Top 10 alternatif paling apik kanggo PayPal Kanggo Solusi E-commerce

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

PayPal misale jek wis dadi standar kanggo pembayaran online lan wis umum banget. Iku ora sing paling larang utawa iku pilihan pembayaran elektronik paling kasedhiya saiki, supaya kita bakal looking menyang alternatif paling apik kanggo PayPal lan mbandhingaké adhedhasar sawetara paramèter.

Mung wong sing paling ngerti lan ora ngerti babagan alternatif PayPal liyane. Ing artikel iki, kita bakal ngomong babagan 10 alternatif paling apik kanggo Paypal.

Alternatif paling apik kanggo paypal

iklan

Alasan utama kanggo mriksa solusi alternatif yaiku kompetisi sing kuat lan gampang digunakake, dene sawetara review nglawan praktik bisnis PayPal sing ngganggu. 

Titik liyane yaiku ora kabeh wong ing saindenging jagad bisa nggunakake fungsi lengkap, sing ngilangi sawetara pangguna saka macem-macem pasar, nanging umume solusi pembayaran liyane nuduhake masalah iki nanging beda-beda ing operasi. Situs web eCommerce sing sukses mbutuhake kerja keras lan dedikasi, dadi sampeyan pengin nggawe manawa kepuasan pelanggan penting lan kabeh transaksi lancar. Ing wektu sing padha, sampeyan butuh cara sing dipercaya kanggo nggawe pembayaran internasional lan uga nampa dhuwit. Kanggo tujuan iki, sampeyan bisa uga pengin mriksa cara pembayaran online iki sing bisa dipercaya kanthi kepuasan pelanggan sing apik.

web: Praktek Pemasaran Jaringan paling apik ing kabeh Wektu

1. Skrill

Skrill, sing sadurunge dikenal minangka Moneybookers, nawakake akun online sing cepet lan gampang digunakake. Sampeyan bisa nransfer dana kanggo pangguna liyane lan nampa dhuwit uga lan tuku item online, padha uga bisa ngirim kertu debit prabayar sing kasedhiya kanggo toko pembayaran utawa penarikan ATM. Iku alternatif apik kanggo PayPal.

Kaluwihan

  • Nggawe akun cukup cepet lan luwih gampang.
  • Bisa digunakake ing ngendi wae ing ndonya
  • Dianggo karo akeh mata uang utama
  • Nduwe ragad transfer flat sing cukup
  • Wis aman banget

Downsides

  • Peraturan pencegahan penipuan sing ketat bisa nyebabake masalah kayata pembekuan akun
  • Praktek manajemen sing ala sing nyegah masalah supaya bisa dirampungake kanthi cepet
  • Anggere sampeyan ora salah siji saka sawetara wong apes sing duwe masalah lan menehi hasil karo layanan customer miskin, Skrill cara apik pembayaran online lan offline.
web:  Tip Optimasi Toko App: Kepiye Pros Nindakake

Sampeyan bisa uga seneng: 15 Cara pinter nandur modal dhuwit ing Nigeria (2021)

2. Payoneer

Kaya Skrill, Payoneer nawakake biaya aktivasi tetep kanggo akun online lan Mastercard Prabayar. Sampeyan bisa mbukak dhuwit, ngumpulake pembayaran lan toko online, lan ing sembarang toko sing nampa kertu kredit paling cocog lan mbatalake dhuwit saka ATM uga.

Kaluwihan

  • Nggawe akun cukup cepet lan luwih gampang.
  • Transaksi sing prasaja lan lancar
  • Bisa digunakake ing saindenging jagad
  • Sumber daya kasebut didhukung kanthi apik dening platform freelance utama

Downsides

  • Biaya pangopènan sing dhuwur lan komisi penarikan
  • Biaya sing digandhengake karo transaksi akun bank ora kaya program sing padha sing gratis
  • Layanan pelanggan sing kurang apik.
  • Umumé, iki minangka sistem pembayaran sing relatif konsisten sing bisa digunakake ing negara apa wae ing donya, nanging sampeyan kudu golek cara kanggo ngatasi tarif sing relatif dhuwur yen dibandhingake karo opsi liyane sing padha.

3. Dowo

Alternatif liyane kanggo PayPal yaiku Dwolla minangka cara sing aman, cepet lan efektif kanggo nggawe utawa nampa pembayaran kanthi digital liwat dompet digital. Kanthi transaksi free ing ngisor $ 10 mung lan 25 sen ndhuwur, iku mesthi salah siji saka platform paling ekonomi, nanging loro pihak kudu akun Dwolla.

Kaluwihan

  • Ragad transaksi $ 0.25 sithik banget
  • Ngidini pangirim nampa biaya transaksi
  • Gampang operate
  • Transfer awis luar biasa cepet

Downsides

  • Loro-lorone pihak kudu duwe akun Dwolla kanggo mbayar
  • Iki minangka layanan sing mung ana ing Amerika.
  • Yen sampeyan manggon ing AS, iki mesthi salah siji saka cara paling larang kanggo ngirim dhuwit, kasedhiya yen sampeyan bisa mbujuk wong liya kanggo mlebu.

4. dompet Google

Google Wallet wis kabukten dadi pilihan sing efektif kanggo akeh wong supaya bisa nyimpen kabeh kertu debit lan kredit supaya gampang digunakake. Iku platform online sing ngemot kabeh macem-macem kertu pembayaran. Uga kalebu kertu sing digunakake kanggo transaksi ing toko.

Kaluwihan.

  • Aman banget.
  • Nggawe transaksi online saka smartphone sampeyan.
  • Bisa gampang ngirim lan nampa dhuwit.

Downsides

  • Mung diakses ing Amerika Serikat.
  • Ngirim dhuwit saka imbangan kertu kredit sampeyan kudu mbayar 2.9 persen
  •  iki solusi pembayaran apik banget, nanging sampeyan mung bisa nimbang ing pasar US.

5. Pembayaran Amazon

Amazon Payments nduweni fungsi sing apik lan proses check-out sing gampang banget, yen ana alternatif pembayaran online. Ora ana kejutan biaya lan transaksi ditindakake kanthi cepet.

web:  Struktur Gaji Bank Akses: Pira Entuk Staf Bank Akses?

Kaluwihan.

  • Nampa lan ngirim nganti $1000 saben sasi, gratis
  • ragad banget nyoto 2.9% + $ 0.30
  • Keamanan lan keamanan

Downsides

  • Sampeyan kudu duwe nomer jaminan sosial AS supaya bisa nggunakake platform kasebut.
  • Amazon Payments minangka layanan pambayaran sing dipercaya lan gampang digunakake, nanging saiki mung kasedhiya kanggo pangguna AS.

6. Braintree

Braintree minangka solusi e-commerce sing migunani kanggo pengecer saka negara liya. Cara sing gampang kanggo nggabungake menyang situs web sampeyan yaiku nggunakake sawetara kawruh pemrograman kanggo ngetrapake lan miwiti mriksa kanthi gampang. Iki dituku dening PayPal lan bisa digunakake ing saindenging jagad, kayata USD, GBP, CNY lan liya-liyane. Uga, ngerti yen sawetara platform iki digunakake dening akeh wong sing entuk dhuwit nyata online liwat video lan iklan lan platform liyane

Kaluwihan.

  • Rega sing adil lan tepat.
  • Layanan pelanggan banget.
  • Dhaptar fitur menarik sing apik.

Downsides

  • Iki mbutuhake akun pedagang.
  • Implementasi bakal njupuk sethitik skill coding.
  • Braintree minangka pilihan sing apik banget kanggo toko online yen sampeyan seneng asil sing cepet.

Nggoleki bisnis sampeyan bisa miwiti karo siji yuta naira? Priksa artikel iki.

7. ClickBank

Clickbank minangka alternatif kanggo PayPal sing nggampangake wong adol produk digital kanthi online. Kanthi sambungan langsung menyang afiliasi, sampeyan bisa ngetrapake strategi pemasaran kanggo maju bisnis sampeyan tanpa kringet.

Kaluwihan

  • Apik kanggo seniman sing duwe katrampilan bisnis online, nanging ora duwe bakat.
  • Ngisi komisi sing cukup 10% kanggo kabeh sing sampeyan adol.
  • Dheweke ngurus kabeh lan supaya sampeyan konsentrasi ing karya sampeyan

Downsides

  • Utamane apik kanggo wong sing pengin adol konten digital kanthi digital
  • Iki pancen apik yen sampeyan nyoba adol produk digital tanpa masalah, nanging dudu layanan multifungsi.

8. Sel

Iki minangka cara sing gampang kanggo adol barang-barang cilik kanthi online, utamane migunani kanggo blog lan situs web sing kudu adol sawetara barang. Selz bisa diinstal mung sawetara menit, lan pembayaran dening Visa lan Master Card banget pangguna-loropaken.

Kaluwihan

  • Pangguna ora bakal dialihake saka kaca produk nalika tuku produk
  • Pangiriman konten digital kanthi otomatis kanthi cepet
  • Tombol "Tuku Saiki" gampang banget kanggo dileksanakake.
  • Kanthi biaya transaksi rata sing cukup limang persen + US $ 0.25 
  • Pangguna blog utawa media sosial diijini adol
web:  12 Cara pinter golek dhuwit nganggo telpon ing taun iki.

Downsides

  • Iki ora cocog kanggo situs eCommerce sing canggih.
  • Pilihan pembayaran winates.
  • Pilihan pengiriman produk non-digital winates
  • Iku banget prasaja lan cepet, nanging mung becik kanggo perusahaan cilik, bloggers lan pemain sing nggoleki cara sing gampang kanggo adol produk saka situs web utawa saka situs jejaring sosial.

9. Stripe

Sampeyan bisa nampa pembayaran karo Stripe amarga nduweni tombol tuku sing ngidini transaksi bisa ditindakake ing kaca sing padha. Tingkat transaksi rata-rata 2,9% + 30 sen, lan pilihan keranjang belanja sing paling akeh digunakake kalebu.

Kaluwihan

  • Bakal langsung setor menyang akun bank sing wis ana.
  • Nampa dhuwit saka sak ndonya
  • Pembayaran seluler kasedhiya.

Downsides

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Sampeyan kudu ngenteni paling sethithik seminggu kanggo entuk dana.

Katrampilan coding dibutuhake.

Mung ditrapake kanggo pedagang ing Amerika Utara, Inggris, Australia lan Irlandia.

Iki minangka pilihan sing apik lan alternatif sing apik kanggo sing adhedhasar ing sawetara negara tartamtu, kanthi katrampilan coding utawa situs WordPress ing ngendi plugin pihak katelu nggawe integrasi luwih gampang.

web: 38 Cara Sah Kanggo Nggawe Dhuwit Online Kanggo Warga Nigeria

iklan

10. Paya

iklan

Tuku online, transfer awis, lan invoice minangka potongan kue karo Payza, sing wis diidentifikasi minangka AlertPay. Layanan kasebut ditargetake kanggo pangguna pribadi lan perusahaan, lan kalebu keranjang belanja lan tombol sing bisa dibangun ing situs web. Iki minangka alternatif PayPal liyane sing apik.

Kaluwihan.

  • Nampa dhuwit ing sawetara mata uang saka sak donya
  • Nawakake integrasi saka kranjang blanja
  • pangayoman banget.
  • Komisi sing adil kanggo transaksi saka negara menyang negara
  • Tuku kertu kredit online lan offline

Downsides

  • Akeh wong duwe masalah karo pangolahan lan bukti asli
  • Ora layanan paling apik kanggo pelanggan
  • Payza iku umume pilihan prayoga, karo sawetara fungsi gedhe, nanging kene, ana sawetara masalah, lan support sing ora dadi gedhe.

Sakabèhé, ana akeh macem-macem pilihan pembayaran online sing menehi PayPal hard kanggo dhuwit. Nanging, sampeyan bisa uga pengin sinau carane nggawe a Akun Paypal sing nampa dhuwit ing negara-negara Afrika kaya Nigeria, Ghana, lan sapiturute. Ora preduli apa sampeyan dadi pambayaran mandiri, blogger sing pengin mbayar blog sampeyan, utawa pemilik toko online sing pengin menehi alternatif PayPal sing apik kanggo pangguna, sampeyan bakal nemokake iki. alternatif gedhe.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar