Napa aku ora bisa ngliwati iklan ing YouTube? Apa sing kudu ditindakake

Foto penulis
Ditulis dening Esosa

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan tau takon, "Napa aku ora bisa ngliwati iklan ing YouTube?" Aku uga wis ana. Kanggo sawetara taun saiki, sampeyan kudu ngelingi YouTube wis ngganti strategi iklan, ta? Sampeyan mbokmenawa wis nyoba kanggo nonton video paling apik lan weruh ana iklan pop karo countdown 5 detik, lan iku ora bakal skippable nganti iklan muter metu. 

Napa aku ora bisa ngliwati iklan ing YouTube?

Dadi yen sampeyan durung bisa ngliwati iklan nganti rampung, mula YouTube duwe alasan sing apik banget. Ana wektu nalika wong enom ora duwe pilihan kajaba nonton acara favorit ing TV kabel lan uga nonton jeda komersial limang menit. Nanging saiki sing kaya Hulu, Netflix, lan HBO wis ana, cara paling gampang kanggo perusahaan ngirim iklan menyang generasi enom yaiku liwat YouTube, Facebook, Instagram, lan akeh platform media sosial liyane. 

iklan

Saiki, kanggo pitakonan sampeyan, "Napa aku ora bisa ngliwati iklan ing YouTube?" Ana sawetara alasan liyane saka masalah karo browser Panjenengan. Nanging tetep maca. Aku arep nerangake apa sing kudu ditindakake yen sampeyan nemoni masalah karo nglewati iklan. 

Napa aku ora bisa ngliwati iklan ing YouTube?

YouTube nyoba nggawe wong nonton iklan kasebut kanggo mbantu para panyipta konten. Dheweke percaya yen ora adil kanggo panyipta konten kanggo nindakake lan nggawe video sing mbantu para pamirsa lan ora entuk apa-apa amarga iklan sing dilewati para pamirsa. Dadi, dheweke ngganti strategi dadi iklan sing ora bisa dilewati.

YouTube miwiti iklan sing ora bisa dilewati iki ing taun 2018 nalika ngerti yen para pengiklan ora entuk asil sing dikarepake, mula iki mengaruhi pangripta konten lan penghasilan YouTube. 

Nalika miwiti iklan sing ora bisa dilewati iki ing YouTube, mung sawetara pangripta tartamtu sing entuk manfaat saka iki, nanging ing taun 2022, saben video duwe iklan sing ora bisa dilewati. 

Nanging kanggo sampeyan sing maca postingan blog iki, aku yakin masalah sing sampeyan duweni karo YouTube luwih gedhe tinimbang iklan sing ora bisa dilewati ing ndhuwur.

 Saiki kanggo mangsuli pitakon sampeyan, "Napa aku ora bisa ngliwati iklan ing YouTube?" Bisa uga ana akeh faktor, kayata browser sampeyan lan kabeh ekstensi kasebut. 

Napa aku ora bisa ngliwati iklan ing YouTube? lan apa sing kudu dilakoni.

Ana macem-macem ekstensi sing bisa ngganggu pengalaman browsing, utamane yen sampeyan ana ing YouTube. Dadi, kanggo ngliwati iklan sing bisa dilewati, sampeyan mung kudu mbukak kabeh ekstensi ing browser, mateni, lan bali menyang YouTube kanggo ndeleng apa sampeyan saiki bisa ngliwati iklan.

Yen sampeyan isih mikir kenapa sampeyan ora bisa ngliwati iklan apa wae, amarga jinis iklan video sing paling umum ing YouTube yaiku sing ora bisa dilewati kanthi timer. Sampeyan kudu nonton mung 5 detik, lan sampeyan bisa skip sawise. 

Kadhangkala, kedadeyan kasebut bisa nggawe frustasi, lan mulane YouTube nggawe 5 detik. Dheweke nimbang papat faktor:

  1. Dheweke kudu entuk iklan kasebut menyang target, utawa perusahaan bakal mandheg mbayar. Tegese ora ana penghasilan kanggo dheweke. 
  2. Nalika iklan bisa dilewati, wong meh ora pengin nonton iklan. Padha sengit karo passion. Sawetara wong malah nganti entuk ekstensi sing bakal nyegah iklan supaya ora ngganggu video, sing bisa mengaruhi penghasilan para pangripta.
  3. Perusahaan-perusahaan kasebut wis entuk dhuwit akeh banget saka iklan yen wong mandheg nonton iklan, dodolane mudhun.
  4. Yen pangripta tetep kelangan penghasilan, dheweke bakal mandheg nggawe konten lan sampeyan ora bakal entuk tips gratis sing sampeyan entuk. 

Dadi tenan, menang-menang yen kabeh wong kerja bareng.

Yen sampeyan nemoni iklan sing ora bisa dilewati, iku masalah ekstensi browser utawa sampeyan ora nggatekake cara tampilan iklan. Dadi ayo daktulungi! YouTube nduweni iklan sing bisa dilewati lan ora bisa dilewati, lan kabeh duwe peran sing apik.

Napa aku ora bisa ngliwati iklan ing YouTube?

Beda:

1. Iklan sing bisa dilewati:

Iklan jinis iki umum ing wiwitan video YouTube. Dadi, sampeyan ora tau nyoba nonton video babagan topik sing disenengi. Pisanan sampeyan bakal nemoni jinis iklan kasebut. 

Iklan jinis iki apik banget kanggo komponen amarga pamirsa ora duwe pilihan kajaba nonton iklan kasebut, nanging diwenehi pilihan tartamtu, yaiku mung nglewati sawise 5 utawa 10 detik. 

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Thanks kanggo pariwara iki, perusahaan bisa ngerti endi wong sing nglewati luwih saka "jam tangan wajib 5 detik" sing diwenehake, sing ngidini iklan rampung lan pungkasane wong sing ngeklik iklan kasebut. Nanging, iklan kasebut mung sawetara menit yen sampeyan mutusake kanggo terus nonton nganti pungkasan.

Sing apik babagan pariwara jinis iki yaiku jinis pariwara sing berisiko rendah kanggo perusahaan amarga dheweke yakin bakal entuk pamirsa sing luwih akeh.

Kanthi iklan sing bisa dilewati, kabeh wong seneng; sing nonton sing nyoba nonton video seneng. Kenging punapa? Amarga dheweke bisa ngliwati iklan sawise sawetara detik. Pengiklan yakin yen iklan kasebut tekan target pamirsa. YouTube ngasilake dhuwit luwih akeh, lan uga para pangripta konten.

Iklan sing bisa dilewati iki minangka win-win kanggo kabeh wong.

2. Iklan sing ora bisa dilewati:

Kanthi kampanye iki, dheweke miwiti kanthi iklan 30 detik, nanging saiki wis suda dadi mung 20 detik. Siji bab sing kudu sampeyan ngerti babagan jinis pariwara iki yaiku duwe telung jinis, yaiku:

iklan

  • Iklan Pre-Roll:

iklan

Iki diputer sadurunge ngidini sampeyan nonton video sing pengin ditonton. Nanging sing apik yaiku iklan klip sing cendhak banget. Dadi ora banget ngganggu.

  • Iklan Mid-Roll:

Pangguna YouTube wis weruh yen nalika lagi nonton video, dumadakan mandheg lan muncul iklan. Iki diarani "iklan mid-roll." Bisa pop munggah luwih saka sapisan ing video. Iku gumantung saka dawa video sing sampeyan nyoba kanggo nonton.

  • Iklan bumper:

Pengiklan pancen ora nggunakake pariwara kaya iki. Dheweke muter ing pungkasan video lan ora tahan suwe. Bisa uga mung sawetara detik, bisa uga 6 utawa 5 detik. 

Muga-muga iki njawab pitakonan sampeyan, "Napa aku ora bisa ngliwati iklan ing YouTube?" Yen sampeyan seneng kirim iki, banjur komentar ing ngisor iki lan mugi kula ngerti yen solusi bisa kanggo sampeyan.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar