10 Pakaryan Ndhuwur kanggo Ibu Tetep ing Omah

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Minangka ibu sing manggon ing omah, sampeyan wis duwe tugas sing penting banget - ngurus anak sing ditresnani. Nanging, ora ana sing salah yen pengin golek dhuwit tambahan kanggo nyukupi kulawarga. Cara paling apik kanggo juggle kewajiban wong tuwa lan pakaryan yaiku golek apa sing bakal ditindakake menehi keluwesan cukup kanggo nggarap jadwal sibuk. Saiki, iku luwih gampang tinimbang saiki amarga ana akeh proyek sing bisa dipilih dening ibu-ibu ing omah.

Pandemi nggawe kerja saka omah dadi normal anyar, lan ing abad kaping 21, ana akeh kemungkinan entuk. Sampeyan bisa malah sah entuk 100 $ dina online! Ing artikel iki, kita bakal nampilake sepuluh opsi kerja sing paling apik, lan muga-muga sampeyan bakal nemokake sing bakal dadi karir sampeyan.

Proyek kanggo Ibu Tetep ing Omah: Ibu lan bayi loro ndeleng komputer
Ibu karo bocah loro lungguh ing kursi lan nonton soko ing tablet

# 1 Perwakilan layanan pelanggan

iklan

Ing pasar kerja saiki, ana akeh proyek layanan pelanggan. Sampeyan bisa netepake yen sampeyan pengin a manggung part-time utawa sampeyan lagi nggoleki posisi full-time.

Gumantung ing perusahaan, sampeyan kudu nyedhiyakake informasi produk utawa layanan. Sampeyan salah siji bakal njawab telpon utawa mangsuli pitakon beda liwat email utawa chatting online. Ing kasus apa wae, sampeyan kudu duwe kawruh apik babagan perusahaan sing sampeyan gunakake kanggo mangsuli pitakon apa wae kanthi cepet.

A tetep ing ngarep ibu nggarap komputer

Katrangan: Yen sampeyan duwe katrampilan komunikasi sing apik lan seneng nulung wong, kerja ing layanan pelanggan bisa dadi pilihan sing apik.

Alt: Perwakilan layanan pelanggan minangka salah sawijining pakaryan kanggo ibu-ibu sing manggon ing omah

Sampeyan kudu tentrem lan sepi kanggo nindakake proyek iki, supaya nyetel kantor ngarep iku penting. Sampeyan kudu ngarahake nggawe papan sing produktif ngendi sampeyan duwe kabeh kamardikan sing perlu kanggo nindakake proyek uninterrupted. 

#2 Penerjemah

Transkripsi yaiku ngrungokake materi audio lan ngrekam (nulis) apa sing krungu. Yen sampeyan fokus ing rinci lan duwe cukup sabar kanggo njagong lan ngrungokake wektu sing luwih dawa, iki bisa dadi kesempatan kerja sing apik kanggo sampeyan.

Sisih paling apik babagan iki yaiku jam kerja fleksibel. Sampeyan bakal entuk tenggat wektu sing kudu dieling-eling, nanging sampeyan isih bisa atur pakaryanmu ing jadwal omahmu

# 3 Proofreader

Yen sampeyan duwe mripat kanggo rincian lan sampeyan mesthi sok dong mirsani kesalahan grammar nalika maca, sampeyan bisa uga pengin ngganti karir lan dadi proofreader. Minangka proofreader, sampeyan bakal entuk dhuwit kanthi ndandani kesalahan ejaan, tata basa, lan tanda baca.

Proofreaders yaiku banget dikarepake, supaya sampeyan bisa nemokake akeh posisi sing kasedhiya kanggo nglamar. Iki minangka pakaryan liyane sing fleksibel supaya sampeyan isih bisa duwe cukup wektu kanggo nglampahi kulawarga.

#4 Guru basa Inggris online

yen basa pisanan yaiku Inggris utawa sampeyan duwe gelar sarjana lan sawetara pengalaman mulang, mbok menawa sampeyan kudu nimbang mulang basa Inggris online. Saiki, ana akeh platform online kanggo mulang basa Inggris kanggo bocah-bocah ing China, Jepang, lan akeh negara liyane ing saindenging jagad.

Close-up saka tangan nyekeli pena lan komputer kanggo nindakake Proyek kanggo Tetep-ing-Omah Moms

Caption: Minangka guru basa Inggris online, sampeyan bisa milih jam kerja lan nyetel jadwal ing omah.

Alt: Wong wadon nulis ing kertas putih ing jejere laptop

Proyek iki uga ora kekurangan keluwesan. Sampeyan bisa mutusake pirang-pirang kelas sing arep diwulang saben minggu. Amarga bedane wektu, sampeyan bakal nindakake tugas iki nalika bocah-bocah turu. Mangkono, sampeyan mesthi bakal kerja kanthi tentrem.

#5 Asisten virtual

Minangka asisten virtual, sampeyan bakal nyediakake dhukungan administratif. Bisa kanggo individu utawa tim, gumantung saka syarat proyek. Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo ngatur jadwal rapat, pesenan lelungan, mbales email, nangani media sosial lan tanggalan, lan liya-liyane.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Sampeyan bisa nemokake loro opsi full-time lan part-wektu, gumantung apa sing trep kanggo sampeyan. Sisih paling apik - sampeyan bisa nindakake saka comfort saka kantor ngarep.

# 6 Blogger

Nulis blog iku salah siji saka akeh bisnis online sing bisa diwiwiti tanpa modal. Iku salah siji saka proyek remot paling fleksibel karo a potensial entuk dhuwur banget. Sampeyan malah bisa nggawe luwih saka karo proyek perusahaan.

A tetep ing ngarep ibu sing blogger

Katrangan: Yen sampeyan mutusake kanggo nulis blog sampeyan dhewe, sampeyan bisa nuduhake pikirane lan pengalaman karo wong liya nalika entuk bathi sing apik.

Alt: Blogger wadon karo smartphone ing kutha

Yen sampeyan seneng nulis, sampeyan bisa miwiti blog parenting lan nuduhake pengalaman karo tuwane liyane. Nggawe blog sing sukses bisa uga butuh sawetara wektu, nanging sing penting ora nyerah lan terus-terusan nyoba golek cara kanggo narik kawigaten para pamirsa.

iklan

#7 Konsultan Travel

iklan

Yen sampeyan seneng lelungan, ana akeh kesempatan kerja kanggo konsultan perjalanan virtual. Sampeyan bisa ngatur noto travel kanggo klien beda. Contone, maskapai, resort, utawa jalur pelayaran.

Salah sawijining keuntungan saka proyek iki yaiku akeh perusahaan nawakake kredit travel sing sampeyan lan kulawarga bisa digunakake kanggo lelungan. Pilihan liyane yaiku miwiti bisnis sampeyan dhewe lan kerja minangka konsultan perjalanan mandiri.

#8 Penjaga buku

Salah sawijining pakaryan sing paling apik kanggo ibu-ibu sing manggon ing omah yaiku dadi juru buku. Sampeyan bisa nindakake proyek iki minangka freelancer utawa kanggo perusahaan; pilihan ana ing sampeyan. Yen sampeyan duwe pengalaman babagan keuangan lan seneng nggarap angka, pembukuan bisa dadi karir sabanjure.

Minangka bookkeeper, sampeyan bakal kerja kanggo pamilik bisnis cilik ngrekam transaksi finansial. Sanajan sampeyan ora duwe pengalaman sing cocog, ana akeh kelas online (malah sing gratis), supaya sampeyan bisa kanthi gampang entuk kabeh kawruh sing dibutuhake.

#9 Tutor

Teknologi wis nggawe gampang dadi tutor online. Yen sampeyan duwe kawruh babagan subyek tartamtu lan sawetara pengalaman mulang, sampeyan kudu nganggep pilihan iki minangka proyek sing bisa ditindakake saka omah.

Minangka tutor, sampeyan bakal duwe kebebasan kanggo milih sepira sampeyan pengin kerja. Sampeyan bisa ngatur kelas karo siswa supaya bisa cocog karo jadwal sampeyan ing omah. Sampeyan bisa entuk gaji sing cukup nalika isih duwe wektu cukup kanggo mbuwang anak-anak.

Yen sampeyan mikir ngendi kanggo nggoleki karya kaya iki, ana akeh situs sing ngirim proyek online kayata LinkedIn lan Pancen. Sampeyan bisa sok-sok nelusuri kiriman proyek kanggo ndeleng manawa ana sing cocog. Kanggo proyek LinkedIn, priksa manawa sampeyan wis nyiyapake profil sampeyan kanthi lengkap supaya sistem bisa cocog karo karyawan sing cocog.

# 10 Beda proyek freelance

Makarya minangka freelancer bisa uga minangka cara sing paling apik, kaya sing bakal ditindakake kamardikan kanggo nggawe jadwal dhewe. Panjenengan badhan mung kanggo ketemu tenggat wektu sampeyan.

iklan

Ing ndhuwur proyek freelancing kanggo ibu-ibu ing omah sing wis kita sebutake, ana telung liyane sing bisa uga sampeyan kasengsem:

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

  • Spesialis media sosial - Yen sampeyan seneng lan duwe hadiah kanggo nggawe konten sing menarik kanggo Instagram, Facebook, lan media sosial liyane, sampeyan bisa uga pengin nimbang kerja minangka spesialis media sosial kanggo macem-macem perusahaan.
  • Copywriter – Ana akeh perusahaan looking for copywriters sing bakal nulis artikel ing macem-macem topik. Yen sampeyan seneng nulis, goleki proyek copywriting.
  • Photographer - Yen sampeyan minangka fotografer amatir sing duwe bakat, sampeyan bisa nemokake akeh papan online sing bisa adol foto sampeyan. 

Tembung pungkasan

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Muga-muga sampeyan bisa nemokake karir sabanjure ing antarane pakaryan kanggo ibu-ibu ing omah sing wis kadhaptar. Muga-muga sampeyan sukses karo aplikasi kerja lan sukses ing karir sing sampeyan pilih!

Meta description:

Dadi ibu iku tugas sing penting banget. Nanging, yen sampeyan pengin nggawe penghasilan tambahan, priksa 10 proyek paling apik kanggo ibu-ibu sing tetep ing omah.


Nyebar katresnan

1 panginten ing "10 Proyek Paling Top kanggo Ibu-ibu Tetep ing Omah"

Ninggalake Komentar