Watch paling larang tau didol: Crita ing mburi Tag rega

Nyebar katresnan

Ditinjau liwat Soliu.

Jam tangan paling larang sing didol yaiku Patek Philippe Henry Graves Supercomplication. Iki didol ing lelang ing 2014 kanthi rega $ 24 yuta. 

Jam saku iki, digawe ing taun 1932, nduweni 24 komplikasi, kalebu tampilan fase rembulan, tanggalan abadi, lan grafik langit adhedhasar langit wengi ing ndhuwur apartemen Graves 'New York. Kerajinan rumit lan pinunjul sajarah nyumbang kanggo tag rega sing luar biasa.

Jam tangan Patek Philippe Henry Graves Supercomplication sing legendaris nduweni kuwalitas sing luar biasa sing menehi tag rega luar biasa $ 24 yuta.

Jam kasebut digawe dening Patek Philippe, salah sawijining produsen jam tangan Swiss sing paling bergengsi lan kondhang amarga pakaryan lan inovasi sing luar biasa.

Supercomplication njupuk total pitung taun (saka 1925 kanggo 1932) kanggo dirancang lan diprodhuksi dening master watchmakers Patek Philippe.

Jam kasebut banjur ditugasake ing taun 1925 dening bankir Amerika Henry Graves Jr. Jam tangan iki dimaksudake kanggo ngalahake jam tangan saku Grande Complication sing diduweni dening James Ward Packard. Proyèk iki butuh sawetara taun, lan jam tangan iki pungkasané rampung ing taun 1932. Iki nyekel judhul jam tangan mekanik paling rumit ing donya luwih saka limang dekade.

Jam tangan kasebut duwe 24 komplikasi sing nggumunake, yaiku fungsi sing rumit ngluwihi wektu sing penting. Sawetara komplikasi sing penting kalebu:

AtlanticRide
  • Tanggalan Perpetual: Iki kanthi akurat nampilake dina, tanggal, wulan, taun kabisat, lan malah abad.
  • Tampilan Fase Bulan: Nuduhake fase rembulan sing diamati saka Bumi.
  • Bagan Celestial: Komplikasi iki nuduhake langit wengi ing New York City, kaya sing katon saka apartemen Graves.
  • Fungsi Chronograph: Ngidini wektu acara sing tepat, asring digunakake kanggo ngukur wektu sing cendhak kanthi akurasi sing apik.

Saliyane komplikasi sing kasebut, jam tangan kasebut uga dilengkapi lonceng Westminster sing muni melodi sing padha karo jam ing Big Ben London.

Saliyane kerumitan teknis, jam tangan kasebut nampilake kasus emas 18 karat sing elegan lan desain klasik sing nyampur fungsi kanthi estetika kanthi lancar.

Supercomplication minangka jam tangan saku, dudu jam tangan, nggambarake gaya jaman nalika digawe. Iki dirancang minangka karya seni lan kecakapan teknis tinimbang kanggo saben dina.

Wis pirang-pirang taun, jam tangan kasebut ditampilake ing Museum Patek Philippe ing Jenewa, Swiss, minangka bukti pentinge ing sejarah horologis.

Watch paling larang tau didol: Lelang lan Rega Rekam

Ing taun 1999, Patek Philippe Henry Graves Supercomplication dilelang dening Sotheby kanthi rega rekor $11 yuta. Ing 2014, banjur munggah kanggo lelangan maneh lan angsal dening panuku anonim kanggo nggumunke $24 yuta, nyetel rekor donya anyar kanggo jam paling larang tau didol ing lelangan.

Kerajinan jam tangan iki sing ora ana tandhingane, makna sejarah, lan komplikasi sing arang banget ndadekake keajaiban nyata ing jagad horologi, mbenerake label rega sing luar biasa.


Jam kasebut ngemot 920 komponen individu, digawe kanthi tangan kanthi skala cilik. Ing antarane yaiku 430 sekrup, 110 roda, 120 bagean sing bisa dicopot, lan 70 perhiasan. Ciptaan sing apik banget iki yaiku jam tangan emas, kaping pindho lan jam tangan kaping pindho mbukak. 

Iki nampilake lonceng Westminster, grande lan petite sonnerie, chronograph pamisah detik, ndhaptar 60 menit lan 12 jam, lan tanggalan abadi akurat nganti taun 2100. 

Kajaba iku, iki nuduhake fase rembulan, persamaan wektu, cadangan daya dual kanggo sepur mogok lan mlaku, wektu rata-rata lan sidereal, weker tengah, indikasi kanggo wayah srengenge munggah / srengenge, lan grafik langit sing nggambarake langit ing wayah wengi. New York City ing 40 derajat 41.0 menit Lintang Utara.

Jam kasebut duwe diameter 74 milimeter (2.9 inci), kekandelan kasus (kalebu kaca) 36 milimeter (1.4 inci), lan bobote 536 gram (18.9 ons). Kasus kasebut dhewe, bobote 250 gram (8.8 ons), digawe kanthi ahli dening Luc Rochat saka L'Abbaye. Produsen jam tangan trampil liyane uga nyumbang kanggo nggawe.

AtlanticRide

Jam tangan digawe saka apa?

Supercomplication Patek Philippe Henry Graves digawe saka emas 18 karat. Logam mulia iki umume digunakake ing jam tangan dhuwur amarga daya tahan, tahan korosi, lan penampilan sing mewah. Panganggone emas 18 karat nambah keanggunan lan regane jam kasebut.

Sing Nggawe Patek Philippe Henry Graves Supercompilation Watch

Jam kasebut digawe dening Patek Philippe, salah sawijining produsen jam tangan Swiss sing paling bergengsi lan kondhang amarga pakaryan lan inovasi sing luar biasa.

Komisioner: Iki ditugasake dening Henry Graves Jr., sawijining bankir Amerika sing sugih, kolektor jam tangan, lan tokoh penting ing jagad horologis awal abad kaping 20.

Pira Taun Kanggo Nggawe Watch Supercompilation? 

Supercomplication njupuk total pitung taun (saka 1925 kanggo 1932) kanggo dirancang lan diprodhuksi dening Patek Philippetukang jam tangan master.

Sadurunge lelang sing mecah rekor ing 2014, jam tangan iki diduweni dening Sheikh Saud Bin Mohammed Bin Ali Al-Thani saka Qatar, kolektor jam tangan sing misuwur.

Aspek kasebut nyumbang kanggo mistik lan daya tarik Patek Philippe Henry Graves Supercomplication, dadi legenda sejati ing jagad jam tangan.

Ana uga akeh jam tangan liyane ing jajaran jam tangan paling larang sing tau didol. Ayo mriksa 10 ndhuwur ing peringkat iki.

Ndhuwur 10 jam tangan paling larang tau didol 

1. Patek Philippe Henry Graves Supercomplication

jam tangan paling larang sing tau didol

Rega: Didol $24 yuta ing 2014.

Details: Jam saku iki, digawe dening Patek Philippe, dijenengi miturut pemilik asline, bankir Amerika Henry Graves Jr. Iki digawe ing taun 1933 lan nduweni 24 komplikasi, dadi salah sawijining jam tangan paling rumit sing tau digawe.

2. Rolex Daytona Paul Newman:

jam tangan paling larang sing tau didol

Rega: Didol $17.8 yuta ing 2017.

Details: Rolex Daytona iki, diduweni dening aktor apik Paul Newman, minangka jam tangan legendaris sing dikenal kanthi desain sing khas. Desain dial sing eksotis, nampilake angka gaya art deco lan spidol persegi, narik perhatian para kolektor. Asosiasi Newman karo jam tangan iki, sing ditampilake ing pemotretan taun 1969, nambah daya tarik.

3. Patek Philippe Ref. 1518 ing Stainless Steel:

jam tangan paling larang sing tau didol

Rega: Didol $11.1 yuta ing 2016.

Rincian: Patek Philippe Ref. 1518 minangka jam tangan chronograph tanggalan abadi pisanan sing diprodhuksi seri dening perusahaan apa wae. Jam tangan Patek Philippe sing langka iki minangka salah sawijining papat sing wis ana. 

Versi stainless steel langka, karo mung papat conto dikenal. Fitur fase rembulan, tanggalan abadi, lan fungsi chronograph.

4. Patek Philippe Ref. 5016A:

jam tangan paling larang sing tau didol

Rega: Didol $7.3 yuta ing 2015.

Details: Bagéyan saka lelang Mung Watch, jam tangan Patek Philippe iki unik, nampilake pengulangan menit, turbillon, lan tanggalan abadi. Iki digawe khusus kanggo lelang kanggo ngumpulake dana kanggo riset babagan distrofi otot Duchenne. Kasing digawe saka stainless steel, lan dial enamel biru nambah keanggunan.

5. Rolex Bao Dai:

jam tangan paling larang sing tau didol

Rega: Didol $5.1 yuta ing 2017.

Details: Rolex iki tau dadi kagungane Bao Dai, kaisar pungkasan Vietnam. Iki minangka referensi model 6062 langka ing emas kuning 18 karat, sing dikenal kanthi dial ireng lan spidol berlian, tanggalan kaping telu kanthi fase rembulan.

6. Patek Philippe Ref. 1527:

jam tangan paling larang sing tau didol

Rega: Didol $5.5 yuta ing 2010.

Details: Jam tangan Patek Philippe vintage iki misuwur amarga arang banget. Iki fitur fase rembulan, tanggalan abadi, lan chronograph, nggawe iku Highly coveted antarane kolektor.

7. Rolex 6062 "Lintang Peteng":

jam tangan paling larang sing tau didol

Rega: Didol $5.06 yuta ing 2018.

Details: Rolex 6062 iki dijuluki "The Dark Star" amarga dial ireng. Iki minangka jam tangan fase rembulan tanggalan kaping telu, lan penampilan sing langka lan unik nyebabake rega dhuwur ing lelang.

8. Patek Philippe Ref. 130:

jam tangan paling larang sing tau didol

Rega: Didol $4 yuta ing 2009.

Details: Jam tangan Patek Philippe vintage iki dikenal kanthi desain sing langgeng. Iki minangka jam tangan chronograph sing digawe ing taun 1927 lan regane banget ing antarane para kolektor.

9. Vacheron Constantin 57260:

jam tangan paling larang sing tau didol

Rega: Kira-kira luwih saka $ 8 yuta.

Details: Nalika jam tangan iki durung didol sacara umum, iki minangka salah sawijining jam tangan saku mekanik sing paling rumit sing wis digawe. Iki diumumake ing taun 2015 lan nduweni 57 komplikasi, dadi karya teknik horologis.

Rolex Cosmograph Daytona Ref. 6263 

10. Oyster Albino:

jam tangan paling larang sing tau didol

Rega: Didol $1.4 yuta ing 2018.

Details: Rolex Daytona iki arang banget amarga jumlahe kronograf perak, menehi julukan "Albino". Kolektor ngupaya banget amarga penampilan unik lan makna sejarah.

Ndhuwur 5 Brand Watch Paling Larang 

1. Patek Philippe:

Patek Philippe asring dianggep minangka lambang jam tangan mewah. Didegaké ing taun 1839 ing Jenewa, Swiss, merek iki misuwur amarga ketrampilan sing luar biasa, desain sing langgeng, lan gerakan sing rumit. 

Jam tangan Patek Philippe asring dianggep minangka potongan investasi amarga langka lan pentinge sejarah. Merek iki dirayakake amarga ngasilake sawetara jam tangan paling larang lan diidam-idam ing donya, kanthi edisi winates lan komplikasi unik sing ndadekake eksklusivitas kasebut.

2. Rolex:

Rolex minangka merek jam tangan mewah sing paling apik lan bisa dingerteni ing saindenging jagad. Iki diadegaké ing 1905 dening Alfred Davis lan Hans Wilsdorf ing London lan banjur pindhah menyang Jenewa, Swiss. Rolex wis dadi sinonim karo presisi, prestise, lan kinerja. Merek kasebut duwe sejarah inovasi sing dawa lan tanggung jawab kanggo sawetara prestasi pionir ing industri jam tangan.

Desain Rolex ngembangake, lan ngasilake sebagian besar komponen jam tangan ing omah, kalebu gerakan, kasus, lan gelang. Integrasi vertikal iki njamin kontrol kualitas lan ngidini Rolex njaga standar sing luar biasa.

Rolex nggunakake bahan berkualitas tinggi, kalebu baja tahan karat 904L, emas, lan platinum, ing nggawe jam tangan. Merek kasebut uga ngenalake bahan keramik kepemilikan, Cerachrom, sing tahan banget kanggo goresan lan luntur.

3. Audemars Piguet:

Didegaké ing taun 1875 ing Le Brassus, Swiss, Audemars Piguet misuwur kanthi koleksi Royal Oak, sing dikenalaké ing taun 1972 lan dirancang déning Gerald Genta. 

Merek iki diajeni amarga desain avant-garde, bahan berkualitas tinggi, lan komplikasi sing inovatif. Jam tangan Audemars Piguet asring digoleki dening para kolektor lan penggemar, mula dheweke menehi rega premium ing lelang.

4. Vacheron Constantin:

Vacheron Constantin, diadegaké ing 1755, iku salah siji saka manufaktur watch paling tuwa ing donya. Adhedhasar ing Geneva, Swiss, merek iki diajeni amarga jam tangan sing elegan lan canggih. 

Jam tangan Vacheron Constantin ditondoi kanthi gerakan sing rumit, pakaryan sing apik banget, lan desain klasik. Edisi winates lan jam tangan sing dipesen minangka bagean saka penawarane, sing cocog karo pelanggan sing cerdas.

5. A. Lange & Söhne:

A. Lange & Söhne minangka merek jam tangan mewah Jerman kanthi warisan sing sugih wiwit taun 1845. Dumunung ing Glashütte, Jerman, merek kasebut dikenal kanthi teknik presisi, estetika khas, lan teknik nggawe jam tradisional. 

Saben jam tangan saka A. Lange & Söhne digawe kanthi tliti, nuduhake komitmen merek kanggo kualitas lan perhatian marang detail.

6. Richard Mille:

Richard Mille, didegaké ing taun 2001, minangka pemain sing relatif anyar ing industri jam tangan mewah nanging kanthi cepet dadi misuwur amarga desain inovatif lan panggunaan bahan sing canggih. 

Merek iki sinonim karo jam tangan berteknologi tinggi lan entheng sing nduwe gerakan kompleks lan estetika avant-garde. Jam tangan Richard Mille asring digandhengake karo olahraga kanthi kinerja dhuwur lan disenengi dening selebriti lan atlit.

Ing jagad jam tangan mewah, merek kasebut ora mung nyritakake wektu nanging uga nyritakake babagan kerajinan, inovasi, lan warisan. Nduwe jam tangan saka merek terkenal iki ora mung minangka tampilan kasugihan nanging minangka apresiasi seni lan teknik sing nggawe karya horologis sing luar biasa iki.

kesimpulan

Crita babagan jam tangan paling larang sing nate didol minangka bukti seni, inovasi, lan semangat sing nemtokake jagad jam tangan sing apik. Supercomplication Patek Philippe Henry Graves, kanthi komplikasi sing rumit, pakaryan sing tliti, lan makna sejarah, ngluwihi wates wektu. 

Tag rega sing luar biasa ora mung nggambarake nilai moneter nanging uga nggambarake apresiasi sing jero kanggo warisan, keunggulan teknis, lan ngupayakake kesempurnaan.

Jam tangan sing luar biasa iki ora mung nyritakake wektu nanging uga nyritakake narasi kapinteran lan dedikasi manungsa. Iki mujudake upaya tanpa henti kanggo nyurung wates-wates apa sing bisa ditindakake, ing babagan teknik lan ekspresi seni. 

Warisan jam tangan sing paling larang sing nate didol dadi mercusuar, menehi inspirasi kanggo para pembuat jam tangan, kolektor, lan penggemar kanggo terus njelajah kemungkinan tanpa wates ing bidang keahlian horologis.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar