Proyek ing Jerman Sing Bisa Digayuh Wong Nigeria kanthi Detak Jantung

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Pasar kerja ing Jerman mboko sithik mbukak kanggo wong manca amarga kekurangan personel ing saben sektor lan industri. Iki tegese ana akeh proyek ing Jerman sing bisa gampang digayuh minangka Nigerian.

Tujuan kita ing artikel iki yaiku nyedhiyakake dhaptar proyek sing ringkes lan berkualitas kanggo warga Nigeria ing Jerman. Apa sampeyan wong Nigeria sing wis manggon ing Jerman utawa sampeyan rencana kanggo pindhah menyang Jerman? Artikel iki dirancang khusus lan disusun kanggo sampeyan pribadi.  

iklan

Related Artikel: Proyek ing Australia sing Gampang Sampeyan Bisa Njaluk 

Elinga yen sampeyan bisa entuk kerja apa wae ing Jerman nanging kemungkinan sampeyan entuk kerja minangka wong manca ora setinggi liyane. Artikel iki menehi sampeyan dhaptar kasebut proyek sampeyan duwe kemungkinan dhuwur dadi Nigerian ing Jerman.

Entuk Proyek ing Jerman kanthi pesenan penerbangan atlanticride

Syarat dhasar kanggo kerja ing Jerman

Sadurunge miwiti kerja ing Jerman minangka wong Nigeria, ana syarat lan syarat tartamtu sing kudu sampeyan lakoni. Sing pertama yaiku sampeyan kudu entuk ijin kerja supaya bisa kerja ing Jerman.

Ing kasus nalika sampeyan entuk gelar universitas ing Jerman, sampeyan bisa ngowahi ijin panggonan kanggo tujuan sinau dadi ijin panggonan kanggo entuk kerja.

web:  Proyek ing Australia sing Gampang Sampeyan Bisa Njaluk

Pakaryan sing gampang digoleki ing Jerman minangka warga Nigeria

Ana panjaluk dhuwur ing pasar tenaga kerja Jerman kanggo individu sing trampil. Ana dikarepake dhuwur banget ing loro ing industri kesehatan lan teknologi ing Jerman. Individu sing trampil kayata Dokter, insinyur, guru, matématikawan, spesialis IT, Perawat, Pengasuh, lan sales person kabeh ing dhuwur dikarepake ing Jerman.

Kahanan kerja ing Jerman

Kode tenaga kerja Jerman nyedhiyakake tingkat perlindungan sing dhuwur banget kanggo kabeh karyawan. Ana mung minggu kerja 5 dina kanthi maksimal 40 jam saben minggu nanging umume karyawan kerja 38.5 jam saben minggu. Kabeh karyawan ing Jerman nduweni hak kanggo preian minimal 18 dina saben taun.

Ana uga sangang preian bank ing Jerman lan enem preian regional sing dirayakake ing macem-macem negara federal. Sampeyan mesthi bakal kepengin weruh yen upah minimum ing Jerman yaiku 8.84 Euro saben jam yaiku 1 Euro saben wulan.

Related Artikel: Proyek ing Kanada Sing Gampang Digayuh

Proyek ing Jerman: Kesempatan kanggo wong manca ing Pasar Kerja Jerman  

Saiki, pasar tenaga kerja Jerman duwe sekitar 1.2 yuta lowongan kerja. Sampeyan bakal setuju karo aku yen iki minangka kesempatan kerja sing apik kanggo wong manca ing Jerman. Dikira ing taun 2025, luwih saka 4 yuta wong Jerman bakal pensiun. Iki luwih nggawe kesempatan kanggo wong Nigeria sing pengin manggon lan kerja ing Jerman.

Pasar tenaga kerja Jerman saiki duwe sekitar 3.3 yuta karyawan. Ana kabutuhan gedhe kanggo nguatake tenaga kerja Jerman.

Carane nggoleki proyek ing Jerman

Ana pirang-pirang cara kanggo nggoleki lowongan kerja ing Jerman. Cara sing paling gampang kanggo sampeyan yaiku mriksa situs web proyek Jerman, utamane sing dilakokno dening lembaga Pemerintah. Ana uga sawetara sing diduweni pribadi sing worth nyoba.

web:  7 Prekara sing Sampeyan Kudu Nggawe Langsung Nalika Kelangan Pakaryan

Nyebar katresnan

7 pikirane babagan "Pekerjaan ing Jerman Sing Bisa Digayuh Warga Nigeria"

  1. Halo… Aku ing Nigeria. Mangga aku bisa njaluk proyek ing Jerman sing bisa nulungi aku karo aplikasi visa uga. Sinau Mikrobiologi Kedokteran.

    Reply
  2. Aku ora bisa ngakses proyek ana ing Jerman ???????? please wong bisa bantuan kula kanggo njaluk proyek? Aku butuh kerja ing kana.

    Reply

Ninggalake Komentar