Nyewa utawa Ora Nyewa ing Dalan Perjalanan: Pilihan Kendaraan, Biaya, lan Asuransi

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Apa luwih apik kanggo nyewa kendaraan utawa nyopir dhewe nalika sampeyan tekan dalan kanggo lelungan?

Kita bakal mbukak dhaptar faktor, pro lan kontra, lan yen sampeyan arep nyewa, carane ngirit asuransi mobil sewaan supaya sampeyan duwe dhuwit luwih kanggo nglampahi ing vacation.

Pilihan Kendaraan Road Trip Panjenengan

AtlanticRide
Kredit: unsplash.com

iklan

Planning lan antisipasi trip bisa meh minangka nyenengake minangka arep ing trip dhewe, miturut peneliti Walanda nindakake sinau bab sambungan antarane antisipasi lan rasa seneng.

Dadi nglipur gagasan kanggo njupuk mobil luwih gedhe, utawa anyar, utawa flashier saka mobil sampeyan duwe kanggo pindhah ing dalan trip bisa, uga, nglipur.

Terusake lan seneng-seneng karo dhaptar kendharaan 2020 sing paling apik kanggo lelungan saka Kelley Blue Book, nanging priksa manawa sampeyan maca terus kanggo mbantu sampeyan nimbang apa sampeyan kudu nyoba numpak anyar utawa tetep nganggo sing wis dicoba.

  1. Subaru Outback (kanggo kendaraan utilitas olahraga, bagean station wagon kanthi suite driver lan bantuan safety)
  2. Toyota Highlander (kanggo SUV crossover telung baris)
  3. Kia Telluride (kanggo akeh ruang kabin kanthi daya akeh)
  4. Chrysler Pacifica (kanggo pilihan hibrida sing ramah kulawarga)
  5. Lincoln Aviator (kanggo lelungan mewah kanthi telung baris kursi)
  6. Corvette Stingray (kanggo sawetara moter angin-in-rambutmu kanggo loro)
  7. Land Rover Defender (kanggo off-road berteknologi tinggi)
  8. Jeep Gladiator Rubicon (kanggo off-road kasar kanthi akeh peralatan)
  9. Hyundai Sonata Hybrid (kanggo jarak tempuh sing apik lan kabin sing jembar lan area bagasi)
  10. Ford Mustang GT Convertible (kanggo moter angin-in-rambutmu nganti papat)

Pros & Cons saka Nyewakake Kendaraan

Ing sisih plus:

  • Nyoba soko anyar sing tansah wanted kanggo drive.
  • Yen kendharaan sampeyan boros bensin, pilih mobil sing luwih cilik kanggo ngirit dhuwit kanggo nyewa lan bahan bakar.
  • Tetep mil saka mobil sampeyan dhewe kanggo mbantu regane adol maneh.
  • Ngirit kanggo nyandhang ban, mesin, lan bagean obah liyane.
  • Sewa biasane luwih anyar, mula kemungkinan masalah mesin luwih sithik.
  • Yen mobil sampeyan ora ing kondisi paling apik, sampeyan ora bakal nglampahi dalan trip kuwatir bab risak ing wilayah ora pati ngerti lan toko ndandani sampeyan ora ngerti.
  • Yen sampeyan perlu ndandani, perusahaan rental bakal nangani.
web:  34 Negara Gratis Visa Sing Bisa Dituju Wong Nigeria Gratis

Ing sisih minus:

  • Mbayar dhuwit kanggo nyewa mobil.
  • Nyopir mudhun nalika ngunci, nanging saiki wong-wong padha gatel-gatel metu, amarga para ahli nyatakake lelungan nganggo mobil minangka pilihan sing paling aman. Iki nyebabake sawetara kekurangan mobil rental lan kenaikan rega.
  • Kanggo lelungan kurang saka seminggu, sampeyan bisa uga ora entuk tarif sing apik.
  • Mileage tutup.
  • Bisa uga dadi repot kenal karo nyopir kendaraan sing beda.
  • Sampeyan bisa uga ora seneng lelungan amarga kuwatir yen sampeyan tetep nyewa ing kondisi paling apik kanggo ngindhari biaya tambahan.

Pilihan Alternatif kanggo Kendaraan

Kepiye yen dudu sampeyan dhewe nanging ora nyewa? Anggota kulawarga utawa kanca bisa uga duwe kendharaan dalan sing sampurna, supaya sampeyan bisa nyoba sing beda tanpa kudu ngatasi masalah sing penting kanggo koordinasi rental.

Biaya Kendaraan Road Trip Panjenengan

Saiki kita wis ndeleng sawetara faktor moneter lan non-moneter, ayo digali luwih jero menyang mantan.

Biaya Nyopir Kendaraan Sampeyan Dhewe

Sampeyan bisa uga bener-bener nindakake dhewe kanthi nyopir kendaraan sampeyan dhewe.

Yen sampeyan ajeg nyiapake kendaraan kanggo mangsa ganti lan wis dilayani nalika dianjurake, iku apik. Nanging akeh kita bisa dadi rada lax nalika nerangake pangopènan kendaraan. Dadi, lelungan ing dalan menehi kesempatan sing sampurna kanggo nindakake sepisan maneh ing kendharaan sampeyan - sing kudu ditindakake, lan sampeyan bisa uga nemokake prekara sing kudu digatekake saiki bakal ngirit biaya ndandani ing dalan.

Biaya Nyopir Kendaraan Sewa

AtlanticRide

Biaya sewa mobil rata-rata $ 45 saben dina. Jalan-trip kanggo minggu utawa luwih? Sing tenan bisa nambah munggah. Untunge, nalika sampeyan isih mbayar luwih saka yen sampeyan nyopir kendaraan sampeyan dhewe, ana sawetara cara kanggo ngedhunake biaya kasebut:

Bandhingake blanja online tansah dadi kunci kanggo tabungan: Coba Kayak, Priceline, lan Cheapcarrental.com. Banjur yen sampeyan nemokake sawetara opsi sing disenengi, langsung menyang situs perusahaan rental mobil: Kadhangkala diskon luwih akeh, utamane yen sampeyan mbayar langsung.

Sampeyan bisa uga bisa ngirit paling sethithik $5 saben dina kanthi ngembangake lapangan saka Enterprise, Hertz, lan Budget menyang perusahaan rental mobil tingkat kapindho, kayata Advantage, Pay Less, Thrifty, lan Dollar Rental.

web:  Tip Optimasi Toko App: Kepiye Pros Nindakake

Yen sampeyan seneng karo mobil ekonomi, pilih sing amarga iku paling terjangkau. Tegese lagi paling populer, lan yen perusahaan insurance mobil ora duwe ing akèh, padha bakal menehi upgrade.

Manfaatake tunjangan sing diwenehake karo keanggotaan taunan sing sampeyan bayar, kalebu Costco, AAA, lan program frequent flyer American Airlines.

Sampeyan uga kudu faktor ing gas, nanging sampeyan bisa mbuwang luwih yen sampeyan kanthi otomatis setuju karo perusahaan rental mobil layanan bahan bakar prabayar.

Aja diajak mbayar ekstra, kayata navigasi: Sampeyan ora perlu mbayar $15 luwih saben dina kanggo piranti Garmin perusahaan rental mobil nalika sampeyan bisa nggunakake Waze utawa Google Maps ing ponsel kanthi gratis.

Asuransi Road Trip Panjenengan

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Ora ana sing kudu dipikirake yen sampeyan nggunakake mobil sampeyan dhewe; nanging yen sampeyan nyewa mobil, sampeyan kudu nyelidiki. . . utamané yen sampeyan pengin nyimpen dhuwit.

Asuransi Nyopir Mobil Dhewe

Iki kudu paling ora kuwatir amarga ora ana asuransi mobil khusus kanggo lelungan.

Sampeyan dijamin nyebrang garis negara. Nalika saben negara duwe syarat asuransi mobil minimal dhewe, perusahaan asuransi mobil sampeyan bakal nyukupi kanthi otomatis.

Pilihan Asuransi kanggo Rental Mobil

Asuransi mobil rental bisa nambah nganti $30 saben dina kanggo tarif mobil rental.

Iki minangka alesan liyane sampeyan kudu nindakake riset, mbandhingake perusahaan rental mobil, lan nggawe cadangan ing ngarep: Sampeyan bisa uga ngerteni manawa sampeyan ora butuh jangkoan larang sing ditawakake, lan sampeyan bisa nyuda mbuwang rasah kanggo duwe dhuwit luwih kanggo liburan.

iklan

iklan

Mangkene pilihan sampeyan kanggo dipriksa supaya sampeyan ora ketompo dening agen rental mobil:

Asuransi mobil sampeyan: Kabijakan sampeyan bisa uga wis ditrapake kanggo mobil rental.

Asuransi perjalanan sampeyan: Ora kabeh rencana asuransi perjalanan duwe jangkoan kanggo nyewa mobil, nanging sawetara rencana lengkap duwe opsi tambahan kanggo jangkoan tabrakan mobil rental yen mobil rental rusak amarga kacilakan. Istilah liyane yaiku asuransi keluwihan nyewa mobil.

Asuransi kesehatan sampeyan: Yen sampeyan wis duwe asuransi kesehatan, mesthine ora perlu asuransi kacilakan pribadi liyane.

Kertu kredit sampeyan: Salah siji akun sampeyan bisa uga wis nyedhiyakake jangkoan rental yen sampeyan nggunakake kertu kanggo mbayar rental sampeyan. Nanging sampeyan kudu maca print sing apik - utawa langsung nelpon layanan pelanggan. Ora saben kertu nawakake jangkoan sing padha, lan kadhangkala jangkoan beda-beda gumantung saka bank sing ngetokake kertu kasebut.

web:  8 Kegiatan Petualangan Adrenalin ing India kanggo ditambahake menyang dhaptar Ember!

Contone, Visa biasane nyakup biaya nyolong, karusakan ing mobil rental, penarik, lan biaya mundhut yen sampeyan ora dijamin karo kabijakan asuransi mobil. Lan yen sampeyan duwe asuransi dhewe, Visa bakal mbalekake potongan sampeyan uga biaya liyane sing ora ditanggung dening penanggung sampeyan. Nanging padha (lan Mastercard) ora nutupi ciloko, karusakan property, lan karusakan kanggo kendaraan liyane.

Lan sawetara kertu kredit kanthi otomatis menehi jangkoan utama, sanajan sampeyan wis duwe kabijakan asuransi mobil. Iki bisa migunani yen sampeyan ora pengin nambah premi asuransi mobil yen sampeyan kudu nggawe pratelan. American Express nawakake jangkoan utama yen sampeyan online utawa nelpon kanggo mbayar ragad sepisan $16-$25 kanggo nganyarke saka jangkoan sekunder.

Cathetan pungkasan: Yen sampeyan ora nolak asuransi pengangkatan karusakan tabrakan sing ditawakake ing counter rental mobil, sanajan agen kasebut yakin, sampeyan bakal negate jangkoan perusahaan kertu kredit sampeyan.

iklan

Asuransi mobil sementara: Apa ora ana sing kasebut ing ndhuwur? Isih ana pilihan: Entuk asuransi mobil jangka pendek dhewe. Umume perusahaan asuransi mobil utama nawakake asuransi sementara kanthi tarif $10-$25 saben dina.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Asuransi kanggo Pilihan Alternatif

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Yen sampeyan nyilih kendaraan saka anggota kulawarga sampeyan manggon karo, sampeyan kudu nggoleki ing insurance. Saben uwong ing kluwarga biasane kudu kadhaptar ing kepala polis asuransi mobil rumah tangga.

Nanging yen sampeyan nyilih kendaraan saka kanca utawa saka wong liya, goleki jumlah asuransi sing diduweni. Yen sampeyan ora seneng karo jangkoan, sampeyan bisa uga pengin njaluk asuransi mobil sementara kanggo nambah jangkoan tanggung jawab utawa nambah tabrakan lan jangkoan lengkap.

Apa sampeyan arep nyewa utawa ora nyewa, tetep aman: Njupuk kit pertolongan cemas, pendingin banyu lan cemilan, lan kit COVID-19 (topeng katun kanthi rong utawa telung lapisan kain, tisu disinfeksi, lan sanitizer tangan kanthi etanol luwih saka 60 persen utawa 70 persen isopropil alkohol); ngresiki kabeh sing didemek nalika sampeyan kudu mandheg; lan priksa pranala menyang situs web saben negara kanggo kemungkinan owah-owahan menit pungkasan sadurunge sampeyan mlebu negara kasebut.

AtlanticRide

Karen Condor minangka ahli asuransi lan lelungan sing nulis lan riset kanggo situs perbandingan asuransi mobil, CarInsuranceComparison.com.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar