Napa Lelungan Solo Minangka Wanita Iku Sing Paling Elek Sampeyan Bisa Nggawe

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Sampeyan kudu ngapura masyarakat kanggo menehi kontrol liyane kanggo wong lanang. Tanpa muni anti-feminis lan risking nesu saka feminis, sawetara wong lanang seneng lan lolos karo apa sing bakal angel kanggo sampeyan nindakake. Lelungan solo minangka wong wadon mung salah sijine.

Nanging, iki babagan persepsi. Kanggo sawetara, pengalaman bakal cukup elek nalika kanggo sawetara wong, iku mung salah siji saka iku apik tenan metu ana. Nanging ing umume basis, sampeyan bakal weruh cons luwih saka pro kanggo lelungan Lone, utamané minangka wong wadon.

iklan

Akeh prekara sing kedadeyan sajrone lelungan lan sampeyan kudu ngerti. Ora ana sing kudu ngapusi sampeyan. Kanthi ngandhani sampeyan kenapa sampeyan ora kudu lelungan solo minangka wong wadon, kita ora ngeyel yen ana sing salah, nanging mung ujar manawa ana sing luwih nyenengake lan proteksi yen sampeyan lelungan karo wong lanang utawa wadon.

Sampeyan bisa lelungan piyambak lan babar blas tresna minangka cah wadon iki. Sampeyan bisa waca critane ing kene nanging ora ana jaminan yen bakal kaya ngono lan tujuan sampeyan bisa uga beda.

Aku ora arep nglairake sampeyan kanthi rincian sing ora perlu amarga aku mung pengin langsung menyang titik nanging sampeyan kudu ngerti lan aku yakin manawa sampeyan ngerti manawa loro luwih apik tinimbang siji ing meh kabeh aspek urip lan perjalanan sampeyan mung salah sijine. . Aku ngarepake sawetara wong ora setuju karo pratelan iki.

Ayo padha pindhah liwat alasan iki ing ngisor iki apa lelungan solo minangka wong wadon bisa uga ora minangka menarik.

Alasan Kenapa Lelungan Solo Minangka Wanita Bisa Ora Dadi Pilihan Paling Apik Kanggo Sampeyan

1. Umumé, luwih larang

Bayangake kamar kasebut, salah siji kamar hotel utawa kamar Airbnb apartemen, sampeyan bakal nyewa piyambak. Sampeyan bisa uga wis dibagi pengeluaran karo wong liya yen sampeyan duwe kanca teka ing trip karo sampeyan. Sampeyan ngerti salah sawijining penentu perjalanan sampeyan; fun sampeyan bakal duwe, wektu sing bakal nglampahi lan panggonan sampeyan bakal tetep wis akèh apa karo dhuwit.

Saiki, yen sampeyan nuduhake pangeluaran karo wong liya, iku ndadekake donya apik kanggo sampeyan. Temenan, sampeyan ora kudu nesu amarga mbuwang akeh sing bisa dadi luwih murah yen sampeyan pamisah biaya. Ana manfaat gedhe kanggo nuduhake. Percaya marang aku.

2. Foto sampeyan bakal diisi karo selfies

Ing jaman saiki, ana penekanan sing luwih dhuwur ing gambar lan apa tegese. Ana wektu sampeyan pengin njupuk gambar pribadhi sing dikenal kanthi jeneng selfies lan ana wektu sampeyan mung pengin gambar edan sing rame karo sampeyan lan kanca utawa kanca.

Kepiye carane sampeyan entuk yen sampeyan lelungan solo minangka wong wadon? Inggih, sawetara bakal argue yen sampeyan bakal njaluk wong liya kanggo nangani sing kanggo sampeyan nanging serius, mikir bab inconveniences. Sawetara wong ora bakal kepikiran, nanging wong liya bakal ngerti lan sampeyan bakal ngerti yen sampeyan bisa luwih apik karo perusahaan

Yen sampeyan lelungan kanggo bisnis, bakal beda nanging lelungan sing nyenengake yaiku game bal sing beda. Ing mratelakake panemume dhewe, sampeyan kudu wong karo sampeyan kanggo menehi definisi nyata fun, wong kanggo katon metu kanggo sampeyan lan kanggo seneng-seneng karo. Mung njupuk gambar bisa ngelingake sampeyan sepira pentinge.

3. Bisa uga depressing

Delengen keliling, apa sing sampeyan deleng? Delengen ing taman, apa sing sampeyan deleng? Klompok wadon; cekikikan lan ngguyu, sekelompok lanang sing ngenteni bocah-bocah wadon ketemu, kulawarga telu lan ndhuwur, pasangan (nikah lan durung nikah) lan akeh wong sing bebarengan.

Ing sawetara kesempatan, sampeyan bakal weruh sawetara wong piyambak. Sing bisa nyebabake psikologi sampeyan lan nyebabake penyesalan sing ora perlu. Saiki, lungaa saka taman kasebut lan tekan restoran sing apik sing pengin sampeyan kepenak. Opo sing mbok delok? Wong-wong bakal mandeng sampeyan lan ndeleng sampeyan kanthi cara sing ora kepenak utamane yen ana ing papan kanggo preian lan preian. Dheweke ngarepake sampeyan nggawa perusahaan.

Kabeh iki bisa dadi depressing kanggo sampeyan lan sampeyan bakal miwiti Getun pilihan kanggo metu piyambak. Sampeyan pancene ora pengin duwe getun ing lelungan kuwi do kowe? Yen kepenak, sampeyan bisa nyoba sinau carane mangan piyambak lan sampeyan bisa uga mung bisa navigasi iki tanpa depresi nuthuk lawang. 

4. Bisa mbebayani

Ora ana gainsaying sing lelungan solo minangka wong wadon bisa banget mbebayani. Ya, iki gumantung ing papan sing bakal sampeyan kunjungi amarga sawetara papan luwih aman tinimbang liyane. Sampeyan bisa duwe sawetara pengalaman elek yen sampeyan piyambak amarga sampeyan wis dadi target gampang kanggo wong karo niat ala.

Nalika sampeyan duwe wong utawa wong karo sampeyan, sampeyan bakal duwe wong kanggo tiba maneh nalika soko kedaden. Bayangake kelangan dompet utawa dompet karo kabeh dhuwit lan kertu tanpa ana sing nulungi biaya. Ing bis, sampeyan bisa turu ing bis lan tas sampeyan bakal dicolong lan ora bakal kedadeyan yen sampeyan duwe perusahaan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Elinga, ana konsepsi umum yen wong lanang ora wedi yen mlaku-mlaku ing wayah wengi nalika medeni wanita. Iki bisa uga ora mutlak nanging ana sawetara unsur faktualitas sing ana ing njero.

Wanita minangka target sing gampang lan sampeyan bakal rentan nalika sampeyan dhewekan. Njupuk sawetara wektu kanggo nyiyapake lan njupuk pancegahan sing luwih apik lan uga takon liyane pitakonan yen sampeyan pengin duwe trip luwih aman nanging kabeh mau ora perlu yen sampeyan duwe wong utawa sawetara wong karo sampeyan.

Related Artikel: Carane Mangan Dhewe Tanpa Rumangsa Kikuk

5. Bisa dadi luwih angel kanggo nggawe kanca

Lelungan solo minangka wong wadon bisa nggawe sampeyan angel golek kanca. Ora aneh yen sampeyan nemokake wong sing tumindak aneh marang sampeyan nalika sampeyan pisanan ketemu. Dheweke bisa uga ora mbukak banget karo sampeyan lan bakal cenderung tumindak kaya sing dikarepake.

Ing pikirane, dheweke ora ngerti kenapa sampeyan dhewekan. Iku angel kanggo wong-wong mau kanggo ngerti sampeyan nganti padha ndeleng apa sing sampeyan lakoni. Sadurunge nggawe kanca, sampeyan bisa uga kudu nginep sedina utawa rong dina.

iklan

iklan

Yen sampeyan duwe perusahaan liyane, sampeyan ora perlu ngganggu sirah sampeyan. Nanging, ana wong-wong sing apik banget ing kana sing bakal nampani sampeyan kanthi apik ing papan kasebut tanpa akeh ado. Masalahe yaiku sampeyan ora bakal weruh akeh wong sing kaya ngono lan sampeyan ora yakin karo tujuane sing sejatine amarga sampeyan ora ngerti apa-apa.

Lelungan solo bisa ateges sampeyan mangan piyambak kaya wong wadon iki

6. Bisa uga mboseni

Ora ana sing kepengin bosen. Sing bener. Yen sampeyan dudu introvert sing ora duwe pengarep-arep, bakal ana watesan babagan apa sing bisa ditindakake dhewe. Ana kaping sampeyan kudu piyambak lan malah diwanti-wanti nanging yen ngluwihi tingkat normal, sampeyan bisa dadi bosen banget.

Ana panggonan sing pengin dibukak lan sampeyan bakal pengin sampeyan duwe wong karo sampeyan. Gumantung apa sing arep sampeyan lakoni lan carane sampeyan pengin nindakake, sampeyan butuh wong sing bisa nulungi. Mbayangno rasa bosen yen kudu munggah gunung dhewekan, muter muter dhewe, touring lan dolan dhewe lan ngurusi barang liyane dhewekan. Iku pancene mboseni lan sampeyan ngerti.

Kajaba bosen minangka hobi sampeyan, mula sampeyan ora duwe alesan kanggo lelungan solo minangka wanita.

6. Sampeyan bisa uga takon sawetara pilihan sampeyan

Kaya sing dakkandhakake sadurunge, tetep dhewekan sawetara wektu iku apik. Nglampahi sawetara kualitas piyambak wektu lan sampeyan bakal bisa kanggo njaluk nangani ing iku wewatesan sampeyan. Sampeyan uga bakal bisa nangani sawetara gagasan kreatif sing mili liwat vena.

Ayo mandheg sedhela lan deleng carane ngrampungake kabeh tanpa nyebabake akibat sing ora perlu. Nalika sampeyan mikir babagan pikirane luwih suwe tinimbang sing kudune, sampeyan bakal mulai duwe sawetara perkara tartamtu. Sampeyan bakal ngelingi tatu kepungkur, lara ati, kegagalan lan pilihan liyane sing sampeyan lakoni sing ora rampung kanthi apik.

Prekara-prekara iki ora bakal apik kanggo sampeyan yen sampeyan ora kuwat mental. Yen sampeyan duwe perusahaan, sampeyan ora bakal bisa ngerteni pikirane amarga sampeyan bakal aktif ing sawetara kegiatan. Lelungan solo minangka wanita bisa nindakake iki lan liya-liyane. Yen sampeyan piyambak, sampeyan kudu nyoba kanggo nggawe kenalan anyar lan bantuan dhewe kanggo luwih fun.

7. Perkara cilik tansah digedhekake

Bagéyan saka apa sing kedadeyan sajrone lelungan apa wae yaiku kemungkinan ngalami kacilakan lan kacilakan cilik. Padha normal lan duwe macem-macem derajat. Nalika sampeyan lagi piyambak, sawetara prekara sing bakal kelakon kanggo sampeyan sing sampeyan kudu ngguyu yen sampeyan duwe perusahaan bisa dadi masalah nyata.

iklan

Aku bakal menehi conto; sampeyan bisa kantun Sepur utawa bis, sampeyan bisa miwiti gadhah weteng runny, utawa padha bisa ngapusi sampeyan tuku karcis kanggo bis non-ana. Ana prakara cilik liyane sing bisa kedadeyan sing kudune mung ngguyu nanging ora bakal ditindakake amarga kabeh digedhekake lan saben tumindak ditliti.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Kaping pirang-pirang, wong-wong nangis amarga kedadeyan kaya ngono lan ana sing ngemas tas lan mulih. Sampeyan ora pengin sing kelakon kanggo sampeyan. Yen sampeyan ora keberatan lan yen ora resmi, mangga, coba njupuk perusahaan gedhe yen sampeyan duwe sumber daya kanggo nindakake. Lelungan solo minangka wanita kudu dadi pilihan pungkasan.

8. Kenangan sing dienggo bareng yaiku kenangan sing paling apik

Sampeyan bisa mbantah iki nanging ing jero, sampeyan ngerti manawa memori tanpa kanca, kanca, kolega utawa kulawarga ora lengkap. Iku babagan momen sing dienggo bareng karo wong-wong sing bisa nggawe bedane ing jagad iki. Sanadyan lelungan solo minangka wong wadon bisa nggawe sampeyan luwih cetha, iku uga njupuk sawetara bab saka sampeyan.

Ora ana sing salah yen duwe pengeling-eling dhewe sing seneng-seneng utawa ngliwati level petualangan tartamtu. Ora ana sing salah banget. Iku mung ora lengkap lan sampeyan butuh getaran ekstra sing kanca lan kulawarga. Sampeyan kudu bisa nuduhake kenangan lan momen sing apik karo wong liya lan mung bakal kedadeyan yen sampeyan ora lelungan solo minangka wanita.

Nalika bali, sampeyan bakal nyoba nyritakake babagan apa sing sampeyan lakoni lan kesenengan sing sampeyan lakoni ing papan sing sampeyan kunjungi. Padha bakal ngengkel kanggo sawetara wektu lan banjur padha ilang kabeh kapentingan. Dheweke mung ora pengin krungu maneh. Nanging, yen sampeyan wis lelungan karo wong, sampeyan bakal duwe wong kanggo reminisce bab wektu ing alas apa wae sing dibukak. Sing penting duwe wong karo sampeyan nalika preian.

iklan

Related Artikel: Carane Mangan Dhewe Tanpa Rumangsa Kikuk

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

9. Inconveniences bisa banget ngganggu

Nalika sampeyan lelungan piyambak, sampeyan bisa uga ngalami alangan tartamtu. Mbayangno apa sing bakal kelakon nalika sampeyan kudu ngaso menyang jedhing ing bis lan sampeyan kudu nyeret beban karo sampeyan. Ana wong sing bisa ngawasi sampeyan, nanging aku ngelingake sampeyan yen sampeyan ora duwe wong sing bisa nindakake kanggo sampeyan. Sampeyan piyambak lan sampeyan kudu nangani dhewe.

Sampeyan bisa nangani kasepen lan dadi piyambak tanpa akeh masalah nanging mung mikir bab rasa ora nyaman sacara lan sampeyan bakal mikir kaping pindho babagan lelungan solo minangka wong wadon. Ora mung jedhing jedhing sing penting, nanging kabeh rasa ora nyaman sing bakal ditindakake.

10. Iku matèni fun wisata

Nalika sampeyan lagi lelungan, sampeyan bisa uga pengin ngluwihi titik sing dikarepake. Iku pancen mbebayani kanggo nindakake dhewe lan mesthi ora apik idea yen sampeyan wong wadon. Iki minangka kahanan sing sampeyan bakal luwih apik lan luwih aman karo perusahaan sing apik lan kanca sing apik.

Kanggo tetep aman, sampeyan bisa uga kudu mbatesi rencana apa wae sing kudu ditindakake luwih saka titik sing kudu sampeyan mandheg ing petualangan sampeyan. Mangkono, sampeyan mung bakal diwatesi babagan kasepen lan liya-liyane bisa uga ana.

11. Iku bakal nyedhot yen sampeyan terdampar

iklan

Ing wektu sampeyan bakal ngrasakake preian ing ngendi wae sampeyan arep duwe, sampeyan bakal ngerti manawa akeh perkara sing ora direncanakake bisa kedadeyan. Telek kedadeyan lan sampeyan bisa nyiyapake luwih apik. Sampeyan kudu antisipasi.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Nanging, yen sampeyan duwe sapa wae utawa klompok wong nalika ana kahanan kaya ngono, sampeyan bakal luwih siap kanggo ngatasi. Iku kabeh bebener. Yen, contone, bis nyelehake sampeyan ing panggonan sing salah lan sampeyan telat banget, sampeyan bakal luwih apik karo sawetara wong liya sing ngalami acara kasebut tinimbang sampeyan dhewe.

Iku kedaden kabeh wektu kanggo lelungan supaya ora malah menehi kula sing Gusti Allah nglarang omong kosong. Ora bisa. Sampeyan kudu luwih nyiyapake lan sampeyan malah wong wadon supaya luwih alus.

12. Sampeyan bisa ilang

Sadurungé ana wong sing nduwèni gagasan sing bengkong, dudu pandonga supaya kedadeyan sing ala marang kowé. Yen sampeyan ngati-ati, sampeyan bisa nyingkiri sawetara perkara, nanging sayangé, sampeyan ora bisa nyingkiri kabeh. Dadi, prekara-prekara edan bakal kelakon manawa sampeyan seneng utawa ora. Aku bakal menehi saran, tinimbang pengin supaya ora kedadeyan, sampeyan kudu nyiapake kedadeyan kasebut supaya sampeyan ora disengaja.

Iki ora khusus kanggo wanita. Iku kanggo konsumsi saben wong. Sampeyan bisa ilang ing ngendi wae yen sampeyan ana ing wilayah anyar. Ide iki bakal luwih apik yen sampeyan duwe kepala ekstra kanggo mbantu sampeyan nemtokake dalan lan nuntun sampeyan mulih. Kepiye carane sampeyan nindakake yen sampeyan lelungan dhewe minangka wong wadon? Sampeyan butuh bantuan saka wong-wong ing saubengé supaya entuk perusahaan sing apik yen bisa. Sampeyan ora pengin kesel nyoba nemtokake dalan sampeyan dhewe.

kesimpulan

iklan

Sadurunge sampeyan mikir kita mbokmenawa metu saka pikiran kita, ana seri keuntungan saka lelungan solo minangka wong wadon nanging padha ora ana apa-apa dibandhingake cilaka sing bisa teka kanggo sampeyan. Ana macem-macem jinis lelungan sing bisa ditindakake lan ana sawetara sing bakal oke yen sampeyan lelungan solo.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Nanging nalika arep preian lan preian, sampeyan mesthi luwih apik karo sawetara wong liya tinimbang nindakake dhewe.

Ninggalake komentar ing ngisor iki kanggo ngandhani apa sing sampeyan rasakake. Uga elinga kanggo nuduhake ing media sosial kanggo njaluk pikirane kanca-kanca.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar