Kursus Pertukangan Online Paling Apik 2022 [11 Ndhuwur]

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan pengin nggawe perabotan?

Apa sampeyan pengin sinau carane mbangun omah saka pondasi munggah?

Yen sampeyan lagi nggoleki kesempatan kerja anyar sing nggabungake katrampilan teknis lan kreatifitas, nimbang masa depan ing pertukangan.

Carpentry iku kabeh saka nggawe kabinèt lan pigura omah kanggo construction heavy-tugas lan woodworking dekoratif. Lan ana macem-macem program perdagangan lan sekolah teknis sing bisa mulang sampeyan kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan dadi tukang kayu master.

Kabar apik yaiku yen sampeyan pengin miwiti dina iki, sampeyan bisa. Iki amarga ana sawetara kursus pertukangan online.

Saka kelas pamula nganti program gelar lengkap, iki ana sewelas kursus pertukangan kayu online sing bisa ditindakake dina iki kanggo miwiti karir.

web: Sekolah Nyopir Truk CDL Paling Apik ing Atlanta, GA [13 Ndhuwur]

Kursus Pertukangan Online Paling Apik 2021 [11 Ndhuwur]

1. Udemy: Pertukangan Dasar

Ing Udemy, sampeyan bakal nemokake ewonan kursus ing sawetara industri, kalebu pertukangan dhasar. Nalika sawetara kursus Udemy gratis, kelas pertukangan dhasar iki bakal regane $29.99.

Ing sawetara jam, sampeyan bisa sinau dasar-dasar pertukangan, kalebu nalika nggunakake piranti listrik tartamtu lan carane nguwasani gergaji lan pahat. Iki minangka kursus sing cocog kanggo wong sing pengin sinau dhasar perdagangan pertukangan.

2. Alison: Pambuka kanggo Carpentry

Alison. com minangka platform pendidikan sing nawakake kelas gratis kanggo siswa ing spektrum katrampilan. Kelas pertukangan gratis kalebu:

  • Pambuka kanggo Carpentry
  • Pambuka kanggo Metode Konstruksi
  • Pambuka kanggo Formwork lan Joinery.

Apa tujuan sampeyan nggawe lemari, perabot, utawa omah, sampeyan bisa sinau kabeh dhasar ing kursus online gratis iki. 

3. Penn Foster: Program Trades Construction

Penn Foster nawakake online lengkap Program Perdagangan Konstruksi kanggo $ 599, kalebu sawetara kursus lan latihan praktis. Program sing jero iki bakal nyiapake sampeyan kerja ing posisi level entri ing bisnis konstruksi lan pertukangan.

Ing program iki, sampeyan bakal sinau kabeh saka cara pangukuran kanggo carane maca blueprints. Uga mulang tukang kayu amatir carane nemtokake bahan, alat, lan cara instalasi. Kanthi gelar iki, sampeyan bisa nerusake magang pertukangan utawa kerja ing konstruksi omah.

4. Ashworth College: Carpentry Training

Kanggo $899, sampeyan bisa entuk diploma karir ing pertukangan saka Ashworth College kanggo posisi sampeyan miwiti kerja ing lapangan.

Ing rong puluh pelajaran sing beda, sampeyan bakal sinau kabeh dhasar babagan perdagangan. Topik kalebu identifikasi bahan lan alat, cara nggawe pigura, lan cara nyedhaki proyek interior lan njaba.

Ashworth nawakake rencana pambayaran supaya luwih gampang mbayar sekolah. Dheweke uga nawakake tuntunan karir kanggo mbantu sampeyan miwiti karir yen sampeyan wis ngrampungake program kasebut.

Uga Waca: 13 Sekolah Nyopir Truk CDL paling apik ing Philadelphia

5. Woodworkers Guild of America: Woodworking Classes

The Woodworkers Guild of America nawakake kelas online related kanggo unsur woodworking. Kanthi umume kelas mulai saka $39.99 nganti $49.99, sampeyan bisa sinau babagan dhasar nggawe kabinet, carane nggunakake piranti tangan, carane nggawe spindle, lan liya-liyane.

6. SkillShare: Pamula Woodworking

Pengin sinau carane nggawe lemari buku? Rak bumbu? Meja?

Yen sampeyan kasengsem ing pertukangan lan pengin miwiti kanthi mbangun sawetara barang sing prasaja, priksa SkillShare. Kelas Beginner Woodworking minangka informasi lan gampang diterusake ing seri video.

SkillShare uga nawakake rencana keanggotaan sing ngidini sampeyan ngakses ewonan kelas online kanthi rega $8.25 saben wulan.

SkillShare: Kursus Pertukangan Kayu Online Paling Apik Pemula 2021

7. Yayasan Warisan: Kursus Woodworking

Yen sampeyan wis ngerti sing dicokot sethitik babagan woodworking nanging pengin nambah marang sawetara skills tartamtu, mriksa metu ing Sekolah Warisan Kayu. Dheweke nawakake kursus dhasar saka $350 nganti $1,375.

Apa sampeyan pengin mbuwang luwih akeh kanggo sinau katrampilan khusus sing unik? 

Kanggo $ 3,400, sampeyan bisa njupuk kelas 17 dina babagan carane nggawe gitar saka awal.

8. Guild Whisperer Kayu: Pambuka kanggo Sketchup

Bagean gedhe dadi tukang kayu yaiku sinau nggawe lan maca cetak biru lan skema. Sampeyan bisa sinau carane nindakake iki (lan liyane) ing Guild Whisperer Kayu.

Sekolah online iki nawakake kelas pertukangan kayu kanthi rega saka $40 nganti $120 saben kursus. Sawetara kelas minangka pelajaran siji, dene liyane mbutuhake serangkaian ceramah. Guild Woodworkers kanggo tukang kayu sing wis duwe katrampilan dhasar nanging golek latihan sing luwih jero.

9. Woodworking umum: Woodworking kanggo wiwitan

Umum Woodworking duwe seri kelas online gratis kanggo pamula sing pengin nguasai katrampilan pertukangan dhasar. Iki utamané migunani kanggo sinau carane nggawe joints, skill dhasar preduli saka item apa sampeyan mbangun.

Sawise sampeyan sinau dhasar tukang kayu, priksa seri proyek video gratis Common Woodworking kanggo sinau carane nggawe item sing luwih spesifik. 

10. Skills Kayu: Kursus Woodworking

Siap sinau dhasar saka kayu, joinery, lan carane nggunakake piranti tartamtu? 

Priksa metu kursus woodworking saka Skills Kayu.

Skills Kayu nawakake macem-macem kelas terjangkau, umume regane mung $40 saben. Sampeyan duwe pilihan kanggo sinau liwat instruksi video utawa kanthi nekani kelas langsung online. Wood Skills uga nawakake kursus babagan desain khusus, kayata nggawe kabinet lan nggawe perabot.

11 YouTube

Kaya sing wis dingerteni, sampeyan bisa sinau babagan apa wae ing YouTube, kalebu carane nggawe perabot, nggunakake piranti, lan ngasah katrampilan pertukangan.

Nggoleki YouTube kanggo kelas woodworking kanggo wiwitan lan sampeyan bakal weruh Welasan video saka tukang kayu nyata. Saka framing kayu kanggo joinery kanggo nggawe Furnitur, ahli ing YouTube bisa mulang kabeh jinis katrampilan pertukangan migunani kanggo free.

kesimpulan

Kanggo sawetara wong, tukang kayu minangka hobi. Kanggo wong liya, iki minangka karir. Yen sampeyan pengin ngowahi pertukangan dadi proyek full-time, program sertifikat online utawa program perdagangan minangka pilihan sing paling apik.

Ora yakin yen sampeyan pengin dadi tukang kayu minangka karir? 

Video instruksional gratis lan kelas online sing murah minangka pilihan sing apik yen sampeyan durung siap nandur modal ing program gelar lengkap.

Ora ketompo rute sing sampeyan lakoni, sampeyan bisa yakin babagan iki:

Kanthi program online iki, sampeyan bakal cepet ngerti manawa ana akeh sing kudu disinaoni babagan pertukangan! 

Panulis Bio

AtlanticRide

Adam marshall minangka panulis lepas sing duwe spesialisasi ing kabeh organisasi apartemen, real estate, lan saran kuliah. Dheweke saiki nggarap Grove ing Huntsville kanggo mbantu marketing online.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar