Kombinasi subjek Jamb lan Waec kanggo hukum lan sekolah sing nawakake

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan wis browsing internet kanggo kombinasi subjek JAMB lan WAEC kanggo Hukum ora ana gunane? Apa sampeyan butuh dhaptar lengkap kabeh Universitas Nigeria sing nawakake Hukum? Yen ya, sampeyan ana ing panggonan sing sampurna.

Ngamanake mlebu menyang UNIVERSITI ing Nigeria dudu tugas sing gampang. Perjuangan mesthi diwiwiti saka ujian SSCE banjur menyang Jamb, ngirim UTME, lsp.

Dadi, yen sampeyan kepengin dadi pengacara ing mangsa ngarep, sampeyan kudu ngerti kombinasi subyek Jamb lan Waec sing cocog kanggo Hukum lan Universitas sing nawakake ing Nigeria.

Alesane, yen sampeyan ngisi kombinasi subjek sing salah ing Waec banjur Jamb, sampeyan bakal ditolak diakoni ing jangka panjang sanajan sampeyan wis nyukupi kabeh syarat liyane.

Mulane, sampeyan kudu nyathet yen Hukum minangka kursus sinau mung kanggo siswa Seni kanthi latar mburi sing apik tenan.

Supaya sampeyan bisa ketemu karo standar sinau hukum ing Universitas Nigeria, sing paling penting sampeyan nyukupi kabeh syarat sing ora disorot.

  • Wangsulan: Bab ingkang pisanan kanggo sampeyan priksa manawa sampeyan duwe paling sing 5 kredit pass ing 'O' Level (WAEC, NECO, GCE, NABTEB) subyek inti;
  • Usaha kanggo milih kombinasi subjek sing bener ing JAMB sampeyan;
  • Lan priksa manawa ora kurang saka 250 minangka skor jamb sampeyan.

KOMBINASI MATA PELAJARAN JAMB kanggo HUKUM

1). Panganggone Basa Inggris.

2). Sastra ing basa Inggris.

3). Pamrentahan

4). Pasinaon Agama Islam/Studi Agama Kristen/Arab

Kombinasi Subjek WAEC kanggo Hukum

1). Matematika

2). Panganggone basa Inggris

3). Sastra ing basa Inggris

4). Pasinaon Agama Kristen/Studi Agama Islam/Arab

5). Pamrentahan

Kombinasi subyek Jamb lan Waec kanggo hukum

Jinis program Hukum sing ditawakake ing Universitas Nigeria

Meh kabeh Universitas Nigeria sing nawakake hukum khusus ing salah sawijining bidang hukum utawa liyane. Dadi, yen sampeyan kepengin dadi pengacara, sampeyan bisa uga pengin nimbang jinis hukum ing ngisor iki sing kasedhiya:

  1. Hukum Umum
  2. Syari'ah/Hukum Islam
  3. Hukum Sipil
  4. Hukum Umum lan Syariah (gabungan)
  5. Hukum Umum lan Perdata (gabungan)

Dhaptar Universitas Nigerian Nawakake Hukum

UNIVERSITAS IBADAN, IBADAN, NEGERI OYO

UNIVERSITAS LAGOS, NEGERI LAGOS

UNIVERSITAS NIGERIA, NSUKKA, NEGARA ENUGU

UNIVERSITAS OBAFEMI AWOLOWO, ILE IFE, NEGARA OSUN

LCITY (UNIVERSITAS KOTA LEAD, IBADAN, NEGERI OYO)

USMANU DAN FODIO UNIVERSITY, SOKOTO, SOKOTO STATE

UNIVERSITAS ILORIN NEGERI ILORIN KWARA

UNIBENIN (UNIVERSITAS BENIN, KOTA BENIN, NEGERI EDO)

UNIVERSITAS ABUJA, ABUJA, FCT

AAU (AMBROSE ALLI UNIVERSITY, EKPOMA, EDO STATE)

AAUA (UNIVERSITAS ADEKUNLE AJASIN, AKUNGBA-AKOKO, NEGERI ONDO)

ABSU (UNIVERSITAS NEGARA ABIA, UTURU, NEGARA ABIA)

ABUAD (UNIVERSITAS AFE BABALOLA, ADO-EKITI, NEGERI EKITI)

UNIVERSITAS ACHIEVERS, OWO, NEGERI ONDO

UNIVERSITAS ADELEKE, EDE, NEGERI OSUN

UNIVERSITAS AL- HIKMAH, ILORIN, NEGERI KWARA

UNIVERSITAS AJAYI CROWTHER, OYO, NEGERI OYO

UNIVERSITAS AMERIKA NIGERIA, YOLA, NEGERI ADAMAWA

UNIVERSITAS BABCOCK, ILISHAN-REMO, NEGERI OGUN

UNIVERSITAS NEGERI BAUCHI, GADAU, NEGERI BAUCHI

UNIVERSITAS BAZE, ABUJA, FCT

UNIVERSITAS BINGHAM, KARU, NEGERI NASARAWA

UNIVERSITAS BENSON IDAHOSA, KOTA BENIN, NEGERI EDO

UNIVERSITAS NEGERI BENUE, MAKURDI, NEGERI BENUE

UNIVERSITAS BOWEN, IWO, NEGERI OSUN

UNIVERSITAS CALABAR, CALABAR, NEGARA SALIB

UNIVERSITAS AHMADU BELLO, ZARIA, NEGERI KADUNA

UNIVERSITAS BAYERO, KANO, NEGERI KANO

DELTA STATE UNIVERSITY, ABRAKA, DELTA STATE

UNIVERSITAS NEGERI EKITI, ADO-EKITI, NEGERI EKITI

EDWIN CLARK UNIVERSITY, KIAGBODO, NEGERI Delta

UNIVERSITAS ELIZADE, ILARA-MOKIN, NEGERI ONDO

UNIVERSITAS ILMU DAN TEKNOLOGI NEGERI ENUGU, ENUGU, NEGERI ENUGU

UNIVERSITAS EDO, IYAMHO, NEGERI EDO

FED-OYE EKITI (UNIVERSITAS FEDERAL, OYE-EKITI, NEGARA EKITI)

GOUU (GODFREY OKOYE UNIVERSITY, URGWUOMU- NIKE, ENUGU STATE)

GREGORY UNIVERSITY, UTURU, ABIA STATE

UNIVERSITAS IGBINEDION, OKADA, KOTA BENIN, NEGERI EDO

IMSU (IMO STATE UNIVERSITY, OWERRI, IMO STATE)

JABU (UNIVERSITAS JOSEPH AYO BABALOLA, IKEJI-ARAKEJI, NEGARA OSUN)

UNIVERSITAS JOS, JOS, PLATEAU NEGERI

KSU (KOGI STATE UNIVERSITY, ANYIGBA, KOGI STATE)

LASU (LAGOS STATE UNIVERSITY, OJO, LAGOS STATE)

UNIVERSITAS MADONNA, ELELE, RIVERS STATE

UNIVERSITAS NEGARA NASARAWA, KEFFI, NEGARA NASARAWA

NAMA (UNIVERSITAS TERBUKA NASIONAL NIGERIA, NEGARA LAGOS)

NDU (UNIVERSITAS NIGER DELTA, PULAU WILBERFORCE, NEGARA BAYELSA)

UNIVERSITAS NILE NIGERIA, ABUJA

UNIVERSITAS NOVENA, OGUME, NEGERI Delta

UNIPORT (UNIVERSITY OF PORT-HARCOURT, RIVERS STATE)

UNIVERSITAS MAIDUGURI, NEGERI BORNO

POL-ACAD (NIGERIAN POLICE ACADEMY, WUDIL, NEGARA KANO)

UNIVERSITAS PENEBUS NEGERI OSUN

UNIVERSITAS RENAISSANCE, OJIAGU-AGBANI, ENUGU, NEGERI ENUGU

RSUST (UNIVERSITY OF SCIENCE AND TECHNOLOGY NEGERI RIVERS, PORT HARCOURT, R/STATE)

UNIVERSITAS SALEM, LOKOJA, NEGERI KOGI

UNN (UNIVERSITAS NIGERIA NSUKKA, NEGARA ENUGU)

UMYUK (UNIVERSITAS UMARU MUSA YARADUA, KATSINA, NEGERI KATSINA)

UNIOSUN (UNIVERSITAS NEGERI OSUN, OSOGBO, NEGARA OSUN)

UNIUYO (UNIVERSITAS UYO, NEGERI AKWA IBOM)

WESTERN-DEL (UNIVERSITAS DELTA BARAT, OGHARA, NEGARA DELTA)

YSU (YOBE STATE UNIVERSITY, DAMATURU, YOBE STATE)

CATETAN: sampeyan disaranake nelusuri Brosur JAMB kanggo informasi luwih lengkap babagan sekolah sing nawakake hukum ing Nigeria.

kesimpulan

Ngerti registrasi sing bener Jamb lan kombinasi subjek Waec kanggo Hukum lan Universitas sing nawakake minangka langkah pertama kanggo dadi mahasiswa hukum. Aja dolanan, please!


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar