Napa Investor Crypto Kudu Care babagan Pamrentahan?

Nyebar katresnan

Organisasi Otonomi Terdesentralisasi (DAO) nduweni penawaran koin dhisikan sing sukses ing 2016 miturut standar sing paling akeh. Minangka "inisiatif crowdsourcing paling gedhe ing sajarah manungsa," iku ngunggahake jumlah rekor eter (mata uang digital) $ 100 yuta ing wektu rekaman rong dina.

Iki nggunakake kontrak cerdas ing pamblokiran Ethereum kanggo ngontrol sambungan antarane pemegang token DAO lan organisasi kanthi sakabehe. Kabeh iki dicekak dening hack sing njupuk $55 yuta worth saka ether dening eksploitasi cacat keamanan ing kode sistem. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Ethereum lan Bitcoin, priksa https://bitcoins-digital.com/

Komunitas pangembang Ethereum dipérang babagan cara nangani sisa awis. Garpu hard dening investor gedhe, sing bakal mbalekake investor kanthi netepake fungsi "mundur" ing kode kasebut. Aturan "kode iku hukum", sing nyatakake yen kode babagan pamblokiran asli kudu tetep ora bisa diowahi sanajan diretas, ana ing jantung argumentasi kasebut.

Ethereum amarga garpu hard. Ing kontras, klasik Ethereum tetep ing pamblokiran Ethereum. Nalika Ethereum saiki dadi mata uang kripto paling akeh nomer loro, Ethereum klasik saiki dirating kaping 64. Iki ngumumake yen perdagangan token DAO ora bakal diwiwiti maneh.

AtlanticRide

Napa Pamrentahan Cryptocurrencies Penting

Investor duwe mekanisme ganti rugi sing jelas ing pasar ekuitas. Minangka asil saka kerangka kasebut, perusahaan saiki duwe proses tata kelola kanggo njaga kapentingan investor lan njaga eksekutif sing ora sopan. Cryptocurrencies, ing sisih liya, umume bisa lolos saka regulasi sing padha. DAO mung minangka salah sawijining conto pamrentah sing ala ing cryptocurrency.

 Ana akeh kedadeyan kaya ngono. Miturut Philipp Hacker, peneliti sing nulis studi babagan sistem tata kelola perusahaan ing cryptocurrencies, ana dhuwit nyata sing dipertaruhake, ningkatake investor lan masalah perlindungan pembayaran.

Klompok cilik pemangku kepentingan bitcoin wis ngontrol owah-owahan protokol sing ditindakake nganti saiki. Nalika pamisah protokol Ethereum dadi rong bagian, contone, investor metu ing ngarep. Ukuran blok luwih lengkap mung bisa amarga tim inti Bitcoin ora gelem ngidini owah-owahan kode kanggo ngidini.

Tuladha Pamrentahan Salah

Kerusuhan sing rampung ing garpu ing pamblokiran Bitcoin lan nggawe cryptocurrency anyar, Bitcoin Cash, kedaden tanpa kawruh saka investor Bitcoin (BCH). Tuntutan sing diajukake dening investor marang pendiri Tezos nyebabake cara voting on-chain cryptocurrency ing bebaya, luwih rumit tantangan pamrentahan sing wis rumit. Kekurangan struktur pamrentah duwe masalah teknologi dhewe.

Perlindhungan muter maneh, contone, bisa nyebabake duplikasi transaksi ing antarane rong blok. Jumlah dhuwit recehan ing portofolio investasi pangguna bisa nambah amarga garpu hard. Kanthi cara sing padha, tuntutan hukum kaya marang Tezos nyegah pangembangan protokol lan ngunci aset investor nganti ok.

Gunakake Kasus kanggo Pamrentahan Cryptocurrency

Perwakilan desentralisasi wis bisa ditindakake kanthi Bitcoin lan Ethereum. Proposal Perbaikan ana ing jantung sistem kasebut, sing diusulake para pangembang lan pangguna kanggo nambah kinerja lan kegunaan pamblokiran kasebut. Nanging, miturut Hacker, gagasan kasebut bisa uga ora cukup dhewe. Nalika nerangake pemerintahan,

 "Bitcoin durung ngembangake mekanisme pamrentahan sing sregep sing bakal ngimbangi swara pangguna / komunitas kanthi sawetara nuntun atas jenenge devs inti sajrone krisis," ujare. Miturut dheweke, iki dening mekanisme veto tim inti Bitcoin sing nglarang pambangunan blok raksasa ing pamblokiran cryptocurrency kanggo nggampangake proses transaksi. Sing dadi host simpul lengkap utawa nggunakake dompet pihak katelu dianggep pangguna ing konteks iki.

Program liyane kanggo Governance

Bisa nemokake sistem pamrentahan On-chain lan off-chain ing macem-macem formulir. Contone, Masternodes ing sistem Dash milih gagasan sing digawe dening tim pangembangan inti proyek kanggo nggawe keputusan babagan pembangunan ing mangsa ngarep (sing tanggung jawab kanggo konsensus transaksi). Masternodes nyekel Dash Core tanggung jawab kanggo anggota senior jaringan Dash.

Dheweke uga bisa ngilangi. Amarga kunci umum Monero, sing ngenali pemilih, ora bisa bocor, mekanisme on-chain kasebut bisa uga ngalami kesulitan. Malah, miturut Hacker, tren cryptocurrencies sing maju kanggo ngembangake kerangka pemerintahan minangka perkara sing apik. Sistem kasebut akeh dikarepake, kaya sing katon.


Nyebar katresnan

1 mikir babagan "Napa Investor Crypto Kudu Peduli babagan Pamrentahan?"

Ninggalake Komentar