Kepiye Sampeyan Ngerti Yen Rekrut Anyar Sampeyan Sing Diklaim Dadi, lan Apa Sing Penting

Foto penulis
Ditulis dening James

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan wis nate nyewa karyawan sing ora jujur ​​​​utawa wong sing duwe latar belakang kriminal sing ngganggu? Nalika sampeyan ngrekrut karyawan anyar, ora ana cara kanggo ngerti sapa sejatine mung kanthi ngomong karo dheweke. 

Ana akeh kasus nalika majikan nyewa staf sing curiga sing nindakake penipuan, pelecehan seksual, utawa wong sing ngapusi babagan kualifikasi. Dadi, kepiye sampeyan ngerti yen rekrut anyar sampeyan sapa sing dikandhakake? Kita wis menehi solusi kanggo sampeyan ing kirim iki!

Kepiye Sampeyan Ngerti Yen Rekrut Anyar Sampeyan Sing Diklaim Dadi, lan Apa Sing Penting

Napa Sampeyan Kudu Nganakake Priksa Latar Belakang babagan Rekrut 

Ngalangi Sampeyan Saka Hiring Penjahat 

Salah sawijining alasan mriksa latar mburi sing penting kanggo nyegah kriminal mlebu tenaga kerja sampeyan. Minangka majikan, tanggung jawab sampeyan kanggo nglindhungi kabeh wong sing beroperasi ing perusahaan sampeyan, lan iki kalebu klien lan pelanggan sampeyan. 

Wong sing duwe cathetan pidana bisa dadi tanggung jawab utama kanggo perusahaan sampeyan. Iki bisa mengaruhi reputasi sampeyan lan mbebayani klien lan karyawan. Bisa uga ana sawetara rekrut sing sampeyan yakin pantes entuk kesempatan kaping pindho, utamane yen dheweke melu kejahatan cilik. 

Nanging, calon sing duwe riwayat pidana sing ngganggu bisa dipriksa latar mburi. Sampeyan banjur bisa mutusake apa iki wong sing pengin sampeyan ora nyewa.  

Ngurangi Biaya Perusahaan 

Duwe ngeculake karyawan anyar bisa nambah biaya perusahaan amarga sampeyan bakal nglampahi wektu luwih akeh kanggo golek calon sing cocog kanggo ngisi posisi kasebut. Sampeyan kudu mbuwang dhuwit luwih akeh kanggo nglatih rekrut. Apa maneh, sampeyan bisa uga kelangan dhuwit amarga ora ana sing bisa nindakake peran sing sampeyan nyewa karyawan sadurunge. 

web:  8 Cara Persis kanggo Ngembangake Situs Web Kanggo Bisnis Sampeyan

Priksa latar mburi pegawe anyar nyegah sampeyan nyewa calon sing berkualitas rendah lan ora nduweni kualifikasi. Sampeyan banjur bakal nyimpen dhuwit ing premium asuransi, lan rekrut qualified bisa ngedongkrak produktivitas kang bakal nambah revenue. 

Nambah Keamanan Papan 

Sawetara wong minangka seniman penipu lan mung pengin ngakses file bisnis lan cathetan karyawan. Yen cathetan perusahaan utawa keamanan staf sampeyan dikompromi, sampeyan bisa uga bakal nemoni tuntutan hukum. A mriksa latar mburi ngijini sampeyan kanggo konfirmasi identitas recruit kang kanggo mesthekake yen kang ngandika iku. 

Salajengipun, mriksa latar mburi verifikasi kualifikasi calon anyar, sing penting yen lagi nangani bahan sing mbebayani. 

Njaga Kepatuhan 

Sawetara industri mbutuhake mriksa latar mburi kabeh karyawan. Industri kasebut bisa uga kalebu:

  • Truk-truk  
  • Military 
  • Mining 
  • construction 
  • Education 
  • Medical  
  • Engineering 
  • Keamanan Internet 
  • Ilmu 

Priksa validitas identitas lan kualifikasi rekrut bisa nyegah denda, tuntutan hukum, biaya, lan wektu kunjara. Kanthi tetep manut, sampeyan bakal nglindhungi kesejahteraan perusahaan lan mesthekake yen reputasi sampeyan ora dikompromi. 

Kanggo tetep tundhuk, sampeyan bisa uga kudu menehi informasi marang calon anyar manawa bagean saka proses perekrutan yaiku mriksa latar mburi. Sampeyan uga kudu nggunakake sistem sing dilisensi kanggo mriksa calon anyar. 

Sipat Penting sing Perlu Digoleki Nalika Nyewa Rekrut Anyar

Etika Kerja 

Cara paling apik kanggo ngerteni manawa rekrut anyar sampeyan duwe etika kerja sing apik yaiku ngomong karo majikan sadurunge. Priksa manawa calon sampeyan duwe referensi ing resume supaya sampeyan bisa ngerteni luwih akeh babagan kabiasaan kerja. 

Sampeyan ora pengin nyewa pegawe sing tansah telat utawa ora rampung tugas ing wektu. Saenipun, sampeyan pengin nyewa calon sing: 

  • Nggoleki cara anyar kanggo nambah produktivitas 
  • Nyetel gol pribadi kanggo nambah karya 
  • Manut kabeh aturan lan peraturan perusahaan 
  • Sukarelawan kanggo mbantu nalika ana tunggakan kerja
  • Njogo profesionalisme ing kabeh wektu 
web:  17 Kursus Udemy kanggo Sinau Desain Grafis kanggo Nigerian 

Wong sing duwe etika kerja sing apik bisa dadi pimpinan sing apik ing organisasi sampeyan. Dheweke uga bakal menehi conto sing apik kanggo karyawan liyane. 

Carane Uga Padha Bisa karo Liyane 

Ana sawetara rekrut sing bisa nuduhake prilaku antisosial. Ora kabeh karyawan bakal kerja apik karo wong liya. Sawetara bakal ngrembaka makarya dhewe. Nanging gendera abang yaiku nalika anggota staf nganggep kanca-kancane kanthi kasar kanthi kasar. 

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Pramila ngrujuk referensi rekrut anyar bisa mbantu sampeyan ngerti cara kerjane karo wong liya ing perusahaan sadurunge. Sampeyan banjur bakal ngerti apa iku apike kanggo nyewa recruit adhedhasar sikap marang wong. 

Ketrampilan Komunikasi sing Apik banget

Kepiye carane calon bisa ngomong lan mangsuli pitakon sajrone wawancara? Apa dheweke tumindak kanthi cara profesional? Penting kanggo nyewa rekrut sing ngerti cara komunikasi kanthi profesional karo kolega lan klien kanggo nyegah salah paham. 

Priksa manawa rekrut anyar sampeyan bisa nulis email profesional lan njawab telpon kanthi ramah. Dheweke uga kudu ngajeni marang kanca-kancane kanthi nggunakake basa sing disenengi ing papan kerja. 

Sampeyan bisa menehi kabijakan kanggo rekrut anyar kanggo mesthekake yen dheweke ora nggunakake basa utawa frasa sing ngremehake nalika ngomong karo klien utawa anggota staf. 

final Pikiran 

Aja kompromi safety karyawan utawa integritas perusahaan. Kanggo mesthekake yen sampeyan tetep manut lan nambah keamanan kabeh wong ing perusahaan sampeyan, sampeyan kudu nganakake pemeriksaan latar mburi rutin. Sampeyan uga kudu mriksa latar mburi karyawan sing wis ana kanggo mesthekake yen dheweke durung melu kegiatan pidana nganti pungkasan. Gunakake pandhuan iki kanggo mbantu sampeyan.

web:  Cara Miwiti Kisah Instagram kanggo Bisnis

Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar