Kode Transfer USSD Bank Polaris kanggo Transfer, Airtime, Data lan Tagihan

Nyebar katresnan

Ing kiriman iki dina iki, kita bakal ngrembug kode transfer USSD bank Polaris, carane tuku Airtime dhewe, carane tuku data, mbayar tagihan, lan liya-liyane langsung saka akun bank sampeyan.

Donya wis dadi digital lan uga kabeh bank komersial ing Nigeria. Kanggo saingan karo bank-bank elit liyane ing negara kasebut, Bank Polaris uga seneng karo perbankan seluler lan internet.

Mulane, manawa sampeyan minangka pelanggan sing seneng banget utawa pangguna musiman saka bank Polaris, sampeyan bakal kapapar kode USSD bank sing diakoni kanggo transfer dana, tuku airtime, data lan liya-liyane.

Kode iki prasaja banget lan gampang digunakake. Ora mbutuhake sambungan internet utawa data. Kerjane minangka sistem mobile banking lan ora internet banking.

Kanggo nindakake tugas iki, sampeyan mung butuh ponsel sing dilengkapi kertu SIM sing digunakake nalika nggawe utawa mbukak akun bank Polaris.

Sejarah Singkat Polaris Bank Nigeria Limited

Polaris Bank Nigeria diwatesi dadi sorotan tanggal 21 September 2018 miturut pengaruh, hak, lan kekuwatan sing diwenehake marang Bank Sentral Nigeria (CBN).

Bank kasebut minangka peninggalan saka Skye Bank lawas Nigeria lan tujuane ngadegake bank kasebut yaiku nyedhiyakake layanan komersial sing lengkap kanggo wong-wong Nigeria sing apik.

Ing upaya kanggo nyepetake kegiatan sing ditundha sing ana ing jeneng lawas, Polaris Bank miwiti operasi ing dina sing padha Bank Sentral Nigeria ditugasake minangka bank komersial ing negara kasebut.

Mula, kita percaya yen ing kirim iki, sampeyan bakal sinau babagan nindakake sawetara transaksi perbankan seluler, ngerti kode Transfer USSD Bank Polaris, lsp.

Kode Transfer Bank Polaris

Fitur Kode Transfer USSD Bank Polaris

Kanthi kode transfer Bank Polaris sing bakal dibahas luwih cepet, sampeyan bakal entuk manfaat kabeh ing ngisor iki:

  • Sampeyan bakal bisa mriksa status akun kapan wae, ing ngendi wae;
  • Airtime, data, lan kabeh jinis tagihan bisa dituku nggunakake kode USSD kapan wae, ing ngendi wae, lan dina apa wae ing minggu;
  • Kanthi kode USSD sampeyan bisa ngisi ulang kulawarga, kanca lan wong sing ditresnani;
  • Sampeyan bisa nransfer dhuwit menyang sapa wae kapan wae, ing ngendi wae, lan dina apa wae ing minggu:
  • Iku tansah kasedhiya kanggo nggunakake 24/7;
  • Gampang, prasaja, lan ora gampang digunakake, lsp.

Kepiye Cara Ndhaptar Mobile Banking Nggunakake Kode USSD Bank Polaris?

Kanggo nggunakake kode transfer Bank Polaris kanthi gampang, sampeyan kudu ndhaptar sistem utawa layanan perbankan seluler Polaris.

Dadi yen sampeyan wis duwe kertu debit Polaris utawa Skye Bank sing disambung menyang akun sampeyan, ndhaptar menyang sistem bakal luwih gampang.

Kanggo nindakake iki, tindakake langkah ing ngisor iki:

  • Pencet *833*1# ing telpon lan dhaptar nomer kertu debit (masked) sing disambung menyang akun bakal ditampilake;
  • Pilih kertu debit sing paling disenengi;
  • Ketik kertu debit 4 digit Nomer Identifikasi Pribadi (PIN);
  • Pilih PIN 4 digit anyar;
  • Tekan oke.

Sawise sampeyan nindakake, sampeyan bakal nampa respon cepet sing konfirmasi yen kode PIN transfer bank Polaris sampeyan wis kasil digawe.

Kode Transfer USSD Bank Polaris Kanggo Kabeh Transaksi

Kode transfer USSD Bank Polaris kanggo transfer bank, ngisi ulang wektu, lan transaksi seluler liyane yaiku *833#.

Sawise sampeyan kudu nelpon kode, sampeyan bakal nampa instruksi pop-up sing bakal ngandhani apa sing kudu ditindakake sabanjure. Lan mesthi, sampeyan milih prosedur sing cocog karo transaksi sing dikarepake.

Kajaba iku, Kode USSD Bank Polaris *833# bisa digunakake kanggo mbukak akun Polaris sing anyar saka awal, bisa digunakake kanggo tuku airtime, mbayar tagihan NEPA, lan langganan liyane kanthi gampang.

Cara Gunakake Kode Transfer USSD Bank Polaris kanggo Ngisi Daya Mandiri

Kanggo ngisi daya dhewe langsung saka akun Polaris, sampeyan kudu mesthekake yen kertu Sim sing digunakake nalika mbukak akun dilebokake ing telpon.

Sawise iku, pencet *833*JUMLAH# ing telpon telpon banjur penet kirim. Misale:*833*500# banjur pencet oke utawa kirim.

Sampeyan bakal nampa pesen mengko yen transaksi wis sukses. Jumlah kasebut bakal dikreditake menyang nomer telpon, lan dhuwit bakal dikurangi saka akun Polaris.

Kode Ussd Bank Polaris

Cara Ngisi Daya Liyane Nggunakake Kode Transfer Polaris USSD

Salah sawijining kaendahan mobile banking yaiku sampeyan bisa nindakake apa wae ing perjalanan. Minangka sampeyan bisa ngisi daya dhewe, sampeyan bisa nindakake padha karo pihak katelu.

Dadi yen sampeyan bakal ngisi ulang anggota kulawarga, kanca, utawa wong sing ditresnani langsung saka akun Polaris, pencet *833*JUMLAH*NOMOR TELPON#

Misale:*833*500*08103287168# banjur pencet oke. Sawise transaksi sukses, akun prabayar panampa bakal dikreditake karo N500 lan padha bakal disuda saka akun sampeyan.

Cara Gunakake Kode USSD kanggo Priksa Imbangan Akun ing Bank Polaris

Kanggo mriksa imbangan akun nalika lelungan minangka pangguna Bank Polaris, mung pencet 8336# ing telpon. Sampeyan bakal nampa respon cepet sing ngemot imbangan buku akun Polaris.

Nalika iki prasaja banget, sampeyan kudu nyatet yen transaksi ora bakal sukses yen kertu Sim ing telpon ora digandhengake karo bank.

Uga, sampeyan kudu ndhaptar utawa ndhaptar menyang layanan Polaris Bank USSD utawa sistem perbankan seluler.

Cara Nggunakake Kode Polaris USSD Kanggo Mbayar Tagihan

Saliyane nransfer dana, tuku airtime kanggo awake dhewe utawa pihak katelu, tuku data, lan liya-liyane, sampeyan uga bisa mbayar tagihan keperluan nggunakake kode USSD.

Mula, kanggo mbayar tagihan apa wae nggunakake kode transfer ussd Bank Polaris, pencet *833*2# lan tindakake pandhuan pituduh ing telpon.

Maca uga: Aplikasi Bank Digital paling apik ing Nigeria

Cathetan Pungkasan

Apa wae transaksi sing sampeyan lakoni nggunakake kode transfer Polaris Bank USSD, penting sampeyan mriksa kaping pindho digit sing sampeyan lebokake sadurunge menehi wewenang transaksi kasebut.

Iki penting banget amarga yen sampeyan nggawe kesalahan kanthi nransfer dana utawa ngisi ulang wong liya saliyane wong sing dikarepake, mula ora bisa dibatalake.


Nyebar katresnan

2 pikirane babagan "Kode Transfer USSD Bank Polaris kanggo Transfer, Airtime, Data lan Tagihan"

  1. Polaris bank sampeyan wis nyuda 5.90 saka akunku saben jam nganti pirang-pirang dina saiki menehi tag menyang apa sing diarani pemulihan biaya sesi ing transaksi ussd. kok

    Reply

Ninggalake Komentar