berkualitas. Iki kanggo ngandhani yen sampeyan kudu menehi perhatian sing apik marang kabeh informasi sing ana ing kene. Negara-negara Eropa sing gampang dipindhah saka Nigeria kanggo partisipasi politik kalebu:

iklan

  • Finland lan
  • luxembourg

Finland

iklan

Nalika nerangake negara-negara Eropa sing gampang dipindhah saka Nigeria, Finland ana ing ndhuwur dhaptar kasebut. Miturut Indeks Kabijakan Imigrasi Migran (MIPEX), Finlandia minangka negara Eropa utama sing menehi partisipasi politik kanggo para imigran. Iki uga kalebu Nigerian uga.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan iki, bukak situs web resmi

Sampeyan bakal kepengin weruh manawa Finlandia minangka negara Eropa Lor sing wewatesan karo Rusia, Swedia, lan Norwegia. Ibukuthané yaiku Helsinki. Wong Finlandia katon minangka wong sing paling seneng ing bumi. Iki mung luwih kanggo ngandhani yen sampeyan tetep ing Finlandia bakal nyenengake.

luxembourg

Iki uga minangka salah sawijining negara Eropa sing gampang dipindhah saka Nigeria nalika sampeyan ngupaya partisipasi politik. Luxembourg minangka salah sawijining negara Eropa paling cilik sing bisa dikunjungi. Wewatesan karo Jerman, Prancis, lan Belgia. Kutha iki dikenal minangka Kutha Luxembourg.

Partisipasi politik para imigran ing Luksemburg luwih kaya sing bakal sampeyan entuk ing Finlandia. Dadi, minangka wong Nigeria menyang negara Eropa sing ngidini sampeyan melu politik, sampeyan kudu nimbang Luxembourg.

Negara-negara Eropa Gampang Imigrasi Saka Nigeria kanggo Kewarganegaraan

Iki uga minangka faktor liyane sing kudu ditimbang nalika sampeyan pindhah menyang Eropa. Apa sampeyan arep kanthi pola pikir dadi warga negara kasebut ing sawijining dina? Yen sampeyan ngimpi, mula sampeyan kudu ndeleng arah negara kasebut minangka:

  • Jerman lan
  • France
web:  20 Panggonan Paling Apik ing Nigeria kanggo Liburan menyang Nigeria (Update 2022)

Jerman

Iki minangka negara Eropa liyane sing apik banget kanggo pindhah saka Nigeria kanthi pangarep-arep supaya diwenehi kewarganegaraan. Miturut Indeks Kebijakan Integrasi Migran (MIPEX), Jerman nduweni peringkat dhuwur banget kanggo menehi kewarganegaraan marang para imigran. Dadi, yen kewarganegaraan kaya sing dikarepake, luwih becik pindhah menyang Jerman.

Negara Jerman ana ing Eropah Kulon, kanthi ibukutha Berlin. Ana uga kutha-kutha liyane sing kondhang ing Jerman kaya Munich sing dikenal kanggo perayaan Oktoberfest.

negara Eropah gampang kanggo pindhah menyang, Kedutaan Besar Jerman

France

iklan

Iki uga minangka salah sawijining negara Eropa sing gampang dipindhah yen sampeyan pengin nglamar kewarganegaraan. Ora suwe, warga Malian (Mamoudou Gassama) diwenehi kewarganegaraan Prancis amarga nylametake bocah. Iki tegese wong iki manggon ing Prancis kanthi ilegal. Ing pirang-pirang negara Eropa liyane, dheweke bisa dirayakake lan isih dideportasi amarga dadi imigran ilegal.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Prancis dumunung ing Eropah Kulon lan misuwur banget kanggo anggur lan masakan internasional.

Negara-negara Eropa Gampang Pindhah Saka Nigeria kanggo Reunifikasi Kulawarga

Yen sampeyan nimbang pindhah menyang negara Eropa lan kanthi pangarep-arep nggawa kulawarga kanggo gabung karo sampeyan, sampeyan kudu nimbang negara ing ngisor iki:

  • Spanyol
  • Portugal, lan
  • Slovenia

Spanyol

Iki minangka negara Eropa sing dumunung ing Semenanjung Iberia kanthi 17 wilayah otonom. Ibukutha Spanyol yaiku Madrid. Basa resmi yaiku Spanyol, dene mata uang kasebut yaiku Euro. Sampeyan kudu ngerti manawa Spanyol minangka siji-sijine negara Eropa sing duwe wates fisik karo negara Afrika.

Spanyol uga nduweni papat basa resmi liyane sing kalebu Catalan, Galicia, Occitan, lan Basque. Nalika arep ketemu maneh karo anggota kulawarga sawise pindhah menyang Spanyol, iku luwih gampang. Iki nalika sampeyan mbandhingake karo negara Eropa liyane.

iklan

Dadi, nalika pindhah menyang Eropa saka Nigeria kanthi pangarep-arep bisa kumpul maneh karo kulawarga ing mangsa ngarep, sampeyan kudu nimbang Spanyol. Yen sampeyan pengin omah-omah karo wong Eropa lan manggon karo wong ing Eropa, goleki wong Spanyol sing apik. Iku bakal dadi luwih gampang kanggo sampeyan. Kanggo klarifikasi liyane, sampeyan bisa ndeleng website iki amarga bakal ngilangi keraguan sampeyan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Slovenia

Negara Eropa liyane kanthi kabijakan santai kanggo reunifikasi anggota kulawarga yaiku Slovenia. Senajan ana syarat lan kahanan kanggo njupuk aplikasi reunification kulawarga. Yen sampeyan nganggep karo peraturan negara Eropa liyane, sampeyan bakal ngormati Slovenia.

Negara iki dumunung ing Eropah tengah lan kondhang amarga gunung lan tlaga. Ibukutha Slovenia dikenal minangka Ljubljana. Slovenia nggunakake Euro kaya akeh negara Eropa liyane. Kanggo ndeleng luwih akeh babagan syarat lan kahanan kabijakan reunifikasi kulawarga Slovenia, tututi link iki (http://www.2slovenia.eu/immigration-to-slovenia/family-reunification-in-slovenia-2/).

Negara-negara Eropa Gampang Pindhah Saka Nigeria kanggo Studi

Yen sampeyan nimbang pindhah menyang Eropa kanggo sinau, kita uga wis nyusun negara-negara Eropa sing gampang dipindhah. Ngelingi serangan ASUU sing terus-terusan lan masalah liyane, Eropa bisa dadi tujuan sing paling apik kanggo sinau. Ing Nigeria, mesthi ora bisa nyatakake tanggal kelulusan amarga akeh faktor.

Ing artikel iki, kita kanthi susah-susah nyusun negara-negara Eropa sing gampang dipindhah minangka siswa Nigeria. Sampeyan bisa uga nimbang biaya lan logistik liyane nanging dhaptar iki ngemot sing paling murah. Ing dhaftar iki negara Eropah gampang kanggo pindhah menyang minangka mahasiswa Nigeria kalebu:

  • Russian Federation
  • Hungary
  • Italia
  • Austria, lan
  • Ukraine

Russian Federation

iklan

Minangka asil saka perjanjian pendidikan bilateral antarane Rusia lan Nigeria, sampeyan bisa kanthi gampang diijini sinau ing Rusia. Minangka saiki, siswa Nigeria kalebu mayoritas imigran sing sinau ing Rusia. Rusia minangka negara paling gedhe ing donya babagan massa tanah sing ana ing Eropa Timur. Sampeyan bakal kepengin weruh yen Rusia wewatesan karo negara-negara Asia lan Eropa. Kanggo iki, Rusia diarani negara transcontinental.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

web:  13 Negara Eropa sing Bisa Digawe

Ibukutha lan kutha paling gedhé yaiku Moskow. Federasi Rusia uga wewatesan karo Samudra Pasifik lan Arktik. Rusia, Tuvin, lan Chuvash minangka basa resmi. Sampeyan uga kudu ngerti yen Rusia ora nggunakake euro, nanging nggunakake rubel Rusia. Dadi, yen sampeyan nimbang negara-negara Eropa sing gampang pindhah saka Nigeria 

Hungary

Sampeyan kudu ngerti manawa universitas Hungaria nawakake biaya kuliah sing relatif murah kanggo siswa internasional. Iki kalebu sampeyan sing nggoleki negara-negara Eropa sing gampang dipindhah saka Nigeria kanggo sinau. Dheweke uga duwe program omah sing terjangkau banget kanggo siswa imigran. Sampeyan uga bakal kepengin weruh manawa Hongaria uga duwe program beasiswa kanggo siswa imigran.

Nalika nerangake biaya urip ing kutha-kutha Hongaria, sampeyan kudu ngerti manawa Hongaria luwih murah tinimbang akeh negara Eropa. Yen sampeyan pindhah saka Nigeria kanggo sinau, mula sampeyan kudu nimbang Hongaria. Sawetara Universitas paling dhuwur ing Hongaria sing ngakoni siswa imigran kalebu:

  • Universitas Debrecen
  • Universitas Szeged
  • Universitas Corvinus Budapest, lan
  • Universitas Eotvos Lorand.

Dadi, nalika menyang Hongaria saka Nigeria kanggo sinau sampeyan kudu golek Universitas kasebut. Dheweke bakal mbantu sampeyan banget.

Italia 

iklan

Italia uga minangka salah sawijining negara Eropa sing gampang dipindhah saka Nigeria kanggo sinau. Sampeyan bakal kepengin ngerti manawa umume universitas Italia nawakake biaya kuliah sing terjangkau kanggo siswa internasional kaya sampeyan. Yen sampeyan pengin sinau fashion, sejarah, lan seni liberal kanthi rega sing murah, mula Italia minangka negara kanggo sampeyan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Universitas paling apik ing Italia kalebu:

  • Universitas Bologna
  • Universitas La Sapienza Roma
  • Universitas politeknik Milan, lan
  • Universitas Roma Tor Vergata.

Sampeyan kudu nimbang Italia yen sampeyan pengin sinau kursus kasebut.

Austria

Austria uga minangka salah sawijining negara Eropa sing gampang dipindhah saka Nigeria kanggo sinau. Siswa saka negara sing kurang maju kaya Nigeria nampa pendhidhikan gratis ing Austria. Dadi, kanggo program pasinaon ing Eropa pindhah menyang Austria. Biaya urip ing Austria murah banget yen dibandhingake karo negara Eropa liyane.

Sawetara universitas paling apik kanggo siswa internasional sing sinau ing Austria kalebu:

  • Universitas Wina
  • Universitas Leopold-Franzens, lan
  • Universitas Graz

iklan

Sampeyan kudu mriksa universitas kasebut yen sampeyan arep pindhah saka Nigeria menyang Austria kanggo sinau

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Ukraine

Salah sawijining negara Eropa sing paling gampang kanggo pindhah saka Nigeria kanggo sinau yaiku Ukraina. Negara Eropa Timur iki duwe sawetara universitas paling murah ing Eropa. Dheweke nawakake kursus pendhidhikan ing Teknik, Kedokteran, lsp. Dheweke ora butuh TOEFL lan IELTS uga laporan bank. Pembayaran sampeyan bisa ditindakake nalika sampeyan teka ing negara kasebut.

Sampeyan uga bisa njupuk kesempatan kerja sing kasedhiya nalika liburan musim panas. Sawetara universitas Ukrainia sing paling apik kanggo siswa imigran kalebu:

  • Universitas Kedokteran Nasional Kharkiv
  • Dnipropetrovsk State Medical Academy
  • Ukrainia Medical Stomatological Academy, lan
  • Odessa State Medical University

Apa ora katon munggah iki universitas nalika sampeyan pengin pindhah menyang Eropa kanggo pasinaonmu.

Ing artikel iki, kita wis mbatesi negara-negara Eropa sing gampang dipindhah saka Nigeria kanthi pilihan. Iki tegese kabeh gumantung saka tujuan sampeyan pindhah menyang Eropa. Muga-muga bisa mbantu sampeyan kanthi apik?


Nyebar katresnan

12 pikirane babagan "20 Negara Eropa Gampang Imigrasi Saka Nigeria"

Ninggalake Komentar