Panggonan hangout murah nanging mewah ing festac, Lagos

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan butuh dhaptar lengkap panggonan hangout murah nanging mewah ing Festac Town, Lagos? Apa sampeyan bakal nongkrong karo wong tuwa ing Festac Town nanging ora ngerti papan sing paling apik?

Yen ya, nimbang dhewe begja teka mudhun kanggo Atlanticride kanggo maca dhaptar lengkap panggonan hangout paling apik sing ora bakal dicritakake ing Festac.

iklan

Lan mesthi, sampeyan bakal setuju yen Festac Town minangka salah sawijining lokal sing paling populer ing Negara Bagian Lagos. Iku encapsulated estate omah federal dumunung ing sadawane Lagos-Badagry Expressway.

Originally, Festac Town dirancang minangka omah omah sing dibangun kanthi sengaja kanggo papan perlindungan kabeh peserta Festival Seni Ireng lan Budaya Dunia II sing dianakake ing taun 1977.

Papan kasebut ngemot 5,000 bangunan omah kontemporer kanthi pitung dalan sing béda yaiku; 1, 2, 3, 4, 5, 6 lan 7.

Top 10 Papan Hangout Mewah ing Festac Town, Lagos

Sadurunge, Festac Town biyen dadi papan sing mboseni kanthi kegiatan sosial lan pusat rekreasi sing sithik utawa ora ana.

Saiki, ana akeh panggonan sing nyenengake kanggo ngunjungi. Ing cathetan iki, kiriman blog iki bakal menehi sampeyan dhaptar panggonan hangout sing murah nanging mewah ing Festac.

Iki minangka papan sing sampeyan bisa nongkrong karo kulawarga, kanca, lan wong sing ditresnani kanggo nyenengake.

Ora ana hirarki utawa urutan tartamtu, panggonan nongkrong paling apik ing Festac Town kaya ing ngisor iki:

1) Festival Mall

Sapa wae sing lunga ing Festac, Okota, Mile 2, lan kutha-kutha liyane sing cedhak bakal setuju yen mall Festival minangka salah sawijining papan nongkrong paling dhuwur ing Festac Town.

Festival Mall wiwit operasi lengkap 2015 lan wiwit iku, wis dadi salah siji panggonan paling apik kanggo hawa anyep, nyenengake, cruise, lan liyane ing Festac.

Panggonan Hangout Mewah ing Festac, Lagos

Sing paling penting, Festival Mall dumunung ing Durbar estate, cedhak banget karo Festival Hotel - tilas Hotel Golden Tulip.

Ing Festival Mall, ana papan nongkrong, toko eceran sing adol macem-macem barang, restoran kanthi masakan sing enak, bar keren, bioskop, lsp.

Tanpa mangu, njupuk tanggal kanggo panggonan iki mesthi bakal nggawe dheweke kaya sampeyan malah luwih. Senajan suguhané bisa murah, lingkungané katon mewah.

2) Domino kang Pizza

Nalika krungu Domino's Pizza, apa sing bakal teka ing pikiran langsung yaiku pizza sing panas, enak, lan berkualitas kanthi roti, pitik utawa ombenan minangka sisih.

Sapa sing ora pengin pindhah menyang Dominos kanggo hangout? Panggonan iki pancen salah siji panggonan hangout paling sibuk lan paling rame ing Festac.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Domino's Pizza sing nggumunake duwe salah sawijining cabang sing ana ing Festac Town, lan bisa ditemokake ing jejere Bank Fidelity ing bagean 1st Avenue sing sepi nanging apik.

Nyatane, papan kasebut uga nyenyet, sampeyan bisa lungguhan lan nikmati pizza panas lan enak sing enak tanpa mikir babagan safety.

Dadi, yen sampeyan bakal nganakake pesta kumpul-kumpul nanging ora ngerti panggonan hangout sing luwih apik ing Festac, banjur ngunjungi Domino's Pizza.

3) Restoran Panggonan

Kajaba iku, The Place Restaurant wis dianggep minangka salah sawijining panggonan nongkrong sing murah nanging mewah ing Festac Town dening akeh wong sing wis ana sadurunge.

Minangka jeneng kasebut, The Place Restaurant minangka restoran populer sing nyedhiyakake kabeh jinis panganan Nigeria. Dumunung sadurunge jembatan penghubung Festac.

iklan

iklan

Ing kana, sampeyan bisa entuk macem-macem panganan sing enak - masakan lokal lan internasional. Iku apik kanggo pindhah. Sampeyan bisa ngunjungi panggonan karo kanca utawa kulawarga kanggo nedha awan utawa nedha bengi.

Dolan maring kono mung ora cukup, nanging ngunjungi papan kanthi kelompok mesthi bakal menehi rasa seneng sing nyata.

4) Krim Batu Dingin

Patut disebutake ing dhaptar panggonan hangout sing terjangkau nanging mewah ing Festac, Lagos yaiku Cold-Stone Creamery.

Nah, Domino's Pizza lan Cold Stone Creamery kaya kembar. Nang endi wae sampeyan ndeleng siji, liyane kudu tindakake.

Utamane ing ngendi kombo paling apik kanggo pizza yaiku es krim, mula Cold-Stone Creamery lan Domino's Pizza dumunung cedhak ing Festac.

Mangkono, nggawe panggonan nongkrong kemewahan becik kanggo tanggal ing Festac Town.

5) De Santiago Milan Hotel lan Suites

Ing urat sing padha, De Santiago Milan Hotel and Suites minangka papan sing apik lan pribadi kanggo hangout ing Festac Town.

Panggonan iki nduweni setelan romantis sethitik sing cocok banget kanggo pick-nick, kumpul-kumpul, data, nedha bengi kulawarga, reuni, etc.

iklan

Kajaba iku, De Santiago Milan Hotel tetep salah siji saka hotel elegan lan mewah ing Festac Town sing ngandika kelas.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Iku sampurna kanggo bisnis, perusahaan utawa acara santai. Yen sampeyan pengin ngreksa Hotel iki kanggo nongkrong sing bakal teka, hotel iki ana ing dalan link Festac, Amuo-odofin.

Golek hotel mirah ing Festac Town kene.

6) Grup Juba

Yen sampeyan ndeleng bangunan iki kanggo pisanan, sampeyan kudu mikir yen bangunan kasebut minangka kantor perusahaan.

Nanging nyatane, bangunan Juba Group ing Festac Town tegese luwih saka bangunan bisnis utawa perusahaan. Sawijining Hub istirahat apik tenan karo

iklan

Ing grup Juba ing Festac, sampeyan bisa nedha awan utawa nedha bengi karo kanca-kanca, kulawarga utawa wong sing ditresnani lan sampeyan uga bisa dadi tuan rumah pesta hangout sing bakal teka ing kana.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Apa sampeyan ora nyoba panggonan lan bali mrene mengko kanggo menehi saran? Kita yakin manawa sampeyan lan kanca-kanca bakal seneng karo papan kasebut.

kesimpulan

Yen sampeyan ngerti negara LAGOS banget, sampeyan bakal setuju sing Festac Town biyèn dadi bosen Estate karo sethitik utawa ora aktivitas sosial utawa pusat rekreasi kanggo gumunggung.

Nanging saiki, kosok balene. Saiki ana sawetara pusat rekreasi kanthi akeh kegiatan sing nggumunake sing nggawe kutha rame lan sibuk.

iklan

Mulane, ana akeh panggonan hangout sing murah nanging mewah ing Festac Town nganti Amuo Odofin sing apik banget.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Mula, yen sampeyan bakal dadi tuan rumah kanggo reuni, kumpul-kumpul, pilih-pilih lan seneng-seneng, papan apa wae sing kasebut ing ndhuwur bakal apik.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar