30 kesempatan bisnis ing Kanada nalika sampeyan tekan

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Minangka pengusaha wannabe, sampeyan kudu nyathet manawa ana ewonan kesempatan bisnis sing duwe bathi ing Kanada sing durung dieksploitasi.

Bisnis-bisnis ing Kanada iki bisa dipateni dening sapa wae lan dadi jutawan tanpa kawruh sadurunge utawa jero babagan bisnis, nganti saiki sampeyan ngerti bawang sampeyan.

iklan

Tegese, yen sampeyan ngerti babagan industri sing dipilih.

Paling ora, kasunyatan manawa negara kasebut stabil kanggo kesempatan bisnis anyar, iki ora ateges sampeyan ora kudu nindakake riset pasar.

Apa sampeyan wong Kanada utawa imigran, yen sampeyan duwe tekad kanggo miwiti bisnis sampeyan wiwit awal, mula sampeyan kudu kerja keras.

Priksa manawa ora ngethok sudhut, nulis rencana bisnis penting minangka nindakake survey pasar. Priksa manawa kanggo nyelehake kabeh dokumen sing relevan ing panggonan sing padha.

Top 30 gagasan bisnis lan kesempatan ing Kanada

Nalika kita bakal mbukak kesempatan bisnis 30 paling ndhuwur ing Kanada sing bisa sampeyan lakoni saiki, sampeyan disaranake milih sing cocog karo kahanan finansial sampeyan.

Peluang bisnis sing nguntungake ing Kanada

Lan matur nuwun marang Gusti Allah, siji bab sing begja babagan miwiti bisnis anyar ing Kanada yaiku pajak perusahaan sing murah. Iki bakal ngidini sampeyan ngembangake bisnis kaya sing dikarepake.

Tanpa wektu tundha, ing ngisor iki ana sawetara ide lan kesempatan bisnis sing apik ing Kanada sing sampeyan pengin mriksa:

1) Bisnis Transportasi

Gumantung saka kemampuan finansial sampeyan, bisnis transportasi minangka salah sawijining ide lan kesempatan bisnis sing apik ing Kanada sing bisa dipercaya.

Sadurunge miwiti bisnis transportasi, sampeyan kudu nemtokake jinis bisnis transportasi sing bakal ditindakake.

Temtokake manawa sampeyan bakal milih layanan taksi, angkutan lan logistik, transportasi medis, truk, layanan kurir, Perusahaan Bus, lsp.

Yen sampeyan wis milih, aja ragu-ragu kanggo nindakake kanthi teliti, nemtokake registrasi, lisensi, ijin, lan kabeh sing dibutuhake kanggo entuk bisnis.

2) Bisnis Broker Barang

Miwiti kesempatan bisnis iki ing Kanada mbutuhake dhuwit kanggo entuk kabeh peralatan sing dibutuhake. Bisnis broker kargo mbutuhake sampeyan duwe truk lan sawetara barang liyane.

Tugas sampeyan minangka perantara ing antarane operator motor lan pengirim, kanthi tujuan mbantu pengirim sing cocog ngemot kapasitas truk sampeyan.

Sadurunge miwiti bisnis perantara kargo, sampeyan bakal takon babagan peraturan saben provinsi sing bakal sampeyan tindakake.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Kajaba iku, sampeyan kudu ngerti kabeh syarat dhasar sing dibutuhake sadurunge miwiti bisnis saka Asosiasi Broker Transportasi Nasional (NTBA).

3) Leasing Peralatan

Melu sewa peralatan minangka ide bisnis liyane sing nguntungake ing Kanada. Utamane, kanggo wong sing duwe bisnis pertambangan.

web:  Bank Paling Apik Ing Nigeria Kanggo Akun Perusahaan utawa Akun Tabungan

Amarga ora kabeh wong ing industri pertambangan duwe kabeh peralatan sing dibutuhake utawa malah siyap tuku amarga anggaran sing larang.

Umume wong-wong mau luwih seneng nyewakake amarga mesthi luwih murah. Mula, sampeyan nyedhiyakake layanan kaya ngono bakal, Tanpa mangu-mangu, akeh migunani kanggo sampeyan.

4) Usaha Reresik

Bisnis reresik mbutuhake sampeyan menehi layanan reresik kanggo calon klien sing mbutuhake.

iklan

Gagasan bisnis ing Kanada

iklan

Sampeyan bisa mutusake kanggo nindakake bisnis dhewe lan dhewe utawa nyewa wong kanggo nindakake. Lan sampeyan uga bisa mutusake yen sampeyan mung ngresiki wilayah omah utawa wilayah komersial.

Yen cocog karo sampeyan, sampeyan bisa nawakake layanan reresik loro ing Kanada, utamane yen sampeyan ora arep solo.

Senajan bisnis reresik ora mbutuhake pendidikan khusus, nanging sampeyan kudu familiarize dhewe karo kabeh produk reresik lan bahan kimia.

5) Bisnis Repair Komputer

Kesempatan bisnis tartamtu iki mbutuhake kawruh teknis, pengalaman, pelatihan, keahlian utawa malah lisensi sadurunge sampeyan bisa miwiti operasi.

Sawise sampeyan metu kabeh lan entuk lisensi, kawruh teknis, set skill sing dibutuhake kanggo bisnis, aja ragu-ragu miwiti.

6) Busana utawa busana Bisnis

Apa sampeyan nyoba adol sandhangan lan barang-barang fashion liyane, mula sampeyan bisa adol. Pilihan sampeyan kabeh.

Nanging yen sampeyan yakin duwe bakat nggawe sandhangan sing luwih apik lan perhiasan sing nggumunake, mula luwih becik sampeyan miwiti nggawe lan adol kanthi regane.

7) Dekorasi Interior

Maneh, salah sawijining kesempatan bisnis sing nguntungake ing Kanada sing paling disenengi saiki yaiku bisnis dekorasi interior.

iklan

Akeh wong Kanada lan pamilik omah imigran kepunjulen karo ide dekorasi omah anyar, lan iki ndadekake bisnis kasebut nguntungake lan nguntungake.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

8) Bisnis Repair Sepeda

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Ndandani sepedha ing Kanada bisa uga ora nggawe sampeyan dadi jutawan, ayo realistis, nanging bisnis mung cukup kanggo nggawa arus kas finansial sing stabil saben dina.

Miwiti bisnis iki mung mbutuhake sawetara dolar kanggo ndandani alat lan gudang, lan sethithik kawruh babagan sepeda.

Kanthi iki, Gunung Everest bisa dipindhah. Yen seneng, sampeyan bisa miwiti adol sawetara barang liyane kayata tabung sepeda, pompa, helm,. etc kanggo pujian bisnis.

9) Pelatih pribadi

Apa sampeyan duwe kabeh sing dibutuhake kanggo nglatih wong babagan fitness lan olahraga? Yen ya, kenapa ora amarga instruktur fitness utawa pelatih pribadi?

iklan

Bisnis iki kaya kue panas ing Kanada; sampeyan mesthi bakal entuk dhuwit yen sampeyan nindakake kanthi bener. Sampeyan bisa nggawe situs web pribadi ing ngendi sampeyan bakal ngandhani lan nuduhake wong apa sing sampeyan lakoni.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Sampeyan uga kudu dilatih lan disertifikasi ing CPR (kanggo kahanan darurat), sing dilisensi dening badan masing-masing. Pungkasan, sampeyan kudu aktif ing media sosial kanggo promosi merek sampeyan uga.

10) Spesialis Pajak

Apa sampeyan duwe pendidikan khusus, kawruh lan pengalaman babagan carane nyiyapake pajak? Yen ya, mula sampeyan wis entuk usaha bisnis sing nggawe dhuwit ing Kanada.

Sawetara bisnis, sekolah, individu lan liya-liyane gelem mbayar dhuwit akeh kanggo pakar pajak sing siap kerja bareng.

11) Repairer Piranti

Apa sampeyan praktis lan butuh kesempatan bisnis cilik sing duwe bathi ing Kanada? Yen ya, kenapa ora pindhah menyang bisnis ndandani peralatan?

web:  Carane Miwiti Label Rekam Ing 7 Langkah Gampang

iklan

Bisnis kasebut ora mbutuhake modal investasi lan sampeyan mung kudu ngandhani tangga-tanggane babagan usaha sampeyan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Goleki gudang, kanopi, utawa papan sing mbukak ing ngarep apartemen sampeyan, nggawa piranti lawas ing omah sampeyan lan miwiti ndandani.

Sadurunge ngerti, wong bakal miwiti nggawa barang-barang sing mbutuhake perhatian ahli.

12) Desainer Grafis

Sampeyan bakal setuju karo aku yen meh kabeh perusahaan bisnis mbutuhake desainer grafis - part-time utawa full-time - kanggo nggarap.

Dheweke kudu nggawe papan reklame, brosur, poster, manual, majalah, lan kabeh sing dibutuhake kanggo promosi bisnis.

AtlanticRide

iklan

Iki minangka karya desainer grafis. Dadi yen sampeyan ngerti babagan desain grafis, sampeyan bisa miwiti bisnis iki ing Kanada lan entuk dhuwit.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

13) Bisnis Kranjang Hadiah

Aku ngerti Gift Basket Business dudu salah sawijining kesempatan bisnis ing Kanada sing dikarepake saka aku. Nanging yen sampeyan ora perlu, wong liya bisa uga.

Minangka wirausaha sing semangat kanthi modal investasi cilik, yen sampeyan ngerti dalan babagan kesempatan bisnis iki, wong bakal ngreksa sampeyan lan sampeyan bakal entuk dhuwit.

14) Landscaper

Sapa sing ora seneng duwe pekarangan ngarep? Nanging sejatine ora saben wong duwe wektu lan kemewahan kanggo nyepetake suket.

Dadi, minangka tukang taman, tugas sampeyan yaiku mbantu wong nyopot pekarangan, ngresiki pekarangan, lan mbantu mbusak godhong sing mati. Mesthi, kanggo dhuwit.

15) Fotografi

iklan

Bisnis fotografi minangka bisnis liyane sing nguntungake sing bisa sampeyan lakoni ing Kanada.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Senajan teka saka telpon pinter wis nyebabake Kurangé populasi gedhe ing dikarepake photographer, nanging bisnis isih.

Wong-wong padha nindakake manten, ulang tahun, pick-nicks, kumpul-kumpul, lan sapiturute meh saben dina lan pengin gambar dijupuk kanggo tujuan referensi.

17) Busana Maternity

Ora kabeh wong ing bisnis busana lan busana adol busana ibu, lan iki nggawe kesempatan bisnis cocog kanggo sampeyan.

Klumpukne kekuatan lan pindhah menyang maternity ageman, karo iklan sethitik lan marketing konsisten; sampeyan bakal raking ing awis kelangan.

18) Bisnis Butik Bayi

iklan

Dimaklumi yen bisnis butik bayi ora musiman lan mesthi bakal nggawa dhuwit kanggo sampeyan yen sampeyan mlaku kanthi bener.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Apa ora kasunyatan sing dikenal yen bayi-bayi cepet banget? Dadi butik sampeyan kudu nyedhiyakake sandhangan bayi ing umur tartamtu.

Kajaba iku, aja lali nyedhiyakake kualitas lan sandhangan warna-warni; iku sing dikarepake saben pelanggan kanggo anak-anake.

19) Leasing Peralatan Katering

Ora saben katering metu ana kabeh peralatan sing dibutuhake kanggo bisnis lan ora ana katering wannabe sing arep tuku kabeh peralatan sing dibutuhake.

Dadi, yen sampeyan duwe dhuwit cukup, tuku peralatan katering sing beda-beda lan nyewakake kanggo pertimbangan dhuwit.

20) Video Game Trainer

iklan

Apa sampeyan pemain game sing semangat lan bakal seneng ngowahi hobi kasebut dadi bisnis? Yen ya, banjur dadi pelatih video game.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Sampeyan mung kudu menehi penawaran sing ora ngerti carane muter macem-macem simulasi video game kanggo dhuwit kanthi mbukak hub latihan.

21) Bisnis Properti Sewa

Kanada minangka salah sawijining negara sing paling kerep dibukak dening turis. Dadi yen sampeyan duwe omah lan properti liyane, sampeyan bisa nyewakake dhuwit.

web:  60 Ide Bisnis Cilik Sing Bisa Ing Nigeria (20 Kerja saka Omah)

Bisnis iki mbutuhake modal sing akeh yen sampeyan arep miwiti saka awal. Iku kabeh babagan nandur modal ing real estate.

Ngendi sampeyan nyewa bangunan apartemen lan kabeh. Yen sampeyan duwe kabeh sing dibutuhake, iki minangka salah sawijining kesempatan bisnis sing nguntungake ing Kanada saiki.

22) Bisnis Rental Mobil

iklan

Sampeyan bakal setuju manawa umume wong duwe mobil pribadi ing Kanada, lan sampeyan uga setuju yen ora kabeh wong ing Kanada duwe mobil.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Dadi, yen sampeyan duwe mobil utawa duwe dhuwit kanggo tuku siji utawa luwih, bisnis rental mobil minangka ide bisnis sing apik kanggo usaha ing Kanada.

23) Bisnis Konstruksi

Uga ide bisnis nggawe dhuwit lan kesempatan ing Kanada. Minangka bathi lan bathi bisnis, mbutuhake modal gedhe kanggo miwiti.

24) Fashion Stylist

Apa sampeyan kreatif lan nggawe statement fashion sing apik banget saben-saben sampeyan nganggo busana?

Yen ya, kenapa sampeyan ora dadi penata busana kanthi macak model lan selebriti kanggo njupuk foto?

25) Bisnis mbusak sampah

iklan

Meh saben kluwarga ing Kanada nggoleki carane mbuwang sampah amarga sibuk banget kanggo nindakake dhewe.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Mlaku menyang bisnis mbusak sampah tegese sampeyan bakal nulungi wong mbusak sampah kanthi biaya tartamtu.

Iki minangka kesempatan bisnis cilik sing nggawe dhuwit ing Kanada. Rebut yen sampeyan durung duwe modal kanggo miwiti bisnis impian sampeyan.

26) Bisnis Kue

Banget bathi lan bathi yen sampeyan nindakake pakaryan omah kanthi apik. Bisnis kue dudu bisnis musiman.

AtlanticRide

Wong duwe alesan kanggo ngrayakake meh saben detik. Apa ora nyoba bisnis iki minangka tukang roti sing trampil lan permen sing apik banget.

27) Pelayanan Pembukuan

iklan

Apa skala cilik utawa gedhe, saben perusahaan bisnis mbutuhake penjaga buku sing disertifikasi kanggo njaga cathetan penjualan lan saham.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Dadi, yen kawruh lan pengalaman manajemen, finansial lan marketing sampeyan pancen kuwat, kenapa sampeyan ora dadi penjaga buku kanggo pamilik bisnis?

28) Bisnis babysitting

Ide lan kesempatan bisnis sing nguntungake ing Kanada iki utamane kanggo wanita sing seneng banget sing ana ing sekitar bocah-bocah.

Sawise kabeh, ora kabeh ibu sing nyusoni duwe kabeh dina kanggo ngubengi anak-anake; utamane yen ora ana Kantor utawa papan kerja sing bisa dicekel bocah ing sekitar stasiun kerja.

Ing cathetan iki, ana sing kudu ngurus bayi nalika ibune ora ana. Iki ngendi sampeyan bakal teka minangka babysitter.

iklan

Klik ing link iki kanggo maca liyane babagan carane miwiti bisnis babysitting.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

29) Bisnis Pasokan Pesta

Pakaryan sampeyan minangka peralatan utawa bahan pesta gampang banget. Sawetara panitia pesta sibuk banget kanggo entuk kabeh sing dibutuhake dhewe.

Padha kudu wong kanggo njaluk lan ngirim saben bab sing perlu kanggo wong-wong mau, lan iki ngendi sampeyan teka ing kanggo muter peran.

Dheweke bakal menehi dhaptar kabutuhan, sampeyan bakal entuk, ngirim, lan sampeyan bakal dibayar.

30) Bisnis terjemahan

Yen sampeyan ngerti luwih saka basa, sampeyan bisa dadi penerjemah basa kanggo perusahaan multinasional ndhuwur ing Kanada.

iklan

kesimpulan

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Sanajan ora diwatesi ing ndhuwur, kabeh sing wis sampeyan deleng lan waca ing ndhuwur minangka kesempatan bisnis paling apik ing Kanada sing bisa ditindakake nalika sampeyan tekan ing kana.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar