Cara Miwiti Bisnis POS ing Nigeria (Step by Step)

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Bisnis POS bisa dadi bisnis sing nguntungake yen didegake ing papan sing tepat lan ing wektu sing tepat. Yen sampeyan kepingin weruh carane miwiti bisnis POS ing Nigeria, aku bakal nuntun sampeyan ing artikel iki nalika maca.

Bisnis POS meh siji-sijine bisnis sing nggawa bank menyang dalan-dalan, yaiku, nggawe kegiatan komersial, finansial, lan perbankan liyane luwih gampang kanggo wong sing manggon adoh saka papan panggonane bank resmi. Mulane, lokasi kanggo netepake bisnis POS ing Nigeria minangka salah sawijining perkara sing paling penting kanggo dipetakan ing rencana sampeyan. Aku bakal ngomong luwih akeh babagan iki nalika sampeyan maca.

iklan

Uga Waca: Top 10 Reliable Nigerian Web Hosting Companies Sampeyan bisa Pilih Saka

Mlaku bisnis POS, sampeyan dadi agen kanggo bank-bank supaya aktivitas financial luwih gampang kanggo sawetara saka sudhut pelanggan. Liwat layanan POS sing sampeyan tawakake kanggo wong, dheweke bisa mbatalake dana ora preduli saka bank sing digunakake, transfer dana ora preduli saka bank sing digunakake, mbukak akun, mbayar tagihan kaya tagihan listrik, tagihan TV satelit (DSTV). , GOTV, Startimes, lsp); ngisi ulang telpon (airtime lan data Internet) liwat top-up tanpa kudu ngalami stres ngeruk voucher airtime.

web:  11 Tips Kanggo mbujuk Investor Kanggo Produk Anyar

Mlaku bisnis POS ing Nigeria, sampeyan kudu eling:

  • Sampeyan nggawe proyek utawa proyek sampingan kanggo sampeyan dhewe
  • Sampeyan ngewangi bank-bank kanggo nggayuh akeh pelanggan
  • Sampeyan nggawe pembayaran luwih gampang kanggo wong
  • Sampeyan nyuda wong akeh ing aula bank lan bisa uga nyuda antrian ing pojok ATM
  • Sampeyan nggawa bank nyedhaki omahe wong.
Mesin POS

Langkah-langkah Cara Miwiti bisnis POS ing Nigeria.

  1. Lokasi: Iki minangka salah sawijining perkara sing paling penting sing kudu sampeyan pikirake nalika mutusake kanggo mbukak bisnis iki. Ing bisnis iki, sampeyan kudu nemokake lokasi ing ngendi aktivitas finansial langka lan wong angel nindakake kegiatan finansial sing prasaja. Wilayah deso, lingkungan siswa, pasar, area barak, lan papan sing adoh saka bank lan ATM bisa dadi lokasi sing sampurna kanggo miwiti bisnis iki.
  2. Modal wiwitan: Kanggo miwiti bisnis kaya iki, sampeyan butuh sawetara dhuwit nyata kanggo nyiyapake. Sawetara atusan ewu bisa dadi sampurna kanggo nyiyapake. Iki bakal nutupi expenses ing njupuk apa sing perlu ing miwiti a POS Bisnis.
  3. Entuk Toko utawa Kios: Iki bakal dadi lembaga keuangan lokal utawa paling cedhak kanggo wong sing bisa nindakake transaksi sing gampang kaya penarikan, pembayaran, transfer bank, lsp. Toko utawa kios sampeyan kudu dirancang kanthi cara sing menehi kabar marang wong liya. sampeyan mbukak bisnis POS. Papan cilik sing dirancang bisa dilebokake ing ngarep toko kanggo menehi tandha marang pelanggan saka kadohan sing nggoleki terminal POS.
  4. Entuk Mesin POS: Iki uga minangka salah sawijining tugas bisnis sing paling penting. Iki minangka tugas sing angel, nanging iki minangka tandha wiwitan bisnis sampeyan. Sejatine, ana rong cara kanggo entuk mesin POS; liwat bank resmi lan utawa agen keuangan liyane. Biaya kanggo ndarbeni mesin POS bisa uga biaya sawetara atusan ewu gumantung sepira kuwat utawa maju sambungan kasebut. Entuk mesin POS liwat bank, ana sawetara kritéria sing kudu sampeyan lakoni miturut arahan CBN. Nanging, endi wae bank sing pengin dicedhaki kanggo miwiti bisnis iki, luwih becik sampeyan duwe akun aktif karo dheweke.
web:  Struktur Gaji Bank Akses: Pira Entuk Staf Bank Akses?

Persyaratan Dasar Entuk Mesin POS saka Bank

  • Sarana identifikasi sing sah: KTP Nasional, kertu pemilih, SIM aktif utawa paspor internasional.
  • Jeneng bisnis sing kadhaptar
  • Lokasi POS
  • Foto paspor
  • Nomer akun
  • nomer telpon
  • Alamat email (alamat surat bisnis)
  • BVN;
  • lan dokumen penting liyane.
Miwiti Bisnis POS

Daftar Bank sing ngetokake mesin POS kanggo tujuan bisnis

  • First Bank
  • Bank ing Afrika
  • Guaranty Trust Bank
  • Bank Akses Diamond
  • Zenith Bank
  • Bank Wema
  • Bank Keystone
  • Bank Kesetiaan
  • Union Bank, etc.

Yen sampeyan bakal ngunjungi salah sawijining bank kasebut, bisa uga mupangati kanggo entuk mesin POS kanthi gratis utawa kanthi biaya sing murah banget yen sampeyan duwe akun aktif.

web: 13 Sekolah Nyopir Truk CDL paling apik ing Philadelphia

Panggonan Alternatif kanggo Entuk Mesin POS

Bank Microfinance minangka pilihan sing apik kanggo entuk mesin POS.

Uga operator seluler kaya Interswitch, Quickteller, Paga, FirstMonie, Opay, lan sapiturute bisa dadi host sampeyan lan sampeyan bisa dadi agen.

Tantangan Sampeyan bisa ngadhepi Mlaku Bisnis POS

  1. Power Supply: Senajan komunitas deso lan panggonan ngendi bank adoh saka wong bisa dadi panggonan sampurna kanggo netepake bisnis iki, Nanging, wilayah iki bisa uga ora ana sumber daya tetep kanggo mbukak bisnis iki. Dadi generator siyaga bisa ngatasi tantangan iki kanggo sampeyan.
  2. keamanan: Iki uga faktor sing uga gumantung ing lokasi sampeyan arep kanggo netepake bisnis iki. Sampeyan bisa uga kudu tetep luwih suwe ing toko kanggo mbukak layanan menyang pelanggan potensial. Ing wilayah ngendi hoodlums dominasi, utamané yen sampeyan anyar, sampeyan bisa uga dirampok utawa malah diserang. Dadi ing ngrancang bisnis iki, area mahasiswa utawa wilayah sing luwih aman uga kudu diutamakake.
  3. Masalah Jaringan: Sawise sampeyan kudu sukses nggawe bisnis iki, masalah teknologi sing bisa sampeyan adhepi yaiku masalah jaringan. Dadi penting kanggo sampeyan milih panyedhiya layanan jaringan sing dipercaya.
web:  Tip Optimasi Toko App: Kepiye Pros Nindakake

Ngisor Line.

Sawise ngomong babagan Bisnis POS iki ing Nigeria, sampeyan duwe ide babagan cara mbukak saiki. Yen ditetepake kanthi apik, bisa nggawa sampeyan menyang kebebasan finansial lan kapercayan.


Nyebar katresnan

Pikiran 2 babagan "Cara Miwiti Bisnis POS ing Nigeria (Langkah demi Langkah)"

  1. POS Agent Network Managers ing Nigeria karo kantor Dumunung ing Lagos, Ogun, Abuja lan Oyo negara lan tim liwat 100 Managers agen Full wektu nyebar ing saindhenging negara. Cara paling apik kanggo entuk POS ing Nigeria yaiku liwat Rex lan More Global. Entuk POS kanthi cepet tanpa masalah saka Rex lan Liyane Global.
    Hubungi: 09033313218

    Reply
  2. Mangga aku seneng miwiti bisnis pos, aku wis duwe toko lan lokasi apik banget, aku pengin sampeyan nyambungake aku menyang agen utawa bank sing bisa menehi mesin pos, lan uga aku pengin ngerti jumlah imbangan. Aku bisa duwe ing akun bank kanggo miwiti bisnis, matur nuwun aku basa ing magbon badagry Lagos Nigeria.

    Reply

Ninggalake Komentar