KENAPA MAJOR IN FINANCE? KENAPA SAmpeyan kudu UTAMA FINANCE?

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Akeh wong sing wis nggoleki lan takon babagan bidang apa sing bisa ditindakake. Yen sampeyan uga nggoleki lapangan sing bisa sampeyan pilih, sampeyan ana ing papan sing bener amarga kita wis nggawe riset lan menehi rekomendasi sing apik yaiku Keuangan. Ing artikel iki, kita uga wis sukses nerangake kanthi rinci alasan kenapa sampeyan kudu jurusan keuangan.

Sadurunge arep kanggo alasan apa kita wis dianjurake finance minangka lapangan, iku apik sing kita nindakake introduksi tepat lan panjelasan apa finance, lan wilayah beda sampeyan bisa milih. 

Apa sing Keuangan?

iklan

Keuangan minangka istilah sing digunakake kanggo sinau, nggawe / entuk lan ngatur dhuwit lan investasi. Iki kalebu manajemen dhuwit dening individu, pemerintah, badan perusahaan, lsp. "Napa lan kepiye (sumber)" dheweke (yaiku individu, pemerintah, badan perusahaan, lsp.) wis entuk modal sing dibutuhake kanggo investasi utawa proyek lan carane digunakake.

Iku melu kegiatan related kanggo banking, pasar modal, utang dll.

Wilayah utama sing melu keuangan kalebu; Keuangan Perusahaan, Investasi, Pasar finansial lan institusi.

Finance

Kenapa jurusan Keuangan?

1. Tingkat kesempatan kerja sing dhuwur:

tingkat panyiapan perusahaan anyar lan manajemen sing wis ana wis nggawe macem-macem kesempatan kerja kanggo pakar keuangan. Supaya saben perusahaan bisa urip, butuh cathetan finansial sing tepat lan manajemen dhuwit sing apik. Iki minangka peran pakar keuangan. Padha dibutuhake ing kabeh organisasi.

web:  Cara Nglindhungi Bisnis Sampeyan Saka Dicolong

web: 6 Situs paling apik kanggo muter game online gratis kanggo entuk dhuwit

KENAPA MAJOR IN FINANCE?

2. Alasan finansial:

alesan liyane apik kok sampeyan kudu utama ing finance iku ahli finance biasane uga-mbayar ing whichever niche utawa industri padha bisa. Pentinge dheweke dihargai lan mula dheweke uga bisa menehi ganjaran kanggo layanane.

3. Ketrampilan sing ditrapake ing urip nyata: 

Alasan liyane kenapa sampeyan kudu jurusan keuangan yaiku babagan keuangan utawa kursus sing ana gandhengane karo keuangan minangka kursus praktis, ora kaya sawetara kursus liyane. Minangka mahasiswa keuangan, sampeyan bakal sinau katrampilan sing nyiapake sampeyan kanggo tanggung jawab kerja nyata sawise lulus.

4. Area/Tingkat Aplikasi:  

alesan liyane apik kok sampeyan kudu jurusan finance iku area sudhut / tingkat aplikasi. Keuangan bisa ditrapake ing organisasi, swasta utawa pemerintah utawa Non Profit. Bisa uga ditrapake ing badan agama lsp.

web: Pandhuan Dhuwit: Cara Nggawe Dhuwit Kanthi Pemasaran Afiliasi Konga

Kesempatan karir liyane ing Keuangan kalebu;

1. Petugas Pinjaman:

Petugas silihan tanggung jawab kanggo pambiji, persetujuan lan rekomendasi fasilitas silihan utawa utangan kanggo individu lan bisnis lan organisasi perusahaan liyane. Dheweke ngumpulake lan verifikasi kabeh dokumen sing kasedhiya lan dibutuhake kanggo ngevaluasi kabutuhan klien kanggo utangan lan kemampuan kanggo mbayar maneh ing wektu sing diduga.

Penasihat Keuangan Pribadi:

 Penasihat keuangan pribadi mbantu individu ngatur keuangan lan ngrancang kemajuan finansial. Dheweke nganalisa kegiatan finansial individu lan menehi saran babagan carane bisa nambah supaya bisa tuwuh kanthi lestari. Contone, Penasihat finansial pribadi bisa mbantu wong sing entuk gaji kanthi sinau lan ngrancang adhedhasar jumlah gaji sing ditampa saben wulan, lan biaya kanggo pensiun sing apik.

  1. Analis Keuangan: Analis finansial tanggung jawab kanggo nganalisa lan ngevaluasi kesempatan sing kasedhiya kanggo tuwuh kanggo individu utawa organisasi. Dheweke mbantu netepake kinerja investasi kalebu saham, obligasi, lan jinis investasi liyane. Paling asring iku industri-tartamtu, utawa fokus ing niche tartamtu. lsp.
web:  Carane Investasi Emas Ing Nigeria

Liyane kalebu;

  • Analyst Kredit
  • Analis Anggaran:

Sertifikasi profesional

Kanggo jurusan keuangan, sampeyan kudu sinau lan latihan profesional babagan keuangan. Pasinaon / pelatihan kasebut menehi sertifikat profesional sawise rampung. Nanging iki nyetel standar apik minangka pakar ing industri.

Uga Waca: 68 Bisnis Sampeyan Bisa Miwiti Kanthi 100k, 200k, 500k, 1M

kesimpulan      

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

 Ing kesimpulan, considering negara ekonomi ing Nigeria lan negara liyane, ana perlu kanggo ahli Keuangan sing bisa kontribusi kuota kanggo wutah saka ekonomi negara. Dadi yen sampeyan nimbang lapangan sing sampeyan pengin dadi jurusan, keuangan minangka pilihan sing apik kanggo jurusan, njelajah lan nggawe pengaruh.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar