Manggon ing Apollo Beach Florida: 17 Pros lan Cons

Foto penulis
Ditulis dening Esosa

 

Nyebar katresnan

Mangkene Pros urip ing Apollo Beach Florida

1. Investasi real estate apik

Manggon ing Pantai Apollo, Florida, minangka salah sawijining impen urip sampeyan? Nggolek komunitas sing nawakake sing paling apik ing donya? Yen sampeyan nggoleki retret sing sepi kanthi akses gampang menyang fasilitas kutha gedhe, nimbang Pantai Apollo. Komunitas Florida iki nawakake sing paling apik ing donya - istirahat pesisir lan akses menyang kutha-kutha gedhe kaya Tampa lan Sarasota.

iklan

Apollo Beach dumunung ing semenanjung antarane Tampa Bay lan Teluk Meksiko. Kutha pinggir segara cilik wis dadi salah sawijining papan sing paling disenengi ing Florida lan minangka investasi real estate sing apik banget. Pantai Apollo mung 30 menit saka Bandara Internasional Tampa, dadi lokasi sing cocog kanggo wong sing sering lelungan. Dadi, yen sampeyan butuh pro lan kontra urip ing Pantai Apollo, Florida, iki minangka titik sing apik!

2. Sistem Pendidikan Mutu

Nalika nggoleki papan kanggo mapan lan mundhakaken kulawarga, Apollo Beach, Florida, minangka lokasi sing luar biasa kanggo kulawarga enom sing bisa nelpon. Kajaba iku, masyarakat nduweni kualitas urip sing dhuwur.

  • Distrik Sekolah Umum Kabupaten Hillsborough

Distrik Sekolah Umum Hillsborough County minangka distrik sekolah paling gedhe nomer 8 ing negara kasebut, kanthi luwih saka 200 sekolah lan 100 sekolah piagam. Yen sampeyan manggon ing kabupaten iki, rata-rata tingkat kelulusan 85%, sing luwih dhuwur tinimbang rata-rata negara kanthi 6%.

  • SMA East Bay

East Bay High School minangka sekolah menengah umum ing Gibsonton, Florida. Sawetara ngakoni dheweke minangka Pemenang Medali Perunggu ing peringkat US News & World Report ing Sekolah Menengah Paling Apik ing Amerika. Sekolah kasebut nglayani kira-kira 1,800 siswa saben taun saka wilayah sing cedhak kayata Pantai Apollo, Ruskin, lan Pusat Kota Sun. Kanggo nyiapake siswa kanggo kuliah, East Bay High School nawakake kursus Penempatan Lanjut, kursus enrollment dual, lan akademi karir.

  • Sekolah Piagam Waterset

Dirancang kanggo ngladeni bocah-bocah K-8 ing komunitas Waterset, Waterset Charter School minangka anggota sistem piagam Sekolah Umum Hillsborough County. Kurikulum kasebut nandheske sinau STEM, nyedhiyakake siswa kesempatan sinau luwih akeh tinimbang sing bakal ditampa ing lingkungan umum. Dheweke uga menehi akeh penekanan babagan sinau adhedhasar proyek, sing mbantu siswa enom ngembangake katrampilan mikir kritis lan ngelingi luwih akeh babagan sing wis dipelajari.

3. restoran apik banget

Pantai Apollo ing Florida minangka papan kanthi restoran, kafe, lan panganan sing sensasional sing nawakake macem-macem masakan sing cocog karo saben rasa. Restoran iki nyedhiyakake akeh panganan, kalebu masakan lokal lan masakan internasional liyane. Babagan sing paling apik babagan restoran ing Pantai Apollo yaiku cukup terjangkau. Sampeyan bisa mangan metu meh saben dina lan isih ora nglampahi akeh. Ambience iki restoran lan kafe uga apik banget, lan sampeyan bisa seneng meal nalika njupuk ing tampilan paling ayu saka Apollo Beach.

web:  Omah Jepang kok resik banget?

Loro saka akeh joints pangan, ana sawetara kafe ing kutha uga, kang ngawula sawetara cemilan saestu éca, bebarengan karo sawetara saka kopi lan teh paling apik ing kutha. Kafe-kafe kasebut utamane ing pesisir utawa ing sacedhake supaya ing dina musim panas sampeyan bisa santai karo cangkir kopi utawa teh favorit lan nonton srengenge srengenge ing segara.

4. Apik kanggo mancing

Ngaso lan isi ulang ing kutha sing tenang iki. Yen sampeyan nggoleki liburan akhir minggu sing menehi istirahat saka hiruk-pikuk urip modern, sampeyan bisa nemokake ing Pantai Apollo. Komunitas pesisir sing apik iki ana ing wilayah Teluk Tampa, ing sisih kidul Tampa. Iki minangka papan kanggo mancing, prahu, lan nonton manuk, nanging uga nyedhiyakake macem-macem pilihan hiburan liyane kanggo nikmati nalika sampeyan nginep.

Penggemar mancing bakal seneng papan sing tenang iki! Pantai Apollo ana ing pesisir Teluk Tampa lan nawakake akses menyang banyu sing mbukak. Anglers bisa nggawe garis kanthi ngarep-arep bisa nyekel apa wae saka mackerel lan kerapu nganti cobia lan hiu. Wilayah kasebut misuwur amarga mancing ing segara jero sing apik, lan ana sawetara perusahaan charter sing nawakake lelungan sing dipandu kanthi kabeh peralatan sing kasedhiya. Go fishing karo Fishin 'Franks utawa Tampa Fishing Academy & Charters kanggo ndeleng swarga akuatik iki dhewe. Sampeyan uga bisa metu ing prau utawa Book paket pier fishing.

5. Livability

Komunitas Pantai Apollo kerja keras kanggo njaga sejarah sing kuat lan pesona kutha cilik nalika isih bisa menehi fasilitas paling apik lan urip ing gaya resort. Contone, komunitas nduweni marina dhewe ing ngendi warga bisa mancing utawa ngluncurake prau. Warga uga seneng duwe akses menyang limang restoran waterfront karo ayu views saka Tampa Bay, plus taman lan aktivitas rekreasi kanggo kabeh wong ing kulawarga. Nyatane, kutha iki nduweni properti waterfront luwih saka limang mil lan luwih saka limang mil jalur hiking. Ora mung ana akeh kegiatan outdoor sing bisa dinikmati ing kene, nanging kutha cilik iki nawakake akeh cara kanggo tetep melu-saka acara komunitas kaya Sunset at the Landing (seri konser musim panas ruangan gratis) nganti macem-macem klub lingkungan sing fokus ing kapentingan. saka komputer, game, lan buku.

web:  Keperluan Visa Kanada Kanggo Warga Nigeria: Pandhuan Lengkap 2020

6. Biaya urip sing murah 

Nalika milih papan kanggo manggon, standar urip minangka masalah penting. Biaya urip ing Pantai Apollo luwih murah tinimbang ing kutha-kutha liyane ing negara kasebut. Nalika sawetara panggonan bisa luwih larang tinimbang liyane ing tingkat federal lan negara, biaya rata-rata sakabèhé kanggo urip, tagihan rumah tangga, pangan, commuting, layanan medis, lan barang lan layanan tambahan kurang larang.

7. Tingkat angkara kurang

Akeh wong sing ndeleng tingkat kejahatan minangka salah sawijining alasan utama sing dipilih kanggo manggon utawa pindhah menyang papan tartamtu. Yen dhuwur, biasane katon ing papan liya. Yen kurang, padha mriksa faktor liyane lan nemtokake manawa panggonan iku kanggo wong-wong mau.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Pantai Apollo mesthi duwe tingkat kejahatan sing sithik, sing dadi kauntungan kanggo wong-wong sing sengit ing endi wae. Nyatane, tingkat kejahatan ing Pantai Apollo luwih 60% luwih murah tinimbang rata-rata nasional lan 47% luwih murah tinimbang rata-rata Florida, miturut pramuka tetanggan. Tegese yen sampeyan manggon ing kene utawa mikir arep pindhah menyang kene, sampeyan ora kudu kuwatir babagan keamanan sampeyan kaya wong-wong sing nyebutake papan liya. Sampeyan kudu ngrasa cukup nyaman metu awan utawa wengi lan nindakake apa sing dikarepake yen sampeyan pengin nindakake.

8. Ekonomi Apollo Beach Tuwuh

Miturut situs web City Data, ekonomi ing Pantai Apollo saya mundhak kanthi stabil sajrone dekade kepungkur. Pasar tenaga kerja uga tuwuh kanthi rata-rata 2% saben taun wiwit taun 2010.

9. Panggonan Great kanggo leren 

Pantai Apollo minangka papan sing apik kanggo wong tuwa kanggo pensiun amarga tingkat kejahatan lan pajak properti sing sithik. Dheweke uga bakal duwe akeh perkara sing kudu ditindakake.

10. Tingkat kemiskinan sing sithik

Nalika kutha nduweni tingkat kemiskinan sing sithik, tegese wong ing kutha kasebut luwih stabil kanthi finansial tinimbang kutha-kutha liyane. Iki nggawe luwih gampang kanggo nggawe keputusan finansial sing apik, kayata tuku omah.

iklan

iklan

Cons urip ing Apollo Beach Florida

manggon ing apollo beach florida

1. kompetisi Con-Market

Tarif hipotek wis mudhun sajrone taun kepungkur, nanging ora bisa mbantu wong sing pengin tuku omah ing Pantai Apollo. Rega omah rata-rata wis mundhak luwih saka $100,000 wiwit wektu iki taun kepungkur, kanthi rega listing rata-rata saiki $339,900.

Ana pratandha pangarep-arep, sanadyan. Wiwit wektu iki taun kepungkur, jumlah omah ing pasar saya tambah luwih saka 20%, menehi panuku luwih akeh pilihan tinimbang sadurunge. Masalahe, dheweke ora suwe banget ing pasar.

Kita bisa nyana rata-rata omah Apollo Beach bakal didol sajrone rong minggu sawise dilebokake ing pasar. Yen sampeyan ndeleng barang sing disenengi lan cocog karo anggaran sampeyan, luwih becik ora ragu-ragu.

2. Iku ora pasar rental apik

Pantai Apollo bisa uga dadi papan sing apik, nanging ora cocog kanggo nyewakake. Luwih saka 75% omah ing Pantai Apollo diduweni dening sing duwe, tegese ora akeh omah siji-kulawarga sing disewakake. Kajaba iku, rega kanggo nyewa omah siji kulawarga luwih dhuwur ing Pantai Apollo tinimbang ing wilayah sekitar. Sanajan isih ana apartemen sing kasedhiya kanggo disewa, kulawarga sing golek papan sing luwih sithik bisa uga nemoni beban ing buku saku.

web:  Kepiye Cara Nggawe Dhuwit Nalika Lelungan? Proyek sing bisa ditindakake ing 2022

Rega sewa rata-rata ing Pantai Apollo saiki $1,749 saben wulan. Iki regane larang yen dibandhingake karo Hillsborough County sacara sakabehe, kanthi rega sewa rata-rata $1,500 saben wulan. Ing tetanggan Gibsonton, dheweke bisa nyewa sawetara unit kanthi rega $ 1,000 saben wulan.

Nalika sampeyan nggoleki apartemen utawa omah ing Pantai Apollo, ngarepake:

  • Pilihan cilik saka omah siji-kulawarga
  • Unit kanthi rega sing relatif dhuwur
  • Apartemen sing nduweni fasilitas lan fitur sing relatif apik

3. Ora apik kanggo wong looking kanggo bisa

iklan

Pantai Apollo duwe sawetara perkara sing apik, kayata loro sekolah sing apik tenan lan pantai sing apik, nanging amarga pilihan kerja sing winates, mula ora apik kanggo prospek kerja. Apollo Beach uga wis sawetara tetanggan sing apik banget, kang kalebu Mirabay lan Waterset.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

4. Transportasi umum sing ora apik

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Kaya sing wis dakkandhakake, Pantai Apollo ing Florida minangka papan sing apik, utamane kanggo liburan. Yen sampeyan arep manggon ing kana (sanajan lagi preian), priksa manawa sampeyan ngubengi kutha. Disaranake sampeyan entuk mobil dhewe amarga transportasi umum sing ora apik. Transportasi umum sing ora apik minangka salah sawijining kekurangan utama ing Apollo Beach, Florida.

5. Lalu lintas elek

Lalu lintas elek banget, utamane nalika nyoba mlebu utawa mateni pulo sajrone jam sibuk, utawa malah ing musim turis. Aku wis macet ing lalu lintas ing jembatan luwih saka rong jam sadurunge.

6. Ora kulawarga-oriented

Iki dudu papan kanggo kulawarga. Kutha iki minangka kutha pesta kanthi akeh pesisir lan bar sing cedhak kanggo wong-wong sing umure awal 20-an nganti pungkasan 30-an, nanging dudu papan sing bisa dibesarkan kanthi apik.

7. Bencana Alam

Sawetara angin topan wis nyerang Apollo Beach sajrone sawetara taun kepungkur, sing ngrusak omah lan bisnis. Yen sampeyan arep pindhah menyang kene, priksa manawa dheweke ngasuransiake omah sampeyan saka bencana alam.

iklan

Dadi, yen manggon ing Pantai Apollo, Florida, isih dadi bagian saka impen sampeyan, sampeyan bakal begja. Yen sampeyan njupuk sawetara wektu lan maca kabeh Pros lan cons, sampeyan bisa njaluk idea luwih saka apa bakal urip ing Apollo Beach, Florida. Iku gampang kanggo duwe panggonan sing katon kaya permata didhelikake, nanging yen sampeyan bener pindhah ana lan nglampahi liwat 5 dina ana, iku worth iku? Muga-muga '17 pro lan kontra urip ing Apollo Beach, kirim Florida' mbantu sampeyan mutusake yen manggon ing kutha pantai cilik kanggo sampeyan utawa ora.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar