Proyek Ing Austria Sing Bisa Digayuh Warga Nigeria

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Ana sawetara pakaryan ing Austria sing bisa digayuh wong Nigeria. Peringkat 12th ing laporan kebahagiaan donya 2018, populasi Austria seneng standar urip sing dhuwur. Iki minangka akibat saka tingkat pengangguran sing sithik lan ekonomi sing maju. Minangka Nigeria, sampeyan kudu duwe ijin kerja supaya bisa kerja ing Austria.

Austria

Pakaryan gampang ing Austria kanggo warga Nigeria

Ora kaya sawetara negara Eropa, ekonomi Austria banget kuwat lan stabil. Ekonomi didominasi dening usaha cilik lan menengah (UKM). Sawetara industri sing bisa gampang nawakake sampeyan kerja minangka Nigerian kalebu:

  • Industri kimia lan logam
  • Industri elektronik
  • Industri panganan
  • Industri manufaktur kendaraan, lan mesin liyane

Saiki, ana kekurangan tenaga kerja ing pendhudhukan ing ngisor iki ing Austria:

  • Roofers
  • Tukang bangunan
  • Teknik mesin
  • Perawat lulusan, lan
  • Teknik listrik

Kerja musim panas ing Austria

Yen sampeyan arep pindhah menyang karya musiman ing Austria, ana akeh. Ana kesempatan gedhe kanggo sampeyan entuk kerja ing industri wisata sing berkembang pesat, ing bar, kafe, restoran, lan klub. Ana uga kesempatan kerja kabeh taun kanggo njupuk anggur uga karya pasangan Au.

Ad: Mikir mabur kapan wae? Priksa metu kita tawaran pesawat khusus or buku penerbangan apik tenan mirah karo AtlanticRide

Kepiye sampeyan bisa entuk kerja ing Austria

Ya, kanggo wiwitan sampeyan bisa miwiti kanthi nggoleki lowongan kanthi nggunakake layanan proyek online kaya EURES Job Search, Jobnet Austria (ing Jerman), lan Stepstone Austria. Sampeyan uga bisa ngunjungi migration.gv.at kanggo dhaptar lengkap wilayah kekurangan katrampilan Austria.

Sampeyan kudu ngerti manawa ora kabeh majikan seneng aplikasi kerja online ing Austria. Kanggo majikan kaya ngono, sampeyan kudu nerusake aplikasi kerja liwat surat konvensional. Penting sampeyan ngirim CV ringkes kanthi foto sing diserang bebarengan karo sertifikat kualifikasi sampeyan.

Sampeyan kudu nyakup rincian ringkes babagan pengalaman kerja sing relevan sadurunge. CV sampeyan kudu maksimal rong kaca kanthi surat lamaran. Nalika diundang kanggo wawancara, penting banget yen sampeyan nganggo busana resmi lan priksa manawa sampeyan uga tepat wektu. Punctuality penting banget kanggo karyawan Austria.

Pengalaman kerja Austria

Minangka pegawe ing Austria, sampeyan bisa ngarep-arep bisa nganti 8 jam saben dina lan 40 jam saben minggu. Sanajan, ing sawetara industri sampeyan kudu kerja luwih cendhek 38 jam seminggu. Minangka pegawe Nigerian ing Austria, sampeyan duwe hak kanggo loman 5 minggu cuti saben taun sing bakal nambah kanggo 6 minggu sawise 25 taun layanan.

Pamrentah Austria uga nyedhiyakake 13 preian umum sing dibayar taunan. Sampeyan kudu ngerti yen ora ana upah minimum statutori nasional. Kabeh sektor pakaryan dhewe nyetel dhewe kanthi persetujuan kolektif. Pajak penghasilan lan kontribusi asuransi dicopot utawa dikurangi saka gaji saben wulan.

Sampeyan kudu ndeleng www.migration.gov.at kanggo informasi luwih lengkap babagan pajak lan kahanan kerja ing Austria.


Nyebar katresnan

1 panginten ing "Pekerjaan Ing Austria Sing Bisa Digayuh Wong Nigeria"

Ninggalake Komentar