Proyek Ing Brasil Sing Bisa Digayuh Warga Nigeria

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Brazil duwe akeh kesempatan kerja kanggo wong manca sing manggon ing negara kasebut. Nyatane, ana akeh proyek ing Brazil sing bisa sampeyan entuk ing Nigeria nanging fokus kita yaiku gampang golek kerja kanggo sampeyan. Brazil minangka negara paling gedhe ing bawana Amérika Kidul lan uga nduweni ekonomi sing berkembang pesat.

Related Artikel: Kepiye cara golek kerja ing luar negeri sadurunge pindhah lan tanpa pengalaman?

Yen sampeyan maca artikel iki, tegese sampeyan wong Nigeria sing manggon ing Brazil utawa arep pindhah menyang Brazil kanggo golek kerja. Sampeyan kudu ngerti manawa sadurunge bisa kerja ing Brazil, sampeyan kudu entuk visa kerja sementara. Jenis visa tartamtu iki disponsori dening majikan sampeyan lan valid maksimal rong taun nanging bisa dianyari maneh kanggo rong taun tambahan.

Gampang golek kerja ing Brasil

Wong manca kaya wong Nigeria siap direkrut kanggo kerja ing:

  • Iklan lan dodolan
  • lowongan Hospitality
  • Proyek ing bidang teknik
  • Pekerjaan sektor kesehatan (dokter dan perawat)
  • Olahraga related jobs
  • lowongan English teaching, etc

Minangka wong Nigerian, sampeyan bisa kanthi gampang entuk kerja ing lapangan apa wae ing ndhuwur yen sampeyan duwe katrampilan sing dibutuhake kanggo nindakake pakaryan kanthi sampurna. Kutha kaya Sao Paulo, Rio de Janeiro, Florianopolis, lan Salvador duwe kesempatan sing luwih dhuwur kanggo entuk salah sawijining proyek sing kadhaptar ing ndhuwur.

Uga Waca: Maskapai paling apik ing Nigeria sampeyan bisa dipercaya

Carane aman iku bisa ing Brazil?

Sampeyan kudu eling yen Brazil duwe reputasi ala nalika nerangake safety. Penting banget yen sampeyan tansah eling safety ing kabeh wektu nalika ing Brazil. Sampeyan kudu tansah mriksa karo rekan kerja kanggo tips supaya tetep aman ing negara sing ayu iki. Ngerti panggonan sing kudu dihindari ing wayah wengi lan cara paling apik kanggo nggunakake sistem transportasi umum.

Apa sing nggawe kerja ing Brazil dadi menarik?

Minangka pegawe ing pasar tenaga kerja Brasil, ana undang-undang sing nglindhungi sampeyan saka tumindak sing ora adil saka majikan sampeyan. Nalika ninggalake lara, majikan kudu mbayar gaji lengkap kanggo 15 dina pisanan, lan tunjangan jaminan sosial dibayar kanggo karyawan sawise 15 dina.

Sawise saben 12 sasi makarya kanggo juragan ing Brazil, sampeyan duwe hak kanggo 30 dina preian mbayar. Pembayaran preian padha karo gaji saben wulan ditambah tambahan 1/3 saka gaji sampeyan. Ana uga tunjangan saben wulan kaya voucer meal, asuransi kesehatan, asuransi jiwa, lan akomodasi kanggo perusahaan tartamtu.

Ana uga 13th bonus gaji sing hukum prentah kabeh juragan kanggo mbayar buruh sing. Bonus Natal iki sing padha karo siji gaji ekstra saben taun dibayar kanthi rong cicilan. Cicilan pisanan ana ing antarane Februari lan November, dene sing kapindho dibayar sadurunge tanggal 20th tanggal Desember saben taun.

Yen majikan sampeyan mutusake kanggo mungkasi pagawean sampeyan, sampeyan duwe hak kanggo pesangon miturut hukum. Majikan uga diwajibake menehi kabar paling ora 30 dina kanggo karyawan.

Related Artikel: 7 Hotel paling apik ing Abuja Sampeyan Ora Ngerti

Upah Minimum kanggo Proyek ing Brasil

The upah minimum ing Brazil wis tetep ing 240.1 Euro saben sasi kang padha karo kanggo 2 881 Euro saben taun.


Nyebar katresnan

Pikiran 8 babagan "Pekerjaan Ing Brasil Sing Bisa Digayuh Wong Nigeria"

Ninggalake Komentar