Proyek Ing Korea Sing Bisa Digayuh Wong Nigeria

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Sawetara taun kepungkur wis katon influx saka manca menyang Korea kanggo nggoleki kesempatan Employment kanggo nambah urip sing. Fokus artikel iki yaiku nyedhiyakake dhaptar proyek sing ringkes ing Korea kanggo warga Nigeria sing bisa digayuh kanthi gampang. Minangka Nigerian maca Piece iki, sampeyan bisa tansah bank ing informasi kita nyedhiyani kene sawayah-wayah.

Interview kanggo proyek ing Korea

Ing artikel iki, kita bakal menehi katrangan babagan kerja ing Korea sing bisa digayuh wong Nigeria kanthi gampang. Sampeyan kudu eling yen ora ana siji cara kanggo njaluk ing negara iki. Kita bakal nyoba okehe kanggo nyedhiyani sampeyan karo cara paling kasedhiya kanggo nampa proyek ing Korea.

Related Artikel: Proyek ing USA Nigerians bisa gampang njaluk

Sampeyan kudu ngerti manawa budaya kerja Korea beda banget karo sing bisa ditemokake ing negara-negara Kulon. Dadi, sampeyan kudu nggawe keputusan kanggo nikmati hierarki Konfusianisme.

Requirements kanggo bisa ing Korea

Sadurunge kita nyelidiki pakaryan ing Korea sing bisa digayuh kanthi gampang minangka wong Nigeria, penting banget yen sampeyan ngerti syarat-syarat kasebut kerja ing negara Korea. Seri F menyang Korea nambah banget kesempatan sampeyan entuk kerja ing Korea.

Visa seri F iki ora gampang digayuh nanging isih dadi cara paling gampang kanggo entuk kerja ing Korea minangka warga Nigeria. Nduwe gelar universitas Korea uga bakal nambah kemungkinan sampeyan entuk kerja ing Korea. Ngomong Korea uga bakal mbantu sampeyan ora mangu, nanging elinga manawa akeh perusahaan Korea sing mbukak sponsor visa kanggo karyawan manca khusus nggoleki karyawan sing fasih nganggo basa liyane saliyane Korea.

Pakaryan sing gampang digoleki ing Korea

Sampeyan kudu ngerti manawa akeh wong manca sing kerja ing Korea sing kerja minangka guru basa Inggris asli. Iki minangka dhaptar proyek paling dhuwur sing bisa digayuh ing Korea minangka wong Nigeria.

1. Lowongan sales

Ana akeh proyek dodolan sing kasedhiya ing Korea kanggo wong manca, utamane ing industri mobil lan motor. Yen sampeyan apik ing bisnis marketing lan dodolan, entuk kerja ing pirang-pirang industri ing Korea bakal gampang banget.

2. Pangembangan Konten/Editor

Sampeyan uga bisa kanthi gampang entuk kerja kanggo perusahaan sing ngasilake buku teks Inggris. Iki bakal dadi kesempatan sing apik kanggo sampeyan nggunakake kemampuan basa Inggris tanpa kudu mulang ing sekolah apa wae.

3. lowongan food service

Industri layanan panganan minangka papan liya sing bisa gampang golek tawaran kerja ing Korea. Ana akeh restoran lan bar ing wilayah Itewon sing nganggo basa Inggris sing bisa ditindakake kanthi gampang. Industri layanan panganan iki mbayar upah minimum karyawan.

4. Panulis / Penerjemah

Yen sampeyan multi-basa, mula sampeyan paling cocog kanggo kesempatan kerja tartamtu ing Korea. Ana akeh perusahaan Korea sing golek wong sing bisa nerjemahake dokumen utawa dadi juru basa sajrone program utawa acara khusus.

Sing kadhaptar ing ndhuwur luwih mbukak kanggo nggarap wong manca ing Korea

Sampeyan uga kaya: Proyek ing Kanada Nigerians Bisa gampang njaluk

Upah Minimal lan Gaji Pokok Ing Korea

Ing Korea, upah minimum yaiku KRW 8,350 saben jam ing taun 2019 iki.


Nyebar katresnan

18 pikirane babagan "Pekerjaan Ing Korea Sing Bisa Digayuh Wong Nigeria"

  1. Mangga aku butuh kerja ing Korea Selatan Aku bisa kerja kanggo pangembangan konten utawa sapa wae sing kasedhiya Aku bakal bungah yen bisa njaluk proyek iki nomerku + 234-9013264297 matur nuwun banget

    Reply
  2. Sugeng ndalu Pak/Ibu kulo saktemene butuh kerja ing korea selatan kulo saged nyambut damel ing bar, dados tukang resik utawi pelayan ing hotel, dados sales ing toko, lan portir ing perusahaan apa wae.

    Reply
  3. Mangga aku butuh kerja ing Korea Selatan
    Aku bisa kerja ing restoran utawa hotel malah perusahaan industri
    Aku duwe pengalaman kerja 3 taun UAE

    08036805763 / 09164361073
    Matur nuwun

    Reply
  4. Sugeng dina, aku seneng kerja ing Korea lan uga pengin nemu perkara anyar ing kana. Mangga aku bakal mbutuhake rincian liyane. Matur nuwun

    Reply
  5. Tulung aku butuh pegawean angger mbayare aku, supaya aku bisa ngurus mbahku. Kerja apa wae ing kabeh marketing, pangiriman panganan, industri mobil apa wae, matur nuwun.

    Reply
  6. Mangga aku cepet-cepet butuh kerja….supaya aku bisa nglatih bocah cilikku ing sekolah…pekerjaan apa wae ora apa-apa .sawise mbayar aku

    Reply

Ninggalake Komentar