17 Kursus Udacity Paling Apik kanggo Sinau Pemrograman

Foto penulis
Ditulis dening Oluwaseun Ayo

 

Nyebar katresnan

Pengin miwiti karir ing program utawa nambah katrampilan program saiki? Yen mangkono, sampeyan ana ing panggonan sing bener. Pemrograman saiki lan mbesuk lan kiriman iki bakal nuduhake kursus Udacity sing paling dhuwur kanggo sinau pemrograman kanthi ekstensif supaya sampeyan bisa mlaku ing dalan sing bener.

Saiki, apa kita arep lunga?

iklan

Sadurunge menyang bisnis utama, ayo konfirmasi manawa Udacity minangka platform sing apik kanggo sinau pemrograman.

Apa Udacity apik kanggo sinau pemrograman?

Ya, lan iki alasane:

  • Udacity punika salah siji saka platform paling apik kanggo kursus online.
  • Kajaba iku, tutor pemrograman minangka pimpinan ing ruang pemrograman lan nggawe konsep sing rumit gampang dingerteni.  
  • Ndhaptar karo Udacity uga bakal menehi sampeyan kesempatan liyane sing kalebu latihan tangan, dhukungan mentor teknis lan kemampuan kanggo mikir lan ngrampungake masalah kaya ahli program.
Kursus Udacity Ndhuwur kanggo Sinau Pemrograman

Kursus Udacity Ndhuwur kanggo Sinau Pemrograman

1. Sinau Kode

Yen sampeyan pamula lengkap, Udacity iki 'Pambuka Programming' mesthi sampurna kanggo miwiti karir ing program.

Kanggo luwih spesifik, yen minat sampeyan ing Pengembangan Web, Pengembangan Aplikasi, Pembelajaran Mesin, Ilmu Data, AI, lan liya-liyane, pilihan sing paling disenengi yaiku kursus iki.

Ora kaya sawetara liyane, njupuk kursus iki ora mbutuhake pengalaman.

Ing kursus iki, sampeyan bakal sinau dhasar pemrograman sing nampilake HTML, CSS, Python, lan JavaScript.

Modul program iki kalebu:

  • Intro kanggo Web Development: sampeyan bakal kapapar carane nggawe kaca web dhasar nggunakake HyperText Markup Language (HTML) lan carane nambah gaya menyang kaca karo Cascading Style Sheets (CSS).
  • Intro kanggo Pemrograman karo Python: kene, sampeyan bakal sinau dhasar saka salah siji saka basa pemrograman sing paling serbaguna – Python.
  • Pambuka kanggo Pemrograman karo Python: minangka lanjutan saka sing sadurunge, kursus iki bakal mbantu sampeyan ngembangake katrampilan ing Python.
  • Pambuka JavaScript: iki minangka dhaptar pungkasan lan nuduhake sampeyan dasar pemrograman web nggunakake JavaScript.

Nalika kursus iki ora mbutuhake pengalaman coding, disaranake sampeyan duwe pengalaman nggunakake web, sampeyan uga kudu kepenak nindakake telusuran web ing Google lan pungkasane, sampeyan kudu duwe tekad kanggo terus maju.

Rating: 4.7 / 5

Perkiraan wektu rampung: 4 Wulan (Yen sampeyan ngaturake 10 jam / minggu)

Priksa kursus iki ing kene

2. Pangembang mburi ngarep

Sampeyan ngerti, pengalaman pangguna sing apik menehi pengunjung situs web nilai paling apik kanggo wektune, ta?

Yen sampeyan pengin mahir mbangun situs web lan aplikasi sing berkualitas sing ningkatake pengalaman pangguna sing luar biasa, mula kursus iki kudu ana ing ndhuwur dhaptar sampeyan.

Ing program iki, sampeyan bakal sinau carane:

  • Nggawe situs web responsif nggunakake CSS, Flexbox lan CSS Grid.
  • Gunakake JavaScript lan HTML kanggo ngembangake situs web interaktif lan aplikasi Antarmuka Pangguna (UI).
  • Lan nggunakake JavaScript kanggo nyambungake aplikasi web menyang backend data server.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Kanggo entuk manfaat paling apik saka program iki, luwih becik sampeyan wis ngerti nggunakake HTML, CSS, lan JavaScript dhasar.

Rating: 4.6 / 5

Perkiraan wektu rampung: 4 Wulan (Yen sampeyan ngaturake 5-10 jam / minggu)

Entuk kursus ing kene

3. Dadi Pangembang Web Jawa

Jawa minangka salah sawijining basa pamrograman sing paling populer lan akeh digunakake ing donya.

iklan

iklan

Penguasaan kasebut bakal menehi posisi sampeyan kanggo macem-macem kesempatan ing macem-macem perusahaan.

Ing program Nanodegree iki, sampeyan bakal sinau carane mbangun, nyoba lan nyebarke infrastruktur mburi mburi - sanajan ing tingkat perusahaan - nggunakake java.

Program iki nduweni papat modul sing kalebu:

  • Dhasar Boot Spring
  • Layanan Web lan API
  • Toko Data & Ketekunan
  • Keamanan lan DevOps

Kawruh basa Jawa disaranake kanggo ngoptimalake program iki.

Rating: 4.5 / 5

Perkiraan wektu rampung: 4 sasi (Yen sampeyan ngaturake 5-10 jam / minggu).

Entuk kursus ing kene.

4. Dadi Pangembang Cloud

Program iki paling cocok kanggo sing duwe kawruh babagan JavaScript, HTML, CSS, lan Linux Command-Line.

iklan

Sejatine, njupuk kursus iki bakal mbantu sampeyan ngerti carane nggawe lan masang aplikasi tumpukan lengkap ing AWS.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Kaping pisanan ing kursus iki, sampeyan bakal sinau dhasar komputasi awan.

Sabanjure, program iki bakal cukup mulang sampeyan carane ngrancang lan masang aplikasi tumpukan lengkap, carane ngembangake lan masang layanan micor lan teori teknologi tanpa server lan praktik aplikasi tanpa server.

Modul kasebut kalebu:

  • Yayasan Awan
  • Aplikasi Full Stack ing AWS
  • Monolith kanggo Microservices ing Skala
  • Pasang lan Pasang Aplikasi Tanpa Server

Rating: 4.5 / 5

iklan

Perkiraan wektu rampung: 4 sasi (Yen sampeyan ngaturake 10 jam / minggu)

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Entuk kursus iki ing kene

5. Cloud DevOps Engineer

Kaya kursus sadurunge, modul pisanan ing program iki mulang sampeyan dhasar babagan komputasi awan, dene sing kapindho nuduhake sampeyan carane masang infrastruktur minangka kode.

Sampeyan uga bakal sinau carane mbangun sistem CI / CD lan pungkasan, sampeyan bakal kapapar kabeh sing perlu kanggo operasional microservices.

Rating: 4.6 / 5

iklan

Perkiraan wektu rampung: 4 sasi (Yen sampeyan ngaturake 10 jam / minggu)

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Entuk kursus iki ing kene.

6. Struktur Data lan Algoritma

Ning kene program nanodegree, sampeyan bakal sinau kerangka kanggo ngatasi masalah sing mbukak, struktur data sing beda kanggo panyimpenan data, carane ngetrapake algoritma dhasar lan mriksa efisiensi algoritma kasebut.

Kajaba iku, program iki bakal mulang sampeyan algoritma sing luwih maju kalebu algoritma brute force greedy, algoritma grafik, lsp.

Salah sawijining cara sing paling apik kanggo sinau kanthi cekap yaiku latihan sing terus-terusan lan program iki nindakake pakaryan kanthi apik kanthi luwih saka 100 latihan sing kasedhiya kanggo sampeyan.

iklan

Rating: 4.7 / 5

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Perkiraan wektu rampung: 4 sasi (Yen sampeyan ngaturake 10 jam / minggu)

Entuk kursus iki ing kene

7. Dasar Android dening Google

Yen sampeyan pengin miwiti nggawe app tanpa pengalaman, sampeyan kudu nimbang program iki digawe ing kemitraan karo Google.

Katrampilan sing bakal sampeyan gunakake ing kursus iki bakal mbantu sampeyan nyepetake perjalanan ing pangembangan Android.

iklan

Ing kene, sampeyan bakal sinau carane ngowahi desain aplikasi sing digambar tangan dadi tata letak, nampilake gambar lan teks, nggawe aplikasi nganggo java, nuduhake pirang-pirang layar, nambah audio lan nggunakake API web.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Rating: 4.8 / 5

Perkiraan wektu rampung: 4 sasi (Yen sampeyan ngaturake 10 jam / minggu)

Entuk kursus iki ing kene

8. Dadi Pangembang Android Kotlin

Ngembangake app saiki luwih gampang.

iklan

Kanthi Kotlin, basa pamrograman sing relatif anyar lan modern, sampeyan bisa luwih efektif kanggo mbangun aplikasi Android profesional.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Ing program iki, sampeyan bakal sinau carane nggawe antarmuka panganggo dhasar nggunakake komponen Android.

Kajaba iku, sampeyan bakal sinau praktik paling apik babagan desain materi lan bagean lanjutan pangembangan Android bakal dicethakake kanggo sampeyan.

Perkiraan wektu rampung: 4 sasi (Yen sampeyan ngaturake 10 jam / minggu)

Entuk kursus iki ing kene.

9. Dadi Programmer Jawa

iklan

Dadi lan tetep relevan ing ruang pemrograman penting kanggo tuwuh karir.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Salah sawijining katrampilan sing nemtokake iki yaiku Java Programming.

Kanthi kursus iki, sampeyan bakal nyepetake momentum karir amarga sampeyan bakal nggunakake teknik java kayata sintaksis, pernyataan kondisional, loop, lan liya-liyane.

Sadurunge ndhaptar, priksa manawa sampeyan duwe pangerten babagan konsep dhasar java kalebu variabel, puteran, lan kondisional.

Perkiraan wektu rampung: 3 sasi (Yen sampeyan ngaturake 10 jam / minggu)

iklan

Entuk kursus iki ing kene

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

10. Full Stack JavaScript Developer

Saiki, iki minangka salah sawijining katrampilan paling apik ing jagad teknologi.

Kanthi katrampilan iki, sampeyan bisa nggawe mburi ngarep lan mburi platform web lan nggawe pengalaman web sing nggumunake kanggo pangguna.

Ing program nanodegree iki, sampeyan bakal diajari carane nggawe Antarmuka Pangguna (UI) lan Pengalaman Pangguna (UX).

Kajaba iku, sampeyan uga bakal nggawe API lan ngembangake lapisan ketekunan kanggo nyimpen, ngolah lan njupuk data.

iklan

Perkiraan wektu rampung: 4 sasi (Yen sampeyan ngaturake 10 jam / minggu)

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

11. Dadi Pangembang Blockchain

Yen sampeyan wis krungu bab cryptocurrency, banjur pamblokiran ngirim ora aneh kanggo sampeyan.

Blockchain njaga kabeh rekaman transaksi sing digawe ing cryptocurrency. Industri iki booming lan ora bakal mandheg kapan wae lan amarga iki, panjaluk kanggo pangembang blockchain durung ana sadurunge.

Yen sampeyan njupuk kursus iki, sampeyan bakal sinau dhasar platform blockchain.

Kajaba iku, sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo nggawe blockchain dhewe, njelajah ethereum platform lan berkembang app desentralisasi dhewe.

iklan

Rating: 4.5 / 5

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Perkiraan wektu rampung: 4 sasi (Yen sampeyan ngaturake 10 jam / minggu)

12. Dadi Pangembang React

React dudu basa pamrograman nanging perpustakaan.

Bener, iki minangka perpustakaan JavaScript sing digunakake kanggo mbangun Antarmuka Pangguna utawa UI.

Kursus iki dening Udacity bakal mbukak sampeyan sinau adhedhasar proyek sing bakal mbantu sampeyan nguwasani carane nggawe antarmuka pangguna nggunakake React.

iklan

Sadurunge mlumpat menyang kursus iki, luwih becik sampeyan duwe pemahaman sing kuat babagan HTML & CSS, JavaScript, Asynchronous JavaScript (AJAX) lan formulir Web.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Rating: 4.5 / 5

Perkiraan wektu rampung: 2 sasi (Yen sampeyan ngaturake 5-10 jam / minggu)

13. Dadi Pangembang iOS

Kanthi kursus iki, sampeyan ora mbutuhake pengalaman sadurunge dadi pangembang iOS.

Program iki bakal mbukak sampeyan kabeh sing perlu kanggo miwiti nggawe app kanggo iPhone lan iPad.

iklan

Ing kursus iki, sampeyan bakal sinau dhasar pangembangan iOS, ngembangake aplikasi pisanan lan nggawe aplikasi sing luwih maju.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Rating: 4.6 / 5

Perkiraan wektu rampung: 6 sasi (Yen sampeyan ngaturake 10 jam / minggu)

14. Dadi Pangembang C++

Iki minangka basa pamrograman sing cocog kanggo akeh proyek teknik kayata robotika, server lan game video.

Yen sampeyan pengin entuk sing paling apik saka kursus iki, sampeyan kudu dadi penengah ing pengalaman babagan program.

iklan

Ing kursus iki, sampeyan bakal sinau carane nggawe perencana rute lan ing pungkasan, sampeyan kudu nggawe aplikasi dhewe nggunakake C ++.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Rating: 4.5 / 5

Perkiraan wektu rampung: 6 sasi (Yen sampeyan ngaturake 10 jam / minggu)

15. Dadi Data Engineer

Sinau carane nyiyapake data kanggo fungsi analitis lan operasional.

Minangka Insinyur Data, sampeyan nggawe pakaryan gampang kanggo Data Scientist (lan liya-liyane ing organisasi sampeyan) lan mulane nimbang kursus iki dudu pilihan sing kikuk yen sampeyan pengin maju karir.

iklan

Kanggo njupuk kursus iki, sampeyan kudu duwe kawruh sing cukup babagan Python lan SQL.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Sing bakal sampeyan tutup kalebu:

  • Pemodelan Data
  • Cloud Data Warehouse
  • Spark lan Data Lakes
  • Pipa Data kanthi Aliran Udara

Ing pungkasan kursus, sampeyan bakal nggabungake kabeh sing wis sampeyan sinau kanggo mbangun proyek portofolio

Rating: 4.6 / 5

Perkiraan wektu rampung: 4 sasi (Yen sampeyan ngaturake 5-10 jam / minggu)

16. Pangembang Web Stack Lengkap

iklan

Iki minangka salah sawijining pilihan sing apik banget ing dhaptar kursus Udacity paling ndhuwur kanggo sinau pemrograman.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Yen sampeyan pengin dadi ahli ing ngembangaken aplikasi web kinerja dhuwur, program nanodegree iki paling cocok kanggo sampeyan.

Program iki bakal mulang sampeyan carane ngrancang lan mbangun basis data kanggo aplikasi piranti lunak.

Kajaba iku, sampeyan bakal sinau cara paling apik kanggo ngamanake lan ngatur otentikasi pangguna lan kontrol akses kanggo backend aplikasi.

Elinga yen pengalaman nggunakake Python, CSS/HTML, lan Git bakal nambah asil saka kursus iki.

iklan

Rating: 4.5 / 5

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Perkiraan wektu rampung: 4 sasi (Yen sampeyan ngaturake 5-10 jam / minggu)

17. Sinau Python Penengah

Python minangka basa pamrograman sing ngowahi Ilmu Data, Pembelajaran Mesin lan akeh liyane ing wektu iki.

Program iki bakal mbabarake sampeyan babagan topik python sing bakal nglengkapi sampeyan kanggo nindakake tugas sing luwih maju kalebu data mining, klasifikasi file lsp.

Sadurunge sampeyan milih, priksa manawa sampeyan wis ngerti python dhasar.

iklan

Perkiraan wektu rampung: 2 sasi (Yen sampeyan ngaturake 10 jam / minggu)

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

5 Kursus Pemrograman Udacity Gratis

Pancen, dhaptar kursus Udacity paling ndhuwur kanggo sinau program ora bakal lengkap tanpa nyorot pilihan gratis sing kasedhiya.

Nanging apa sing apik babagan kursus ing ngisor iki?

Ayo kula pitutur marang kowe…

Pisanan, sampeyan ora butuh kawruh sing dibutuhake sadurunge ndhaptar lan nomer loro, dheweke bakal nyiapake karir program sampeyan. Carane kelangan iku?

iklan

Kursus pemrograman Udacity gratis kalebu:

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

1. Apa itu Pemrograman?

Sinau dhasar pemrograman kalebu rutinitas saben dina programer, terminologi, kepiye fungsi web lan komunikasi apa.

timeline: 1 Day

2. Pambuka kanggo pemrograman Python

Python minangka basa pamrograman sing serbaguna lan panggunaane bisa ngliwati macem-macem karir kayata Ilmu Data lan Pangembangan Web.

timeline: minggu 5

3. Pambuka kanggo JavaScript

iklan

Iki minangka basa sing paling populer ing pangembangan web. Kanthi kursus gratis iki, sampeyan bakal sinau babagan ngembangake aplikasi web.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

timeline: minggu 2

4. Pambuka HTML lan CSS

Ing kursus iki, sampeyan bakal ngerti struktur situs web lan cara nggawe gaya kaca web sing digawe.

timeline: minggu 3

5. Dasar Android: Antarmuka pangguna dening Google 

Apa sampeyan kasengsem ngembangake aplikasi Android?

iklan

Kursus gratis iki bakal mulang sampeyan dhasar pemrograman Android lan Java.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

timeline: minggu 2

bungkusan Up

Learning programming minangka pamindhahan sing cerdas yen sampeyan lagi miwiti. Lan yen sampeyan wis sawetara langkah nanging pengin nganyarke katrampilan, artikel iki babagan kursus Udacity paling ndhuwur kanggo sinau pemrograman wis mbatesi kursus paling apik sing bakal nuntun sampeyan ing karir.

Kiriman 'Kursus Udacity paling dhuwur kanggo sinau pemrograman' iki kalebu 17 kursus sing dibayar lan 5 kursus gratis kanggo pamula lengkap.

Aja ragu-ragu kanggo mlumpat lan miwiti langsung. Sugeng sinau!


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar