Kepiye carane Venmo entuk dhuwit? Saben rincian sing sampeyan kudu ngerti

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Sejatine, Venmo minangka dompet digital sing ngidini para calon pangguna nransfer dhuwit ing antarane saben liyane nggunakake aplikasi kasebut. Kepiye carane Venmo entuk dhuwit?

Wangsulan mutlak kanggo pitakonan ing ndhuwur yaiku apa artikel iki bakal kasedhiya. Mula, lungguha nalika kita ngayuh sampeyan.

Nanging sadurunge maju, penting banget kita nerangake babagan sing penting. Kaya sing ditindakake Venmo, ngirim lan nampa dhuwit nggunakake aplikasi, lsp.

Apa Venmo?

Venmo minangka aplikasi seluler pembayaran peer-to-peer sing ngidini pangguna kanthi gampang lan cepet ngganti dhuwit langsung ing antarane awake dhewe.

Kanthi Venmo, pangguna bisa mbayar ing pedagang sing dipilih, kanthi online nggunakake fitur Pay With Venmo utawa liwat kertu debit perusahaan.

Venmo ditampa minangka wangun pembayaran dening kira-kira 2 yuta online lan bakul bata-lan-mortir.

Venmo didegaké ing 2009 sanajan diwiwiti minangka sistem pangiriman pembayaran adhedhasar pesen teks. Iku ora kaya saiki.

Ing Maret 2012, perusahaan ngenalake platform kanthi jaringan sosial terintegrasi minangka upaya kanggo nggedhekake ekonomi Peer-to-peer (P2P).

Sawetara wulan sabanjure, Braintree, sistem pembayaran seluler sing digunakake Uber, Airbnb, lan e-commerce terkenal liyane, tuku Venmo kanthi rega $26.2 yuta.

Sakcepete sawise iku, app ijol-ijolan dhuwit seneng ngedongkrak substansial ing pangguna nalika PayPal Holdings angsal Braintree.

PayPal Holdings Inc. entuk Braintree kanthi jumlah $800 yuta. Salajengipun, kanthi cepet monetisasi basis pangguna Venmo.

Ringkesan Sejarah Venmo

Venmo dening Andrew Kortina lan Iqram Magdon-Ismail ing 2009. Markas merek wiwitane ing Philadelphia, nanging ora suwe sawise digabung, pindhah menyang New York.

Ing 2001, Kortina lan Magdon-Ismail ketemu saben liyane sajrone program mahasiswa anyar ing almamater, Universitas Pennsylvania.

Loro-lorone jurusan Ilmu Komputer sadurunge Kortina banjur ganti jurusan Penulisan Kreatif lan Filsafat.

Nalika duo dadi senior, dheweke miwiti perusahaan pertama sing dikenal minangka "My College Post".

My College Post minangka situs web sing diklasifikasikake khusus kanggo mahasiswa. Sawise kabeh, loro-lorone padha kuliah.

Sadawane taun ing sekolah, loro prestasi kasebut terus nyoba lan nyoba macem-macem ide nganti urip diwasa dadi pusat perhatian.

Akibaté, Kortina pindhah menyang New York lan makarya minangka salah siji saka insinyur pisanan ing URL shortener Company; bit.ly - didegaké dening betaworks.

Ing sisih liya, Magdon-Ismail nindakake proyek piranti lunak kanggo Ticketleap ing Philadelphia.

Ragad taun sawise pemisahan duo, Magdon-Ismail mutusake kanggo ngunjungi Katrina ing New York ing ngendi dheweke manggon.

Sayange, Magdon-Ismail ninggalake dompet ing omah lan iki meksa Kortina kanggo mbayar kabeh tagihan kanggo akhir minggu iku.

Kedadeyan cilik iki, Nanging, nyiptakake ide gedhe babagan Vendere Mobile sing disingkat dadi Venmo, untunge!

Vendere minangka tembung Latin sing tegese ("adol") lan Mobile dicekak dadi "mo". Kaya mengkono VENMO lair.

Ing wiwitan, app iki dirancang kanggo ngidini pangguna ngirim lan nampa pembayaran liwat SMS. Nanging banjur, pembayaran tansah diiringi pesen lucu.

Mulane, sawetara reformasi teka lan kanthi reformasi sakteruse, VENMO dadi sing dikenal saiki.

Kepiye Cara Kerja Venmo?

Venmo bisa uga kaya gateway pembayaran peer-to-peer liyane. Sampeyan mung kudu ngundhuh lan nginstal app dhisik. Iki ditrapake kanggo pangirim lan panrima.

Sawise nginstal ing smartphone, ndhaptar lan ndhaptar sawise sampeyan bakal nyambungake akun Venmo menyang kertu kredit, kertu debit, utawa akun mriksa.

Model bisnis VENMO

Saiki, Venmo mung bisa disetel yen pangguna duwe akun bank utawa kertu kredit/debit saka lembaga keuangan Amerika.

Intine, kanggo nransfer lan nampa dana ing Venmo, pihak loro kasebut kudu didaftar minangka pangguna ing platform kasebut.

Iki ngidini dheweke bisa nransfer utawa nampa dhuwit saka lan menyang akun Venmo.

Kajaba iku, aplikasi Venmo duwe jinis Facebook Messenger, sing ngidini pangguna bisa ngobrol utawa ngirim emojis.

Kajaba iku, bisnis uga bisa ndhaptar lan nggabungake karo Venmo Inc. kanggo nampa pembayaran liwat app.

Sing kudu ditindakake para pedagang yaiku nyetel konfigurasi PayPal Checkout sing wis ana lan nambah Venmo minangka cara pembayaran liyane.

Mitra pedagang kalebu Grubhub, Uber, Poshmark, utawa lululemon. Kajaba iku, Venmo uga nawakake kertu debit sing disambungake menyang app.

Kertu debit iki ngidini pangguna Venmo nggawe tumbas ing 'dunia nyata', kayata ing warung kopi utawa ing toko kelontong.

Kajaba iku, pangguna bisa nampa gaji liwat akun sing gegandhengan lan entuk dhuwit bali - sanajan - ing mitra pedagang sing dipilih.

Suwene wektu ngirim lan nampa dhuwit?

Nalika publikasi iki ana ing ambang mbukak carane Venmo entuk dhuwit, iku penting kanggo ndeleng suwene wektu ngirim lan nampa dhuwit nggunakake app uga.

Dadi, dhuwit sing dikirim dening pangguna Venmo menyang pangguna liyane biasane lan langsung katon ing akun dashboard panampa.

Sanajan kanggo transfer bank eksternal, wektu pangiriman transaksi asring luwih rumit. Ora bisa dijawab kanthi presisi.

Amarga kacepetan transaksi beda-beda gumantung apa pangguna gelem mbayar transaksi utawa ora.

Yen sampeyan nyoba nambah dana menyang akun Venmo saka akun bank, bisa njupuk telung nganti limang dina kanggo transaksi rampung.

Kosok baline, nransfer dhuwit menyang arah sing ngelawan bisa uga njupuk saka siji nganti telung dina kerja.

Pungkasan, yen sampeyan cepet-cepet nransfer dana, sampeyan duwe kemewahan utawa pilihan kanggo transfer dhuwit cepet.

Biasane, transaksi kasebut mbutuhake nganti 30 menit lan melu Venmo ngisi sampeyan 1.5% minangka biaya transaksi.

Miturut statistik, 1.5 persen kasebut diwatesi maksimal $ 15 saben transfer. Apa sampeyan mikir iku worth ragad?

Kepiye Venmo Golek Dhuwit?

Kaya sing wis dakkandhakake sadurunge, Venmo minangka gateway pembayaran P2P sing menehi transaksi sing apik kanggo pangguna.

Dadi, ndeleng model bisnis Venmo lan kepiye ngasilake bathi supaya urusane lancar.

Yaiku, mikir kepiye carane Venmo entuk dhuwit saka transaksi sing diwenehake marang pangguna. Sampeyan bisa uga pengin niru.

Miturut riset, Venmo nggawe dhuwit liwat sawetara aliran revenue. Iku nganggo model revenue sing efisien.

Ing antarane yaiku fitur Pay With Venmo, Transfer Instan, biaya pertukaran & penarikan, nyebar uga biaya transaksi crypto, cek cashing, komisi afiliasi, lsp.

Ayo goleki kritis babagan saben aliran penghasilan Venmo iki kanthi cara sing luwih rinci.

Padha kaya mangkene:

1. Mbayar Kanthi Venmo

Salah sijine model revenue Venmo paling dhuwur yaiku 'Mbayar karo Venmo.' Fitur iki nyatakake revenue net sing gedhe banget.

Model Pay With Venmo ngidini pangguna Venmo nggawe tumbas ing mitra pedagang sing dipilih nggunakake akun Venmo masing-masing.

Sawetara mitra sing dipilih kalebu Foot Locker, Urban Outfitters, Forever21, lan liya-liyane.

Saben pangguna nggawe pembayaran ing salah sawijining pedagang sing dipilih, ragad layanan ditrapake kanggo jumlah pesenan sakabèhé.

Secara kategorine, Venmo ngisi pedagang kanthi tarif 1.9 persen bebarengan karo $ 0.10 ing siji transaksi.

Struktur biaya layanan iki sesuai karo tarif standar sing ditrapake dening pemroses pembayaran kaya VISA, Mastercard, lsp.

Kasunyatane, para pedagang tansah siyap mbayar ragad layanan amarga nggedhekake samodra pamirsa sing bisa dilayani.

Kajaba iku, bank-bank tradisional biasane ora terintegrasi karo aplikasi modern, lan iki kadhangkala ninggalake Venmo minangka siji-sijine cara pembayaran sing kasedhiya.

Ing urat sing padha, tumindak transaksi pangguna bakal ditampilake ing feed sosial Venmo - kajaba pangguna sing milih ora nuduhake informasi kanthi umum.

Nuduhake informasi kanthi umum bakal menehi pedagang eyeballs ekstra lan bisa dadi strategi pemasaran sing migunani kanggo nambah cahya.

2. Transfer cepet

Aliran penghasilan Venmo liyane sing misuwur lan model bisnis sing apik sing bisa ditiru yaiku 'Transfer cepet'.

Sampeyan ora bisa ngomong, sampeyan bisa nemokake dhewe ing industri iki sesuk. Dadi ngerti carane nggawe dhuwit kanggo Perusahaan sampeyan bakal dadi pinggiran.

Ing taun 2019, Venmo Inc. ngumumake bakal ngidini pangguna supaya cepet nransfer dana - tanpa masalah - menyang akun bank pribadi.

Ing kahanan normal, njupuk dana saka akun Venmo lan nransfer padha menyang bank liya mbutuhake siji nganti telung dina kerja.

Ing saben transaksi sing ditindakake, Venmo ngisi pangguna 1.5 persen minangka biaya layanan. Ragad minimal ing platform yaiku $0.25 lan maksimal $15.

Kanthi ragad iki dibayar, dhuwit sing ditransfer bakal ditransfer menyang akun bank pangguna sawise 30 menit utawa kurang.

Ing cathetan iki, ragad layanan sing ditrapake kanggo pangguna sing pengin transfer cepet lan cepet minangka sumber penghasilan liyane.

Miturut laporan, iki minangka bagean gedhe saka revenue taunan Perusahaan. Sampeyan bisa mbayangno pira sing bakal ditampa saka luwih saka 1 yuta pangguna.

3. Fees Interchange lan Penarikan

Kajaba iku, Venmo entuk dhuwit liwat pertukaran lan mbatalake amarga mbayar biaya layanan sing terjangkau kanggo pangguna fitur kasebut.

Venmo wiwit nawakake kertu debit merek Mastercard dhewe kanggo kabeh pangguna sing duwe tanggal akun bali menyang 2018.

Kertu debit bermerek iki ngidini pangguna nindakake tumbas ing jagad nyata nggunakake kertu kasebut lan kanthi mangkono, debit saka imbangan Venmo.

Wiwit kertu disambungake menyang aplikasi seluler Venmo, pangguna bisa, mulane, mbayar apa wae nggunakake kertu.

Apa maneh, yen diaktifake, kabeh transaksi kertu bakal ditampilake ing feed sosial pemilik.

Mirip banget karo aliran penghasilan Pay Kanthi Venmo, iki uga bisa dadi media pemasaran kanggo bisnis.

Saiki, luwih aman kanggo ujar manawa Venmo ngasilake bathi saka kertu debit kanthi nagih para pedagang kanthi biaya pertukaran.

Biaya kasebut (sanajan ora mesthi) bakal dipisahake ing antarane perusahaan Venmo lan Mastercard.

Ora winates kanggo sing, nalika njupuk awis, kedhaftar, bakal ing vena padha, kudu mbayar liyane $2.50 minangka ATM Domestik Penarikan Fee.

Plus, $ 3.00 liwat Fee Penarikan Counter. Nambahake kabeh biaya kasebut bakal menehi jumlah sing luar biasa saben taun.

Mangkono, ragad pertukaran lan penarikan minangka model bisnis lan revenue liyane sing dijaluk Venmo supaya perusahaan bisa mlaku kanthi efisien.

4. Kas A Cek

Sabanjure ing dhaptar babagan carane Venmo entuk dhuwit yaiku revenue 'Cash A Check' lan model bisnis.

Ing Januari 2021, perusahaan bisnis Venmo ngluncurake layanan anyar sing diarani Cash A Check.

Minangka jeneng kasebut, kabeh pangguna sing kasengsem bisa nggunakake konteks kasebut kanggo mbayar mbayar utawa mriksa stimulus pemerintah.

Kanggo nindakake iki, pangguna sing dikarepake kudu ngaktifake piranti lokasi, kudu ngaktifake Deposit Langsung utawa duwe Kartu Debit Venmo.

Ora diwatesi ing ndhuwur, penting kanggo pangguna layanan iki uga duwe alamat email sing aktif nanging wis diverifikasi.

Sawise kabeh wis disetel, kamera pangguna sing dituju banjur njupuk gambar mriksa stimulus lan supaya Venmo mriksa.

Sawise review rampung lan Venmo disetujoni, Venmo bakal seneng nyetor dhuwit kasebut langsung menyang akun wong kasebut.

Ing ijol-ijolan, Venmo ngisi 1 persen kanggo layanan review lan verifikasi iki. Sing, jumlah minimal dhuwit sing bisa cashed ing $5.

Gumantung saka jumlah dhuwit sing kudu dituku, tarif layanan 1 persen uga ora ala. Iku accumulates kanggo soko ageng ing pungkasan.

Paling ora, saka kira-kira 2 yuta pangguna aktif Venmo, setengah saka wong-wong mau bakal melu layanan iki sadurunge pungkasan taun.

5. Cashback

Sing luwih penting, Venmo ora dadi salah sawijining gateway pembayaran P2P paling gedhe ing Amerika Serikat kanthi main kertu.

Perusahaan nggawe sawetara karya nyata lan model bisnis sing apik kanggo entuk kaluhuran. Cashback uga mbayar Venmo.

Kanthi cara sing beda, kertu debit merek Venmo uga duwe kemungkinan entuk sawetara hadiah cashback.

Ganjaran cashback iki, mesthi, ing pedagang sing dipilih lan conto pedagang mitra kasebut kalebu Papa Johns, Target, Chevron, Dunkin' Donuts, lan liya-liyane.

Cukup, fitur Cashback transfer persen tartamtu saka rega tuku sakabèhé bali menyang akun pangguna.

Ing bali, iku serves minangka aincentives kanggo pelanggan lan ngidini kanggo toko ing sembarang pedagang kasebut.

Mitra pedagang banjur bakal mbayar Venmo, dadi pengiklan ing kasus iki. Perusahaan entuk komisi kanggo ngrujuk pelanggan.

Dadi, kepiye Venmo entuk dhuwit ing saben tuku sing ditindakake banjur tundhuk kabeh volume transaksi kanthi sakabehe.

Saliyane ing ndhuwur, Venmo uga entuk penghasilan tambahan adhedhasar persetujuan kontrak sing ana antarane Venmo lan mitra.

Dadi nyimpulake komisi Venmo saben transaksi sakabèhé sing digawe minangka Cashbacks lan pembayaran sing ditampa saben persetujuan, siji bakal nyadari compendium ing pungkasan.

6. Biaya Cryptocurrency

Pungkasan, gerbang pembayaran Venmo peer-to-peer sing luar biasa nggawe dhuwit liwat biaya cryptocurrency.

Ing upaya kanggo ngasilake bathi ekstra saka platform kasebut, Venmo ngenalake pilihan kanggo tuku lan adol cryptocurrencies liwat aplikasi ing taun 2021.

Wiwit iku, pangguna Venmo ing Amerika Serikat bisa nindakake transaksi ing papat mata uang sing beda-beda tanpa watesan.

Mata uang kasebut kalebu Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, lan Litecoin. Iki minangka pemain game utama ing industri crypto.

Ing cathetan iki, Venmo nggunakake cara sing menarik kanggo ngasilake penghasilan saka produk crypto. Model revenue iki diarani panyebaran lan biaya transaksi.

Ing istilah sing prasaja, panyebaran minangka bedane antarane rega pasar nyata sing ditampa dening Venmo saka Paxos (mitra dagang) uga kurs antarane dolar AS lan aset cryptocurrency sing ditampilake pangguna.

Mula, panyebaran kasebut gumantung banget marang kahanan pasar. Sing ngomong, kekuatan Dollar.

Ing ndhuwur kabeh, Venmo isih ngisi biaya transaksi ing saben tuku utawa adol sing kedadeyan ing platform kasebut.

Nanging, biaya transaksi Venmo selaras karo kabeh ijol-ijolan cryptocurrency sing misuwur kayata Binance utawa FTX.

kesimpulan

Saiki sampeyan ngerti yen Venmo minangka dompet digital sing ngidini para calon pangguna nransfer dhuwit antarane siji liyane.

Kanthi kabeh sing wis dicritakake ing ndhuwur, ora ana pencerahan khusus ing endi wae liyane kajaba sing wis ana ing kene.

Lan kita yakin manawa pitakonan babagan carane Venmo entuk dhuwit ora dadi pitakonan kanggo sampeyan.

Utamane sawise kita kesel kabeh Model Bisnis Venmo lan aliran penghasilan sing digunakake Perusahaan.

Yen ana pitakonan utawa klarifikasi luwih lengkap babagan carane Venmo entuk dhuwit, gunakake kothak komentar.

Lan aja lali kanggo nuduhake artikel iki karo kanca lan kulawarga. Elinga, ana katresnan ing enggo bareng!


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar