Quotes Good Morning Afrika Amérika Spiritual paling apik

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan manggon ing AS lan butuh kuotasi inspirasi babagan katresnan lan semangat? Kutipan Good Morning African American spiritual iki mung sing paling apik.


Temenan, srengenge njedhul saben dina, lan surup. Dadi yen sampeyan kelangan semangat saben-saben srengenge njedhul, iki Kutipan Good Morning African American Spiritual kanggo sampeyan.

Spiritual African American Good Morning Quotes


Spiritual African American Good Morning Quotes

“Urip iku ora winates. Mungkasi mbuwang-mbuwang maneh.”

"Ekstrak apa wae sing bisa ditindakake sajrone sedina."

"Entuk saben kesempatan dina iki. Aja ngenteni sesuk.”

"Bangun esuk minangka hak istimewa lan kesempatan sing apik kanggo entuk sing gedhe."

"Marang awak dhewe kanggo ketemu sih lan kamenangan saben esuk."

"Miwiti dina kanthi esem. Senyum iku siji-sijine sinyal kanggo nyebarake rasa seneng."

"Rampungake atimu kanthi nulis saben esuk - dina sing berkah."

"Nalika sampeyan miwiti pindhah menyang impen, aja mikir sing bener utawa salah. Obah terus.”

"Esuk iku kaca kosong. Dadi, aja kelalen nulis sing apik ing njerone.

"Lakukake sadurunge ngomong. Ngomong sadurunge rampung."

"Kanggo nikmati urip iku paling penting lan iki mung sing penting."

“Esuk ora ateges dina liyane. Tegese urip liya.”

"Dina iki luwih penting tinimbang sesuk."

"Tolak saben dina sing ala ing uripmu amarga dina sing berkah bisa rampung. Urip iku ora tanpa wates. Dadi nikmati dina sing apik sadurunge iki rampung.

"Setel gol kanggo saben Esuk - Kopi lan Kebecikan."

"Miwiti esuk kanthi olah raga lan mlaku-mlaku esuk supaya dadi seger lan spiritual."

"Yen sampeyan isih urip, sampeyan isih duwe kesempatan kanggo sinau luwih akeh lan nindakake luwih akeh."

"Entuk Keunggulan Sadurunge Mati."

"Yen sampeyan ora ngerti apa sing kudu ditindakake ing urip, Sapa sing ngerti."

Kutipan Spiritual Afrika Amerika kanggo Kulawarga

iklan

Kita kanthi tulus pengin dina sampeyan mekar karo Kutipan Good Morning Afrika Amerika sing inspirasi. Nuduhake kuotasi apik tenan iki karo kulawarga.

“Enjing, Love! Aku pracaya ngguyu dina iki gampang teka dening, tenderness KALUBÈRAN, lan impen dadi kasunyatan! Muga-muga jagad saiki luwih ramah kanggo sampeyan lan ambisi sampeyan! Kabecikan, welas asih, lan kasugihan kanggo sampeyan!”

"Esemmu sing cerah wis cukup kanggo nggawe aku motivasi kanggo dina iki, mula aku ngarep-arep sampeyan uga bakal seneng!"

“Muga-muga esuk iki nuntun impenmu menyang panggonan sing dituju. Tetep dina kanthi ngimpi lan ngarep-arep prestasi sing apik."

"Aja ngrusak impen sampeyan kanthi miwiti dina kanthi dosa."

"Muga-muga ana ombak katresnan kanggo saben esuk biasa. Muga-muga rasa seneng bisa sumunar ing kabeh arah."

"Aja kuciwa yen ora ana sing ngerti apa sing wis ditindakake. Amarga srengenge munggah saben esuk lan mayoritas penonton isih turu."

“Salam lan sugeng enjing! Tumindak sing dipikirake nggawa kabungahan kanggo wektu sing suwe. Dadi, konco, ndedonga sampeyan bisa nambani kabeh wong kanthi apik lan andhap asor ing dina iki!

Spiritual African American Good Morning Quotes

"Tetep meneng ing wayah esuk lan nglampahi dina kanggo nggayuh tujuan supaya wengi sampeyan bakal sumunar."

"Sugeng enjing lan duwe kesempatan apik ing ngarep."

"Tangia lan rencanakake dina sadurunge Sunrise. Amarga sing ora ngrencanakake dinane tetep ora kasil sajrone uripe.

"Aku tansah butuh Gusti ing wayah esuk sing nuntun aku supaya bisa sukses ing urip."

“Aja ngrusak dina-dinamu kanthi tangi esuk. Ngaturaken Sugeng Enjing.”

"Wong sing tangi esuk iku wong sing rohani lan setya. Mula, kebiasaane tangi lan sumunar esuk lan ndedonga marang Gusti Allah sedina muput.”

"Esuk iku wektu sing paling apik kanggo ngobrol karo Gusti Allah. Dhuh Gusti! Paduka mugi karsaa dados kagungan Paduka, awit Paduka punika ingkang Maha Asih lan Maha Asih.”

“Sadurungé turu, setel weker kanggo tangi lan ndedonga marang Gusti Allah. Sakdurunge sholat, siro kudu iman temen-temen marang Allah lan Rasul-Nya.”

"Mripat sing nangis bisa ndeleng pelangi sing cetha. Luh tansah mbantu kanggo nggayuh gedhe ing urip.

"Rasakake lara minangka berkah kanggo Panjenengan. Tetep ngaso ing lara lan kerja keras nalika sampeyan sehat. Ngrasakake berkah sing didhelikake ing wayah esuk tinimbang ngeluh babagan perkara sing paling ala ing urip."

"Tinggalake masalah cilik ing urip lan saben esuk sampeyan bakal mulai sumunar."

Kutipan Esuk Afrika-Amerika Spiritual

"Aja mikir babagan kedadeyan kepungkur. Lali kabeh ing amben lan miwiti esuk karo impen lan tekad anyar. Miwiti sholat, kerja keras, lan meneng yen ora menang.

"Aja nggambarake prestasi sampeyan karo wong sing ora tresna sampeyan."

"Muga-muga sampeyan entuk segara berkah, segara prestasi, lan kali sukses ing saben esuk. Tindakake suksesmu kanthi iman sing teguh marang Gusti Allah."

"Ngremehake pandonga sampeyan minangka kerugian paling gedhe sing sampeyan alami ing urip sampeyan. Perkara ora bisa kaya sing kita pikirake. Coba ndhelikake kasusahan. Urip seneng lan gawe bingunge wong liya karo rasa senengmu.”

"Gawe keputusan gedhe ing wayah esuk lan coba entuk. Yen sampeyan entuk, matur nuwun marang Gusti Allah lan yen sampeyan gagal, tetep sabar lan nyoba maneh.

"Wong sing nyerah ing wayah wengi ora bakal bisa ngadeg ing wayah awan."

"Yen sampeyan tangi maneh, iku kabar apik kanggo sampeyan yen sampeyan diberkahi karo dina liyane."

Kutipan Selamat Pagi Afrika Amerika Spiritual kanggo Kanca

Aja seneng karo kutipan Good Morning African American Spiritual iki mung, tindakake kanthi apik kanthi nuduhake karo kanca lan wong sing ditresnani.

“Ora masalah ngenteni apa ora. Esuk mesthi teka ing wektune.”

"Wong enom seneng wengi lan nalika wong tuwa, dheweke wiwit tresna esuk amarga bandha esuk sing diwenehake kanggo manungsa ora bakal kasedhiya ing wayah wengi."

"Wicaksana katon ing wayah esuk, lan kilat lan cemlorot sing adoh, ngatasi kabeh keraguan, tiba marang kita nganti katon minangka watu larang sing cedhak karo roh."

"Kabeh wong duwe ups lan downs sing kudu disinaoni, nanging nalika esuk, aku ngangkat sirahku ing pundhakku lan ngomong kanthi meneng, 'Iki bakal dadi dina sing berkah!"

"Mbukak mripatmu sing ayu, gawe sinar srengenge nesu karo semangatmu kanggo miwiti dina. Nggawe sinar cemburu utawa tetep ing amben."

"Saben esuk minangka undhangan sing nyenengake kanggo nggawe uripku padha dhasar."

"Aku luwih seneng nyambut gawe ing wayah esuk. Aku seneng lelungan menyang papan sing pancen dhewekan, ing ngendi aku ora bakal entuk obrolan telpon sing mateni emosiku, mula yen swasana atiku lara, aku mati ing banyu."

"Saben dina, ana sing unik nunggu sampeyan." Sampeyan mung kudu ngenali lan njupuk kauntungan saka iku. Njaga sikap optimis saben dina lan percaya yen iki bakal dadi dina sing paling apik."

"Sukses paling gedhe ing wayah esuk yaiku mangan nedha awan nalika wong sarapan."

"Aku mesthi kepincut karo gagasan dina anyar, upaya anyar, wiwitan sing anyar, kanthi kemungkinan sihir cilik sing ana ing esuk."

"Morning Star nuduhake katresnan lan lintang sore nuduhake carane tresna."

Pungkasan
Miwiti saben wayahe dina kanthi komitmen sing kuat kanggo awake dhewe. Banjur, percaya lan percaya proses kasebut! Iku kabeh sing spiritual iki African American Kutipan esuk mulang.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar