Ing ngendi aku kudu nyimpen dekorasi liburan?

Nyebar katresnan

Sajrone musim liburan, dekorasi liburan sampeyan minangka barang sing paling apik tenan ing donya! Nanging ing njaba musim, dheweke bisa dadi gangguan. Dadi ing ngendi sampeyan kudu nyimpen dekorasi liburan?

Ana sawetara perkara penting sing kudu ditimbang nalika mutusake kanggo nyimpen dekorasi liburan:

Ing ngendi aku kudu nyimpen dekorasi liburan?
  • Pisanan, pikirake babagan jinis papan sing kasedhiya. Yen sampeyan duwe akeh papan ekstra ing omah sampeyan, sampeyan bisa uga bisa nyimpen dekorasi liburan ing ngendi wae. Nanging yen papan diwatesi, mula sampeyan kudu luwih selektif babagan papan sing dilebokake.
  • Kapindho, nimbang sepira kerepe sampeyan nggunakake dekorasi liburan. Yen sampeyan mung narik wong-wong mau metu sapisan taun, banjur ora ana gunane kanggo nyimpen ing panggonan sing gampang diakses. Ing sisih liya, yen sampeyan kerep nggunakake, mula sampeyan pengin nyimpen ing endi wae sing gampang dituju.
  • Katelu, pikirake suwene sampeyan ngrancang njaga dekorasi liburan. Yen sampeyan nggunakake mung sawetara taun lan banjur ngganti, banjur ora Matter minangka akeh ngendi sampeyan nyimpen. Nanging yen sampeyan ngrancang kanggo nyekel wong-wong mau kanggo dangu, sampeyan bakal pengin milih opsi panyimpenan sing bakal tetep aman lan ing kondisi apik.

Sawetara opsi panyimpenan umum kanggo dekorasi liburan kalebu:

  • Tong sampah plastik: Iki apik kanggo nyimpen dekorasi liburan amarga awet lan gampang ditumpuk. Kajaba iku, umume tong sampah plastik duwe tutup, sing mbantu nyegah bledug lan critters metu.
  • Kothak karton: Kothak karton minangka pilihan sing luwih murah tinimbang tong sampah plastik, nanging ora tahan lama. Dheweke uga luwih angel ditumpuk, dadi yen sampeyan nggunakake pilihan iki, manawa sampeyan menehi label ing kothak supaya sampeyan ngerti apa sing ana ing njero.
  • Loteng: Yen sampeyan duwe loteng, iku panggonan sing apik kanggo nyimpen dekorasi liburan. Cukup dilebokake ing tong sampah plastik utawa kothak karton supaya ora rusak amarga panas utawa asor.
  • Ruang paling ngisor: Kaya loteng, ruang paling ngisor minangka papan sing apik kanggo nyimpen dekorasi liburan. Nanging maneh, manawa nggunakake tong sampah plastik utawa kothak karton kanggo nglindhungi saka unsur kasebut.
  • Lemari: Lemari minangka pilihan liyane sing apik kanggo nyimpen dekorasi liburan. Priksa manawa sampeyan milih papan sing ora ana dalan supaya sampeyan ora kudu mindhah saben-saben sampeyan kudu menyang papan liya.

Ora ketompo ing ngendi sampeyan arep nyimpen dekorasi liburan, mesthine kudu dilebokake kanthi resik lan garing. Lan yen sampeyan nggunakake tong sampah plastik utawa kothak karton, mesthine diwenehi label supaya sampeyan ngerti isine. Mangkono, nalika teka kanggo dekorasi maneh, sampeyan bakal bisa nemokake kabeh gampang.

Dekorasi Liburan Paling Populer

Saiki sampeyan ngerti ngendi kanggo nyimpen dekorasi liburan, iku wektu kanggo miwiti blanja! Nanging apa sing kudu sampeyan entuk? Ing ngisor iki sawetara dekorasi liburan sing paling populer:

  • Natal wit: Nyata utawa palsu, wit Natal iku kudu-kudu kanggo preian. Cukup manawa sampeyan entuk ukuran sing pas kanggo papan sampeyan.
  • Lampu: Lampu senar minangka cara sing apik kanggo nambah cemlorot ekstra ing dekorasi liburan sampeyan. Sampeyan bisa digunakake kanggo mbungkus wit sampeyan, nutupi mantel, utawa malah nyeret ing langit-langit.
  • Ornamen: Ornamen minangka cara sing apik kanggo nggawe pribadhi wit lan nggawe unik. Sampeyan bisa nemokake ing sembarang gaya, saka tradisional kanggo trendi.
  • Stoking: Nyumerepi kaose sikil ing geni utawa ing tangga kanggo tampilan liburan klasik. Dadi manawa kanggo njaluk siji kanggo saben anggota kulawarga, lan aja lali kanggo isi karo barang!
  • Wreaths: Wreaths minangka cara sing apik kanggo dekorasi lawang ngarep utawa papan liyane ing omah sampeyan. Sampeyan bisa nemokake ing kabeh jinis gaya, saka wreaths evergreen tradisional kanggo liyane perayaan adorned karo pita lan lampu.

Kanthi macem-macem dekorasi liburan sing apik kanggo dipilih, gampang kepunjulen. Nanging kanthi perencanaan sethithik lan sawetara blanja sing ati-ati, sampeyan bisa nemokake potongan sing sampurna kanggo nggawe omahmu siap-siap.

Carane Pack Dekorasi Holiday Bener

Nalika sampeyan miwiti ngemas dekorasi liburan, penting kanggo nindakake kanthi bener. Mangkono, sampeyan bisa yakin manawa kabeh bakal tekan tujuan kanthi aman lan dadi siji. Ing ngisor iki sawetara tips kanggo ngemas dekorasi liburan:

  • Gunakake bahan sing tepat: Nalika ngemas dekorasi liburan, manawa nggunakake bahan sing pas. Kothak kardus apik kanggo barang-barang sing entheng kaya lampu senar lan ornamen. Kanggo barang sing luwih abot, kayata wit Natal lan wreaths, tong sampah plastik minangka pilihan sing luwih apik. Priksa manawa kabeh wis dikempalken bener supaya sampeyan nyingkiri hama lan rayap.
  • Label kabeh: Priksa manawa sampeyan menehi label kabeh kothak lan tong sampah supaya sampeyan ngerti apa sing ana ing njero. Mangkono, sampeyan ora kudu mbukak kabeh kanggo nemokake apa sing sampeyan goleki.
  • Gawe dhaptar: Sadurunge miwiti ngemas, gawe dhaptar kabeh dekorasi liburan sing kudu dikemas. Mangkono, sampeyan bisa yakin ora lali apa-apa.
  • Paket luwih dhisik: Aja ngenteni nganti menit pungkasan kanggo miwiti ngemas dekorasi liburan. Mulai sawetara minggu sadurunge rencana pindhah, lan bungkus sethithik saben dina. Mangkono, sampeyan ora bakal kewalahan lan sampeyan bakal duwe wektu akeh kanggo ngrampungake kabeh.

Ngemas dekorasi liburan sampeyan ora kudu repot. Kanthi perencanaan sing sethithik lan sawetara packing sing ati-ati, sampeyan bisa yakin manawa kabeh bakal tekan kanthi aman lan sehat.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar