Kabeh 9 Kode Data seluler (Data, Airtime, Balance)

Nyebar katresnan

Ing kirim blog iki, kita nimbang kabeh 9kode data seluler, tarif telpon, kode transfer USSD, lan 9rencana data seluler sing kasedhiya ing Nigeria.

Dadi, apa sampeyan nggoleki kode langganan saben dina 9mobile, rencana data mingguan utawa saben wulan, artikel iki bakal menehi sampeyan kabeh informasi sing dibutuhake kanggo miwiti njelajah Internet kanthi cepet nggunakake 9mobile.

Kajaba iku, ora masalah yen sampeyan ana ing kene kanggo 9kode data seluler sing cocog kanggo tablet, smartphone, laptop, TV cerdas, mifi, utawa piranti liyane.

Sampeyan bakal nemokake persis apa sing perlu kene. Mangkono, njupuk wektu kanggo maca lan nyerna dhaptar lengkap 9kode data seluler, rencana langganan lan regane dhewe-dhewe.

Kabeh 9 kode data seluler

9PLAN DATA MOBILE, BUNDLE, HARGA LAN KODE LANGGANAN

Ing ngisor iki dhaptar lengkap kabeh rencana data seluler 9, kode langganan, bundel, validitas, lan regane.

RANCANGANHARGA (N)KODE USSDSMS nganti 229VALIDITI
Paket data mung wengi 1GB (12 am -5 am)            200* 229 * 3 * 11 # dina 1
Rencana sore lan akhir minggu 2GB (7 PM - 7 AM)1,000* 229 * 3 * 12 # dina 30
Rencana sore & akhir minggu 5GB (7 PM - 7 AM) lan kabeh akhir minggu2,000* 229 * 3 * 13 # dina 30
100 MB WhatsApp (24/7)    
1GB1,000* 229 * 2 * 7 # dina 30
1.5GB1,200* 229 * 2 * 25 #AND11dina 30
2.5GB2,000* 229 * 2 * 8 #AND2dina 30
4GB3,000* 229 * 2 * 35 # dina 30
5.5GB4,000* 229 * 2 * 36 # dina 30
11.5GB8,000* 229 * 2 * 5 #MB6dina 30
15GB10,000* 229 * 4 * 1 #SM1dina 30
27.5GB18,000* 229 * 4 * 3 #SM3dina 30
10MB Saben Dina50* 229 * 3 * 8 #MI3jam 24
40MB Saben Dina100* 229 * 3 * 1 #MI1jam 24
150MB200* 229 * 2 * 10 #LCDdina 7
500MB500* 229 * 2 * 12 #LCD2dina 30
rencana triwulanan (30GB)27,500* 229 * 5 * 1 #4Mdina 90
rencana dwi-taunan (60GB)55,000* 229 * 5 * 2 #6Mdina 120
Rencana 100GB84,992* 229 * 4 * 5 #SM5dina 30
rencana taunan (120GB)110,000* 229 * 5 * 3 #12Mdina 365
1GB (rencana akhir minggu)500* 5995 * 2 # ana 11:59 - Minggu 11:59

CATETAN: Kanggo mungkasi nganyari maneh otomatis, mung mencet *229*0#.

9PLANS DATA MOBILE lan kode langganan kanggo pangguna smartphone

Minangka pangguna smartphone (bisa Android, iPhone, utawa tablet), ing ngisor iki ana rencana lan kode langganan data seluler sing kasedhiya kanggo kabeh tujuan.

rencanabiaya saben wulan (N)kode aktifasiKode langganan
500MB500pinter* 229 * 2 * 11 #
1GB1,000pinterb* 229 * 2 * 22 #
2.5GB2,000pinterc* 229 * 2 * 44 #
5GB3,500pinter* 229 * 2 * 33 #

9PAKET DATA STREAMING VIDEO MOBILE, HARGA lan KODE LANGGANAN

PLANAKSES TOPRICE SUBSCRIBE
jam 22 jam streaming video tanpa watesan saka app apa waeN400* 229 * 3 * 5 #
jam 33 jam streaming video sing ora diganggu + streaming wengi "gratis" (S&C panggunaan sing adil ditrapake)N500* 253 * 1 #
jam 77 jam streaming video sing ora diganggu + streaming wengi "gratis" (S&C panggunaan sing adil ditrapake)N1000* 253 * 2 #
15 jam (valid kanggo 30 dina)15 jam streaming video tanpa watesan saka YouTube & Netflix (Syarat & Syarat panggunaan adil ditrapake)N2500* 253 * 6 #
40 jam (valid kanggo 30 dina)40 jam streaming video tanpa watesan saka YouTube & Netflix (Syarat & Syarat panggunaan adil ditrapake)N6000* 253 * 7 #
80 jam (valid kanggo 30 dina)80 jam streaming video tanpa watesan saka YouTube & Netflix (Syarat & Syarat panggunaan adil ditrapake)N11,000* 253 * 8 #

9MOBILE CHAT PAK PLANS LANGGANAN, KODE lan HARGA

Ing ngisor iki dhaptar lengkap kabeh rencana, kode, lan rega langganan 9mobile chat pak.

PLANAKSES TOPRICE SUBSCRIBE
SabenWhatsapp, BBM & WeChat (mung chatting)N50* 343 * 5 * 5 #
WeeklyWhatsapp, BBM & WeChat (mung chatting)N150* 343 * 5 * 6 #
Saben wulanWhatsapp, BBM & WeChat (mung chatting)N400* 343 * 5 * 7 #
Mingguan (khususWhatsapp, BBM & WeChat (mung chatting)N500 (karo sangu data 1.5GB)* 343 * 5 * 10 #

9MOBILE SOCIAL ME PAK LANGGANAN DAN PAKET DATA PAKET, KODE DAN HARGA

Kanggo ngakses media sosial tartamtu kanggo ngrugekake wong liya, ana bundel data tartamtu sing bisa digunakake kanggo ngakses platform media sosial kasebut mung lan bundel iki dikenal minangka 9 mobil sosial aku pak.

Kanggo macem-macem bundel media sosial lan rencana langganan, priksa ing ngisor iki:

PLANAKSES TOPRICESUBSCRIBE
Sabenfacebook, twitter, instagram, eskimi, whatsapp, BBM wechatN100* 343 * 6 * 7 #
Weeklyfacebook, twitter, instagram, eskimi, whatsapp, BBM wechatN300* 343 * 6 * 8 #
Saben wulanfacebook, twitter, instagram, eskimi, whatsapp, BBM wechatN700* 343 * 6 * 9 #
Mingguan (khususfacebook, twitter, instagram, eskimi, whatsapp, BBM wechat, Kakao TalkN700 (karo sangu data 2GB)* 343 * 6 * 12 #

9MOBILE RENCANA DATA MINGGU LAN KODE

Rencana data mung valid kanggo 7 dina lan karo N200 sampeyan bakal diwenehi 150MB. Kode langganan *229*2*10#.

9MOBILE PLAN DATA BULANAN lan KODE

Ana sawetara rencana lan kode langganan saben wulan 9mobile. Ana siji kanggo 500MB ing tingkat N500. Kanggo nindakake iki, mung mencet *229*2*12# utawa ngirim LCD2 kanggo 229.

Kanggo 9mobile N1000 kanggo rencana data saben wulan 1GB, pencet *229*2*7#. Uga, ana rencana langganan data 1.5GB kanthi tarif N1200. Kode langganan *229*2*25#.

Ing urat sing padha, ana rencana data bulanan 9mobile liyane kanthi tarif N2000 kanggo data 2.5GB. Kanggo langganan, pencet *229*2*8#.

Kode data 9seluler kanggo rencana saben wulan 4GB yaiku *229*2*35# lan kasedhiya kanggo kabeh pangguna 9seluler kanthi tarif N3000. Kanggo rencana data saben wulan 5.5GB kanthi tarif N4000, pencet *229*2*9# kanggo langganan.

Kajaba iku, ana rencana langganan data saben wulan pangguna sing abot lan kasedhiya kanggo N8000. Langganan, pencet *229*2*5# lan sampeyan bakal diganjar karo rencana data 11.5GB.

Carane Priksa Balance Data 9mobile Panjenengan

Yen sampeyan pengin mriksa wektu validitas utawa imbangan nyata saka langganan utawa paket data, pencet *228# ing telpon telpon.

Cara milih metu saka nganyari otomatis 9mobile

Yen sampeyan ndhaptar 9 paket data seluler ing ndhuwur, yen sampeyan kesel rencana data, rencana data bakal dianyari kanthi otomatis yen sampeyan duwe Airtime cukup ing akun prabayar 9mobile.

Nanging, kanggo milih metu saka nganyari otomatis, umpamane, yen sampeyan ora pengin rencana data dianyari kanthi otomatis nalika data sampeyan kadaluwarsa, pencet *229*0#. Bisa uga, sampeyan bisa mbatalake nganyari otomatis rencana langganan 9mobile kanthi ngirim STOP menyang 229.

kesimpulan

Sing dibahas ing ndhuwur yaiku dhaptar lengkap kabeh kode data seluler 9, rencana langganan, validitas, lan regane. Luangake wektu kanggo milih rencana data 9seluler sing paling cocog karo tujuan sampeyan.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar