Proyek ing Singapura Nigerian Bisa Gampang

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Ana akeh proyek ing Singapura Nigerians bisa njaluk; kabeh sing perlu punika informasi tengen kanggo nuntun sampeyan ing nggoleki. Tujuan artikel iki yaiku kanggo menehi informasi sing dibutuhake kanggo entuk proyek impen ing Singapura. Nggoleki padang rumput sing luwih ijo iku apik, nanging sadurunge nggawe sampeyan nglengkapi informasi sing dibutuhake.

Yen sampeyan maca artikel iki, tegese sampeyan wong Nigeria sing manggon ing Singapura utawa rencana pindhah menyang Singapura. Sampeyan kudu duwe ijin kerja supaya bisa kerja kanthi sah ing Singapura. Singapura dumunung ing Asia Kidul-Wétan lan Inggris, Melayu, Tamil, Mandarin Cina, lan Standar Mandarin minangka basa resmi.

iklan

Sampeyan Bisa uga Kaya: Top 10 Holiday Paket Company in Nigeria

 Dhaptar proyek ing Singapura sing bisa ditindakake dening warga Nigeria

Nalika sampeyan ana ing Singapura lan golek proyek, sampeyan bisa kanthi gampang ndharat, sampeyan kudu nimbang karya ing:

  • Pekerjaan konstruksi
  • Sektor pertanian
  • Marketing lan sales jobs
  • Sektor kesehatan
  • Pakaryan mulang
  • lowongan Hospitality
  • Lowongan teknik

Kanthi set katrampilan sing dibutuhake, sampeyan bisa kanthi gampang entuk proyek apa wae ing ndhuwur ing Singapura. Penting banget yen sampeyan duwe CV supaya bisa digunakake ing kabeh wektu amarga kesempatan bisa teka saka papan sing paling ora sampeyan ngarepake. Kanggo uga nambah kasempatan kanggo ndharat samubarang proyek kasebut ing ndhuwur, disaranake sampeyan njupuk munggah manggung sukarelawan jangka pendek. Iki mbantu sampeyan mbangun pengalaman babagan katrampilan interpersonal lan komunikasi.

web:  10 Agen Perjalanan Paling Ndhuwur Ing Nigeria Kanggo Nyetujoni Visa Sampeyan

Keperluan Kanggo Makarya Ing Singapura Minangka Warga Nigeria

Minangka wong Nigeria sing bakal kerja ing Singapura, sampeyan mesthi butuh ijin penduduk. Sadurunge mutusake pindhah menyang Singapura kanggo kerja, sampeyan kudu ngrampungake kabeh babagan dokumen perjalanan lan ijin penduduk. Sampeyan ora bisa mung mlaku-mlaku menyang Singapura kanggo golek kerja, mula nyiyapake barang-barang sing dibutuhake sadurunge golek kerja.

Uga Waca: 25 fun panggonan ing Lekki kanggo hangouts

Apa Sing Nduweni Narik Kerja Ing Negara Singapura

Ing Singapura, kesejahteraan karyawan dianggep serius. Pegawe apa wae sing gajine ngisor SGD 2,000 saben sasi diwenehi pangayoman ekstra ing Singapore Employment Act. Wilayah perlindungan kasebut kalebu jam kerja, dina istirahat, lembur, cuti taunan, cuti sakit, preian umum, pensiun, lan tunjangan pemugaran.

Ana tunjangan non-statutori tartamtu sing diwenehake dening perusahaan lan majikan kanggo karyawane. Keuntungan kasebut kalebu ing ngisor iki:

  • Paket relokasi: Sawetara perusahaan nanggung biaya relokasi karyawan menyang lokasi liya.
  • Rencana Tuku Saham: Ing Singapura, perusahaan tartamtu uga nyedhiyakake opsi tuku saham kanggo karyawan.
  • Rencana perawatan kesehatan: Karyawan uga diwenehi rencana asuransi kesehatan dening majikane.
  • Sawetara perusahaan uga menehi tunjangan lelungan kanggo karyawan utawa mbayar maneh biaya nalika lelungan.

Related Artikel: 13 Perusahaan Jet Pribadi Paling Top Kanggo Nyewa Jet Pribadi ing 2020

Upah Minimal Lan Gaji Pokok Karyawan Ing Singapura

Pamrentah Singapura duwe upah buruh minimal $386 saben wulan. Karyawan uga nampa gaji kaping 13 lan kaping 14 ing Singapura. Yen sampeyan are looking for proyek ing Singapura Nigerians bisa njaluk, sampeyan kudu nimbang sawetara proyek iki.

web:  Proyek ing Jerman Sing Bisa Digayuh Wong Nigeria kanthi Detak Jantung

Nyebar katresnan

Pikiran 14 babagan "Pekerjaan ing Singapura Warga Nigeria Bisa Gampang"

  1. Aku minangka ahli optik dispensing sing disertifikasi papan ing Nigeria.
    Aku kasengsem bisa dadi ahli optik ing Singapura.
    Kepiye carane aku bisa nindakake iki?
    Mangga, nuntun kula liwat.
    Thanks.

    Reply

Ninggalake Komentar