Kode Ussd Eco Bank | Cara nggunakake Kode Transfer Ecobank

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Minangka pangguna Ecobank, apa sampeyan ngerti yen bank sampeyan duwe Kode Ussd unik sing bisa digunakake kanggo nransfer dhuwit lan nggawe pembayaran?

Ya, artikel iki mung bakal nerangake carane nggunakake Kode Ussd Ecobank sampeyan tanpa masalah.

Sampeyan malah bisa nransfer dhuwit saka akun Ecobank dhewe menyang bank-bank liyane ing Nigeria nggunakake kode USSD liwat ponsel.

Artikel babagan Kode Ussd Ecobank iki mung minangka pandhuan babagan carane sampeyan bisa kanthi gampang transfer menyang kanca, utawa sapa wae liwat ponsel sampeyan kanthi kode transfer Ecobank Ussd.

Kode Ussd Eco Bank

Related Artikel: Struktur Gaji Bank Pertama: Pira regane staf bank pertama?

Kode Unik Ecobank USSD.

Kode Ussd unik kanggo Ecobank yaiku *326#. Kanthi Kode Ussd unik iki kanggo Ecobank, sampeyan bisa nggawe kabeh transaksi langsung ing ponsel tanpa data!         

  • Keuntungan nggunakake kode transfer Ussd utawa Kode Ussd unik kanggo Ecobank yaiku gratis.
  • Ora ana biaya.
  • Iku meh ora duwe kesalahan.

Pisanan, sampeyan kudu ngaktifake Kode Transfer Ecobank Ussd.

Cara ngaktifake kode transfer Ecobank| Cara nransfer dhuwit nganggo kode USSD Ecobank.

Kaya sing dakkandhakake sadurunge, kode sing bisa digunakake kanggo nransfer dhuwit liwat Ecobank lan uga nindakake kabeh transaksi mobile banking karo Ecobank yaiku *326#.

Kanthi kode Ussd unik Ecobank iki, sampeyan bisa nindakake ing ngisor iki:

  • Kirim dhuwit,
  • Bayar tagihan,
  • Top-up airtime,
  • Langganan Data,

Lan kabeh saka ponsel sampeyan tanpa nggunakake data bita!

Cara nggunakake Kode Transfer Ecobank.

Keuntungan nggunakake kode Transfer Ussd saka Ecobank

Nggunakake kode kasebut duwe akeh kaluwihan lan luwih apik tinimbang Aplikasi Perbankan Seluler Ecobank.

Napa Kode Ussd Ecobank luwih apik tinimbang Aplikasi Seluler Ecobank?

  1. Kode kasebut ora mbuwang wektu.
  2. Iki minangka proses sing cepet lan aman kanggo ngirim dhuwit, mbayar tagihan, top-up airtime lan nindakake kabeh proses sing bisa ditindakake dening Aplikasi Ecobank Mobile banking.
  3. Iku prasaja kanggo nggunakake amarga bisa digunakake ing kabeh jinis telpon seluler, Button Phones, Android utawa iOS.
  4. Kanthi kode *326#, sampeyan bisa kanthi gampang mbukak akun Ecobank yen sampeyan durung nggunakake akun Ecobank Bank.
  5. Kaya sing wis dakkandhakake sadurunge, sampeyan ora mbutuhake akses Internet kanggo nindakake transaksi apa wae, sing dibutuhake yaiku kertu SIM sing bisa digunakake ing telpon kanthi sinyal jaringan sing apik utawa "Layanan" nalika sampeyan nelpon.
  6. Sampeyan uga bisa kanthi gampang mriksa imbangan akun ing wektu apa wae sampeyan pengin nyedhiyakake sinyal jaringan utawa layanan sing apik ing ponsel sampeyan.
  7. Layanan kasedhiya kanggo kabeh jaringan, pangguna MTN, Glo, Etisalat lan Airtel Network.
  8. Kode Ussd uga kasedhiya ing kabeh wektu lan bisa digunakake yen perlu.

Uga Waca: Struktur Gaji Bank Akses: Pira Entuk Staf Bank Akses?

Ngaktifake Kode Transfer | Cara ngaktifake kode transfer Ecobank.

Iku rada lucu carane wong duwe gagasan kaya iki sing kudu ngaktifake kode transfer sadurunge bisa digunakake.

Ya, iki mung sampeyan kudu miwiti nggunakake Kode Transfer Ecobank:

Kanggo nggawe kabeh luwih gampang, yen sampeyan duwe akun bank karo Ecobank, sampeyan bisa nggunakake kode kasebut.

Sampeyan mung kudu ngetutake proses sing bener.

Sawise sampeyan ndhaptar nomer telpon karo Ecobank, bank kasebut bakal kanthi otomatis nggandhengake sampeyan karo platform transfer dhuwit USSD.

Cukup, sampeyan ora perlu ndhaptar utawa ngaktifake kode transfer utawa kode Ussd sadurunge bisa nggunakake kode transfer Ecobank amarga sampeyan bisa nggunakake kanthi mencet *326# saka nomer telpon sing digunakake kanggo ndhaptar ing Ecobank.

Ing ngisor iki rincian sing dibutuhake kanggo nggawe transfer dana nggawe pembayaran:

Cara Transfer Dhuwit nganggo kode Ecobank USSD *326#

Kapan wae sampeyan pengin nggawe transfer dana utawa sampeyan pengin mbayar tanpa Aplikasi Mobile banking (sing nggunakake data), tindakake langkah iki kanggo nransfer jumlah dhuwit sing dikarepake.

web: Struktur Gaji Bank Fidelity; Pira Entuk Staf Bank Fidelity?

Langkah-langkah sing kudu ditindakake kanggo Transfer Dhuwit nganggo kode transfer Ecobank.

  1. Pencet *326# ing ponsel sampeyan ing telpon.
  2. Saka dhaptar pilihan, ketik dana transfer.
  3. Sampeyan banjur kudu ngetik nomer akun panampa (panrima dhuwit). Input iku.
  4. Pilih bank panampa saka dhaptar bank sing sampeyan deleng ing ponsel, kayata GTB, Diamond, Access, lan liya-liyane.
  5. Jeneng panampa ditampilake, konfirmasi yen iku wong sing arep ngirim dhuwit kanggo.
  6. Yen ora, mbatalake lan miwiti maneh.
  7.  Pencet sabanjuré.
  8. Tembung sandhi sampeyan bakal dibutuhake, kanggo konfirmasi yen sampeyan sing nyoba transfer.
  9. Ketik PIN transfer papat digit banjur klik kirim.
  10. Pembayaran sampeyan wis rampung!

Sampeyan bakal nampa SMS saka bank sing ngandhani yen transaksi sampeyan sukses, lan menehi tandha debit.

Lan iku!

Saiki sampeyan ngerti carane nggunakake Kode transfer Ecobank utawa Kode Ussd Ecobank!

Yen ana kebingungan, mangga tinggalake pesen ing bagean komentar.


Nyebar katresnan

13 pikirane babagan "Kode Ussd Bank Eco | Cara nggunakake Kode Transfer Ecobank"

  1. Aku pangguna ecobank lan wis nyoba kanggo sawetara wektu saiki lan iku ora mung bisa digunakake ecobank ora bank saka abad sawijining bank dina lawas lan ora kredit kanggo sampeyan wong, sampeyan wong mung mbuwang wektu lan aku ngganti sampeyan wong apa omong kosong

    Reply
  2. Aku tau mateni kode ussd supaya ora kerep tuku airtime saka akun saiki aku pengin ngaktifake maneh supaya bisa nindakake transaksi tanpa menyang bank. Carane aku bisa nindakake iku please?

    Reply
  3. Good evening
    Pls pangguna pisanan saka kode trafer eco bank, apa dheweke bisa nggunakake kode kasebut tanpa wong sing duwe kertu ATM,
    Lan yen bisa carane wong bisa generate pin transfer?

    Reply
  4. Aku appreciate banget informasi iki. Ora bakal gampang ngelingi kode iki kabeh wektu. Aku malah menehi tetenger kaca iki ing browser, supaya yen aku pengin nransfer lan aku bisa ngelingi kode, Aku ora perlu kanggo nggawe search umum maneh ing Google, Aku bakal langsung menyang kene lan njaluk apa aku pengin. Matur nuwun sanget.

    Reply
    • Hai, mesthi ana sing salah saka sisih sampeyan. Yen sampeyan ana ing Nigeria, kode bisa digunakake. Yen sampeyan ana ing Kenya, gunakake *335#
      Apa jaringan seluler sampeyan nggunakake?

      Reply

Ninggalake Komentar