Kode Transfer UBA: Kode USSD UBA Kanggo Transfer, Airtime, Data & Tagihan, lsp.

Nyebar katresnan

Dina iki, aku bakal nuduhake sampeyan carane nggunakake perbankan UBA Mobile kanggo keuntungan sampeyan. Sampeyan bakal ngerti Kode USSD UBA sing cocog kanggo macem-macem transaksi lan uga sinau babagan ngontrol akun sampeyan minangka pemegang akun UBA.

Informatif, kode transfer UBA minangka platform layanan sing cendhak lan cepet sing ngidini kabeh sing duwe akun UBA bisa ngatur akun kanthi aman lan gampang saka kamar sing nyaman nggunakake ponsel.

Layanan USSD iki ora mbutuhake sambungan Internet utawa langganan data supaya bisa digunakake. Iku mung kode cekak karo pandhuan pop-up tindakake-munggah sing mimpin siji kanggo completion saka tugas.

Sing ngomong, kode ussd UBA iki bisa digunakake kanggo ngirim dana menyang UBA utawa bank liyane, tuku airtime, tuku data, mbayar tagihan NEPA, mriksa akun, mbayar langganan televisi, lsp.

Tanpa akeh ado, sing bakal dibahas ing ngisor iki yaiku layanan sing kasedhiya sing bisa ditindakake nggunakake UBA * 919 # Kode USSD. Dadi ora kuwatir amarga sampeyan ora kudu pindhah menyang bank kanggo kabeh jinis transaksi maneh.

Kode Transfer UBA: Kode USSD UBA Kanggo Transfer, Airtime, Data & Tagihan, lsp.

Keuntungan Nggunakake Kode Transfer UBA

  • Iku banget prasaja kanggo operate;
  • Transaksi mobile banking tansah aman lan aman;
  • Kerjane apik banget ing kabeh jinis telpon;
  • Cepet banget dibandhingake karo perbankan fisik;
  • Iku trep amarga sampeyan bisa nggawe transaksi langsung saka zona nyaman;
  • Ora ana biaya amarga ora ana sambungan data sing dibutuhake;
  • Iku kompatibel karo jaringan apa wae kayata Airtel, MTN, Glo, utawa 9mobile;
  • Sampeyan bisa nransfer luwih saka yuta dana naira, lsp.

web: Kode Transfer Bank Pertama: Transfer Dhuwit, Airtime, Data, FAQ, lan Liyane.

Sampeyan Bisa Nggawe Kanthi Kode UBA USSD.

Kode USSD UBA * 919 # wis persil saka fungsi dadi liyane saka transfer dhuwit saka UBA kanggo UBA utawa bank-bank liyane ing Nigeria. Sawetara fungsi liyane kaya ing ngisor iki:

  • Kanggo nggawe akun bank UBA;
  • Kanggo transfer dana;
  • Kanggo tuku airtime;
  • Kanggo tuku paket data;
  • Kanggo mbayar tagihan;
  • Kanggo ngakses statement akun Mini UBA, lsp.

Cara Ngaktifake Kode Kanggo Transfer Dhuwit Saka UBA

Ing upaya kanggo nggawe urip perbankan luwih gampang kanggo para pelanggan, United Bank Kanggo Afrika (UBA) uga melu tren mobile banking lan kasedhiya kanggo kabeh sing duwe akun bank.

Dadi, kanggo nggunakake kode transfer ussd mobile banking UBA, sing duwe akun UBA kudu ngaktifake nomer telpon karo mobile banking UBA. Kanggo nindakake iki, tindakake langkah ing ngisor iki:

  • Dial * 919 # ing telpon seluler telpon;
  • Tindakake pandhuan pop-up kanggo ngaktifake kertu Sim;
  • Njaluk dhewe PIN transfer UBA;
  • Aktifake PIN lan wiwiti nggunakake layanan perbankan UBA USSD.

Kode Transfer UBA: Cara Ngirim Dana menyang Pemegang Akun UBA Liyane.

Ing kene, sampeyan bakal dikenalake karo Kode Transfer UBA tanpa kertu ATM yaiku sampeyan bakal sinau carane nransfer dhuwit saka akun UBA siji menyang akun liyane tanpa kudu mudhun menyang galeri ATM kanggo nggawe transfer.

Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu mesthekake yen sampeyan duwe kertu SIM aktif sing digunakake kanggo ndhaptar ing UBA. Yen sampeyan duwe, tindakake langkah-langkah ing ngisor iki kanthi agama kanggo sinau carane nransfer dhuwit saka UBA menyang sing duwe akun UBA liyane.

Kode Transfer UBA lan kode Transfer UBA kanggo Ngirim Dana menyang Pemegang Akun UBA Liyane.
  • Pencet kode ussd UBA iki * 919 # ing telpon telpon;
  • Sampeyan bakal nampa instruksi pop-up, pilih transfer menyang UBA;
  • Ketik nomer akun penerima;
  • Ketik jumlah pas sing pengin ditransfer menyang ahli waris;
  • Ketik kode PIN transfer UBA kanggo konfirmasi yen sampeyan iku sampeyan;
  • Banjur konfirmasi transaksi kasebut.

Ing ringkesan, sampeyan bisa nggunakake kode ing ngisor iki kanggo nransfer dhuwit saka UBA menyang akun UBA liyane. Cukup nelpon * 919 * 3 * nomer akun * jumlah #. Luwih becik,  *919*3*2075496785*1000#.

Njupuk wektu kanggo ngetik rincian akun ahli waris lan malah konfirmasi jeneng kasebut yen pancene jeneng ahli waris. Dadi tindakake proses ing ndhuwur, ketik pin transfer UBA kanthi bener lan rampungake transaksi kasebut.

Kode Transfer UBA Mobile Banking Kanggo Kabeh Bank Liyane.

Amarga sampeyan ana ing kene kanggo kode sing cocog kanggo nransfer dhuwit saka UBA menyang bank-bank liyane ing Nigeria, banjur kanthi agama tindakake langkah-langkah ing ngisor iki kanggo ngrasakake rasa sampeyan karo kode transfer UBA sing cocog kanggo tujuan kasebut.

Tegese, yen ahli waris sampeyan duwe akun Gtbank, utawa pangguna Diamond, utawa sing duwe akun Sterling Bank, lsp, langkah-langkah ing ngisor iki sing kudu sampeyan tindakake:

  • Pencet *919# yaiku kode umum UBA USSD;
  • Pilih Transfer menyang bank liyane;
  • Pilih jinis bank beneficiary, lan yen sampeyan ora bisa nemokake ana klik sabanjuré;
  • Ketik nomer akun panampa banjur pencet oke;
  • Ketik jumlah sing bakal ditransfer banjur pencet oke;
  • Ketik PIN transfer UBA kanggo konfirmasi yen sampeyan sing nggawe transaksi;
  • Pencet enter kanggo ngrampungake tugas.

Utawa, sampeyan bisa nindakake kanthi cara iki: pindhah menyang telpon banjur pencet telpon * 919 * 4 * nomer akun * jumlah #, utawa luwih apik, * 919 * 4 * 2078407624 * 2000 #

Apa wae cara sing sampeyan pilih saka rong pilihan kasebut, yen transaksi sampeyan sukses, sampeyan bakal nampa tandha debit saka UBA sing ngandhani yen transaksi sampeyan wis rampung. Sampeyan uga bakal entuk rincian transaksi sing digawe, jeneng ahli waris, jumlah sing dikirim, lan imbangan sing kasedhiya.

Uga Waca: Kode Ussd Eco Bank | Cara nggunakake Kode Transfer Ecobank

Cara Nggunakake Kode Transfer UBA Kanggo Priksa Saldo Akun

Salah sawijining fitur perbankan seluler UBA yaiku kemampuan sing duwe akun bank kanggo mriksa saldo sing kasedhiya adoh saka omah tanpa kudu mudhun menyang bank.

Kanggo nikmati layanan ussd UBA ing mriksa saldo sing kasedhiya, tindakake pandhuan ing ngisor iki:

  • Pencet *919# ing telpon sampeyan;
  • Pilih mriksa saldo akun;
  • Ketik PIN transfer UBA;
  • Masuk oke.

Utawa;

Cukup nelpon * 919 * 00 # ing telpon nanging priksa manawa kertu Sim sing digunakake kanggo ndhaptar akun UBA ana ing telpon. Ing sawetara detik, sampeyan bakal nampa pesen sing ngemot imbangan akun. Layanan iki ora gratis, nanging sawetara naira bakal dikenani biaya saka akun sampeyan.

Cara Gunakake Kode Transfer UBA USSD Kanggo Tuku Airtime

Apa sampeyan pengin tetep nyambung sawayah-wayah tanpa kehabisan wektu udhara? Yen ya, sampeyan bisa ngisi daya telpon ing salah sawijining jaringan telekomunikasi terkemuka kaya Airtel, MTN, Glo, lan 9mobile nggunakake layanan perbankan seluler UBA.

Iki minangka salah sawijining kaluwihan ngaktifake kode transfer. Iki bakal nylametake sampeyan saka stres mlaku-mlaku ing dalan kanggo tuku kertu pangisi daya. Layanan kasebut dipercaya lan tansah kasedhiya 24/7 amarga bisa diakses lan digunakake kapan wae.

  • UBA Self Top Isi Ulang Pin

Priksa manawa sampeyan duwe kertu Sim sing digunakake kanggo ndhaptar akun UBA ing telpon;

  • Pencet *919#;
  • Pilih top-up dhewe;
  • Ketik jumlah;
  • Banjur pencet Oke.

Utawa,

Dial *919*jumlah# luwih becik, * 919 * 500 #. Akun seluler sampeyan bakal dikreditake nganggo airtime N500 lan ora ana biaya layanan sing ditrapake.

  • Kode Isi Ulang UBA menyang Nomer Liyane

Yen sampeyan pengin nambah nomer telpon kanca, sedulur, utawa pihak katelu, tindakake proses ing ngisor iki:

  • Pencet *919# ing telpon;
  • Pilih isi ulang pihak katelu;
  • Ketik nomer telpon pihak katelu;
  • Pilih jinis jaringan pihak katelu;
  • Ketik jumlah;
  • Konfirmasi transaksi kasebut.

Luwih gampang, mung nelpon *901*Nomer Telpon*Jumlah#. Yaiku, * 919 * 08104128059 * 3000 #. Ing sawetara detik, sampeyan bakal nampa pesen konfirmasi yen transaksi wis sukses.

Sampeyan uga bakal nampa rincian transaksi kalebu rincian ahli waris lan imbangan sing kasedhiya.

Kode UBA USSD Kanggo Nindakake Penarikan Tanpa Kartu

Ing kene, sampeyan bakal kapapar kode transfer UBA tanpa kertu ATM lan ora ana cara sampeyan bisa nindakake transaksi iki kajaba sampeyan ngaktifake kode USSD perbankan seluler UBA ing akun sampeyan.

Yen sampeyan durung ngaktifake layanan perbankan kode ussd ing akun sampeyan, gulung munggah kanggo maca langkah-langkah kasebut kanggo ngasilake PIN transfer UBA. Yen wis rampung maca lan ngasilaken kode, banjur mudhun kanggo maca guide carane nggunakake kode USSD needed kanggo nindakake penarikan cardless ing ATM.

Langkah 1: Nelpon kode UBA USSD

Langkah pisanan yaiku nelpon *919*30*Amount# ing ponsel sampeyan. Priksa manawa iku kertu Sim sing digunakake kanggo ndhaptar akun bank.

Langkah 2: Ketik PIN

Sawise nelpon kode USSD ing telpon, sampeyan bakal weruh pesen cepet ing telpon sing njaluk kode PIN. Ing kana, ketik Pin transfer UBA sing digawe sadurunge banjur pencet oke.

Langkah 3: Pilih akun sing arep didebit

Sawise sampeyan kudu ngetik pin transfer, sampeyan uga bakal dijaluk milih akun sing disenengi kanggo didebit, pilih mobile banking UBA lan pindhah menyang langkah sabanjure.

Langkah 4: Gawe kode PIN siji-wektu kanggo verifikasi

Kanggo alasan safety lan keamanan, sampeyan bakal dijaluk nggawe PIN siji-wektu sing bakal digunakake kanggo verifikasi minangka pemilik akun nyata ing galeri ATM.

Langkah 5: Sampeyan bakal nampa kode mundur total liwat SMS

Ing tataran iki, UBA bakal ngirim kode 0-14 digit sing bakal digunakake kanggo mbatalake awis needed metu saka mesin.

Saiki, sampeyan duwe digit sing dibutuhake kanggo nindakake transaksi tanpa kertu, sing sabanjure saiki sampeyan kudu nerusake menyang bank sing paling cedhak lan ngrampungake transaksi kasebut.

Langkah 6: Pindhah menyang bank sing paling cedhak

Wiwit sampeyan duwe angka mundur total, lumaku mudhun menyang stasiun ATM UBA utawa stasiun ATM bank liyane sing wis aktif mundur tanpa kertu.

Langkah 7: Pencet sembarang tombol ing ATM

Sawise sampeyan tekan stasiun ATM, pencet tombol apa wae ing kana lan sawetara fitur bakal ditampilake ing layar mesin.

Langkah 8: Pilih Pay Code utawa Cardless Withdrawal

Wayahe sampeyan menet sembarang tombol ing galeri ATM, sampeyan bakal weruh kaya mundur total cardless utawa fitur mbayar kode antarane fitur sing bakal ditampilake kanggo sampeyan ing layar mesin, kindly klik ing.

Langkah 9: Ketik sandhi penarikan

Ketik 0-14 digit kode pin mundur total sing digawe utawa ditampa ing langkah 5 ndhuwur kanggo konfirmasi sing nyata lan sah.

Langkah 10: Ketik kode siji-wektu

Sampeyan uga bakal dijaluk ngetik verifikasi kode siji-wektu kanggo konfirmasi luwih lanjut. Ketik kode PIN banjur pencet enter.

Langkah 11: Ketik jumlah kanggo mbatalake

Iki minangka langkah pungkasan lan aku yakin sampeyan ngerti apa sing bakal ditindakake ing kene. Ketik jumlah dhuwit sing pengin ditarik saka ATM. Enteni kanthi sabar nalika ATM verifikasi rincian sampeyan sadurunge ngetokake dhuwit kaya sing diprentahake.

Kode Singkat UBA Kanggo Mbayar Tagihan

Akeh sing wis dicritakake sadurunge babagan pentinge lan kepenak sing bisa ditindakake kanthi nggunakake kode singkat UBA USSD kanggo nindakake sawetara transaksi tanpa metu saka zona nyaman.

Umumé, ing ngisor iki minangka kode perbankan seluler UBA sing cocog sing bisa digunakake kanggo mbayar tagihan utawa nganyari langganan layanan kaya DStv, Start Times, GoTV, lsp.

Dail * 919 * 5 # ing telpon lan tindakake pandhuan sing dijaluk munggah ing layar telpon.

UBA Mobile Banking Kode USSD Ing Ringkesan

Kanggo mriksa saldo akun UBA: * 919 * 00 #

Kode singkat UBA kanggo isi ulang dhewe utawa Top-Up: * 919 * Jumlah #

Kode singkat UBA kanggo ngisi daya kanggo pihak katelu: * 919 * Nomer telpon * Jumlah #

Kode transfer UBA menyang Akun UBA liyane: * 919 * 3 * nomer akun * jumlah #

Kode singkat kanggo mbukak Kartu Prabayar UBA: * 919 * 32 #

Kode transfer UBA ussd menyang bank liya: * 919 * 4 * nomer akun * jumlah #

Kode ussd UBA kanggo mbayar tagihan: * 919 * 5 #

Kode transfer UBA tanpa kertu ATM (kode penarikan tanpa kertu ATM): * 919 * 30 * Jumlah #

Saliyane sing kasebut ing ndhuwur, ora ana kode UBA USSD liyane sing ana nalika nyusun artikel iki sing durung kadhaptar. Seneng layanan mobile banking karo United Bank For Africa (UBA) nalika isih ana.

Kesimpulan

Banjur lan ing kana, kita yakin manawa sampeyan wis sinau lan ngerti carane nggunakake kode transfer UBA kanggo keuntungan sampeyan. Mula, penting kanggo dicathet yen kode USSD sing disorot ing ndhuwur mung migunani kanggo perbankan seluler UBA.

Padha cepet banget, aman, aman, trep, lan efisien. Ngirit energi lan stres kanggo trekking ing dalan kanggo tuku kertu ngisi ulang utawa mudhun menyang stasiun ATM utawa bank kanggo nransfer dana utawa nindakake transaksi liyane sing dibutuhake.


Nyebar katresnan

3 pikirane babagan "Kode Transfer UBA: Kode USSD UBA Kanggo Transfer, Airtime, Data & Tagihan, lsp."

  1. Pls jenengku simon anhwer, aku ora ngerti yen aku nyoba ngaktifake akunku, dheweke njaluk id pelanggan lan aku ora gelem, tulung aku pengin miwiti ndeleng tandhaku, iki nomerku sing digunakake kanggo mbukak akun 08109893400

    Reply

Ninggalake Komentar