Klub Top ing Ibadan sing kudu sampeyan coba

Foto penulis
Ditulis dening William

 

Nyebar katresnan

Ibadan iku salah siji kutha paling misuwur ing negara Afrika Kulon Nigeria. Iki pancen nggumunake amarga duwe sawetara bangunan paling apik ing saindenging negara. Kutha iki uga salah siji kutha dopest nalika nerangake pihak lan klub.

Iki minangka dhaptar klub ing Ibadan sing kudu sampeyan coba. Klub ing Ibadan minangka salah sawijining jinis amarga klompok ètnis sing ana ing Ibadan seneng karo pesta.

iklan

Klub Top ing Ibadan sing kudu sampeyan coba

Uga maca: Cara Miwiti Perusahaan Logistik (Bisnis Pengiriman) ing Nigeria

1. GQ LOUNGE

Iki sejatine singkatan, jeneng klub iku singkatan saka Gentlemen's Quiet Lounge. Yen sampeyan penggemar saka sawetara saka klub sange ing Ibadan, alam bébas lan nyenengake pengalaman wengi, iki titik kanggo sampeyan. Iki mbokmenawa parlor paling apik ing Ibadan sing nawakake sore sing luar biasa.

Ana bar njaba kaya klub, kang mbukak sedina muput. Iki uga kalebu DJ sing paling keren ing Nigeria kanthi jam sing paling apik kanggo nggawe sampeyan nari, saka kabeh klub ing Ibadan, aku seneng banget. Dumunung ing 26, Awolowo Road, Bodija Estate, Ibadan, Nigeria.

2. Mauve 21 Lounge

Yen sampeyan wis dibukak Ring Road lan ngerti iku mgayomi sing ana, banjur sampeyan bakal kaget sing Panggonan uga ngandhut salah siji saka klub paling apik ing Ibadan, Mauve Lounge ketoke klub wengi paling cukup ing Ibadan. Iku cukup panggonan unik; misuwur kanggo DJs getar lan dope sing unik, Mauve minangka papan sing cukup kanggo ketemu selebriti, sosialita bebarengan karo crème de la crème industri hiburan.

web:  13 Negara Eropa sing Bisa Digawe

Punika dikenal kanggo pilihan apik tenan saka omben-omben, karo sawetara pagelaran urip sange lan pemain, kabeh klub ing Ibadan, iki favorit saka Wong. Klub kasebut bisa dibukak wiwit Rebo nganti Setu wiwit sore nganti jam 4 esuk. Sampeyan ora perlu kuwatir babagan keamanan amarga dheweke duwe sawetara personel keamanan sing apik lan uga papan parkir sing apik (sing ora ana ing umume klub ing Ibadan)

AtlanticRide

3. KOKODOME

Klub iki salah siji sing paling tuwa lan aku kudu ngomong, iku cukup kemewahan. Dumunung ing sadawane Liebu Bypass sing misuwur, Ibadan, disambungake menyang Cocoa House, salah sawijining landmark paling gedhe ing Ibadan, yaiku struktur paling dhuwur ing Ibadan, Kokodome minangka klub paling tuwa lan paling gedhe ing Ibadan.

Diduweni dening individu Libanon lan wis mlaku wiwit 1989. Iku cocok kanggo paling apik Nightlife rasa seneng. Asides klub, sampeyan bisa nyedhaki blumbang lan eatery gourmet, kang nawakake umume kemewahan Libanon. Iku mbukak saka 9 pm - 5 am.

Sampeyan uga bisa kaya: 10 perusahaan transportasi paling apik ing Nigeria taun iki

4. Aqua Ebevande

Iki minangka klub sing dihormati. Olamide nyebutake ing lagu-lagune kabeh wektu. Iki minangka klub sing dihormati ing njero negara lan kutha lan njaba. Dumunung ing Ring Road; Ebevande minangka salah sawijining klub lawas ing Ibadan, wis suwene pirang-pirang taun.

Padha cukup populer kanggo musik obat bius lan pagelaran langsung sing mbokmenawa amarga DJ sange sing serenade lan Spice munggah atmosfer. Iku salah siji saka klub paling apik ing Ibadan nari.

web:  20 Negara Eropa Gampang Imigrasi Saka Nigeria

5. Pilihan 24/7, Ibadan

Popularly disebut lan diarani minangka "Yepaa", iki salah siji saka panggonan paling misuwur kanggo Nightlife gedhe ing Ibadan. Dumunung ing cedhak Mess Petugas Angkatan Darat, Sadawane dalan Ikolaba, Agodi GRA, Ibadan. Ing kene, sampeyan bisa nemoni kumpul sing ora ana liyane.

Uga maca: 10 Perusahaan Logistik Paling Apik ing Nigeria Taun Iki

6. Latitude

Dewa kabeh klub ing Ibadan iki narik kawigaten gerombolan wong Ibadan sing enom; dumunung ing lantai lemah Ventura Mall, Samonda.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Dheweke entuk kondhang global nalika dadi ruang tamu utama kanggo nggunakake papan hover kanggo ngladeni pelanggan. Dekorasi lan gaya lan staf sing apik banget klub kasebut wis diganti dadi area dolanan kutha sing apik kanggo wong diwasa. Wis sawetara booths pribadi kelangan lan parlors kanggo rembugan pribadi karo kanca (utawa kanggo bisnis); akeh papan kanggo ngendhokke lan akeh ruangan ing njaba yen sampeyan pengin ngormati iklim. Yen sampeyan foodie, sampeyan bakal kaget dening pangan sange klub lan pasugatan.

7. Hexagon Club lan Lounge

Dumunung ing 71, Universitas Ibadan Road, cedhak Stasiun Bensin Mega Mobil ing Samonda, Ibadan, ing kene, sampeyan bisa nemu klub tari paling apik tenan ing Ibadan. DJ muter kabeh lagu trending.

Malah ana bakul suya sing cedhak yen sampeyan seneng Delicacy Nigeria. Iku salah siji saka klub paling apik ing Ibadan. Bukak saka 12:30 am - 11:30 pm kanthi konsisten

8. Klub deRock

Ekspansi paling anyar kanggo klub-klub ing Ibadan, titik iki teka ing Desember 2016 lan kanthi cepet mbangun dhewe minangka dalan sing bisa dipercaya kanggo para penggemar Ibadan kanggo nggampangake tekanan lan kelangan larangan saben dina. Ana papan parkir sing cukup.

web:  London, Inggris: 11 Gratis sing kudu ditindakake ing Camden Town

Iku uga pamer sawetara game gedhe kang siji saka uniqueness liwat klub liyane ing Ibadan iku paling Absolute paling lan paling burger watara lan, temenan, bunches saka lager. Wong-wong lokal cepet-cepet mlumpat sing kondhang iki kanggo ngatur gourmet teladan saka menu sing dirayakake, utamane sandwich kue kepiting. Iki minangka papan sing apik kanggo nonton game karo kanca lan kulawarga

iklan

iklan

Waca uga: 10 Resor Pantai Paling Dhuwur ing Lagos Sampeyan Kudu Dikunjungi Taun Iki.

9. Apollos

Iku salah siji sing paling keren kabeh klub Ibadan lan salah siji sing paling populer Apollos saiki salah siji sing paling populer lan paling sultry klub ing Ibadan, ombenan cukup mirah ora kaya klub liyane ing Ibadan sing dhuwit suckers.

Perasaan klub kasebut duwe pinggiran kosmopolitan kanthi campuran kesenengan lan pemuda sing apik banget. Senadyan kasunyatan sing bisa uga ora paling karo regards kanggo ngira, apa Apollos perlu papan, iku luwih saka menehi kompensasi karo apik tenan regane ombenan mirah lan layanan apik tenan lan riasan. Klub kasebut pancen cocog karo jenenge sing jenenge The Greek God of the Sun. Dheweke uga duwe papan parkir sing wiyar.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar