Industri Basket Booming: Deleng Pertumbuhan Game

Nyebar katresnan

Bal-balan lan jangkrik minangka rong olahraga paling gedhe ing planet iki lan pimpinane ing ndhuwur kontes popularitas global ora bisa dibantah. Sing paling apik sing bisa diarep-arep dening wong liya yaiku ngubungake titik kaping telu lan persis sing ditindakake basket.

Basket ing Amerika Utara - asal saka olahraga - berkembang, nanging uga ngrembaka ing panggonan sing ora dikarepke, ing Eropah, Amerika Kidul lan bagean gedhe ing Asia.

Piala Dunia Basket FIBA ​​2023, sing dijadwalake diwiwiti tanggal 25 Agustus bakal dianakake ing Filipina, Jepang lan Indonesia kanthi 32 tim saka sak ndonya sing berjuang kanggo supremasi hoops internasional.

NBA wis mlebu kesepakatan siaran sing nguntungake ing Brasil lan, ing Amerika Serikat lan liyane, ana pasar taruhan sing berkembang maju ing rintangan nba. Kabeh iku ndadekake maca apik kanggo sing nandur modhal ing wutah saka game.

Ing artikel iki, kita bakal nliti sawetara faktor kasebut kanthi rinci nalika kita nyoba nemtokake persis kepiye lan kenapa basket tuwuh kanthi cepet.

AtlanticRide

Globalisasi

Nalika para sejarawan katon maneh ing sawetara dekade pungkasan sejarah, globalisasi bakal dadi tembung kunci ing lambe. Bedane sing misahake bangsa lan ras saya suwe saya cilik amarga globalisasi.

Panggunaan aplikasi media sosial sing nyebar kaya Twitter, Facebook lan Instagram, dominasi merek internasional kaya McDonalds lan Netflix minangka conto gedhe saka globalisasi. Mangkono uga nyatane ana lapangan basket ing Manchester, Inggris, Melbourne, Australia lan Mumbai, India.

Nalika jaman biyen, pasar manca bakal narik kawigaten marang olah raga Amerika kanggo milih game domestik dhewe, para penggemar olahraga modern luwih mbukak lan nampani olah raga ing luar negeri, sing jelas entuk manfaat saka basket.

Media sosial

Globalisasi kabeh apik lan apik, nanging kepiye basket bisa tekan pasar manca luar negeri sing seneng banget karo olahraga kasebut? Utamane liwat media sosial. Nalika nerangake adol dhewe lan merek online, basket lan utamane NBA ing ndhuwur tumpukan.

Liwat Facebook, Twitter, Instagram lan TikTok basket lan NBA wis sibuk marketing dhewe minangka end-to-end, produk agawé kebak narasi lan intrik. Kajaba iku, dokumenter kaya sing apik Tarian Terakhir sing ditayangke ing Netflix wis nambah popularitas internasional.

ngandika Tarian Terakhir, basket uga wis nomer tokoh kultus kaya LeBron James, Steph Curry lan Kevin Durant sing, kanthi pengikut online sing akeh, uga mbantu nyebarake daya tarik game kasebut.

Manungsa waé

Ing babagan drama lan alur crita, ora ana olahraga ing planet sing nggegirisi lan nggumunake kaya Test Cricket. Masalah sing olahraga wis sanadyan, iku kanggo nemu drama saka game, pembuangan kudu njagong liwat 5 dina tumindak.

Rong puluh taun kepungkur, panitia jangkrik ngerteni manawa rentang perhatian saya suda lan supaya tetep relevan, dheweke kudu menehi versi game sing luwih cendhek lan luwih apik.

Twenty20 cricket lan The Hundred, rong bentuk game sing luwih cendhek, dikenalake lan langsung dadi populer karo pamirsa sing luwih enom.

Masalah sing saiki jangkrik iku ora bisa dadi luwih cendhek utawa tumindak liyane tanpa dadi olahraga anyar kabeh. Basket ora ana masalah kaya ngono, cukup cendhak kanggo cocog manungsa waé modern jengkal lan nawakake kabeh-tumindak, end-to-end hiburan pancet.

Iki minangka game sing cocog kanggo generasi TikTok sing kudu ditindakake kanthi apik.

tantangan

Nalika sampeyan wis surmised supaya adoh, prognosis sakabèhé kanggo basket ing short, medium lan long-term cukup apik. Iki ora ateges ora ana tantangan sing diadhepi olahraga, utamane kompetisi saka olahraga liyane.

NFL, liga olahraga sing paling ditonton ing Amerika, pancen kepengin banget ngembangake ndonya kaya baseball pokok Amerika liyane. Saliyane kompetisi domestik, ana upaya bebarengan kanggo nambah daya tarik Formula 1, Golf lan UFC ing taun-taun pungkasan.

Panggonan saiki Basket minangka re paling populer kaping telu ing donya olahraga bakal teka ing ancaman serius yen ora paling cocog expansion efforts sing olahraga .


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar