Kode Pos Nigeria: Kabeh Kode pos Nigeria kalebu Kode Pos Lagos

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan butuh dhaptar lengkap kode pos Nigeria? Yen ya, waca artikel iki nganti menit pungkasan.

Kode pos Nigeria utawa kode pos minangka indikator utawa nomer tartamtu sing digunakake kanggo nampa paket utawa ngirim surat, lan paket liyane menyang tujuan sing bener.

iklan

Dadi, yen sampeyan bakal tuku utawa nggawe pesenan online kanthi cepet, utawa yen sampeyan pengin ngerti kabeh kode pos Nigeria kalebu Lagos, banjur waca!

Fakta singkat babagan Kode Pos utawa Kode Pos Nigeria

Biasane, saben wong ngisi aplikasi kerja utawa formulir online, asring ana lapangan sing dibutuhake kanggo kode pos. Iki normal, kanggo identifikasi sing tepat.

Nanging, akeh wong digunakake kanggo ngisi +234 minangka kode Zip Nigeria, lan iki salah.

+234 sing akeh digunakake kanggo nyedhiyakake minangka kode pos Nigeria minangka kode telpon internasional. Lan tujuane kanggo nuduhake manawa nomer kasebut saka pangguna Nigerian.

Nalika Nigeria nggunakake kode pos, sing bisa ditemokake ing sawetara yurisdiksi liyane yaiku Kode Pos. Sanajan beda sebutan, kode kasebut nduweni tujuan sing padha.

Mangkono, saben sampeyan kudu ngisi kode pos utawa kode pos utawa kode pos, sampeyan kudu ngisi kode pos Nigeria sing bakal dibahas ing ngisor iki.

Kajaba iku, kode pos iki beda-beda, saben negara duwe bedane dhewe. Contone; Kode pos negara bagian Oyo beda banget karo kode pos Kano.

web:  9 Cara sing wis bukti kanggo ngindhari kesempatan sing ora kejawab

Ing cathetan iki, sampeyan ora perlu nemokake kode pos kanggo mbantu sampeyan. Artikel iki kudu migunani.

Dadi, nalika ana sing njaluk dhaptar kode pos Nigeria, sampeyan kudu menehi dhaptar kabeh kode pos Nigeria kanggo macem-macem negara.

Kabeh Kode pos Nigeria kalebu Kode Pos Lagos

Kajaba iku, dilaporake yen sampeyan nggawe pesenan ing AliExpress, utawa yen sampeyan bakal ngunjungi pasar online kaya eBay, Amazon lan liya-liyane, sampeyan butuh kode pos.

kode pos Nigeria

Ing ngisor iki, mulane, kode pos utawa kode Zip Nigeria sing bisa digunakake kanggo pangiriman ing negara apa wae.

Kode Pos Abia - 440001

Kode Pos Adamawa - 640001

Kode Pos Akwa Ibom – 520001

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Kode Pos Anambra - 420001

Kode Pos Bauchi - 740001

Kode Pos Bayelsa - 561001

Kode Pos Benue - 970001

Kode Pos Borno - 600001

iklan

iklan

Kode Pos Lintas Kali - 540001

Kode Pos Delta - 320001

Kode Pos Ebonyi - 840001

Kode Pos Edo - 300001

Kode Pos Ekiti - 360001

Kode Pos Enugu - 400001

Kode Pos Gombe - 760001

Kode Pos Imo - 460001

iklan

Kode Pos Jigawa - 720001

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Kode Pos Kaduna – 700001

Kode Pos Kano - 800001

Kode Pos Katsina - 820001

Kode Pos Kebbi - 860001

iklan

Kode Pos Kogi - 260001

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Kode Pos Kwara - 240001

Kode Pos dharatan Lagos — 100001

Kode Pos Pulau Lagos — 101001

Kode Pos Nasarawa - 962001

iklan

Kode Pos Niger - 920001

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Kode Pos Ogun - 110001

Kode Pos Ondo – 340001

Kode Pos Osun – 230001

Kode Pos Oyo – 200001

iklan

Kode Pos Plateau - 930001

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

web:  Kode Transfer Bank Pertama: Transfer Dhuwit, Airtime, Data, FAQ, lan Liyane.

Kode Pos Kali – 500001

Kode Pos Sokoto - 840001

Kode Pos Taraba - 660001

Kode Pos Yobe - 320001

iklan

Kode Pos Zamfara - 860001

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Analisis Kode Pos Nigeria

Saka ing ndhuwur, sampeyan kudu nggatekake babagan ing ngisor iki.

Kode ZIP tegese Zone Improvement Plancode. Dadi kode pos Nigeria sing diakoni, kalebu 6 digit nomer sing beda.

Telung nomer pisanan minangka klompok nomer regional - yaiku ngurutake kabupaten sing metu.

Dene telung digit pungkasan nggambarake lokasi pangiriman yaiku wilayah kutha utawa kantor pos sing dituju.

layanan pos Nigeria

iklan

Kajaba iku, penting banget kita nyatakake yen sampeyan kudu ati-ati nalika ngisi kode pos. Yen sampeyan salah milih utawa nulis kode pos, sampeyan bisa nemoni telat pangiriman.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Uga, ora kaya sing bisa ditemokake ing sawetara negara, kode pos/pos Nigeria ora ngemot aksara. Padha mung dumadi saka 6 digit, preduli saka wilayah.

Liyane luwih, ing NIPOST klompok negara menyang 9 wilayah beda, lan iku saben wilayah sing nemtokake telung digit pisanan saka enem digit-kode.

Kode telung digit pungkasan ing mburi kode pos asring ditemtokake dening kantor pos lokal.

Ayo dadi njupuk kanggo Kayata saiki; kode pos Lagos State punika 100001: ngendi 100 minangka 3 digit pisanan ngadeg kanggo negara.

iklan

Lan telung digit pungkasan 001 makili departemen kepala ing saben wilayah. Tegese, saben negara duwe kantor pos karo anak perusahaan liyane.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Dadi, yen sampeyan arep ngirim paket, menyang kantor pos tartamtu saliyane kantor pusat, yaiku menyang departemen tambahan liyane ing wilayah kasebut, sampeyan kudu nemokake kombinasi departemen sing dibutuhake.

web:  KABEH SING PUTUS IKI NENGI (BBNAIJA)

Enem Zona Geopolitik lan Kode Pos

Ana enem Zona Geopolitik ing Nigeria lan saben zona nganti enem utawa pitung negara ing sangisore. Tegese kode 3 digit pisanan saka negara kasebut bakal padha.

Tengah Utara

Zona Tengah Lor uga dikenal minangka sabuk tengah, lan utamane kalebu kelompok ètnis Tivs. Negara ing zona iki kalebu:

iklan

Abuja (FCT)

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Negara Benue

Negara Kogi

Negara Kwara

Negara Nassarawa

iklan

Negara Nigeria

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Negara Plateau

Wétan Lor

Wilayah Timur Laut kalebu

Negara Adamawa

iklan

Negara Bauchi

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Negara Borno

Negara Gombe

Negara Taraba

Negara Yobe

iklan

North West

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Wong ing wilayah iki biasane ditemokake ing sisih lor negara. Negara-negara kasebut kalebu:

Negara Jigawa

Negara Kaduna

Negara Kano

iklan

Negara Katsina

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Negara Kebbi

Sokoto State

Negara Zamfara

Kidul Wetan

iklan

Pedunung ing wilayah iki mayoritas Ibos.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Abia State

Negara Anambra

Negara Ebonyi

Negara Enugu

iklan

Negara Imo

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Kidul Kidul

Akwa Ibom State

Negara Bayelsa

Negara Salib

iklan

Delta State

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Negara Edo

Kali Negara

South West

Zona geopolitik pungkasan ing daftar iki yaiku South West sing didominasi dening Yorubas. Ana enem negara ing kene lan kalebu;

iklan

Negara Ekiti

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Lagos State

Negara Ogun

Ondo State

Negara Osun

iklan

Oyo Negara

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

kesimpulan

Dhaptar kode Zip Nigeria cukup penting, nanging sampeyan ora wajib ngerti kabeh kanthi ati-ati. Ngerti yen negara asal sampeyan wis cukup.

Kajaba iku, mudhun menyang Atlanticride tegese sampeyan percaya karo informasi lan informasi, mula sampeyan bisa bali maneh, yen perlu, kanggo informasi luwih lengkap.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar