Kursus Ilmu Sampeyan Bisa Sinau Tanpa Kimia utawa Fisika lan Sekolah kanggo Dilamar

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Kimia lan Fisika iku penting kanggo ilmu, ora mangu. Nanging ora kabeh siswa pengin njupuk luwih sawise sekolah menengah lan paling kamungkinan sampeyan salah siji saka wong-wong mau. Yen mangkono, ing artikel iki, sampeyan bakal nemokake kompilasi kursus ilmu individu sing bisa sampeyan sinau tanpa Kimia utawa Fisika sing dianggep minangka mata pelajaran wajib ing Sekolah Menengah.

Wigati dicathet yen ora kabeh kursus sing ditawakake ing tingkat Pendidikan Menengah diwajibake mlebu ing institusi tersier Nigeria.

Nalika kanggo sawetara sing diwajibake, ora diwajibake siswa duwe pass kredit ing mata pelajaran sadurunge bisa proses utawa kasil entuk diakoni kanggo sinau kursus ing institusi tersier Nigeria.

Kursus Ilmu Apa Aku Bisa Sinau Tanpa Kimia utawa Fisika

Kursus Ilmu Sampeyan Bisa Sinau Tanpa Kimia

Ora bisa ditekanake carane penting lan wajib Kimia wis diwajibake ing tingkat pendidikan menengah kanggo siswa sains. Nanging akeh siswa sing takon apa ana kursus sing bisa sinau ing institusi tersier Nigeria tanpa kredit ing subjek kasebut.

Kabar apik yaiku ora kabeh kursus sing ana gandhengane karo ilmu sing mbutuhake Kimia. Ing ngisor iki minangka dhaptar kursus sing diteliti kanthi apik sing bisa sampeyan sinau tanpa Kimia lan sekolah sing bisa ditrapake:

  • Ilmu Komputer
  • arsitektur
  • Quantity Surveying
  • Teknologi bangunan
  • Matematika Murni lan Terapan
  • Statistik
  • Geology
  • Mathematics
  • Fisika
  • Zoologi
  • Survei lan Geoinformatics
  • Perencanaan Kota lan Wilayah
  • Ilmu pertanian
  • Ekonomi lan Pendidikan ing Omah
  • Pendidikan Vokasional lan Teknis
  • Fisika
  • Geografi
  • Teknologi Bangunan
  • arsitektur
  • Manajemen Teknologi
  • Meteorologi
  • Matematika lan Ekonomi

Uga maca: Cara mriksa asil jamb online

Catetan: bisa uga ana kursus liyane sing bisa sampeyan sinau ing institusi tersier Nigeria tanpa Kimia saiki ora kadhaptar amarga masalah kayata akreditasi. Nanging sampeyan bisa mriksa dhaptar kursus sing ditawakake institusi lan syarate liwat portal lan brosur / pandhuan.

Sampeyan uga bisa kaya: Kepiye Tuwuh Bisnis Fotografi Komersial Ing 8 Langkah Gampang?

Kursus Ilmu Sampeyan Bisa Sinau Tanpa Fisika

Fisika uga minangka subyek utama kanggo siswa ing kelas Sains. Iki minangka mata pelajaran wajib ing tingkat sekolah menengah. Nanging, siswa sing uga ngupayakake ngupayakake pendhidhikan wis takon apa bisa mlebu ing institusi tersier ing Nigeria tanpa biji sing apik ing subyek kasebut.

Kabar barang iku ora kabeh kursus ilmu sing mbutuhake Fisika utawa lulus kredit ing Fisika sadurunge sampeyan bisa sukses nglamar utawa entuk diakoni ing institusi tersier Nigeria.

Ing ngisor iki dhaptar kursus sing diteliti kanthi apik sing bisa sampeyan sinau tanpa Fisika lan sekolah sing bisa ditrapake:

  • Agronomi
  • Anatomi
  • tetanèn
  • Ekonomi pertanian
  • arsitektur
  • Ilmu Biologi
  • Zoologi
  • Kimia
  • Produksi Tanaman dan Teknologi
  • Ilmu Pangan lan Teknologi
  • Forestry
  • Industri Kimia
  • Mathematics
  • Mikrobiologi
  • Statistik
  • Manajemen Ilmu Tanah lan Tanah
  • Perencanaan Kota lan Wilayah
  • Ilmu Tanaman
  • Animal Science
  • Ekowisata lan Manajemen Margasatwa
  • Manajemen Kehutanan lan Kewan
  • Hortikultur
  • Geology
  • Perikanan
  • Mikrobiologi
  • Ilmu lan Manajemen Omah
  • Teknologi Breeding Tanduran lan Bibit
  • Perencanaan Kota lan Wilayah
  • Ilmu lan Bioteknologi Tanduran
  • Fisiologi Tanduran lan Produksi Tanaman
  • Produksi lan Ilmu Kewan
  • Teknologi bangunan
  • Manajemen Estate
  • Kimia
  • Geology
  • Teknologi Manajemen Transportasi
  • Perencanaan Kota lan Wilayah
  • Statistik
  • Geografi lan Meteorologi

Catetan: bisa uga ana kursus liyane sing bisa sampeyan sinau ing institusi tersier Nigeria tanpa Kimia saiki ora kadhaptar amarga masalah kayata akreditasi. Nanging sampeyan bisa mriksa dhaptar kursus sing ditawakake institusi lan syarate liwat portal lan brosur / pandhuan.

Uga Waca: Sinau ing Swiss kanggo siswa internasional, Kabeh sampeyan kudu ngerti

Sekolah Sampeyan Bisa Nglamar Tanpa Kimia Utawa Fisika

Sampeyan bisa nglamar kursus sing kadhaptar ing ndhuwur ing umume Universitas Federal, Universitas Negeri, Universitas Swasta, Politeknik Federal, Politeknik Negara, Politeknik Swasta, Monoteknik Federal, Monoteknik Negara, Monoteknik Swasta lan perguruan tinggi Pendidikan ing negara kasebut.

Keperluan utama kanggo mlebu kursus sains yaiku limang pas kredit ing SSCE sing kalebu: Matematika, Inggris, Fisika, Biologi, Kimia, lan sawetara mata pelajaran liyane kaya Geografi lan Agric. ngelmu.

Nanging, penting kanggo dicathet yen sawetara institusi kasebut bakal menehi sampeyan diakoni tanpa kimia utawa fisika tanpa syarat sing ditemtokake, sawetara bakal menehi sampeyan diakoni kanthi syarat kayata, calon kudu paling ora lulus D7, E8. subjek utawa aspirants kudu duwe kredit utawa lulus ing subyek liyane tinimbang subyek sing dibahas yaiku (Kimia utawa Fisika)

Uga Waca: 29 Kursus Paling Apik kanggo Sinau ing Nigeria Supaya Sukses


Nyebar katresnan

1 panginten babagan "Kursus Ilmu Sampeyan Bisa Sinau Tanpa Kimia utawa Fisika lan Sekolah sing Bisa Dilamar"

Ninggalake Komentar